10 VPN Percuma Teratas pada tahun 2020 (PERINGATAN: Pilih dengan berhati-hati)

10 VPN Percuma Teratas pada tahun 2020 (PERINGATAN: Pilih dengan berhati-hati)


Semua orang suka barang percuma. Sampel makanan percuma di Costco atau sampel minyak wangi atau cologne percuma yang anda dapat di department store.

Percuma bagus kerana baik .. percuma. Jadi mengapa perlu membayar VPN apabila anda tidak perlu?

Dengan lebih dari 1000+ VPN percuma di kedai Android, anda pasti berfikir bahawa mesti ada barisan syarikat raksasa yang ingin memberikan perkhidmatan mereka secara percuma. Hebatnya syarikat.

Mengapa mana-mana aplikasi atau syarikat mengupah pemaju, membayar pelayan proksi, membina dan menghoskan laman web untuk memberi anda produk percuma 100%? Kami akan melihat apa yang sebenarnya berlaku dan mudah-mudahan memberikan penjelasan mengapa kami tidak pernah mengesyorkan VPN 100% percuma.

&# x2705; BENTUK – kebanyakan produk yang kita bicarakan dalam ulasan ini menawarkan percubaan 30 hari percuma. &# x2705;

Contents

VPN Percuma vs Berbayar &# x1f575;&# xfe0f; 

Apa yang anda bayar adalah apa yang anda dapat dalam kebanyakan senario. Sekiranya anda mahukan pengalaman percuma dalam apa-apa, biasanya ada tangkapan. Untuk VPN berbayar terbaik anda mendapat lebih banyak untuk apa yang anda bayar dan risiko pelanggaran data lebih rendah.

Secara umum – ciri sebenar yang anda dapat pada perkhidmatan berbayar akan menjadi lebih baik. Pelan premium biasanya memberi anda lebih banyak gigabait dan lebar jalur untuk bermula. Selain itu, anda akan lebih mudah menggunakan antara muka, pengesanan pencerobohan, pencegahan, dan ciri-ciri lain yang menyeronokkan.

Kos yang terlibat dalam memilih VPN agak rendah. Di bawah ini anda dapat melihat kos sebenar pembelian VPN dan sangat berpatutan.

VPN percuma melebihi tidak mempunyai banyak ciri. Mereka boleh membahayakan anda.

Apabila anda menggunakan VPN percuma – anda menjadi produk.

Mereka menggunakan anda sebagai produk dalam beberapa cara:

 1. Mereka boleh pasang perisian hasad yang dapat mengesan aktiviti anda dan mencuri data anda. (Sumber)
 2. Sebilangan besar VPN percuma akan kumpulkan data anda dan kemudian menjualnya. Ini merangkumi semua data kewangan anda. (Sumber)
 3. Tujuh puluh lima peratus dari semua aplikasi VPN Android menggunakan perisian penjejakan pihak ketiga. (Sumber)
 4. 82 peratus diminta akses ke data peribadi, seperti akaun pengguna dan mesej teks. (Sumber)

Ini adalah sebab kami tidak menyertakan dan VPN percuma. Tidak ada cara untuk mengesahkan bahawa mereka boleh dipercayai dan boleh dipercayai. Sebagai gantinya, kami memilih untuk menunjukkan yang terbaik kepada anda VPN yang menjimatkan yang dapat memberikan perkhidmatan peringkat tinggi. Semua VPN ini juga merangkumi percubaan percuma yang bagus untuk membasahi kaki anda dalam dunia VPN.

TLDR;

VPN percuma tidak bernilai menjimatkan beberapa dolar lebih. Anda mempunyai peluang tinggi untuk menghadapi akibat negatif. Daripada pergi ke jalan itu, lebih baik memanfaatkan percubaan percuma yang ditawarkan oleh VPN biasa. Pilihan terbaik di mata kita, terutamanya jika anda ingin menjimatkan sedikit wang, adalah NordVPN.

Pilihan lain yang anda ada ialah melantunkan antara percubaan percuma pada semua perkhidmatan VPN berbeza yang disenaraikan di sini. Kami tidak mengesyorkan ini kerana ia akan menjadi pusing dan lebih mudah hanya membayar beberapa dolar untuk perkhidmatan VPN yang bereputasi baik.

