VPN Terbaik untuk UK pada tahun 2020

Gambar pilihan untuk penyedia VPN UK terbaik


Sama ada anda berada di United Kingdom, ekspatriat Britain, atau hanya menikmati akses tanpa had ke budaya dan televisyen Inggeris, anda mempunyai banyak alasan yang baik untuk menggunakan VPN untuk UK.

Britain boleh dikatakan negara pengawasan paling ekstrem di dunia barat. Pengumpulan data adalah sah, dan penyedia perkhidmatan internet (ISP) diberi mandat untuk memantau dan mencatat semua aktiviti dalam talian. Sekiranya anda berada di UK dan tidak menggunakan VPN, itu bermaksud aktiviti dalam talian anda.

Selain mengumpulkan data, ISP Britain juga menapis internet. Adakah anda tahu bahawa terdapat hampir 800,000 laman web yang aksesnya disekat dari dalam negara? VPN dapat membantu anda mengatasi sekatan tersebut.

Kemudian ada pendekatan kejam di UK untuk berkongsi fail dan undang-undang baru-baru ini yang dapat menyebabkan anda masuk ke dalam air panas ketika anda melawat, walaupun secara tidak sengaja, laman web yang mengandungi propaganda pengganas (apa pun yang dikelaskan sebagai itu). Sekiranya anda menggunakan VPN, anda selamat.

Dan bagaimana jika anda berada di luar UK? Adakah anda pernah mencuba streaming televisyen Britain, seperti BBC iPlayer? Anda tidak boleh, dan hanya VPN terbaik untuk UK yang dapat memberi anda akses.

VPN akan memberi anda privasi dan anonim dalam talian, akses tanpa sensor dan selamat ke internet, dan membolehkan anda melihat kandungan UK yang disekat geo seperti iPlayer ketika berada di luar negara. Dengan VPN yang sama, anda bahkan dapat menonton katalog Netflix AS sepenuhnya, jika anda mahu.

Terdapat banyak sebab untuk menggunakan VPN UK.

Gambaran keseluruhan VPN Terbaik untuk UK

Sekiranya senarai VPN UK terbaik adalah yang anda minati, saya akan terus mengejarnya. Berikut adalah gambaran ringkas penyedia teratas untuk kedua-dua di dalam dan di luar negara.

 1. CyberGhost

  VPN terbaik untuk UK. Menjalankan pelayan khusus untuk menonton kandungan UK yang disekat, tidak menyimpan log dan menawarkan ciri privasi yang sangat baik. Murah dan dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan 45 hari.

 2. PureVPN

  Penyedia VPN yang mapan dengan streaming kandungan UK dan asing yang boleh dipercayai melalui pelayan khusus. Pelayan pantas di 131 negara, termasuk banyak di UK. Salah satu tawaran terbaik di sekitar.

 3. NordVPN

  Perkhidmatan VPN yang melakukan semuanya. Mempunyai rangkaian pelayan yang besar dan pantas, tanpa pembalakan, privasi yang hebat, dan aplikasi intuitif dengan banyak ciri. Menawarkan penstriman UK yang konsisten.

 4. Surfshark

  VPN yang lebih baru menawarkan semua ciri yang harus dimiliki oleh VPN untuk UK dengan harga yang sangat rendah. Mempunyai keselamatan dan privasi yang hebat, pelanggan yang mudah digunakan, sokongan streaming yang sangat baik, dan sambungan tanpa had.

 5. ExpressVPN

  Penyedia yang terkenal dan dihormati dengan pelayan cepat dan selamat, pembalakan sifar, dan aplikasi pelanggan yang sangat baik. Sokongan 24/7 terbaik dalam industri dan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Apa yang perlu dicari dalam VPN UK

Terdapat banyak penyedia VPN untuk dipilih, tetapi, tentu saja, tidak semua dibuat sama. Semasa cuba memilih VPN yang baik untuk UK, berikut adalah perkara terpenting yang perlu dipertimbangkan.

 • Pelayan UK

  Untuk mengakses kandungan UK dari luar negara atau untuk privasi dan keselamatan dalam talian semasa di Britain, anda memerlukan penyedia VPN dengan banyak pelayan di negara ini. Lagi banyak lagi bagus.

