A PureVPN-kiszolgálók sebességtesztjei

2006 óta a PureVPN elismert szolgáltató és a VPN-ipar egyik veteránja. Tudja, hogy gyors a csatlakozási sebesség, kiváló globális szerver lefedettség, és képes szinte bármilyen földrajzilag blokkolt tartalom elérésére. A PureVPN mindent tartalmaz, amire szüksége van egy gyors, privát és cenzúrázatlan internetes élményhez, mindezt alacsony áron, amelyet mások megvernek.


Előnyök
  • Kiváló sebesség
  • Hatalmas szerverhálózat (131 ország)
  • Feloldja a Netflix, az iPlayer és több mint 70 egyéb streaming szolgáltatás blokkolását
  • Kompatibilis több mint 50 készülékkel és platformon
  • Függetlenül hitelesített nulla log VPN szolgáltató
  • Dedikált IP opció
  • Kiváló érték
Hátrányok
  • Az alkalmazások egy kicsit lengyelül használhatók
  • Néhány szakaszos csatlakozási probléma

Sebességtesztek

A PureVPN webhelye szerint ez a leggyorsabb VPN-szolgáltatási időszak. Ez nagy igény és nehéz teljes bizonyossággal ellenőrizni.

A sebességtesztjeim azt mutatták, hogy szervereik valóban nagyon-nagyon gyorsak. Ez különösen igaz a letöltésekre. Az egész fórumon a csatlakozási sebesség elérte a 80 Mbps-ot és azt meghaladó sebességet, és a legjobb szerver 112,6 Mbps sebességgel működött be.

Nagyon kevés más VPN felel meg ezeknek a számoknak. Tehát talán a PureVPN leggyorsabb igénye indokolt.

A dolgok feltöltési oldalán az eredmények ugyanolyan lenyűgözőek – Észak-Amerika kivételével. A feltöltési sebesség az Egyesült Államokban és Kanadában egyaránt, bár továbbra is gyors, észrevehetően lassabb volt. Ez különösen igaz Kanadára.

Mindannyiunk túlnyomó többségének azonban továbbra is elég gyorsnak kell lennie.

Ne felejtsen el egy dolog, hogy teszteltem egy olyan internetkapcsolatot, amely sokkal gyorsabb, mint amit bármelyik VPN-szolgáltató képes összehasonlítani. Ez lehetővé teszi számomra, hogy felfedezzem az egyes szerverek valódi teljesítményét.

A teszteim által feltüntetett számok a maximális sebességet várják el, amelyet a saját internet-kapcsolata korlátozhat.

Más szavakkal, ha az Ön internetes sebessége 50 Mbps, akkor ne számítson arra, hogy 100 Mbps letöltést lát a PureVPN-től. A 40–45 Mbps tartományban van valami, amire számíthatnék ebben a helyzetben.

Az alábbiakban bemutatjuk a sebesség-teszteket hét helyhez, amelyekhez a VPN felhasználók általában csatlakoznak. Ide tartozik a legjobb szerver tesztje, amelyet a PureVPN kliens határozott meg.

Ha bármilyen más helyet szeretne látni, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni. Megkeresheti a sebesség-összehasonlító oldalt is, hogy megnézze, hogy a PureVPN hogyan működik más gyors VPN-ekkel szemben.

Legjobb szerver
A PureVPN legjobb VPN-kiszolgálósebesség-teszt eredményeiVPN-vel A PureVPN legjobb kiszolgálói kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Egyesült Államok
A PureVPN egyesíti az állam VPN-kiszolgálósebesség-teszt eredményeitVPN-vel A PureVPN egyesíti az alapszintű sebesség-teszt eredményeitNincs VPN
Egyesült Királyság
PureVPN Egyesült Királyság VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel A PureVPN Egyesült Királyság alapsebességi teszt eredményeiNincs VPN
Kanada
A PureVPN Canada VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A PureVPN kanadai alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Ausztrália
A PureVPN Australia VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A PureVPN Australia alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Hollandia
A PureVPN Hollandia VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A PureVPN holland alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Németország
A PureVPN Germany VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A PureVPN Németország alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Franciaország
A PureVPN France VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A PureVPN France kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN

A PureVPN-ről

A PureVPN-t jóval több mint egy évtizeddel ezelőtt, 2006-ban hozták létre Hongkongban. A világ egyik első vállalata kínálta a személyes VPN-megoldást..

Az évek során elismerte, hogy az egyik legfontosabb szolgáltató, és több kritikai elismerést kapott olyan szervezetektől, mint a CNET, a PC Magazine, a Mashable és a New York Times..

Adatvédelem és biztonság

Noha a nulla naplózásra vonatkozó politikát igénylik, a Pure VPN Adatvédelmi irányelveinek áttekintése során kiderül, hogy bár valójában nem tartanak tevékenységi naplókat, rögzítenek néhány munkamenet információt. Ez az információ magában foglalja a VPN szerverhez történő kapcsolatfelvétel idejét és az átvitt adatok mennyiségét (bár ezen adatok specifikációját nem rögzítik).

A rögzített munkamenet-információt csak a szolgáltatás minőségének fenntartására használják, de ott van.