10 VPN Terbaik VPN PERCUMA pada tahun 2020

Daripada memberi peringkat VPN yang akan mencuri maklumat anda dan memanfaatkan anda, kami memutuskan untuk menggariskan positif dan negatif dari perkhidmatan VPN yang berbeza yang menawarkan percubaan percuma.

Di bawah ini anda akan mendapat maklumat mengenai ciri, pelayan, dan betapa mudahnya perkhidmatan ini digunakan.

1. Surfshark – VPN Percuma Terbaik

Anda mungkin tidak pernah mendengar tentang Surfshark dan tidak apa-apa. Sebabnya adalah kerana mereka adalah perkhidmatan VPN terbaru yang telah kami tinjau di laman web ini. Untuk semua maksud dan tujuan, sepertinya Surfshark bersiap untuk mengambil alih dunia VPN.

Cubaan percuma

Surfshark menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Kelebihan

 • Protokol terbaik untuk streaming dengan IPv6. Jarang disekat dari Netflix kerana menggunakan VPN
 • Mampu torrent dan P2P berkongsi tidak seperti beberapa VPN lain di pasaran
 • Tanpa pembalakan yang bermaksud anda tidak perlu risau mereka menjual maklumat anda
 • Segala-galanya tanpa had termasuk sambungan, pelayan, alamat IP, dan lebar jalur
 • Terletak di Kepulauan Virgin Inggeris yang bermaksud tidak ada pandangan dari pemerintah
 • Keselamatan dan penyulitan terbaik tersedia dengan IPv6, penyulitan AES 256-bit, pertukaran kunci DHE-RSA 2048-bit, dan hash pengesahan SHA512
 • Kill-switch dan ciri keselamatan lain
 • Menerima pembayaran versi crypto dan arus perdana yang lain
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
 • Kebocoran WebRTC dan perlindungan DNS di seluruh rangkaian
 • Harga hebat dengan rancangan jangka panjang hanya $ 1.99 sebulan

Keburukan

 • Kelajuan boleh berubah jauh dari pelayan ke pelayan
 • Syarikat yang lebih baru sehingga asas pelayan masih berkembang

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran Balik Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
Tempoh percubaanTiada
Pilihan pembayaranPayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Diskaun / KuponKupon pengenalan, sharkstart

Siapa yang harus menggunakan Surfshark?

Sesiapa sahaja yang boleh memberikan komitmen untuk rancangan dua tahun yang mahukan pilihan keselamatan dan penstriman terbaik. Baca ulasan Surfshark penuh kami.

2. NordVPN – Keselamatan Rangkaian Besar dan FBI

NordVPN adalah salah satu VPN yang paling banyak digunakan hari ini. Ada alasan yang baik untuk itu kerana ia juga merupakan salah satu VPN yang sangat dihormati. Sukar untuk mengadakan perbualan secara umum mengenai VPN terbaik di pasaran tanpa menyebut NordVPN.

Cubaan percuma

NordVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Kelebihan

NordVPN dilengkapi dengan kemampuan P2P, switch kill, Tor over VPN, perkhidmatan DNS pintar, IP khusus, dan proksi SOCKS5. Sokongan pelanggan mereka juga hebat dalam menangani sebarang masalah yang mungkin timbul dengan mana-mana ciri yang ingin anda gunakan.

Beberapa ciri lain termasuk CyberSec, yang secara automatik menyekat laman web yang mencurigakan sehingga tidak ada perisian hasad atau ancaman siber lain yang dapat menjangkiti peranti anda. Selain itu, tidak ada iklan yang mencolok yang akan melihat dan kabur anda yang menggegarkan lalu lintas anda, menghalang ISP daripada meletupkan kelajuan anda ketika melayari saluran yang disulitkan.

Dengan lebih daripada 5,000 pelayan di seluruh dunia di setiap negara utama, hampir tidak ada tempat untuk anda gunakan dengan pelayan yang tidak dapat dijangkau. Selain itu, anda boleh menyambung ke enam peranti dan gunakan perkhidmatan untuk Netflix.

Pada $ 2.99 sebulan, jika anda ingin memberikan komitmen selama tiga tahun, menjadi sukar untuk membenarkan risiko menggunakan VPN percuma. Anda membelanjakan sedikit lebih dari $ 100 dan berhenti membimbangkan VPN anda selama tiga tahun.

