Вземете немски IP адрес в 5 лесни стъпки

Препоръчано изображение за статия на немски IP адрес


Ако сте гражданин на Германия, който живее или пътува в чужбина, имате няколко добри причини да използвате интернет с немски IP адрес. Ако не го направите, може да оставите малко чувство, че живеете в изгнание.

С чужд IP адрес можете да се окажете неспособни да получите достъп до банкови услуги обратно у дома. Освен това няма да можете да сте в крак с любимите си предавания на популярни стрийминг услуги като ZDF, Das Erste, ARD Mediathek, ProSieben Video или дори Netflix Германия.

Най-ефективният (и далеч най-простият) метод за получаване на немски IP адрес е използването на виртуална частна мрежа (VPN). Той ще ви даде местен IP и ще ви позволи да получите достъп до интернет, сякаш сте физически разположени в Германия.

Вземете немски IP адрес в 5 лесни стъпки

Настройването с VPN за получаване на IP от Германия не може да бъде много по-лесно. Стъпките са следните.

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN, който има сървъри в Германия. Харесвам CyberGhost, но няколко други също работят добре. Имам списък с тези малко по-надолу, за да ви помогна да започнете.
 2. Изтеглете приложението на избрания от вас доставчик на VPN и го инсталирайте. Можете да направите това на няколко устройства, ако желаете. Всички доставчици ще имат стъпка по стъпка инструкции за всяка операционна система и платформа.
 3. Стартирайте приложението VPN и влезте използвайки идентификационните данни, които сте задали с доставчика.
 4. Изберете сървър в Германия и се свържете с него. Вашето устройство вече ще има IP адрес, разположен вътре в страната. Ако желаете да го направите, можете да го проверите двойно, като посетите https://www.iplocation.net/.
 5. Вдигни краката си и се наслаждавай достъп до всяка германска услуга или уебсайт, които преди това бяха блокирани.

Това е толкова просто като това.

Когато вече не се нуждаете от немския IP, просто изключете от VPN сървъра и затворете приложението.

И между другото, можете също да използвате тези точни стъпки, за да получите IP от всяка друга страна в света, в която вашият VPN доставчик има сървъри в.

Как да изберем VPN, за да получите немски IP адрес

Не всеки доставчик на VPN е създаден еднакъв и не всички са подходящи, за да ви дадат както немски IP адрес, така и услуга, от която ще бъдете доволни. Когато се опитвате да изберете VPN за тази цел, ето нещата, на които трябва да обърнете специално внимание.

 • Множество VPN сървъри в Германия

  Доставчикът на VPN не може да ви предостави IP адрес, базиран в Германия, ако не поддържа сървъри в страната. Това е първото нещо, което трябва да се провери отново. И, колкото повече сървър имат, толкова по-добре.

  Ако много хора използват един сървър, той може да се претовари и силно да забави вашата интернет връзка. Наличието на много възможности за избор означава, че винаги трябва да можете да намерите сървър, където проблемите с производителността, причинени от задръстванията, няма да са проблем.

 • Може да деблокира гео-ограничено съдържание и услуги

  Само защото VPN ви дава немски IP, не означава, че IP ще работи с всеки немски уебсайт или услуга. Има още малко, за да накарате един да работи, отколкото просто да настроите сървър в страната, а някои доставчици просто не се интересуват или не могат да изминат тази измината миля.

 • Добра скорост на връзката

  VPN винаги ще забави вашата интернет връзка малко, но по-добрите доставчици ще сведат до минимум ефективността. Това е особено важно, ако възнамерявате да предавате висококачествено видео от Германия. Само бърз VPN ще може да бъде в крак с изискванията за честотна лента.

 • Поддръжка на много устройства

  Проверете два пъти дали избраният VPN поддържа всяко устройство и операционна система, които възнамерявате да използвате с него. Някои може например да не работят на по-стари версии на Windows или MacOS.

  VPN доставчиците обикновено също ограничават колко устройства можете да свържете към тяхната услуга едновременно. Ако очаквате, че пет членове на вашето семейство ще искат да имат достъп до различни немски поточни услуги едновременно, уверете се, че това е разрешено.

Ако изберете доставчик, който проверява всички тези полета, ще получите услуга, която постоянно може да ви осигури достъп до любимите ви немски сайтове и услуги, независимо къде в света се намирате..

Най-добрите VPN за получаване на немски IP

От многото страхотни VPN услуги, няколко се открояват над тълпата като най-добрите възможности да ви получат немски IP адрес.

1. CyberGhost

CyberGhost лого

Сравнително малък доставчик доскоро, CyberGhost вече е индустрия с голямо тегло и като цяло се счита за един от най-добрите VPN мрежи.