Itt található az információ a saját szavukkal:

Nem figyeljük a felhasználói tevékenységeket, semmilyen naplót sem tartunk fenn. Ezért nincs nyilvántartása az Ön tevékenységeiről, például arról, hogy milyen szoftvert használt, milyen webhelyeket látogatott meg, milyen tartalmat töltött le, mely alkalmazásokat használt, stb. Miután csatlakoztatott valamelyik szerverünkhöz. Szervereink automatikusan rögzítik azt az időt, amikor csatlakoznak bármelyik szerverünkhöz. Innentől kezdve nem vezetünk nyilvántartást semmiről, amely bármilyen tevékenységet hozzákapcsolhat egy adott felhasználóhoz. Az az idő, amikor sikeres kapcsolat létesül a szervereinkkel, „kapcsolatnak” számít, és az összeköttetés során felhasznált teljes sávszélességet „sávszélességnek” nevezzük. Szolgáltatásunk minőségének fenntartása érdekében a csatlakozást és a sávszélességet nyilvántartásba veszik. Ez segít megérteni a forgalmat az egyes szerverek felé, így jobban optimalizálhatjuk őket.

A PureVPN katonai minőségű AES 256 bites titkosítást kínál minden kapcsolatán. Ezenkívül lehetővé teszi a Bitcoin segítségével történő fizetést a megnövekedett névtelenség érdekében.

Az a kedvező szolgáltatás, amelyet néhány más szolgáltató is kínál, az, hogy a Pure VPN teljes mértékben saját kezűleg kezeli hálózatát. Ez a beállítás azt jelenti, hogy egyetlen harmadik fél sem fér hozzá a szerverein keresztül áramló adathoz.

Jellemzők

A PureVPN a legmagasabb szintű eszköz kompatibilitást kínálja több mint 50 platformon.

Ügyfélszoftverük intuitív módon használható, és egyedi célválasztási megközelítést alkalmaz. Kiválasztja, hogy melyik VPN-kapcsolatot kívánja használni (például streaming US Netflix), és az ügyfél automatikusan kiválasztja az optimális kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne, és ehhez a célhoz a legjobb kapcsolatkonfigurációt..

Ugyanakkor a PureVPN jelenleg két változatot kínál ügyfeleik számára, ami kissé zavaró lehet. Bárcsak elhagynák a hagyatékot, és minden erőfeszítésüket a legfrissebb és a legnagyobb hátrahagynák.

Havonta néhány további dollárért, a PureVPN külön IP-címet biztosít az Ön számára az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Németországban és néhány más országban. Ez a szolgáltatás nem valami, amit sok szolgáltató kínál.

Egy dedikált IP akkor nagyon jól szolgálhat, ha megpróbálja streaming geo-blokkolt videót.

A PureVPN másik egyedülálló tulajdonsága a megosztott alagút funkciók. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely internetes forgalomnak kell keresztülmennie a VPN-kapcsolaton keresztül, és melyiknek nem.

Ez a szolgáltatás nagyszerű, ha például torrent fájlt tölt le, de továbbra is szeretne online banki tevékenységeket végezni. A torrent forgalom a maximális névtelenség érdekében áthaladhat a VPN kapcsolaton keresztül, miközben a szokásos ISP kapcsolat használatával jelentkezik be bankjába..

korlátozások

A PureVPN meglehetősen nagylelkű öt egyidejű kapcsolatot kínál. Nem az osztály vezetője, de sokkal jobb, mint a két kapcsolat, amelyet néhány szolgáltató megenged.

Ezenkívül semmiféle korlátozást nem rónak az adatátviteli mennyiségekre vagy a szerverváltásra.

Az egyik dolog, amelyet figyelembe kell venni, és ez soha nem szabad felmerülni a rendszeres használat során, az, hogy a használati feltételek szerint a PureVPN nem engedélyezi több, mint 200 kapcsolat elérését naponta. Úgy vélik, hogy ez túlzott mértékű, robbanásveszélyes felhasználás, ami fiókja felfüggesztését eredményezheti.

Itt vannak a részletek:

Használja weboldalunkat és / vagy szolgáltatásainkat automatikus vagy manuálisan túlzott kapcsolatok létrehozásához, különféle IP-k eléréséhez vagy bármilyen okból. A túlzott kapcsolatok kellemetlenséget okoznak, mivel szűk keresztmetszetet teremtenek és megfojtják hálózatunkat, amelynek árát más felhasználók fizetik, és ez teljesen elfogadhatatlan. A maximálisan megengedett munkamenetek napi 200 lehetnek, és e korlátozás túllépése a fiókjának végleges felfüggesztését vagy megszüntetését eredményezheti, kivéve, ha a vállalat kifejezetten engedélyezi..

Vevőszolgálat

A támogatás elsősorban 24/7/365 élő chat formájában érkezik, de e-mailben vagy jegykezelő rendszerrel is megtehető..

A PureVPN hatalmas tudásbázissal rendelkezik saját webhelyén, beleértve néhány kiváló képi lépésről lépésre történő telepítési útmutatót szinte minden támogatott platformon..

Van egy GYIK-oldaluk, amely számos általános és technikai kérdéssel, valamint fizetési információkkal foglalkozik.

A PureVPN nem kínál ingyenes próbaverziót. Vannak azonban kiváló kedvezmények. Akcióik általában a legkedvezőbbek, és hajlamosak a PureVPN-t az egyik legkedvezőbb áron nyújtani a legmagasabb szintű szolgáltatónak.

A szolgáltatáshoz 31 napos pénz-visszafizetési garancia is tartozik. Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy a PureVPN nem az, amit keres, akkor a visszatérítés megszerzése ugyanolyan egyszerű, mint a támogatással való kapcsolatfelvétel és az igénylés.

Szerver helyének országai

Ahol a PureVPN ragyog, a kiszolgálók és az általuk támogatott országok számában található. Jelenleg 2070 szerverük van 131 országban.

Nagyon kevés más szolgáltató felel meg ezeknek a számoknak. Csak a HideMyAss hardver szám van előre.

A teljes és legfrissebb szerverlista itt érhető el.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me