Cel mai bun VPN pentru iOS (recenzie 2020)

Îl cunoști pe acea persoană care încă din clasa a VII-a are întotdeauna cumva cel mai recent iPhone? Cum ar fi, la o zi după ce a fost lansat? Sau dacă nu știi despre cine vorbim, probabil că tu erai chiar tu. Dacă sunteți un iPhone dedicat sau chiar un utilizator iPad, veți căuta cel mai bun software pentru dispozitivul dvs. Știți, de asemenea, cât de importantă este securitatea mobilă și că, chiar și atunci când utilizați internetul pe telefon sau iPad, acesta este încă un loc în care informațiile sau datele pot fi compromise.


Dacă aveți un VPN vă veți proteja, identitatea dvs. și datele stocate pe dispozitiv. Mai ales dacă sunteți cineva care călătorește des, fiind capabil să vă folosiți iPhone-ul sau iPad-ul în aceeași manieră în întreaga lume, este foarte important să păstrați lucrurile curgând pe drum.

Dacă vă întrebați de ce aveți nevoie de un VPN pentru iPhone sau iPad, este ușor să uitați că, chiar și atunci când nu navigați activ pe internet, dispozitivul dvs. are aplicații care sunt conectate probabil într-un fel și informațiile stocate pe dispozitivul respectiv este partajat.

În această listă, vom încerca să descompunem cele mai bune 3 opțiuni pentru a rula o VPN pe iOS și o puteți găsi cea mai potrivită pentru dvs.!

TLDR

Nu aveți timp să citiți în profunzime acest întreg articol?

Am clasat NordVPN drept cel mai bun VPN general pentru iOS. Vom face argumente solide pentru Surfshark și ExpressVPN, dar Surfshark are confidențialitatea sigură, viteze maxime și un preț accesibil, greu de învins când vine vorba de alegerea VPN-ului potrivit. Toate cele 3 servicii merită verificate și cu adevărat nu puteți greși cu niciunul dintre acestea.

1. NordVPN

Prezentare generală și caracteristici

Dacă sunteți serios cu privire la confidențialitate și securitate mai mult decât orice, NordVPN poate fi cel mai potrivit pentru dvs. Adică, ei folosesc literalmente criptarea de grad militar pentru a proteja datele utilizatorilor lor. Acestea adaugă angajamentului lor pentru securitate datorită caracteristicii lor duble-VPN, care anunță un strat suplimentar de securitate pe partea de sus a criptării originale, trecând printr-un al doilea server VPN și criptându-se a doua oară. Aceasta este cunoscută sub numele de lanț VPN server. Făcând acest lucru, activitatea dvs. este ascunsă de două servere diferite, oferind acea bucată suplimentară de confidențialitate pentru orice puteți face online.

NordVPN

Un alt mod prin care NordVPN își protejează utilizatorii este cu tehnica sa de schimbare automată Kill. Această caracteristică vă monitorizează continuu activitatea online și, în orice moment, dacă conexiunea dvs. la VPN este renunțată din orice motiv, Kill Switch vă va bloca dispozitivul sau orice aplicație pe care ați ales-o de la conectare. Acest lucru este important din mai multe motive, dar mai ales ca ultimă linie de apărare de la oricare dintre datele dvs. private expuse accidental.

NordVPN

De asemenea, NordVPN nu înregistrează datele dvs. personale. Aceasta înseamnă că nu păstrează nimic din ceea ce este activitatea dvs. în timp ce sunteți conectat la VPN. Timp-urile, traficul, adresele IP și multe altele sunt păstrate complet private și nu sunt stocate în niciun fel. Acest lucru este important dacă oricare dintre utilizările dvs. de internet include utilizarea opțiunilor de plată sau călătoria în țări în care ar putea exista cerințe de colectare a datelor.

NordVPN

În cele din urmă, NordVPN este eficient din cauza numărului mare de servere disponibile. Există peste 5.500 de servere disponibile în aproape 60 de țări. Deși există servicii VPN care sunt accesibile pentru mai multe țări, numărul mare de servere înseamnă că utilizatorul poate fi exact confidențialitatea și conexiunea necesară.

servere nordvpn

NordVPN

Preț

NordVPN, la fel ca celelalte opțiuni din această listă, este, de asemenea, destul de accesibil, mai ales atunci când vă înscrieți la un angajament pe termen lung. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile, care poate fi utilă dacă sunteți cineva care testează doar un VPN pentru a vedea dacă este viabil pe termen lung și oferă, de asemenea, oferte speciale care pot face planuri pe 3 ani cât mai scăzute 2,49 USD pe lună. Pentru prețul lor obișnuit, este de 4,99 USD pe lună pentru un plan de 2 ani, un plan de un an este de 6,99 dolari pe lună, iar abonamentul de la o lună la lună vă va rula 11,95 USD pe lună..

