Как да гледате САЩ Netflix в Австралия?

Как да гледате САЩ Netflix в Австралия?


С хиляди и хиляди предавания и филми, малко услуги за стрийминг на видео са по-добри от Netflix. И въпреки че е достъпна в изумителни 192 страни, за съжаление, не всички негови библиотеки са създадени равни.

Австралийските абонати на Netflix например могат да гледат само част от програмите, достъпни за американците. Да, разликата става все по-малка през последните няколко години, но все още е далеч от незначителна.

Това каза, ами ако ти казах, че не трябва да бъдат такива?

Както се оказва, те не И в тази статия ще ви покажа как точно да получите американския Netflix в Австралия и да гледате всичко и всичко, което искате. Може да се изненадате колко е лесно.

Как да гледате САЩ Netflix в Австралия

Най-бързият и лесен начин за достъп до Netflix USA долу е чрез използване на VPN. Ще обясня подробно защо това е скоро, но засега само ще спомена, че това е метод, който никога не ме е провалил.

Тези стъпки, между другото, ще ви позволят да деблокирате библиотеките на Netflix от всяка страна, а не само от САЩ. Те също ще работят, независимо в коя държава сте, не само в Австралия.

 1. Изберете и се регистрирайте с VPN доставчик (само конкретни VPN работят с Netflix в наши дни – най-много ми харесва Surfshark или NordVPN, но има и няколко други добри избора, изброени по-долу).
 2. Изтеглете приложението на избрания от вас VPN и го инсталирайте на устройството си.
 3. Ако в момента използвате Netflix, било то в браузър или чрез приложение, изключете го.
 4. Стартирайте приложението VPN и влезте в акаунта си (ще трябва да влезете само първия път).
 5. В приложението изберете американски сървър или, ако съществува, специализиран поточен сървър Netflix US и се свържете с него.
 6. Отворете Netflix във вашия браузър или стартирайте приложението Netflix.
 7. Вече имате достъп до American Netflix от Австралия – седнете и се насладете на шоуто.

Превключване обратно към Netflix Australia

След като сте гледали Netflix US, превключването обратно към австралийската версия е още по-лесно.

Просто затворете раздела или приложението на браузъра, с което сте гледали Netflix и прекъснете връзката с VPN. След това ще се върнете в Австралия и ще имате пълен достъп до местната библиотека, точно както преди.

Защо VPN разблокирате Netflix?

Без да навлизате в детайлите, VPN работи чрез криптиране и пренасочване на вашия интернет трафик през избран от вас VPN сървър.

Когато се свържете с такъв сървър, всеки уебсайт или онлайн услуга, която посещавате, вече не може да каже в коя страна сте наистина. Вместо това ще мисли, че вашето устройство се намира там, където се намира VPN сървърът.

Свързвайки се с американски сървър, вие заблуждавате Netflix да мисли, че сте в Америка. Следователно, той ви дава достъп до всички филми и предавания, налични там.

Това е проста идея, която работи блестящо.

Най-добрите VPN за получаване на американски Netflix в Австралия

Когато избирате VPN, за да гледате US Netflix в Австралия, едно нещо, което трябва да имате предвид е, че не всички доставчици са създадени равни.

Netflix знае добре колко лесно VPN може да отклони своите географски ограничения и, гледайки през януари 2016 г., силно засили използването им.

Само няколко избрани услуги – тези, които имат ресурсите за това – продължават да работят добре. Имайки това предвид, ето списък на това, какви са според мен най-добрите VPN мрежи за гледане на американски Netflix от Австралия.

1. Surfshark

Surfshark лого

Ръцете едни от най-добрите VPN мрежи на Netflix, Surfshark работи с всички основни библиотеки на Netflix както от Австралия, така и от другаде по света. Просто се свържете и гледайте – това е толкова просто като това.

Излъчване на Netflix САЩ в Австралия със Surfshark

Surfshark създава резервно копие на тяхната способност да отблокират Netflix с отлична скорост на сървъра, така че винаги ще можете да предавате любимите си предавания във висока разделителна способност.

Ако искате да получите достъп до библиотека на Netflix в държава, различна от САЩ, Surfshark може да ви помогне и там. Тяхната сървърна мрежа обхваща 63 държави, което прави всяка голяма библиотека доста достъпна.

Surfshark е и единственият доставчик на VPN, който позволява неограничени едновременни връзки. Така че можете да предавате поточно на толкова екрани, колкото Netflix ви позволява едновременно.

И ако това не беше достатъчно, те са и най-евтината VPN от всички доставчици, изброени тук – особено, ако се възползвате от някоя от техните текущи отстъпки.