С 684 сървъра, разпространени в три германски града, никоя друга услуга не ви предоставя повече възможности за връзка в Германия. Те също имат огромна мрежа в целия свят. Всичките им сървъри, независимо от местоположението, предлагат най-високо качество.

Базирайки се на Румъния със строга политика за без регистрация и предлагаща 256-битово AES криптиране чрез OpenVPN, CyberGhost е отличен доставчик, който да използвате, за да увеличите вашата поверителност и анонимност онлайн.

CyberGhost се рекламира като VPN, което може да ви заобиколи гео-блокирано съдържание и наистина може. Достъпът до всички немски онлайн услуги за стрийминг и библиотеката на Netflix на всяка страна не става по-лесен или по-последователен.

Професионалисти
 • Нулева регистрация за максимална поверителност
 • Отлична сървърна дистрибуция с над 7100 сървъра в 90 страни
 • Много големи скорости на връзката
 • Работи с американските Netflix и BBC iPlayer
 • Позволява P2P торент
 • Дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите
Против
 • Родителска компания със съмнителна репутация
 • Съвместима ръчна настройка на OpenVPN
 • Не работи от Китай

Най-добър VPN за немски IP: CyberGhost не само предлага всичко, което трябва да бъде VPN от най-висок клас, но е и един от най-малко скъпите доставчици наоколо. Поддържан от най-добрата 45-дневна гаранция за връщане на парите в отрасъла, никой друг VPN няма да сърфира по-добре немските потребители.

2. NordVPN

NordVPN лого

NordVPN е услуга, която прави всичко и го прави много добре. Те са VPN, други често се сравняват със стандарт за сравнение.

Всичко започва с обширна глобална сървърна мрежа, която включва 5645 сървъра в 58 страни. От тях 309 са разположени в Германия.

Производителността на сървъра на NordVPN е отлична, както и сигурността на връзката чрез използването на 256-битово AES криптиране и OpenVPN протокола.

В допълнение към местоположението на компанията в юрисдикцията на Панама за поверителност, NordVPN е също VPN с нулева регистрация и предлага много функции за поверителност като двойна VPN функционалност и превключвател за интернет убийство.

Достъпът до географски ограничени материали винаги е бил много съвместим с NordVPN и услугата работи с почти всеки доставчик на съдържание в света, включително всеки основен в Германия.

Професионалисти
 • Отлична поверителност с нулева сеч
 • Голяма (и все по-нарастваща) сървърна мрежа
 • Добро свързване
 • Специализирани сървъри (включително двоен VPN, объркан и Tor над VPN)
 • Чист, лесен за използване клиент
 • Работи с Netflix и повечето други стрийминг услуги
 • Позволява Torrenting и P2P
 • Предлага специални IP адреси
Против
 • Няма функция за разделно тунелиране
 • Малко скъпо за краткосрочните планове

Прави ли всичко: За VPN, който върши всичко добре, NordVPN трябва да е в горната част на списъка ви. Получавате производителност, всяка VPN функция, която може да се представи, лесен за използване клиент и всичко това на много достъпна цена.

3. PureVPN

PureVPN лого

Ако искате да отворите IP адреси другаде по света в допълнение към Германия, не търсете повече от PureVPN. Със сървъри в 131 държави мрежата им е на второ място. В Германия те управляват 201 сървъра в пет различни града.

Производителността също е една от силните страни на PureVPN. Комбинирайте това със специализираните сървъри на доставчика за заобикаляне на геоблокирането и имате рай на видео стриймър.

Клиентското приложение на PureVPN поддържа над 50 различни платформи и операционни системи. Ако можете да го свържете с интернет, шансовете са, че той ще работи PureVPN.

Клиентът също така идва с много приятно да има екстри. Когато използвате VPN, освен криптиране и сигурност на военни класове, ще бъдете защитени и от вградени блокери на зловреден софтуер и рекламни блокери.

Професионалисти
 • Отлични скорости
 • Огромна сървърна мрежа (131 държави)
 • Деблокира Netflix, iPlayer и над 70 други поточни услуги
 • Съвместим с над 50 устройства и платформи
 • Независим проверен доставчик на VPN нула
 • Специализиран IP вариант
 • Страхотна цена
Против
 • Приложенията могат да използват малко повече лак
 • Някои периодични проблеми с връзката

Най-добра стойност за Германия: Ако искате да предавате съдържание както от Германия, така и от всяка друга страна по света на всяко от вашите устройства, PureVPN е вашият отговор. И споменах ли изгодната цена на услугата?