  Pelayan yang tersebar di beberapa lokasi di UK juga disukai. Sekali lagi, semakin banyak, semakin baik. Ini akan memberi anda kelajuan sambungan terbaik dan pengalaman keseluruhan dalam talian.

 • Persembahan Cemerlang

  Bercakap mengenai kelajuan sambungan dan pengalaman dalam talian, anda memerlukan VPN yang pantas. Tempoh. VPN akan sedikit melambatkan internet anda, tetapi ada yang melakukan pekerjaan yang jauh lebih baik untuk mengekalkan prestasi daripada yang lain.

  Sekiranya anda menggunakan perkhidmatan yang perlahan, perkara mudah seperti melayari laman web mungkin menjadi menyakitkan. Dan penstriman video? Itu tidak akan berlaku.

 • Berfungsi Dengan Perkhidmatan Streaming UK

  Sekiranya anda berhasrat menonton dari luar negara BBC iPlayer atau penyedia kandungan Britain yang lain, tidak semua perkhidmatan VPN akan berfungsi. BBC mengesan dan menyekat VPN dengan kecekapan kejam, dan lebih daripada sebelumnya, hanya penyedia teratas yang dapat memberi anda akses yang konsisten.

 • Rangkaian Global Besar

  Semasa di UK, anda mungkin ingin menggunakan VPN anda untuk berhubung dengan negara lain. Mungkin anda ingin mengakses perpustakaan Netflix atau perkhidmatan penstriman TV negara lain. Atau mungkin anda mahu torrent atau menggunakan perisian perkongsian fail.

  VPN dengan rangkaian pelayan yang luas dan pelbagai akan membolehkan anda melakukan semua perkara di atas.

 • Sokongan P2P

  Mengenai masalah torrent dan perkongsian fail, jika itu adalah sesuatu yang ingin anda lakukan, pastikan perkhidmatan VPN anda menyokongnya. Jangan anggap ia berlaku. Banyak VPN tidak membenarkannya.

 • Pembalakan Minimum dan Bidang Kuasa yang Baik

  Tidak ada perkhidmatan VPN yang akan mencatat laman web mana yang anda lawati, tetapi ada yang tetap mengawasi hal-hal seperti masa sambungan atau jumlah pemindahan data. Untuk privasi dan tanpa nama maksimum, pilih VPN tanpa log – yang tidak menyimpan apa-apa.

  Dengan cara ini, walaupun pihak berkuasa datang waran mengetuk, penyedia VPN tidak mempunyai data untuk diserahkan.

  Adalah idea yang baik untuk memilih VPN berdasarkan bidang kuasa yang mesra privasi, di mana pengumpulan data tidak diamanatkan. Pilihan yang baik adalah Kepulauan Virgin Britain, Panama, Romania, dan Switzerland.

  Jauhilah VPN yang berpusat di UK. Sama seperti ISP, mereka juga harus memantau, log, dan berkongsi aktiviti dalam talian apabila diminta untuk melakukannya.

 • Ciri Penyulitan dan Privasi yang baik

  Untuk memastikan privasi dan anonimiti anda sentiasa terjamin, pilih penyedia yang menawarkan enkripsi 256-bit menggunakan protokol canggih seperti OpenVPN. Ini adalah gabungan yang tidak dapat dipecahkan.

  Ciri privasi lain seperti perlindungan kebocoran DNS atau suis bunuh internet juga bagus untuk dimiliki. Mereka akan memastikan anda tidak akan mendedahkan aktiviti dalam talian anda secara tidak sengaja melalui salah konfigurasi rangkaian atau kerana terputus sambungan VPN secara tidak sengaja.

VPN Terbaik untuk UK

Kami sekarang tahu ciri mana yang patut diberi perhatian semasa memilih VPN untuk UK. Jadi, tanpa basa-basi lagi, berikut adalah lima penyedia yang paling sesuai dengan bil.

1. CyberGhost

Logo CyberGhost

Dengan sedikit ragu-ragu, CyberGhost adalah pilihan saya sebagai VPN terbaik untuk UK. Sama ada anda Inggeris atau luar negara, ini adalah penyedia yang mencentang semua kotak.

