Az NordVPN kiszolgálói sebességtesztjei

A NordVPN egy olyan szolgáltató, amely úgy tűnik, hogy mindent jól csinál. Ez egy igazi naplómentes szolgáltatás, nagyszámú gyors szerverrel rendelkezik, nagy globális lefedettséggel, és egy csomó speciális funkcióval rendelkezik. És mindezt egy szuper barátságos és intuitív ügyfélbe csomagolva. A NordVPN egy olyan szolgáltatás, amellyel nem hibázhat.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem nulla naplózással
 • Nagy (és egyre növekvő) szerverhálózat
 • Jó kapcsolatteljesítmény
 • Speciális kiszolgálók (beleértve a dupla VPN-t, az elmosódott felhasználót és a Tor-ot a VPN felett)
 • Tiszta, könnyen használható ügyfél
 • Együttműködik a Netflix-szel és a legtöbb más streaming szolgáltatással
 • Lehetővé teszi a Torrenting és a P2P használatát
 • Dedikált IP-címeket kínál
Hátrányok
 • Nincs osztott alagút funkció
 • Kicsit drága a rövidebb távú terveknél

Sebességtesztek

Amikor böngészi az NordVPN webhelyét, olyan állításokat fog olvasni, mint a „Villámsebesség” és a „Szupergyors szerverek mindenhol”. Nyilvánvaló, hogy a NordVPN szeret hinni abban, hogy a legjobban teljesítik.

Mint kiderült, teljesen igaza van.

Mielőtt megismernénk a részleteket, van egy dolog, amit világossá kell tennünk. Az Internet sebességével sokkal nagyobb teszteket teszek, mint amit bármelyik VPN képes elérni (500 Mbps lefelé, 100 Mbps fel). Ennek célja annak biztosítása, hogy az eredményeket ne korlátozzák a saját kapcsolatom teljesítménye.

Ha a szokásos internetje lassabb, mint a NordVPN száma, akkor ezekre a lassabb sebességekre számíthat. Ezzel az útból, vissza az eredményekhez!

A NordVPN letöltési sebessége a táblák között gyors és következetes.

Ausztrália az a hely, ahol javulást lehetne elérni. De a jelenlegi helyzetben a 30 Mbit / s-nál nagyobb sebességgel semmi panaszkodni nem szabad, és elegendő a sokunk túlnyomó többségéhez..

A feltöltési sebesség is kiváló és nagyon következetes.

Valójában a NordVPN teljesítménye itt a legjobb, amit láttam. Általában a legtöbbünk jobban törődik a letöltésekkel, mint a feltöltésekkel. De ha az utóbbi csoportba tartozik, akkor ez határozottan VPN-szolgáltató, amelyet figyelembe kell venni.

Egy másik figyelemre méltó dolog az, hogy azt gondoltam, hogy az ügyfélszoftver által kiválasztott legjobb szerverom kissé elmaradt. Ésszerű munkát végez, de azt tapasztaltam, hogy a környéken a legalacsonyabb terhelésű szervert választottam, így általában kissé jobb sebességet adott nekem.

A különbség nem volt óriási. De ha megpróbálja kikapcsolni a VPN-ből az összes utolsó teljesítményét, úgy tűnik, hogy a kézi kiszolgálóválasztás a jobb választás itt.

Ha kíváncsi, hogy az NordVPN miként áll fel más szolgáltatásokhoz képest, kérjük, olvassa el a leggyorsabb VPN-összehasonlító oldalamat. És abban az esetben, ha kíváncsi, ugyanazon az oldalon még részletesebben áttekintem a tesztek futásának pontosságát.

Legjobb szerver
A NordVPN legjobb VPN-kiszolgálósebesség-teszt eredményeiVPN-vel A NordVPN legjobb kiszolgálói kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Egyesült Államok
A NordVPN egyesíti az állam VPN-kiszolgálósebesség-teszt eredményeitVPN-vel A NordVPN egyesíti az alapszintű sebességteszt eredményeitNincs VPN
Egyesült Királyság
NordVPN Egyesült Királyság VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az Egyesült Királyság NordVPN alapsebességi teszt eredményeiNincs VPN
Kanada
A NordVPN Canada VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A kanadai NordVPN sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Ausztrália
A NordVPN Australia VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A NordVPN Australia kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Hollandia
A NordVPN Hollandia VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A NordVPN holland alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Németország
A NordVPN Germany VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A NordVPN Németország kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Franciaország
A NordVPN France VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel A NordVPN France kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN

A NordVPN-ről

Az NordVPN székhelye Panamából származik.

A társaságot 2012-ben alapították, és bár ez meglehetősen új, ne hagyja, hogy ez bolondozzon. A NordVPN mindent jól csinál.

Kiváló, funkciókban gazdag szolgáltatást nyújtanak, elkerülve a versenytársak sok hibáját.