Професионалисти
 • Отлична поверителност и сигурност без регистрация
 • Страхотна производителност на сървъра
 • Деблокира Netflix, BBC и много други
 • Лесен за използване клиент
 • Неограничени едновременни връзки
 • Поддръжка на торент
 • евтин
Против
 • Несъответстваща скорост на няколко места
 • Доста бавна поддръжка на клиенти

2. NordVPN

NordVPN лого

NordVPN е друг отличен избор за гледане на пазарни Netflix в Австралия. Той деблокира библиотеки по целия свят, както е през 2014 г. – години преди Netflix да въведе забраната си за VPN.

Гледане на Netflix US от Австралия с NordVPN

Производителността на сървъра е толкова добра, колкото се получава, така че няма да имате проблеми с поточното предаване дори при настройки с висока резолюция. А списъкът на сървърите, който обхваща 58 държави, означава, че не е нужно да се ограничавате да гледате само Netflix САЩ.

С NordVPN можете да свържете до шест устройства едновременно – достатъчно дори за най-големите семейства.

И, както и комбото NordVPN Netflix работи, в случай, че сте изключили възможността да се сблъскате с хълцане, полезна поддръжка на клиенти е на разположение ден или нощ през чат или имейл.

Получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите за пълно спокойствие.

Професионалисти
 • Отлична поверителност с нулева сеч
 • Голяма (и все по-нарастваща) сървърна мрежа
 • Добро свързване
 • Специализирани сървъри (включително двоен VPN, объркан и Tor над VPN)
 • Чист, лесен за използване клиент
 • Работи с Netflix и повечето други стрийминг услуги
 • Позволява Torrenting и P2P
 • Предлага специални IP адреси
Против
 • Няма функция за разделно тунелиране
 • Малко скъпо за краткосрочните планове

3. CyberGhost

CyberGhost лого

Някои доставчици на VPN правят кой сървър да се използва за Netflix малко игра на познаване. Не е така с CyberGhost. Техният оптимизиран за US Netflix сървър е маркиран възможно най-ясно.

Поток в САЩ Netflix в Австралия, използвайки CyberGhost

Изпълнението е отлично. Най-добрата скорост за изтегляне, която измервах за CyberGhost, беше 103,1 Mbps – много по-бърза от тази, която Netflix предполага, че трябва да имате за максимално качество. И наистина цялата сървърна мрежа от 90 държави е почти толкова бърза.

Клиентът на CyberGhost е лек за използване и позволява щедри седем едновременни връзки.

Освен това получавате пълни 45 дни, за да изпробвате услугата. Това е най-дългата гаранция за връщане на пари от всички VPN от най-високо ниво и доказателство за това колко CyberGhost се доверява на качеството на това, което предлагат.

Не забравяйте да се възползвате и от всички текущи продажби на CyberGhost. Това ще направи този доставчик една от най-добрите оферти.

Професионалисти
 • Нулева регистрация за максимална поверителност
 • Отлична сървърна дистрибуция с над 7100 сървъра в 90 страни
 • Много големи скорости на връзката
 • Работи с американските Netflix и BBC iPlayer
 • Позволява P2P торент
 • Дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите
Против
 • Родителска компания със съмнителна репутация
 • Съвместима ръчна настройка на OpenVPN
 • Не работи от Китай

4. PureVPN

PureVPN лого

PureVPN се гордее с това, че ви позволява да гледате геоблокирано съдържание от всяка точка на света и те със сигурност не разочароват с Netflix USA. Просто се свържете към техния ясно маркиран специализиран сървър и не се движете.

САЩ Netflix, работещи в Австралия с PureVPN

Огромният им списък от сървъри, който обхваща 131 държави, ви позволява да се свързвате с всяка библиотека на Netflix, а не само с версията в САЩ. Netflix Бразилия, всеки?

Въз основа на моите тестове за скорост, PureVPN е и най-бързият VPN, с който можете да получите ръце, така че тук няма проблеми с буфериране или блокиране на картината..

Можете да стартирате PureVPN и на всички видове устройства. Windows, macOS, Android и iOS са, разбира се, даденост. Но Linux, Android TV, Apple TV, BoxeeBox, Roku, Firestick, Kodi, множество рутери и повече от 20 други платформи също правят списъка.

И цената е правилна – особено ако в момента е наличен промо код. Имайки предвид колко точно получавате, PureVPN предлага страхотна стойност.

