Az ExpressVPN szerverek sebességtesztjei

Az ExpressVPN, amely az egyik legismertebb VPN-szolgáltató, a környéken gyors teljesítményt, nagyszerű ügyfélszoftver-tervezést és a legszükségesebb biztonsági funkciókat kínál. A kezdők számára is könnyű felvenni és futtatni, és meghaladja az elegendő energiát bármely haladó felhasználó számára.


Előnyök
  • Funkcióban gazdag és intuitív ügyfél
  • Erős háttér-technológia
  • Rengeteg szerver és szerverhely
  • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
  • Együttműködik az USA Netflix-szel
  • Kiváló ügyfélszolgálat
Hátrányok
  • Néhány összesített naplózás
  • Nem a legolcsóbb

ExpressVPN sebesség tesztek

Az ExpressVPN webhelyének szinte minden oldalán látni fogja a „nagysebességű” vagy „rendkívül gyors” hivatkozásokat. Kicsit kakas? Talán. De mivel a legismertebb VPN-szolgáltatók vagyok, a gyorssebességet várom el, bármi kevésbé okoz csalódást. A szokásos tesztelem futtatása után elmondhatom, hogy egy kis kivétellel az Express VPN szállít. Mind a letöltési, mind a feltöltési sebesség rendkívüli volt és nagyon következetes volt az összes teszt során.

Az egyetlen kis kivétel a kanadai letöltés, ahol nagyon rossz eredményeket láttam minden egyes tesztnél. A sebesség a világ összes többi helyén az átlag feletti és a lángoló gyors között volt. Nem vagyok biztos abban, hogy mi volt a megállapodás Kanadával, de hamarosan újra megteszem a teszteimet, hogy kiderüljön-e a probléma. Időközben, ha Kanada olyan ország, amelyhez gyakran csatlakoznia kell, akkor a Privát Internet hozzáférés vagy a Láthatatlan böngészés VPN-t ajánlom. Mindkettő kiváló teljesítményt mutatott ott.

Ha kíváncsi, hogy az Express VPN hogyan pontozza a többi szolgáltatót, akkor ugorjon arra a honlapra, ahol összehasonlítom az összes nagysebességű VPN szolgáltatást. Ezenkívül ne felejtsd el átnézni a teljes ExpressVPN áttekintést, hogy megnézze, hogyan teljesíti a teljesítmény.

Legjobb szerver
Az ExpressVPN legjobb VPN-kiszolgálósebesség-teszt eredményeiVPN-vel Az ExpressVPN legjobb kiszolgálói kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Egyesült Államok
Az ExpressVPN egyesíti az állam VPN-kiszolgálósebesség-teszt eredményeitVPN-vel Az ExpressVPN egyesíti az alapszintű sebesség-teszt eredményeitNincs VPN
Egyesült Királyság
ExpressVPN Egyesült Királyság VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az Egyesült Királyság ExpressVPN alapsebességi teszt eredményeiNincs VPN
Kanada
Az ExpressVPN Canada VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel Az ExpressVPN kanadai alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Ausztrália
ExpressVPN Australia VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az ExpressVPN Ausztrália kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Hollandia
ExpressVPN Hollandia VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az ExpressVPN holland alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Németország
ExpressVPN Németország VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az ExpressVPN Németország alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Franciaország
ExpressVPN France VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az ExpressVPN France kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN

Az ExpressVPN-ről

Az ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken működik. 2009-ben alapították, így a piac egyik régebbi és megalapozottabb prémium VPN szolgáltatója. Ez az egyik legnagyobb és legnépszerűbb. Az Express VPN ésszerűen támogatja az internetes adatvédelmet és szabadságot, és néhány más szolgáltatónál ellentétben nem csak mind beszélnek. Támogatják ezt különféle nonprofit szervezetek jelentős pénzügyi támogatásával, amelyek küzdenek az internetes szabadság és a magánélet védelme érdekében. És ezt nagyszerű látni.

Adatvédelem és biztonság

A webhelyükön az ExpressVPN azt állítja, hogy a legjobb névtelen VPN-védelemmel rendelkezik, és ígéri, hogy soha nem naplózza a böngészési előzményeket, a forgalmi adatokat vagy a DNS-lekérdezéseket. Noha ez nagyszerű, az ördög gyakran a részletekben van. Az értékesítési oldalon szereplő állítások nem mindig adják meg a teljes igazságot.