4. ExpressVPN

ExpressVPN лого

Един от най-добрите широкообхватни VPN доставчици на пазара, ExpressVPN е друг чудесен избор за получаване на немски IP адрес.

От тяхната 3000+ силна сървърна мрежа, която обхваща общо 95 държави, над 100 се изчерпват от две места в Германия. Скоростите на сървъра са отлични и лесно могат да се справят с поточно видео с висока разделителна способност.

ExpressVPN надеждно отключва геоблокирано съдържание в Германия и всяка друга държава, в която те работят сървъри. Те имат лесен за използване клиент, изключителна сигурност и архивират всичко със стабилна политика за без регистрация.

Както споменах в рецензията си, единственият недостатък на ExpressVPN е цената. Но въпреки че са малко по-скъпи, това е услуга, която струва всяка стотинка.

И с отлични без зададени въпроси 30-дневна гаранция за връщане на парите, няма риск да ги пробвате.

Професионалисти
 • Богат на функции и интуитивен клиент
 • Силна бек-енд технология
 • Много сървъри и сървър местоположения
 • Бързи и постоянни скорости на връзката
 • Работи с американския Netflix
 • Превъзходна поддръжка на клиенти
Против
 • Някои агрегирани сеч
 • Не е най-евтиното

Страхотна репутация: Когато търсите уважаван доставчик на VPN, който предлага отлична поверителност и анонимност, както и най-добрата поддръжка на клиенти в бизнеса, ExpressVPN е това.

5. Surfshark

Surfshark лого

Въпреки че са доста нов VPN доставчик, Surfshark със сигурност впечатлява. Всеки, който търси достъп до Германия с VPN, трябва да ги държи в своя кратък списък.

За начало Surfshark управлява сървъри в 63 държави, включително много в Германия. Те работят извън юрисдикцията на Британските Вирджински острови, която не е частна за поверителност, не регистрирайте нищо и предлагат някои от най-добрите опции за сигурност в бизнеса.

Благодарение на бързите си връзки и възможността да обикалят геоблокирано съдържание, Surfshark е отличен избор за стрийминг на немско видео съдържание.

Surfshark е и единственият доставчик, който позволява неограничени едновременни връзки. Това определено си струва да обмислите дали имате много устройства, на които искате да използвате VPN.

Професионалисти
 • Отлична поверителност и сигурност без регистрация
 • Страхотна производителност на сървъра
 • Деблокира Netflix, BBC и много други
 • Лесен за използване клиент
 • Неограничени едновременни връзки
 • Поддръжка на торент
 • евтин
Против
 • Несъответстваща скорост на няколко места
 • Доста бавна поддръжка на клиенти

Неограничени връзки: Surfshark предлага всяка функция, която всеки VPN потребител може да иска. С отлични скорости на сървъра, страхотна поддръжка 24/7 и много евтин план, подкрепен от 30-дневна гаранция за безвъзмездно възстановяване, те са доставчик, с който не можете да сбъркате.

Какви са предимствата на получаването на немски IP адрес?

Като германски гражданин, живеещ или пътуващ в чужбина, може да искате да получите IP, базиран в Германия, за да поддържате неограничен достъп до вашите банкови и финансови сметки в институции като Deutsche Bank и Commerzbank.

Съществуват и тон на поточни медийни услуги, които няма да работят извън Германия. Те включват:

 • ARD Mediathek
 • Das Erste
 • DMAX.de
 • Netflix Германия
 • ProSieben
 • SAT 1.de
 • Sky Deutschland
 • ZDF

Ако искате да имате достъп до тях, докато сте в чужбина, IP адрес в Германия е задължителен.

Друга основна причина за използване на IP адрес от Германия е, че страната не ограничава и не цензурира интернет за своите граждани (за разлика от изненадващ брой други правителства). Ако използвате немски IP адрес, ще имате неограничен достъп до всичко онлайн без филтри.

Защо да използвате немски DNS сървър?

Освен използването на немски IP адрес, също така е важно да се уверите, че използвате немски DNS сървър.

Всеки доставчик на VPN, който препоръчах по-горе, ще се погрижи за това за вас, но в случай, че работите с друга услуга, трябва да знаете нещо.

DNS, който означава услуга за имена на домейни, е като телефонния указател в интернет.

За нас би било доста непрактично да запомним IP адреса, принадлежащ на всеки уебсайт, който обичаме да посещаваме. DNS сървърите картографират имена на уебсайтове към IP адреси, така че първият е единственото нещо, което трябва да помним.

Но освен картографиране на имена на домейни на уебсайтове и IP адреси, DNS сървър може да предостави улики за вашето местоположение.