Професионалисти
 • Отлични скорости
 • Огромна сървърна мрежа (131 държави)
 • Деблокира Netflix, iPlayer и над 70 други поточни услуги
 • Съвместим с над 50 устройства и платформи
 • Независим проверен доставчик на VPN нула
 • Специализиран IP вариант
 • Страхотна цена
Против
 • Приложенията могат да използват малко повече лак
 • Някои периодични проблеми с връзката

5. ExpressVPN

ExpressVPN лого

Въпреки че не винаги беше при първия опит, имах нулеви проблеми при деблокиране на американския Netflix с ExpressVPN. Без значение какво ги хвърля струйният гигант, те продължават да работят. И затова толкова много хора продължават да ги използват.

ExpressVPN деблокиране на американския Netflix

Един ограничаващ фактор с ExpressVPN може да бъде, че те позволяват само три връзки на устройството едновременно. За повечето от нас това не трябва да е проблем, но трябва да имате предвид.

Освен всичко това, ExpressVPN ще ви позволи да гледате всички библиотеки на Netflix, както и всеки друг доставчик. Постоянно добрите скорости и дълъг списък на сървърите се уверяват в това.

Отличителните характеристики на ExpressVPN са супер интуитивното му приложение и отличната поддръжка на клиенти – последното, както твърдя в рецензията си, е най-добрият в бизнеса.

За съжаление, ExpressVPN не е най-евтиният от VPN, дори код на купон в ръка. Но според мен вие получавате повече от това, което плащате.

Професионалисти
 • Богат на функции и интуитивен клиент
 • Силна бек-енд технология
 • Много сървъри и сървър местоположения
 • Бързи и постоянни скорости на връзката
 • Работи с американския Netflix
 • Превъзходна поддръжка на клиенти
Против
 • Някои агрегирани сеч
 • Не е най-евтиното

Netflix AUS срещу Netflix USA

И така, само колко се различават австралийската и американската версия на Netflix? Съвсем малко.

Към момента на това писане американският Netflix разполага с общо 5829 заглавия. От тях 3922 са филми и 1907 сериали.

За сравнение Австралия има достъп до 3643 филма и сериали от 1911 г. за общо 5554 заглавия.

Имайте предвид, че всички тези заглавия не се припокриват, което означава, че на практика разликата е много по-голяма.

Не ме разбирайте погрешно Австралийската библиотека на Netflix е отлична и със сигурност бих я включила сред първите пет. Но все още има много заглавия на разположение на САЩ, които липсват. Някои от най-популярните включват:

 • По-добре обади се Саул
 • В обувките на Сатаната
 • Обади се на акушерката
 • Светкавицата
 • Анатомията на Грей
 • Трилогията “Властелинът на пръстените”
 • Шерлок
 • Супер момиче
 • Живите мъртви

Там, където австралийците се справят по-добре, е с цените. Трите нива на Netflix са между 20% и 25% по-евтини, отколкото в Съединените щати.

PlanUS Цена (USD) Австралия Цена (AUD)
Основен$ 8.99$ 9.99
стандарт$ 12.99$ 13.99
Premium$ 15.99$ 19.99

Netflix и геоблокиране

Геоблокирането е когато съдържанието е ограничено – било то променено или ограничено – въз основа на вашето географско местоположение. И Netflix е силно геоблокиран уебсайт.

Защо съдържанието на географски блокове на Netflix в Австралия

Netflix произвежда много от съдържанието си, но лицензира още повече. Това лицензирано съдържание е причина компанията да използва геоблокиране.

Най-популярните предавания и филми са гореща стока в онлайн поточния свят и правата за тях често се продават извън страната по държава.

Тъй като Netflix невинаги е в състояние да вземе права за програма по-долу – споразумение с друга услуга, например, може вече да е налице – тяхната австралийска библиотека ще се различава от американската (и всъщност на всяка друга държава).

И за да избегне нарушаване на договора с притежателите на авторските права, Netflix трябва да се опита да ви попречи да получите достъп до тези предавания само за САЩ. Следователно, геоблокиране.

Ако някога ви е любопитно колко различни са различните библиотеки на Netflix и какво потенциално пропускате, като се придържате само към Австралия, погледнете uNoGS.com.

Как съдържа Netflix Geo-Block съдържание

И така, как Netflix знае, че сте в Австралия? Като разгледате лесно проследявания IP адрес на устройството си.

Всичко свързано с интернет, от вашия компютър и мобилен телефон до вашия смарт телевизор, има IP адрес. И всеки ПР е обвързан с много специфичен географски район.

Можете да мислите за IP адреса на устройството си като еквивалент на пощенския адрес на вашия дом. Това е така, че сървърите на Netflix – и, разбира се, всяка друга онлайн услуга и уебсайт – знаят къде да изпращат данни.

Това, което прави VPN, е първо да скрие вашия IP адрес. След това ви присвоява различен от държавата, в която се намира VPN сървърът, към който се свързвате.