Keburukan

Struktur harga tidak masuk akal dan benar-benar membawa anda ke rancangan tiga tahun. Pelan sebulan masuk pada $ 11.95.

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran Balik Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
Tempoh percubaanTiada
Pilihan pembayaranVisa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Diskaun / KuponDiskaun pelajar 15% dan harga promosi yang sentiasa berubah

Siapa yang harus menggunakan NordVPN?

Sesiapa sahaja yang boleh memberikan komitmen untuk rancangan tiga tahun yang mahukan perkhidmatan kelas atas dengan sejumlah kecil wang. Baca ulasan NordVPN penuh kami.

3. ExpressVPN – Kelajuan Cepat dan Tanpa Nama Lengkap

Pada kiraan semasa, ExpressVPN mempunyai pelayan di 94 negara. Hampir mustahil untuk masuk ke negara dengan internet dan tidak mempunyai akses ke salah satu pelayan mereka. ExpressVPN adalah perkhidmatan VPN premium yang memberikan salah satu perkhidmatan VPN terpantas dan paling dipercayai di sekitar, mereka adalah salah satu penyelesaian VPN yang paling dipercayai di pasaran dengan lebih dari 10 juta pelanggan yang berpuas hati.

logo expressvpn

Cubaan percuma

ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Kelebihan

Dengan data tanpa had, sokongan pelanggan 24/7, aplikasi yang mudah digunakan untuk semua peranti, tunneling split, ujian kelajuan, dan tanpa logging ExpressVPN benar-benar membawanya dengan ciri-ciri mereka. ExpressVPN juga memberi anda akses ke Kodi.

Menetap di Kepulauan Virgin Britain adalah positif utama seperti yang mereka mahukan tidak perlu berkongsi data secara sah dengan kerajaan.

Keburukan

ExpressVPN adalah pilihan yang lebih mahal daripada senarai yang lain tetapi anda membayar untuk apa yang anda dapat. Satu masalah kecil ialah anda hanya mendapat tiga sambungan sekaligus yang boleh membataskan rumah tangga.

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran BalikJaminan wang dikembalikan 30 hari
Tempoh percubaanPembelian 12 bulan diperlukan (termasuk percuma 3 bulan), kenaikan harga menjadi $ 12.95 sebulan setelah pembaharuan
Pilihan pembayaranVisa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Diskaun / KuponExpressVPN mengemas kini harga promosi mereka secara berkala

Siapa yang harus menggunakan ExpressVPN?

ExpressVPN adalah untuk orang yang tidak keberatan membayar sedikit lebih banyak untuk perkhidmatan VPN mereka untuk mendapatkan prestasi terbaik. Baca ulasan ExpressVPN penuh kami.

4. Windscribe – Keselamatan yang kuat dengan Penyekat Iklan

Reddit telah memuji perkhidmatan ini, dengan memperhatikan lebar jalur bulanan dan insentif pengguna (Jika anda menghantar Tweet @WindScribe, anda akan mendapat tambahan 5GB secara automatik).

Cuba perkhidmatan ini percuma sepenuhnya dan jika anda menyukainya dan ingin menaik taraf, anda boleh dengan rancangan yang berpatutan. Pada masa ini, kosnya mencecah $ 4.08 sebulan jika anda membeli selama setahun.

logo windscribe

Cubaan percuma

Windscribe percuma di Amerika Syarikat, Kanada, UK, Hong Kong, Perancis, Jerman, Belanda, Switzerland, Norway, dan Romania. Mereka juga menawarkan Jaminan Pulangan Wang 3 Hari atau Penggunaan 10GB, mana yang anda tekan dahulu.

Kelebihan

Oleh kerana mereka cukup baik untuk membiarkan orang menggunakan perkhidmatan mereka secara percuma, tidak mengejutkan bahawa Windscribe adalah syarikat Kanada.

Versi perisian percuma mereka cukup bagus dan bukannya menjadikan anda produk mereka, mereka berharap anda akan menyukai perkhidmatan ini sehingga anda akan meningkatkannya.

Windscribe mempunyai beberapa ciri hebat pada perkhidmatan percuma mereka seperti firewall terbina dalam, penyekat iklan, dan kemampuan P2P.

