A VyprVPN sebességtesztjei

A svájci VyprVPN egy jól megalapozott VPN-szolgáltató, amely mindig komoly beruházásokat végzett technológiájába. A hitelesített nulla naplózási politikától és egy barátságos, funkciókban gazdag, több platformon futó klienstől a több száz gyors, önállóan kezelt kiszolgálóig és a sok népszerű streaming szolgáltatás támogatásától kezdve a VyprVPN szinte minden oldalon elérhető..

Előnyök
 • Nem ellenőrizte, hogy nincs-e naplózás a teljes adatvédelem érdekében
 • Kiváló választás a protokollok és a titkosítási beállítások között
 • Több száz szerver, nagyszerű változatossággal
 • Intuitív, könnyen használható többplatformos ügyfél
 • Feloldja a Netflix, a BBC iPlayer és mások blokkolását
 • Lehetővé teszi a P2P és a torrent forgalmat
 • Saját kiszolgálókat üzemeltet (harmadik felek nélkül)
Hátrányok
 • Nem lehet anonim módon fizetni
 • A VPN-zavar nem érhető el az alapcsomagban

Sebesség mérés

Mint szinte minden más szolgáltatónál, a VyprVPN állítása szerint a világ leggyorsabb VPN-je. Természetesen csak egy leggyorsabb szolgáltatás lehet, és a VyprVPN számára sajnos nem ők. Legalább a teszteim szerint.

A jó hír az, hogy ha nem az első, akkor ez nem automatikusan rosszabbá tesz téged. És ez a helyzet a VyprVPN esetében. Sebességük nem érinti a versenytársakat, mint például a PureVPN vagy a CyberGhost, de a legtöbb felhasználó számára több mint elegendő.

A VyprVPN-nek számukra is van valami olyasmi, ami sok más szolgáltatónál nincs, és ez a következetesség. Néhány kivételtől eltekintve (amelyek figyelembe véve a földrajzi távolságot e helyektől nem voltak olyan messze), minden szerverhez, amelyhez csatlakoztam, stabil 50+ Mbit / s letöltést és 40+ Mbit / s-os feltöltést adtam nekem.

Számomra ez a fajta teljesítmény a megfelelő terheléselosztás jele. És mivel a VyprVPN úgy dönt, hogy teljes infrastruktúráját házon belül fejleszti, nem leptem meg, hogy láttam.

Az 50 Mbps letöltés nem feltétlenül a leggyorsabb, de több mint elég gyors a nagy felbontású videó böngészéséhez és streamingjéhez (ahol csak 5-8 Mbps szükséges).

Még akkor is, ha aktív torrent-felhasználó (valami a VyprVPN megengedi), vagy tervezi a nagy fájlok letöltését, ezek a sebességek meglehetősen szépen szolgálnak. Valójában, a világ átlagai alapján az átlagos VPN-felhasználó elsősorban nem is képes elérni az 50 Mb / s sebességet, mivel a saját internet-kapcsolatuk először korlátozza őket.

Ami a saját internetet illeti, hogy korlátozza a VPN-sebességét, kérjük, vegye figyelembe, hogy én viszonylag gyors kapcsolatot futtatok (sokkal gyorsabb, mint amit bármelyik VPN-szerver meg tud tenni) szándékosan..

A gyorsabb működés eredményeként megnézhetjük azt a tényleges maximális teljesítményt, amelyet az egyes szolgáltatók kínálhatnak a saját internetszolgáltató sebességkorlátozása helyett mínusz néhány százalékkal, hogy figyelembe vegyék a titkosítási költségeket, és hogy az adataimnak meg kell távolítaniuk a kiszolgálót..

És ha kíváncsi vagy, hogy a VyprVPN milyen jól (vagy nem) tette meg más szolgáltatókhoz képest, kérjük, nézze meg a legjobban teljesítő VPN szolgáltatások listáját.