Az ő oldaluk szerint az NordVPN-t az innovatív technológia és az ügyfelek szabadsága, bizalma és ideálja ihlette. És megmutatja.

Ezért viszonylag fiatal korának ellenére a PCMag, a Wired, a Yahoo! Tech, CNet, Forbes és TechRadar.

Adatvédelem és biztonság

Ami az adatvédelmet illeti, senki sem csinálja jobban, mint a NordVPN.

A kezdőknek székhelye Panamában található, egy olyan országban, ahol nincs adatmegőrzési törvény, nulla kormányzati felügyelet és teljesen cenzúrázatlan internet. Panama jól elérhető az amerikai NSA és a brit GCHQ szervezetek számára.

A NordVPN szintén néhány olyan szolgáltató közül, akik valóban nem végeznek naplózást, amint azt a Szolgáltatási feltételek világosan meghatározzák:

A NordVPN nem figyeli, tárolja és nem rögzíti a VPN-felhasználók naplóit. Nem tárolunk csatlakozási időbélyeget, használt sávszélességet, forgalmi naplókat, IP-címeket.

És így kell lennie.

Annak ellenére, hogy a névtelen időbélyegzők és a használt sávszélesség olyan dolgoknak tűnnek, amelyeket nem lehet felhasználni téged egyedi azonosításra, sajnos nem ez a helyzet. Ha rendelkezel a megfelelő forrásokkal (a kormány), meglepődsz, mit tehetsz ezekkel az adatokkal.

Ha nem tartja meg ezeket a statisztikákat, akkor a legjobb, amit az NordVPN megtehet, amikor megkérik őket, hogy váltsák meg a vállát (figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy Panama felé ezen a ponton nehéz lenne eljutni).

A NordVPN csak egy személyes információt igényel egy e-mail címet. A fizetés teljesen névtelenül, a Bitcoin segítségével történik.

A biztonság szempontjából az NordVPN katonai titkosítást használ.

Az alapértelmezés a Windows, a MacOS és az Android ügyfeleknél az OpenVPN protokoll UDP feletti, AES-256-CBC titkosítással és egy 2048 bites Diffie-Hellmann kulcsmal. Az iOS kliens az IKEv2 / IPsec-et használja az AES-256-GCM titkosítási algoritmussal és 3072 bites Diffie-Hellmann kulcsokkal.

Ha ezek a rövidítések és számok nem sokat jelentenek számodra, akkor csak annyit kell tudnia, hogy adatai tökéletesen biztonságosak.

Az érintettek számára örömmel fogja hallani, hogy a NordVPN testest nem mutatott IPv4, IPv6 vagy WebRTC szivárgást..

Ha az alapértelmezett védettségi szint nem csökkenti az Ön számára, akkor a NordVPN két további funkciót is kínál, amelyek érdekelhetik Önt.

Az első kettős VPN. A NordVPN egyike azon kevés szolgáltatók közül, amelyekről tudom, hogy támogatják.

Dióhéjban a kettős VPN lehetővé teszi két VPN szerver láncolását. Az adatok szokásos módon titkosítva maradnak az eszközön, és eljut az első VPN szerverre. Az interneten való elérés helyett az adatokat másodszor titkosítja, és továbbítja egy második VPN szerverre. Csak egyszer a második szerveren fér hozzá az internethez.

A második szolgáltatás, az Onion over VPN – amelyet általában Tor over VPN-nek is hívnak – hasonló, de a második VPN-kiszolgálón láncolás helyett a Tor-hálózaton keresztül küldi az adatokat. Az összes kommunikáció az internet eléréséhez a Tor relé segítségével történik.

Felhívjuk figyelmét, hogy a dupla VPN vagy az Onion VPN használatával lelassul a kapcsolat. De ha a biztonság és a magánélet rendkívül fontos, akkor érdemes lehet e szolgáltatások bármelyikének használata.

Az utolsó említésre méltó biztonsági funkció, amelyet a NordVPN támogat, a kill kapcsoló funkció. Ha valamilyen okból kifolyólag a VPN-kapcsolat hirtelen leesik, akkor az kill kapcsoló leállít minden olyan webhelyet vagy szoftvert, amelyet előre beállított előre.

Így biztos lehet abban, hogy egyetlen érzékeny adatot sem szabad véletlenszerűen kitéve.

Jellemzők

A NordVPN-k szinte minden, a nap alatt álló platformmal kompatibilisek. Az összes várható nagy név, például a Windows, a MacOS, az iOS és az Android, de a Windows Home, a Chrome OS, a Linux, a RaspberryPi és a rengeteg útválasztó is megtalálható..

Az ügyfélszoftver sima megjelenésű és intuitív módon használható.

Csatlakozhat akár a világtérképből, akár egy listaszerverből. A térképről történő csatlakozás az ország legjobb elérhető szerverét választja ki, feltehetően a terhelés és az Ön tartózkodási helyétől való távolság alapján.