Keburukan

Anda hanya dapat mempunyai satu sambungan pada satu masa yang sangat membatasi.

Walaupun Windscribe sangat mengagumkan di Kanada dan walaupun mereka mengatakan bahawa mereka tidak melakukan aktiviti log – kerajaan boleh memaksa mereka untuk menyerahkan data pelanggan.

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran BalikJaminan wang dikembalikan selama 3 hari atau penggunaan 10 GB
Tempoh percubaanGunakan secara percuma di Amerika Syarikat, Kanada, UK, Hong Kong, Perancis, Jerman, Belanda, Switzerland, Norway, dan Romania
Pilihan pembayaranKad debit berjenama Kad Kredit Utama, PayPal, Visa / Mastercard, kebanyakan cryptocurrency, dan pembelian dalam aplikasi mudah alih. Anda juga boleh menambang untuk peningkatan menggunakan crypto-miner berasaskan penyemak imbas.
Diskaun / KuponTambang untuk peningkatan menggunakan crypto-miner berasaskan penyemak imbas.

Siapa yang harus menggunakan Windscribe?

Windscribe adalah untuk orang yang memerlukan VPN secara percuma dan terbuka untuk peningkatan. (Baca sepenuhnya Ulasan Windscribe)

5. TunnelBear – Sokongan Streaming Tidak Terhad

Satu perkara hebat mengenai TunnelBear adalah pemasaran mereka. Disana ada banyak promosi di seluruh media sosial mereka yang dapat dimanfaatkan. Salah satu contohnya ialah anda mendapat pertunjukan percuma jika anda @TunnelBear. Maskot mereka juga beruang yang sangat jahat.

logo tunnelbear

Cubaan percuma

Tunnelbear membolehkan anda mencelupkan tangan anda ke dalam madu secara percuma jika anda menggunakan data di bawah 500 MB sebulan.

Kelebihan

Jelas, hakikat bahawa mereka mempunyai rancangan percuma sangat mengagumkan. Manfaatkannya untuk melihat apakah anda ingin menggunakan TunnelBear jangka panjang.

TunnelBear mempunyai lebih dari 900 pelayan dan kelajuan pantas. Bahagian terbaik dari TunnelBear adalah bahawa mereka berada di kedudukan teratas dalam mengelakkan penyekat geoblocking. Ini boleh membolehkan anda menonton BBC iPlayer dari mana sahaja.

Keburukan

Sejak mereka hanya memberi anda 500 MB sebulan untuk bekerja anda perlu menaik taraf jika anda merancang untuk menggunakan VPN dengan banyak dan kelajuan cenderung rendah bergantung pada jarak anda dengan pelayan.

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran BalikTiada
Tempoh percubaanPercuma untuk 500 MB data sebulan
Pilihan pembayaranMasterCard, Visa, American Express, Bitcoin, dan Jars of Honey
Diskaun / KuponPromo sering muncul di akaun media sosial

Siapa yang patut menggunakan TunnelBear?

TunnelBear sangat sesuai untuk orang yang perlu mengelilingi semua blok geografi dan juga menginginkan peluang untuk mencuba perkhidmatan ini secara percuma. Baca ulasan TunnelBear mendalam kami.

6. VyprVPN – Ciri Keselamatan Hak Milik

VyprVPN mempunyai rancangan unik yang memberikan pengguna dua sambungan serentak, berbagai protokol, aplikasi pesanan terenkripsi dan firewall NAT yang menyekat lalu lintas masuk yang tidak diminta ketika anda tersambung ke VyprVPN. Semua ini, benar-benar percuma.

vyprvpn

Cubaan percuma

VyprVPN menawarkan percubaan percuma selama 3 hari semasa anda membeli perkhidmatan dan jaminan wang dikembalikan 30 hari juga.

Kelebihan

VyprVPN menawarkan pelbagai protokol seperti L2TP / IPsec yang berfungsi oleh paket L2TP antara titik akhir yang dikemas oleh IPsec, OpenVPN yang menggunakan semua ciri enkripsi, pengesahan, dan pensijilan perpustakaan OpenSSL untuk melindungi lalu lintas rangkaian peribadi anda ketika transit di internet, PPTP dan mereka sendiri Protokol bunglon yang telah terbukti berjaya melepasi percubaan sekatan.