NordVPN

Pro-uri

 • Serviciu clienți 24/7
 • O mulțime de servere
 • Confidențialitate și securitate de ultimă generație
 • Software de blocare a anunțurilor
 • Nu înregistrează datele

Contra

 • Nu poți folosi o tonă de dispozitive simultan
 • Viteza internetului poate varia

Preț

2,99 USD – 11,95 USD pe lună

Încercați NordVPN pentru iOS!

2. Supraveghere

Prezentare generală și caracteristici

Surfshark, a doua alegere generală din clasamentul nostru pentru VPN-uri pentru iOS, are mai multe caracteristici decât este doar ieftin. În timp ce prețul este atractiv, acest serviciu face multe lucruri pe care orice utilizator le-ar dori de la un VPN. Surfshark utilizează o caracteristică numită Whitelister, un instrument care permite utilizatorului să aleagă și să aleagă exact ce site-uri doresc sub acoperirea VPN. Aceasta permite ca anumite site-uri specifice să ocolească VPN-ul folosind un instrument de tunel split. Utilizatorii aleg care.

De ce ar conta asta? Nu ați dori totul acoperit de un VPN? Ei bine, nu neapărat. Ați putea dori să fiți privat și protejat atunci când navigați, dar doriți, de asemenea, să vă conectați la o imprimantă din apropiere sau să aflați unde se află cel mai apropiat magazin de îngrijire a câinilor de lângă Airbnb. Doar site-urile sau aplicațiile pe care le activați vor trece printr-un tunel separat.

Surfshark

O altă caracteristică utilă pentru Surfshark este capacitatea de a vă conecta la dispozitive nelimitate. Dacă sunteți nou în lumea VPN, aceasta este o problemă destul de mare. Majoritatea serviciilor VPN, în special cele la acest preț au doar cel mult 5 dispozitive diferite. Acest lucru ar face acest serviciu perfect pentru o familie sau cineva care are o tonă de dispozitive suplimentare pentru muncă. Acest lucru v-ar permite să aveți VPN-ul funcțional ca fiecare dispozitiv pe care îl aveți, păstrându-le pe toate protejate.

Surfshark

În ceea ce privește confidențialitatea, Surfshark este acoperit. Ei rulează o caracteristică numită CleanWeb, care este practic un adblocker high-end. Deși acest lucru poate părea că doar oprește o simplă supărare, un software de acest fel vă va ajuta să vă asigurați că nu faceți clic pe niciun link care ar putea dăuna dispozitivului. Blochează oricum site-urile web care ar putea avea malware și te asigură că nu te vor încerca tentative de phishing.

Surfshark

Surfshark este atât de încrezător în securitatea lor, încât au făcut bloguri despre momentul în care sistemele lor au fost auditate. Acest lucru este în mod evident dacă ne întrebi!

Preț

Acum în top, prețul. Surfshark este serios accesibil, mai ales când vă puteți angaja cu un plan pe termen lung. Deși prețul lor de la lună la lună nu este atât de diferit față de concurenți, planul lor pe doi ani costă doar 1,99 USD pe lună. Timp de un an, vă va aloca 5,99 USD pe lună, iar luna în lună este de 11,95 USD. Dacă doriți utilizarea continuă a unui VPN pe termen lung, nu veți găsi o ofertă mai bună decât planul de abonament de 2 ani al lui Surfshark..

Surfshark

Pro-uri

 • Criptare și securitate de top
 • Nu urmărește datele
 • Util pentru streaming
 • Excelent pentru torenting
 • Foarte accesibil

Contra

 • Nu este o cantitate foarte mare de servere
 • Un VPN destul de nou

Preț

1,95 USD – 11,95 USD pe lună

Pentru a încerca serviciul lui Surfshark, descărcați acum pentru iOS!

3. ExpressVPN

Prezentare generală și caracteristici

Dacă ați auzit despre un serviciu VPN, este probabil ExpressVPN. Genul său de „Om mare din campus” al VPN-urilor. Este cunoscut pentru faptul că este foarte ușor de utilizat și ușor de utilizat. Acest articol este scris folosind o conexiune de la ExpressVPN și pot fi de acord, nu mă gândesc niciodată la faptul că folosesc o VPN și este probabil un lucru bun, corect?