Legjobb szerver
A VyprVPN legjobb VPN-kiszolgálósebesség-teszt eredményeiVPN-vel A VyprVPN legjobb kiszolgálói kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Egyesült Államok
A VyprVPN egyesíti az állam VPN-kiszolgáló sebességének tesztelési eredményeitVPN-vel A VyprVPN egyesíti az alapszintű sebesség-teszt eredményeitNincs VPN
Egyesült Királyság
VyprVPN Egyesült Királyság VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel A VyprVPN Egyesült Királyság alapsebességi teszt eredményeiNincs VPN
Kanada
A VyprVPN Canada VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A kanadai VyprVPN sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Ausztrália
VyprVPN Australia VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel A VyprVPN Ausztrália kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Hollandia
VyprVPN Hollandia VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel A VyprVPN holland alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Németország
VyprVPN Németország VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel A VyprVPN Németország alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Franciaország
A VyprVPN France VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A VyprVPN Franciaország kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN

A VyprVPN-ről

A legjobban értékelt VyprVPN a Golden Frog, egy svájci székhelyű cég tulajdonában áll, amely 1994 óta működik. A Golden Frog számos egyéb online szolgáltatást is nyújt, és olyan eszközök építésének szándékával alapították, amelyek elősegítik az online felhasználók magánéletének megőrzését és biztonságos internetet biztosítanak. tapasztalat. A VyprVPN jól illeszkedik.

Végétől a végéig a VyprVPN mindig használja és továbbra is saját szabadalmaztatott belső technológiát alkalmaz. Ez természetesen nem eredetileg a legegyszerűbb út, de hosszú távon jelentős megtérüléssel jár. Most, hogy a technológia érett, a VyprVPN hatékonyan fenntarthatja teljes ellenőrzését a szolgáltatás felett, és minden lépésben reagálhat a felhasználók igényeire. Ez a rugalmasság néhány más VPN által biztosított.

Adatvédelem és biztonság

Mint fentebb említettük, a VyprVPN székhelye Svájcban található. Az jó dolog.

Svájc olyan ország, amelynek régóta tiszteletben tartja a személyes magánélet tiszteletben tartását, és ennek megerősítéséhez erős jogi kerettel rendelkezik. Sőt, még ennél is jobb, hogy Svájc megállapodásokat kötött az Egyesült Államokkal, az EU-val és sok más országgal is, amely kiterjeszti magánéletének védelmét a határain túl.

Naplózási politika szempontjából a dolgok is jól néznek ki. A VyprVPN adatvédelmi irányelvei szerint semmilyen naplót nem vezetnek. Nincs IP-cím, nincs csatlakozási időbélyeg, nincs forgalmi adat, semmi. Ha fontos a valódi online adatvédelem, ez az egyik szolgáltató.

A biztonság szempontjából a VyprVPN minden szükséges csatlakozási protokollt megvalósít: OpenVPN L2TP / IPsec és PPTP. A Chameleon nevű szabadalmaztatott protokollt is kínálják (amely csak a drágább csomagokon elérhető).

A kaméleonnak két előnye van az összes alternatívához képest: blokkolja a mély csomag ellenőrzést és elfedi a VPN-forgalmat, hogy így nem azonosítható. Ez egyaránt nagyon jó, hogy olyan funkciókkal rendelkezik olyan országokban, ahol a kormány kevésbé szívesen engedélyezi a VPN használatát.

A titkosítási szinttől és a kapcsolat sebességétől függően választhat a rendelkezésre álló négy protokoll közül. Személy szerint az OpenVPN-t vagy a Chameleont ajánlom. Mindkettő gyorsabb, mint a többi választás, és mindkettő nagyjából lehetetlen a 256 bites AES titkosítás feltöréséhez. A Chameleon és az OpenVPN egyéni portot is lehetővé tesz a beállításokhoz.

Jellemzők

A VyprVPN kliens intuitív és könnyen használható. Kompatibilis szinte minden eszközzel és platformon, amelyre gondolok (még a magánélet-központú Blackphone-vel együtt is).

A legfelső szintű VPN-szolgáltatóktól elvárt funkciók mind megtalálhatók. Ezek magukban foglalják a kill kapcsolót és az egyéni DNS-szolgáltatások meghatározásának képességét (ha valamilyen oknál fogva inkább egyet szeretnél, mint a VyprVPN verziója).