A kiszolgáló listáról történő csatlakozás sokkal több ellenőrzést biztosít. A lista megadja az aktuális szerverterheléseket és az Ön távolságát. Ebből a menüből kiválaszthat egy célspecifikus szervert is, például peer-to-peer vagy dupla VPN-hez.

Azok számára, akik már szoktak kiszolgálókat városnév szerint kiválasztani, az nem az, amit a NordVPN ügyfele támogat. Végül ez egyáltalán nem számít, mivel választhat az igazán fontos mutató, a távolság alapján.

Úgy gondolom, hogy csak kiderült, és eleinte kissé furcsanak találtam, mert olyan szoktam, hogy ilyen módon tudok csatlakozni.

Észrevettem néhány különbséget a Windows és a MacOS verziók között. Ez utóbbi nem érezte magát annyira teljesnek, bár mégis nagyon használható.

Például hiányzott a kiszolgálók listája a kiszolgálók listájában terhelés vagy távolság alapján. Nem mindenképpen a show-dugó, hanem egy olyan szolgáltatás, amely nagyon kedves lenne. Úgy gondolom, mivel a Windows verzióba került beépítésre, végül átjut a többi platformon is.

A gyilkos kapcsoló funkció, az Onion over VPN és a Double VPN elérhető mind a NordVPN-vel. Kérjük, olvassa el a fenti Adatvédelem és biztonság szakaszt a három funkcióval kapcsolatos további részletekért.

Az intelligens DNS, ebben az esetben Smart Play néven is jelen van, és elszámolásra kerül.

Ez a szolgáltatás úgy működik, hogy a DNS-kéréseket meghatározott helyeken oldja meg, lehetővé téve a földrajzilag blokkolt tartalmak figyelését. Valójában a NordVPN a Netflix-szel és a BBC iPlayer-rel jobban működik, mint a legtöbb más szolgáltató.

A Smart DNS elindításához nem kell tennie semmit a végén. Automatikusan felismeri, amikor szükséges, és ennek megfelelően irányítja a kereséseket.

Ha sokkal részletesebb információt szeretne kapni ezekről a funkciókról, kérjük, olvassa el a NordVPN áttekintését.

korlátozások

Minden VPN szolgáltató korlátozza az egyidejű kapcsolatok számát. A NordVPN esetében ez 6-ra van állítva. Ez olyan iparági magas, amelyet egyetlen szolgáltató sem tud összehasonlítani.

Ha sok eszköz (vagy sok családtag) van, akik egyidejűleg csatlakoznak a VPN-hez, feltétlenül tartsák a NordVPN-t a radaron.

Nincsenek más olyan korlátozások, amelyek miatt aggódnia kell a NordVPN kapcsán.

Vevőszolgálat

A NordVPN 24/7 támogatása élő csevegés (az én előnyben részesített módszer), jegyrendszer vagy e-mail formájában érkezik. A Facebook és a Twitter szintén életképes lehetőségek kevésbé érzékeny kérdésekre.

A válasz gyors és ismeretesnek tűnik.

Két alkalommal, amikor csevegés közben léptem kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, hogy kipróbáljam gyorsaságukat és tudásukat, két perc alatt kevesebb beszélgettem valakivel. Azok az emberek, akiknek beszéltünk, úgy tűnik, tudják, miről beszélnek, és nem kaptam egy olyan forgatókönyvből az érzést, amellyel olvastak.

Az önkiszolgálás támogatása érdekében a NordVPN weboldala kiterjedt GYIK-ot és telepítési útmutatót is tartalmaz szinte minden elképzelhető operációs rendszer, eszköz és útválasztó számára..

A közelmúltig a NordVPN 7 napos ingyenes próbaverziót kínálott. Ez már nem így van. Vannak azonban néhány nagyszerű engedményt, amelyeket támaszkodnak nagyvonalú 30 napos visszatérítési politikájukkal arra az esetre, ha Ön nem teljes mértékben elégedett a szolgáltatással.

Az egyik figyelmeztetés az, hogy ha technikai probléma miatt kér visszatérítést (nem az, hogy belefutottam), akkor az NordVPN megpróbálja először hibaelhárítást végezni..

Szerver helyek

A NordVPN meglehetősen lenyűgöző szerverhálózattal rendelkezik. A szám jelenleg 5845 5645 gépet jelent, 58 országban.

A kiszolgálók teljes száma a második helyen áll a privát internet-hozzáférésnél. A NordVPN segítségével azonban kiválaszthatja, hogy melyik szerverhez csatlakozzon. A PIA-val nem lehet.

Az országok száma sem a legmagasabb (ez a megtiszteltetés a HideMyAss! És a PureVPN tulajdonában van), de jó pénz lenne, ha ez több, mint elég a felhasználók 99% -ához. Nem tudtam elképzelni egy olyan országot, amelyhez csatlakozni szeretnék, és amely nincs a NordVPN szerverlistáján.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map