Като изглежда, че сте в Съединените щати, а не в Австралия, VPN ви позволява да получите достъп до American Netflix.

VPN не работи с Netflix US?

Дори и най-добрите VPN мрежи, тези, които обикновено могат да отблокират американския Netflix, без да счупят пот, ще изпитват прекъсвания от време на време. Когато това се случи, ще видите следния екран:

Netflix USA е блокиран при използване на VPN

Това, което по-горе означава, е, че VPN сървърът, с който сте се свързали, е бил в черен списък от Netflix и вече няма да работи.

Колкото и сериозно да звучи, няма от какво да се притеснявате и е лесно да се поправи. Само защото един сървър е в черен списък, не означава, че всички те са.

Най-простото решение е да опитате различен сървър. Добрите VPN-та са склонни да ги коригират бързо, така че винаги трябва да има много около тази работа.

Можете също да опитате да се свържете с поддръжката на клиента на вашия VPN доставчик. Те ще се радват да ви насочат към добър сървър. Всеки доставчик, който изброих по-горе, има чат на живо, така че получаването на отговор трябва да отнеме само няколко минути.

Както вече казах, с правилния VPN никога не съм успявал да деблокирам излишен пазар на Netflix. Може да се случи понякога хълцане, но в крайна сметка това е метод, който продължава да работи много, много добре.

Законно ли е да гледате Netflix с VPN в Австралия?

Има много ползи от промяната на вашия регион Netflix от Австралия в САЩ. И както виждате, това не е никак трудно. Следващият въпрос обаче е легален ли е – както от Австралия, така и от гледна точка на Netflix.

Законни ли са VPN в Австралия?

Да, според действащите австралийски закони използването на VPN е законно. И докато използвате VPN, за да заобиколите геоблокирането на съдържание може да е малко повече от сива зона, това също не е незаконно.

С други думи, няма австралийски закони, които ви забраняват да предавате Netflix програми от САЩ.

Предава се Netflix през VPN Legal?

Netflix ограничава използването на VPN от няколко години, така че, очевидно, те предпочитат да не ги използваме за достъп до тяхната услуга. Защо? Тъй като са задължени по закон да се опитат да наложат своите лицензионни споразумения със собствениците на съдържание.

Опитайте обаче е ключовата дума тук. И това, което изглежда правят, е достатъчно усилено, за да задоволи носителите на права, без да ни разстройва прекалено много абонати.

Въпреки че Netflix лесно може да забрани от тяхната услуга всеки, който използва VPN, това не се е случило нито веднъж. В крайна сметка отпадането на стотици хиляди (ако не и милиони) абонати, които използват VPN, няма да изглежда толкова добре в балансите, би ли?

Така че в крайна сметка, докато официално използвате VPN, за да гледате, че Netflix се намръщи, на практика никой няма да ви накаже за това.

Направете безплатни VPN-та отблокирайте американския Netflix от Австралия?

На теория бихте могли да деблокирате US Netflix с безплатен VPN. На практика обаче шансовете за това са малки.

Ако намерите доставчик, който работи, считайте себе си за късметлия. Но, също знайте, че няма да издържи.

Netflix редовно черни списъци VPN сървъри. Платените VPN доставчици разполагат с ресурсите да заменят тези сървъри бързо и по-често, отколкото не, могат да останат една крачка напред от Netflix. Безплатните доставчици не могат да направят това.

Безплатните VPN мрежи обикновено се предлагат с ограничения на честотната лента и страдат от претоварване на сървъра. И двете неща се превръщат в по-малко от оптималното видео поточно преживяване – особено при висококачествено.

Избягвам и безплатни доставчици поради проблеми с поверителността и сигурността.

За разлика от платените VPN мрежи, много безплатни алтернативи не само регистрират вашите онлайн дейности, но и продават вашите данни на рекламодатели. Тъй като не таксуват абонаменти, те трябва да намерят други източници на доходи, за да оцелеят.

Така че, колкото ми харесва да спестявам пари, там, за съжаление, не е добър безплатен начин – VPN или по друг начин – да предавате Netflix US от Австралия.

Заключителни думи

Колкото и добър да е Netflix Australia, изборът на програмиране в САЩ е точно толкова по-добър. И изобилие от най-високо оценените шоу програми са достъпни само там.

Защо да ограничите това, което можете да гледате, когато можете да получите American Netflix в Австралия толкова лесно. Дайте си сила за достъп до всичко, което стрийминг гигантът може да предложи по желание. След това, седнете, отпуснете се и похапвайте.

Може също да ти хареса:
 • Най-добрите VPN за Netflix
 • Частният достъп до интернет работи с Netflix?
 • IPVanish работи ли с Netflix?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me