Mint minden egyes megtekintett VPN-szolgáltatónál, elolvastam az Express VPN Általános Szerződési Feltételeit, és rájöttem, hogy valóban tartalmazhatnak néhány további információt az Ön használatáról. Ez magában foglalja a szolgáltatáshoz való csatlakozás dátumait (bár nem időszakokat), a kiszolgáló helyére, ahová kapcsolódik, és a napi átvitt adatok összmennyiségét. Mivel ezeket az információkat névtelenül tárolják, a jó hír az, hogy azok egyetlen felhasználót sem tudnak azonosítani. Állítólag célja a hálózati teljesítmény elemzése és kiegyensúlyozása.

Az a tény, hogy az ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken (BVI) található, szintén nem aggasztó. Noha ez egy brit terület, a BVI-nek nincs kötelező adatmegőrzési törvénye, és belső beavatkozása nélkül szabadon felügyelheti belső ügyeit. Gondolom, hogy a jövőben az Egyesült Királyság nyomást gyakorolhat a BVI kormányára, hogy az adatmegőrzési törvényeit összhangba hozza az Egyesült Királyságban létező (szörnyű adatvédelmi) törvényekkel. De eddig nem történt ilyen.

A titkosításhoz az ExpressVPN szó szerint a legerősebb lehetőségeket kínálja. Választási lehetőségeik között szerepel az AES-256-CBC, amely a vezérlőcsatornát RSA-4096 kézfogással és SHA-512 hash-hitelesítéssel titkosítja. Ha ezek a technikai kifejezések nem jelent sokat neked, akkor tudják, hogy egyesek ezeket a titkosítási szinteket túlzottnak tekintik, tehát mennyire erõsek. Az erős titkosítás használata általában a teljesítmény költségén jár, de mint láttuk, az ExpressVPN-nek nincs ilyen problémája. Valahogy sikerült kivonniuk azt, amit sokan mások elmulasztottak, így nekik.

A VPN adatvédelmének másik fontos szempontja a DNS és a WebRTC szivárgás, amelyek létezésük során felfedhetik az Ön IP-címét, és így a VPN használatának teljes gyakorlása vitathatatlanná válik. Az ExpressVPN itt is tiszta egészségügyi számlát kap, mivel a teszteim nulla ilyen szivárgást tártak fel.

Az utolsó szempont, amelyet érdemes megemlíteni az adatvédelmi fronton, az az, hogy 2016 óta az Express VPN egy weboldalon .onion verziót futtat, amely elérhetővé teszi a névtelen Tor felhasználók számára. Kombinálja ezt a képességgel, hogy a szolgáltatásért a Bitcoin segítségével fizetjen, és kaphat magának ExpressVPN előfizetést anélkül, hogy az igazi személyazonosságának vagy tartózkodási helyének egyetlen nyomkövetése lenne..

Jellemzők

Az ExpressVPN jó munkát végzett a szolgáltatások könnyű használatának kiegyensúlyozása érdekében. Nagyon logikusnak és ügyesnek látom ügyfeleiket. Körülbelül 5 másodpercig tart, amíg megkapja csapágyait, és üzembe helyezhető. A fejlettebb lehetőségekhez való hozzáférés, mint például az internetkikapcsoló funkció, pontosan ott várható el.

Az ügyfélszoftver elérhető minden nagyobb platformon, beleértve a Windows, Mac, Android és iOS rendszereket, de az ExpressVPN telepíthető és futtatható Linuxon, Chromebookokon és különféle útválasztókon is..

Az ExpressVPN mind a négy fő VPN protokollt támogatja: az OpenVPN TCP-t és UDP-t, SSTP-t, L2TP / IPSec-t és PPTP-t használva. A szoftver alapértelmezése minden platformon az OpenVPN, de bármikor könnyedén válthat bármilyen más protokollra.

Az ExpressVPN számos további szolgáltatást kínál, amelyek sok más VPN-szolgáltatónál nem állnak rendelkezésre. A SmartDNS az egyik ilyen ajánlat. Miközben a SmartDNS használata semmit nem jelent az adatvédelem és az online biztonság érdekében, ideális, ha hozzáférni akar a Netflixhez, a BBC iPlayerhez vagy bármilyen más, földrajzilag blokkolt streaming szolgáltatáshoz. Mivel nem titkosítja az adatokat, a SmartDNS kevesebb pufferelési problémát eredményez. Ez szinte bármilyen internetes eszközre telepíthető, az intelligens TV-ktől a játékkonzolokig és a Roku-szerű eszközökig. Az Express VPN SmartDNS része az előfizetésnek.