Ако използвате VPN с немски сървър, но извършвате DNS търсене срещу сървъри във Франция, все пак може да бъдете блокирани от някои сайтове. Това е така, защото уебсайтовете могат да кажат кой DNS искате информация.

Използването на немски DNS заедно с вашия немски IP адрес коригира това. За уебсайтовете и услугите става почти невъзможно да виждат вашия трафик като нещо различно от това, което идва от Германия.

Двамата вървят ръка за ръка. Уверете се, че използвате и двете.

Защо безплатните VPN мрежи не са чудесни за немски IP адрес?

Има много VPN услуги, които твърдят, че работят безплатно. Може би се чудите дали си струва да се обърнете към някой от тях за IP адрес в Германия.

В случая на безплатни VPN най-вероятно се прилага старата поговорка „получавате това, за което плащате“. Те са склонни да страдат от много проблеми, включително:

 • Слаби стандарти за криптиране
 • Липса на поверителност на потребителите
 • Ограничени сървъри
 • Бавни ускорения
 • Рядко се работи с геоблокирано съдържание
 • Натрапчива реклама
 • Хищнически практики

Казано по-просто, безплатните VPN услуги са всичко друго. Точно като плащат VPN, те трябва да печелят пари, за да работят. Ако ви кажат, че техният продукт е безплатен, има голям шанс да сте истинският продукт.

Безплатните VPN често осигуряват приходи от своите предложения, като продават потребителските си данни, инжектират реклами в уеб браузърите си, а понякога дори продават лентата си на хакери.

Както и да го погледнете, получаването на немски IP не си струва да жертвате сигурността и поверителността си, особено ако този IP може да не прави това, което искате.

Други начини да получите немски IP адрес

Има няколко други начина да получите немски IP, който може да бъде полезен, ако имате много малък бюджет или се нуждаете само от много спорадичен достъп. Никой от тях няма да работи толкова добре, колкото VPN, но в интерес на пълното разкриване, те съществуват.

Браузър Tor

Браузърът Tor използва криптирана мрежа, управлявана от доброволци, която е предназначена за сигурно, анонимно уеб сърфиране. Той се използва всеки ден от хора по целия свят, които искат да победят цензурата, надзора и да подобрят поверителността си онлайн.

Може да се използва за получаване на немски IP адрес, но по подразбиране няма да стане. Необходимо е малко настройване под капака, както е описано в това ръководство. Не е сложно да станете и да бягате, но може да изисква малко търпение.

Има обаче няколко недостатъка на използването на Tor за получаване на IP базиран в Германия.

 1. Той може значително да забави интернет връзката ви, често до степен, в която дори сърфирането (камо ли някой видео стрийминг) може да стане болезнено.
 2. Tor работи само в браузъра Tor, така че не е решение за никакви услуги, базирани на уеб.
 3. Както вече споменахме, за него трябва да има малко техническа настройка, за да дава последователно немски IP.

Прокси услуга

Друг популярен начин за получаване на немски IP адрес е използването на прокси услуга.

Докато прокси сървърът работи по подобен начин на VPN, недостатъкът е, че те не предлагат почти същата сигурност и поверителност.

Прокси маршрутизира вашия уеб трафик през сървър в публичния интернет. Ако този сървър се намира в Германия, също като VPN, ще получите IP адрес в графството.

Но тъй като в повечето случаи прокси сървърите се управляват от обикновени хора като вас и мен, те са доста ненадеждни. Ефективността може да бъде проблем и всеки прокси сървър, който използвате, може да изчезне по всяко време (например, когато човекът, който го управлява, изключва компютъра си).

С прокси сървър ще трябва да се уверите, че вашият DNS сървър е правилно настроен.

Както бе споменато по-рано, немски IP също може да не е достатъчен, за да получите достъп до някои географски ограничени съдържание или услуги. DNS сървърът, който вашето устройство използва, може също да се наложи да бъде базиран в Германия.

Долния ред

Наличието на IP базиран в Германия ще ви позволи да използвате всяка услуга и уебсайт, които обикновено са достъпни само от вътрешността на страната, и ще ви позволи да предавате немско съдържание, независимо къде се намирате в света. Ще бъде точно като да си там.

VPN е без съмнение най-добрият вариант да получите немски IP адрес. Никой друг метод не може да съответства на неговите предимства, лекота на използване и най-вече на надеждност. И с много страхотни оферти, предлагани в момента от някои от най-добрите доставчици на VPN, те също са много достъпни.

Може също да ти хареса:
 • Най-добрите VPN за Германия
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me