ExpressVPN este unul dintre cele mai bune atunci când vine vorba de viteza internetului, ceea ce este cu adevărat important, mai ales dacă utilizați un VPN pentru a face torrenting sau pentru a urmări Netflix. Acestea vă permit să rulați un test de viteză pe orice server pe care l-ați alege, astfel încât să puteți fi unul dintre cele pe care le utilizați. De asemenea, va clasifica diferitele servere pe care să le folosească după viteză înainte de a alege chiar una.

ExpressVPN

O altă caracteristică bună a ExpressVPN este tehnologia sa de divizare a tunelurilor. Acest lucru vă permite să direcționați o parte din traficul dispozitivului dvs. printr-un tunel criptat, în timp ce celelalte se conectează direct. Am discutat mai sus de ce această funcție ar putea veni la îndemână, dar mai ales dacă încercați să descărcați ceva în siguranță în timp ce vă conectați la internetul local sau dacă încercați să vă conectați la un dispozitiv din apropiere. Această caracteristică vă va permite să utilizați funcțiile de internet locale și străine în același timp.

ExpressVPN

Acest serviciu este de asemenea bun pentru a fi utilizat în scopuri de securitate. În afară de practica standard VPN de a amesteca traficul și a ascunde adresele IP, ExpressVPN criptează datele dintre computer și serverele VPN sigure. Ei folosesc un AES (Advanced Encryption Standard), care este utilizat și de guvernul SUA pentru protecția computerului. În acest fel, chiar dacă informațiile dvs. au fost accesate cumva de către o terță parte, acestea nu le-ar putea citi.

ExpressVPN

Preț

Deși ExpressVPN nu este în niciun fel scump, le lipsește o reducere reală pe care o fac celelalte opțiuni atunci când vine vorba de planul pe termen lung. Vei economisi un pic înregistrându-te pentru planul lor pe tot parcursul anului, dar nu este semnificativ. Pentru un angajament de un an, acesta se ridică la 8,32 USD pe lună. 6 luni vă vor rula 9,99 USD pe lună, iar abonamentul de la lună la lună este de 12,95 USD. Din nou, nu la fel de ieftin ca și celelalte, dar există motive pentru care este atât de popular și, personal, pot să mă bucur de asta.

ExpressVPN

Pro-uri

 • 24 / service client cu chat live
 • Testele de viteză proprie
 • Securitate îmbunătățită
 • Banii inapoi garantat

Contra

 • Poate folosi atât de multe dispozitive simultan
 • Nu este suficientă reducere pentru planurile pe termen lung

Preț

8,50 USD – 12,95 USD pe lună

Descărcați software-ul ExpressVPN iOS!

Căutați să aflați mai multe despre VPN-uri?

Dacă ați trecut prin această listă și încă nu sunteți sigur ce este chiar o VPN, consultați acest ghid pentru mai mult ajutor. Pe lângă protecție și confidențialitate, utilizarea unui VPN vă va permite să utilizați internetul așa cum v-ați petrecut acasă când călătoriți. Indiferent dacă vă dați seama acum sau nu, veți face acest lucru atunci când sunteți pe drum fără VPN.

Ce să facă în continuare

Ei bine, alege unul deja! Serios, toate aceste 3 opțiuni sunt bune. Unele sunt cu adevărat ieftine, altele oferă o protecție maximă, iar altele sunt bune pentru streaming sau cu adevărat ușor de utilizat. După ce alegeți, există resurse în cazul în care aveți probleme în configurarea acestuia pe iPhone sau iPad. Mult noroc!

Mai multe ghiduri conexe

 • Cel mai bun VPN pentru Android
 • Cel mai bun VPN pentru Windows
 • Cel mai bun VPN pentru streaming

FAQ

VPN este bun pentru iPhone?

Este întotdeauna o idee bună să vă protejați datele private, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. Cu un iPhone, este ușor să crezi că nu navighezi așa cum o faci pe un computer, dar nu uita că aplicațiile rulează și colectează date în mod constant. Un serviciu VPN îl va proteja.

Este legal VPN?

Da! Toate activitățile legale online sunt, de asemenea, legale în baza unei VPN. De asemenea, toate activitățile ilegale online sunt încă ilegale cu VPN.

Puteți lăsa un VPN funcționând tot timpul?

Așa cum am discutat de câteva ori în articol, există momente în care ai vrea să folosești tunelurile împărțite și să te conectezi direct la internet. Cu iOS, este important să vă amintiți că aplicațiile pot colecta date chiar și atunci când nu le utilizați. Deci, a avea o protecție constantă este pozitiv.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me