Dengan 480 pelayan UK di tiga lokasi, hanya NordVPN yang menjalankan lebih banyak perkakasan UK daripada CyberGhost. Mereka juga mempunyai liputan yang sangat baik di seluruh dunia, dengan lebih dari 7100 pelayan di 90 negara.

Seperti yang ditunjukkan oleh ujian kepantasan saya, semua pelayan CyberGhost juga boleh menggunakan komputer mereka sendiri.

Beroperasi di luar Romania, sebuah negara yang menyukai privasi dalam taliannya, CyberGhost adalah VPN tanpa pembalakan yang ketat. Aplikasi pelanggan mereka juga merangkumi banyak ciri berorientasikan privasi, termasuk perlindungan kebocoran DNS dan suis pembunuh.

Mengakses BBC iPlayer dan perkhidmatan Inggeris serupa yang lain sangat mudah dengan CyberGhost. Mereka menawarkan pelayan streaming khusus untuk tujuan ini yang berfungsi dengan sangat konsisten.

Perkara yang sama berlaku untuk perkhidmatan streaming di tempat lain di dunia, termasuk Netflix AS. Sekiranya anda ingin melihat kandungan yang disekat geo, CyberGhost adalah peneraju industri.

Kelebihan
 • Pembalakan sifar untuk privasi maksimum
 • Pengedaran pelayan yang sangat baik dengan lebih daripada 7100 pelayan di 90 negara
 • Kelajuan sambungan yang sangat pantas
 • Bekerja dengan Netflix AS dan BBC iPlayer
 • Membolehkan P2P mengalir
 • Jaminan wang dikembalikan selama 45 hari
Keburukan
 • Syarikat induk dengan reputasi yang dipersoalkan
 • Persediaan OpenVPN manual berbelit
 • Tidak berfungsi dari China

VPN TERBAIK UNTUK UK: CyberGhost mempunyai semua yang anda harapkan untuk dimiliki oleh perkhidmatan VPN tingkat atas. Mereka juga merupakan salah satu penyedia yang paling berpatutan, dan bahkan memberi anda jaminan pulangan wang 45 hari terbaik dalam industri. Untuk pengguna VPN UK, CyberGhost adalah pakej lengkap.

2. PureVPN

Logo PureVPN

Penyedia yang mapan, PureVPN adalah satu lagi pilihan terbaik untuk VPN UK. Dari pelayan streaming khusus hingga rangkaian pelayan yang besar, ada banyak perkara yang disukai.

PureVPN menjalankan 168 pelayan UK di empat lokasi. Akses ke seluruh dunia tiada duanya dengan 2070 pelayan di 131 negara. Berdasarkan ujian saya, kelajuan pelayan PureVPN juga sangat cepat.

Secara privasi, PureVPN melakukan sedikit pembalakan untuk tujuan pengurusan rangkaian, tetapi semuanya dilakukan tanpa nama, tidak pernah membuat anda berisiko. Semua ciri klien yang berkaitan dengan privasi yang anda harapkan ada di dalamnya seperti beberapa tambahan baik seperti penyekat iklan dan perlindungan virus.

Untuk akses ke perkhidmatan streaming UK, aplikasi PureVPN merangkumi mod aliran khas perkhidmatan khas. BBC, ITV, dan Saluran 5 ada di sana, begitu juga beberapa lusin saluran lain dari seluruh dunia. Dan semuanya berfungsi dengan sangat baik.

Kelebihan
 • Kelajuan yang sangat baik
 • Rangkaian pelayan besar (131 negara)
 • Buka sekatan Netflix, iPlayer, dan lebih daripada 70 perkhidmatan penstriman lain
 • Sesuai dengan lebih daripada 50 peranti dan platform
 • Penyedia VPN log sifar yang disahkan secara bebas
 • Pilihan IP khas
 • Nilai yang hebat
Keburukan
 • Aplikasi boleh menggunakan sedikit penggilap
 • Beberapa masalah sambungan berselang

VPN NILAI TOP UNTUK UK: PureVPN adalah penyedia yang sangat baik untuk penstriman media UK dan asing. Ia dilengkapi dengan aplikasi yang mudah digunakan dan disokong dengan baik, rangkaian pelayan yang besar, dan tanda harga yang, terus terang, menjadikannya salah satu tawaran terbaik di sekitar.