Az ügyfélszoftver lehetővé teszi nagy mennyiségű ellenőrzést, mikor kell a forgalomnak a VPN-en keresztül haladnia, és mikor nem. Ez az alkalmazásonként konfigurálható. Még egy alkalmazást is megkövetelhet VPN-kapcsolat használatához. Ez az ügyes kis szolgáltatás megakadályozza, hogy a VPN véletlenszerű futtatásakor a VPN lekapcsolódjon. A VyprVPN konfigurálható úgy is, hogy automatikusan csatlakozzon, ha az eszköz nem megbízható wifi-t használ, ezzel védve az űrlapot, amely véletlenül veszélyezteti az eszközt és az adatokat.

A VyprVPN számára egyedülálló a Chameleon protokoll, amely megakadályozza a mély csomagok ellenőrzését és álcázza a forgalmat, így nem azonosítható VPN forgalomként. Nagyon hasznos funkció lehet azokban az országokban, ahol a kormány korlátozza a VPN használatát. Ne feledje azonban, hogy a Chameleon eléréséhez szüksége lesz egy magasabb szintű csomagra.

Az egyik hiányosság, amely rám derült ki, az a képtelenség, hogy kiválasszuk, melyik szerverhez szeretnénk csatlakozni. Csak az országot adhatja meg, és a legjobb kiszolgálót ezután automatikusan kiválasztja, feltehetően olyan tényezők kombinációja alapján, mint az aktuális terhelés és a fizikai távolság.

Személy szerint jobban szeretem ezt a döntést magam meghozni. Az ország egész felében való csatlakozás félig azért, mert alacsony a terhelése, nem ideális a teljesítményhez. Kíváncsi vagyok, hogy ezért van a VyprVPN sebesség?.

korlátozások

A VyprVPN szolgáltatásai eléggé korlátozottak a korlátozásokra. Csakúgy, mint minden más VPN-szolgáltató, ezek is korlátozzák az egyidejű kapcsolatok számát. Attól függően, hogy melyik előfizetési tervet választja, ez a szám 3 vagy 5. Érdemes megjegyezni, hogy a VyprVPN Cloud és a Chameleon protokoll csak a drágább csomagban érhető el..

A Torrent és a P2P használata megengedett. És a szokásos rossz dolgok listáján kívül, amelyeket az interneten meg lehet tenni, de nem (a VyprVPN Általános Szerződési Feltételei szerint) szabadon használhatja VPN-előfizetését, hogyan és mikor.

Vevőszolgálat

A VyprVPN támogató személyzete a nap 24 órájában, az év 365 napján elérhető. Élő csevegéssel, e-mailen vagy online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül érhetők el. Azok számára, akik kedvelik ezt, ott van egy VyprVPN közösségi fórum, amely tele van segítőkész tagokkal, köztük sok Arany Frog alkalmazottal..

Összességében a támogatás jól ismeretesnek és érzékenynek tűnik, bár néha nem tudtam megrázni azt az érzést, hogy egy robotmal beszéltem. Mégis, amikor teszteltem a válaszidőt és a kompetenciát, olyan válaszokat kaptam, amelyek percek alatt teljes mértékben válaszoltak a kérdéseimre. Tehát az ágymódok eltekintve elvégzik a munkát.

A VyprVPN webhelyet egy hasznos GYIK és hibaelhárítási oldal is felállította. Miközben manuális beállítási útmutatást nyújtanak, nem találtam olyan részleteket, mint néhány versenytárs által kínált. Tehát ha van egy homályosabb eszköze, és problémák merülnek fel, akkor felkerülhet a közösségi fórumra, vagy beszélgethet az ügyfélszolgálat egyikével.

A VyprVPN első előfizetésekor három napos ingyenes próbaverzióra jogosult leszel. Feltétlenül használja ki ezt az időt és értékelje ki, hogy a szolgáltatás megfelel-e az Ön igényeinek, mivel szinte minden más szolgáltatónál eltérően a VyprVPN nem térít vissza.

Szerver helyek

A VyprVPN szerverei egy nagyon lenyűgöző 64 országban működnek. Mindent összevetve, ez 700+ hardverdarab 73 helyszínen. A hardver teljes egészében a VyprVPN tulajdonában és kezelésében van. Nincsenek harmadik felek. Ha mindent házon belül tart, elősegíti a magánélet és a teljesítmény garantálását.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map