Keburukan

Keburukan terbesar terhadap VyprVPN adalah kenyataan bahawa mereka telah disekat oleh Netflix. Sekiranya saya tidak dapat menonton The Office, maka apakah ini semua? Apa yang saya sedang berusaha?

Satu lagi negatif besar dengan Vypr adalah bahawa ia hanya membolehkan anda mempunyai dua sambungan pada satu masa yang boleh menjengkelkan ketika cuba mengakses internet dan anda ingin melakukan banyak tugas sekaligus pada peranti yang berbeza.

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran BalikTiada semasa menggunakan percubaan percuma, jaminan 30 hari ketika membayar
Tempoh percubaanPercubaan percuma selama 3 hari semasa pembelian
Pilihan pembayaranMasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Diskaun / KuponVypr VPN menawarkan harga promosi yang dikemas kini secara berkala

Siapa yang harus menggunakan VyprVPN?

VyprVPN adalah satu lagi VPN penyekat geografi yang hebat. Walaupun mereka telah disekat oleh Netflix pada masa lalu, mereka mempunyai reputasi yang baik untuk melewati penyekat geografi. Baca ulasan VyprVPN penuh kami.

7. ProtonVPN – Dari Pembuat ProtonMail

ProtonVPN adalah salah satu penyelesaian VPN yang lebih baru, tetapi mereka juga merupakan salah satu yang terbaik untuk perkhidmatan VPN percuma. Proton AG adalah kumpulan yang terdiri daripada saintis Harvard dan penyokong privasi yang sukar.

protonvpn

Cubaan percuma

ProtonVPN menawarkan perkhidmatan percuma dengan kelajuan lebih rendah di tiga negara yang berbeza serta jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Kelebihan

ProtonVPN dibuat oleh sekumpulan saintis Harvard – sama ada yang menambah cap kelulusan atau penolakan, kami tidak begitu pasti. Mereka mempunyai beberapa kelajuan percuma yang lebih cepat pada percubaan percuma mereka jika dibandingkan dengan percubaan percuma yang lain walaupun mereka dipasarkan sebagai kelajuan yang lebih rendah berbanding dengan perkhidmatan berbayar mereka.

ProtonVPN mempunyai klien asli untuk Android, Windows, macOS, dan iOS. Mereka juga menawarkan alat baris perintah untuk Linux dan sokongan untuk penghala.

Keburukan

Perkhidmatan percuma tidak mempunyai pengoptimuman geoblocking fungsi P2P yang bermaksud anda tidak akan dapat torrent.

Kelajuan tidak begitu hebat pada pilihan lain dan kerana rancangan percuma mereka tersedia kelajuan yang lebih lama akan semakin perlahan apabila semakin ramai pengguna yang menggunakan perkhidmatan ini.

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran Balik Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
Tempoh percubaanPerkhidmatan percuma dengan kelajuan yang lebih rendah dan hanya tiga negara
Pilihan pembayaranPayPal, Visa, MasterCard, Bitcoin
Diskaun / KuponProton VPN menawarkan kupon untuk menggabungkan perkhidmatan VPN dan e-mel. Kod kupon berputar boleh didapati seperti: bestdeal

Siapa yang harus menggunakan ProtoVPN?

Hanya orang yang mencari perkhidmatan jangka pendek dan percuma.

8. Trust.Zone – Boleh dipercayai, Tetapi…

Kepercayaan. Zon pengasingan perkakasan seluruh sistem menjadikannya salah satu VPN percuma yang paling boleh dipercayai pada tahun 2020. Polisi tanpa log ketat mereka hanyalah salah satu perkara yang menjadikan mereka penyelesaian yang bermanfaat.

zon amanah

Cubaan percuma

Trust.zone menawarkan percubaan percuma selama 3 hari. Kami berharap ini lebih lama.

Kelebihan

Ciri-ciri hebat tersedia seperti penyulitan lalai AES-256, OpenVPN, L2TP melalui IPSec dengan penyulitan AES 256-bit, anti-virus, 200 alamat IP, suis kill, P2P, dan mereka menerima Bitcoin. Mereka juga mempunyai pengasingan perkakasan seluruh sistem yang menjadikannya lebih dipercayai daripada perkhidmatan lain.