Az ügyfélszoftver beépített sebesség-tesztelési funkcióval rendelkezik, amely valós időben ellenőrzi az összes kiszolgálót, hogy megtudja, melyiknek van a leggyorsabb letöltési sebessége. Természetesen csak azért, mert egy szerver nagyon gyorsan halad ezen a pillanatban, még nem jelenti azt, hogy 10 perc alatt megteszi. Ennek ellenére ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy oktattabb döntést hozhasson a csatlakozási helyről, ami sokkal jobb, mint a vak vakolás.

Az ExpressVPN egy sötét webhelyet is futtat a Tor böngészővel elérhető weboldalon a http://expressobutiolem.onion/ webhelyen, amely ideális azok számára, akik olyan országokban élnek, ahol a VPN használata „összevonja a szemöldökét”. A kormányoknak elég könnyű korlátozni a VPN-webhelyekhez való hozzáférést és megakadályozni polgáraik feliratkozását. Az .onion címen keresztül elérhetővé téve az ExpressVPN-t annyira nehezen cenzúrázhatja, amennyire csak lehet.

korlátozások

Az ExpressVPN az egyidejűleg csatlakoztatható eszközök számát 3-ra korlátozza. Ez csak a fele annak, amit az NordVPN iparági vezető kínál. A gyakorlatban az Ön igényeitől függően ez elég lehet. Ha úgy találja, hogy többre van szüksége, akkor választhat másik szolgáltatót, például a Privát Internet-hozzáférést vagy az IPVanish-et, vagy telepítheti a VPN-t egy útválasztóra (az ExpressVPN részletes telepítési utasításokat tartalmaz), amely csak egy eszköznek számít. Ez utóbbi lehetőség kissé fejlettebb.

Az egyidejű kapcsolatok számán kívül az egyetlen további korlátozás, amelyet be kell tartania, az, hogy a VPN használatakor ügyeljen a játékra. A rossz magatartás magában foglalja a spamküldést, a hackelést stb. Ezek a dolgok, amelyeket a VPN-szolgáltatók nem engednek meg, hogy veszélyeztessék fiókod megszüntetését..

Az ExpressVPN-nek nincs korlátozása sávszélességre, a napszakra vagy a szerverváltásra. Ezenkívül lehetővé teszik a BitTorrent és a peer-to-peer fájlok megosztását az összes szerverükön.

Vevőszolgálat

Az Express VPN ügyfélszolgálata 24 órán keresztül elérhető. Ha kapcsolatba kell lépnie, két lehetősége van: élő csevegés és e-mail. Az élő csevegés általában a leggyorsabb tét.

Általában véve az ügyfélszolgálat barátságos és nagyon hozzáértő volt.

Néhány alkalommal a kezdeti válaszuk a nem túl hasznos „alkalmazás újratelepítése” változat volt. De még ezekben az esetekben is, ha elmész az első csere során, a dolgok működnek. Még a legbonyolultabb kérdésekre is megválaszoltam teljes elégedettségét.

Az ExpressVPN mélyreható online tudásbázist kínál, amelynek az alapvető igényeinek leginkább, ha nem is, mindenképp kell gondoskodnia. A részletes telepítési útmutatókkal rendelkezik, amelyek lépésről lépésre képi utasításokat tartalmaznak minden napfény alatt álló platformhoz. Van egy átfogó hibaelhárítási útmutató, amely megoldásokat kínál a leggyakoribb technikai kérdésekre.

Bár az ExpressVPN drága oldalon van – még akkor is, ha kihasználja a kuponkódot – előfizetését 30 napos garancia alátámasztja, ha nem vagy teljesen elégedett ezzel. A támogató személyzet először megpróbál segíteni minden probléma megoldásában, de ha a megoldás nem kielégítő, akkor teljes visszatérítést kaphat..

Szerver helyek

Noha nem tartja a legfontosabb helyet, az ExpressVPN minden bizonnyal közel van a csomag fejéhez, amikor a kiszolgálók helyét és országait illeti. A 951 ország 151 helyszínén található nagy teljesítményű hardverrel szinte minden más VPN-szolgáltatót megelőznek, kivéve a HideMyAss szervervezetőt! és a szerver második helyezett PureVPN. Itt megtekintheti az ExpressVPN szerverek teljes listáját.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me