Keburukan

Tidak ada sembang atau sokongan telefon jadi anda harus bergantung pada sistem tiket mereka. Walaupun sistem tiket tidak sesuai, mereka bertindak balas dan membantu pengguna. C’mon Trust.Zone, ini adalah tahun 2020… sokongan sembang adalah perkhidmatan pelanggan wajib.

Pengguna percuma hanya boleh menggunakan satu peranti pada satu masa dan apabila anda membayar, anda hanya boleh menggunakan tiga peranti pada masa yang sama.

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran BalikTiada
Tempoh percubaanPercubaan percuma selama 3 hari
Pilihan pembayaranBitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Transfer Bank, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi, dan banyak lagi
Diskaun / KuponTrust.Zone mengemas kini harga promosi di laman web mereka dengan kerap

Siapa yang harus menggunakan Trust.Zone?

Trust.zone mempunyai keselamatan tahap tinggi dan perlindungan kebocoran DNS yang menjadikannya salah satu pilihan percuma yang lebih selamat di pasaran. Baca ulasan Trust.Zone lengkap kami.

9. Terowong Persendirian – Sokongan Pelbagai Peranti

Terowong Persendirian adalah komersial komersial OpenVPN Technologies. Dengan rancangan berpatutan yang menyediakan 100 hingga 500 GB, Terowong Swasta telah membuktikan bahawa mereka dapat bergolek dengan anjing besar dan melindungi tanpa nama anda secara dalam talian dengan mereka Penyulitan 128-bit AES-GCM.

privatetunnel

Cubaan percuma

Terowong Peribadi menawarkan percubaan percuma selama 7 hari.

Kelebihan

Terowong Swasta bercabang dari teknologi OpenVPN menjadikan mereka veteran industri. Ini dapat memberikan ketenangan semasa menggunakan percubaan percuma.

Percubaan percuma mereka memberi anda akses lengkap ke perisian mereka dengan sekatan data (yang tidak berlaku untuk semua perkhidmatan VPN percuma dalam senarai ini.)

Keburukan

Terowong Persendirian mempunyai kebocoran data yang diketahui pada versi Mac mereka dan bilangan pelayan yang rendah.

Mereka mempunyai pelayan di Kanada sehingga perkhidmatan tersebut masih dapat digunakan oleh orang Kanada. Negara lain tidak begitu bernasib baik.

Terowong Persendirian juga berpusat di AS yang bermaksud bahawa Terowong Peribadi boleh dipaksa untuk melepaskan data pengguna.

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran BalikTiada
Tempoh percubaanPercubaan percuma 7 hari
Pilihan pembayaranKad Kredit Utama, Kad Debit Utama, PayPal, Pemindahan Bank
Diskaun / KuponTerowong Peribadi tidak menawarkan kupon buat masa ini

Siapa yang harus menggunakan Terowong Persendirian?

Terowong Peribadi boleh digunakan secara percuma oleh sesiapa sahaja, di mana sahaja. Tetapi malangnya, ia hanya dapat digunakan dengan selamat oleh pemilik PC – bukan pengguna Mac.

10. VPN yang Hilang – Perkhidmatan Dioptimumkan Netflix

Vanished VPN adalah perkhidmatan VPN yang berpusat di Australia yang sangat sesuai untuk mereka yang ingin mengakses banyak kandungan Netflix, terutama bagi mereka yang menginginkan akses ke perpustakaan Netflix.

lenyap

Cubaan percuma

Vanished VPN menawarkan percubaan percuma selama 3 hari.

Kelebihan

Selain logo paling keren dan nama kegemaran peribadi saya, Vanished VPN membolehkan anda mengalirkan banyak kandungan yang tidak tersedia untuk orang Australia, dan umumnya semua orang bukan Amerika. Pengoptimuman geoblock mereka dan rancangan yang lebih murah adalah ciri terbaik mereka.

Keburukan

VPN yang hilang telah kelajuan yang dirakam perlahan dan proses pendaftaran dan penyediaan boleh membingungkan dan sukar. Terdapat proses manual yang terlibat yang nampaknya konyol untuk dilalui dengan pilihan lain.

Cara Simpan dan Cara Bayaran

SpesifikasiDetail
Polisi / Jaminan Bayaran BalikTiada
Tempoh percubaanPercubaan percuma selama 3 hari
Pilihan pembayaranVisa, MasterCard, American Express
Diskaun / KuponTiada

Siapa yang harus menggunakan VPN yang Hilang?

Tidak ada banyak alasan untuk menggunakan Vanished kerana kelajuannya sangat perlahan.

Dengan siapa anda akan pergi?

Terdapat tidak pernah menjadi alasan yang baik untuk menggunakan VPN percuma. Anda mungkin gatal menonton musim 12 Ibu Remaja melalui VPN di beberapa negara rawak yang memilikinya tetapi menggunakan VPN percuma tidak pernah sepadan.

Memilih VPN boleh menjadi menakutkan tetapi untungnya ada banyak percubaan percuma dan jaminan wang dikembalikan. Strategi yang baik adalah menguji beberapa dan melihat bagaimana kelajuan untuk anda secara peribadi serta memastikan anda menyukai antara muka.

Sebaliknya, terdapat banyak pilihan yang berpatutan yang disertakan dengan percubaan percuma. Surfshark adalah pilihan kami dan ia melayani semua penggunanya dengan baik. Ia akan menyediakan semua yang anda perlukan.

Soalan Lazim

VPN percuma yang terbaik?

Tiada VPN yang benar-benar percuma harus digunakan atau dipercayai. Daripada mempertaruhkan keselamatan siber dan semua data anda, anda harus memanfaatkan penggunaan percubaan percuma dengan syarikat terkenal. Pilihan murah terbaik adalah NordVPN.

Apakah VPN percuma terpantas?

Banyak VPN percuma akan mempunyai kelajuan yang cepat tetapi tidak ada yang akan mempunyai infrastruktur yang kukuh seperti yang anda bayar. Sekiranya anda menjumpai yang pantas berbanding dengan perkhidmatan VPN biasa, ia tidak akan dapat dibandingkan dengan cara lain. Terdapat banyak pilihan pantas yang lebih murah.

Adakah terdapat VPN percuma?

Nampaknya ada VPN percuma baru setiap hari. Kenapa begitu? Mereka ingin membuat anda menggunakan perkhidmatan VPN dan menggunakan data anda untuk menjana wang. Mereka boleh menjual maklumat anda kepada penawar tertinggi dan dengan begitu, anda telah menjadi produk.

Adakah VPN percuma selamat digunakan?

Ya dan tidak. Secara umum, VPN yang kami senaraikan di sini tidak apa-apa. Walau bagaimanapun, kebanyakan orang yang mencari VPN percuma meminta masalah. Ternyata, hampir separuh daripada semua aplikasi rangkaian peribadi maya yang dikatakan bebas dimiliki oleh syarikat China.

Jadi tidak – mereka tidak selamat. Perkhidmatan VPN percuma masih perlu menjana wang entah bagaimana. Cara mereka melakukannya adalah dengan memanfaatkan anda dan ini dapat dilakukan dengan pelbagai cara tanpa anda sedari. Beberapa kaedah boleh membahayakan.

Apa VPN percuma terbaik untuk Netflix?

VPN terbaik untuk Netflix adalah banyak pilihan yang disenaraikan di atas. Pilihan pertama kami adalah NordVPN. Perkhidmatan ini mempunyai percubaan percuma tetapi anda perlu membayar selepas percubaan. Berita baiknya ialah NordVPN agak murah dan mendaftar tidak memerlukan banyak wang.

Apa VPN percuma terbaik untuk torrent?

VPN terbaik untuk torrent adalah serupa dengan jawapan kami untuk Netflix. Sebarang VPN biasa akan membolehkan anda melakukan ini dan kedudukan kami di atas dapat memberikan pilihan seperti NordVPN dan Surfshark.

Adakah perkhidmatan VPN sah atau tidak sah?

Ya, kecuali dalam beberapa pengecualian seperti Iran. Anda boleh menggunakan VPN di kebanyakan tempat di seluruh dunia. Beberapa kerajaan seperti China tidak semestinya melarang VPN, mereka hanya menyekat domain sehingga anda tidak dapat memuat turun klien VPN dan melanggan perkhidmatan tersebut.

Tambahkan ulasan anda sendiri:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me