3. NordVPN

Logo NordVPN

Anda tidak boleh salah NordVPN sebagai pilihan VPN UK anda. Ringkasnya, mereka melakukan semuanya.

Peneraju utama dalam jumlah pelayan UK, jumlah NordVPN berjumlah 610 pelayan di satu lokasi. Jumlah pelayan juga meningkat dengan kerap.

Di luar UK, senarai pelayan NordVPN merangkumi sejumlah 5645 pelayan di 58 negara – jumlah yang sangat mengagumkan. Kelajuan pelayan adalah kedudukan tertinggi.

Untuk privasi, NordVPN berada di sana dengan yang terbaik. Mereka tidak mencatat sesuatu. Mereka juga beroperasi di luar Panama, sebuah negara yang tidak memiliki undang-undang penyimpanan data, akses internet yang tidak dibatasi sepenuhnya, dan pengawasan pemerintah yang sifar.

Perlindungan kebocoran DNS dan suis pembunuh tentu saja ada dan dipertanggungjawabkan. Tetapi, NordVPN juga menawarkan beberapa ciri tanpa nama yang tidak disediakan oleh penyedia lain, seperti VPN berganda, Tor over VPN, dan pelayan yang tidak jelas.

NordVPN juga merupakan penyedia yang sangat baik untuk akses yang konsisten ke BBC iPlayer dan banyak perkhidmatan streaming UK yang lain. Pemadaman sedikit dan jauh antara (dan diperbaiki dengan cepat).

Kelebihan
 • Privasi yang sangat baik dengan pembalakan sifar
 • Rangkaian pelayan yang besar (dan terus berkembang)
 • Prestasi sambungan yang baik
 • Pelayan khusus (termasuk VPN berganda, kabur, dan Tor over VPN)
 • Pelanggan yang bersih dan senang digunakan
 • Berfungsi dengan Netflix dan kebanyakan perkhidmatan penstriman lain
 • Membolehkan Torrenting dan P2P
 • Menawarkan alamat IP khusus
Keburukan
 • Tidak ada ciri tunneling berpecah
 • Sedikit mahal pada rancangan jangka pendek

VPN YANG MELAKUKANNYA SEMUA: Sekiranya anda mencari VPN untuk UK yang melakukan semuanya dengan baik, jangan cari NordVPN. Anda mendapat aplikasi yang mudah digunakan, akses streaming, kelajuan sambungan yang tinggi, dan keselamatan yang sangat baik, semuanya dengan harga yang sangat berpatutan.

4. Surfshark

Logo Surfshark

Sebagai pendatang baru, Surfshark mungkin bukan penyedia yang pernah anda dengar. Tetapi, mereka pasti mendapat tempat di VPN terbaik untuk senarai UK.

Ia bermula dengan dasar pembalakan yang ketat dan dasar operasi di luar Kepulauan Virgin Britain, yang kedua-duanya menjamin privasi dalam talian anda dengan sangat baik.

Surfshark menjalankan lebih dari 1040 pelayan di 63 negara, termasuk beberapa lokasi di United Kingdom. Dan pelayan tersebut pasti pantas, sesuai untuk streaming video dan P2P (yang tentunya dibenarkan).

Membuka blokir laman web dan perkhidmatan penstriman UK juga sangat senang dengan Surfshark. BBC, ITV, Channel 4, dan Netflix semuanya berfungsi dengan baik dari luar negara.

Pelanggan Surfshark mempunyai reka bentuk yang bersih, moden, dan intuitif. Ia menawarkan pilihan penyulitan dan protokol yang sangat baik, ciri privasi seperti VPN berganda dan suis pembunuh, dan bahkan membolehkan anda menggunakan pelayan DNS anda sendiri.

Dan adakah saya menyebut Surfshark adalah satu-satunya penyedia yang memberikan anda sambungan serentak tanpa had?

Kelebihan
 • Privasi dan keselamatan yang sangat baik tanpa pembalakan
 • Prestasi pelayan yang hebat
 • Nyahsekat Netflix, BBC dan banyak lagi
 • Pelanggan yang senang digunakan
 • Sambungan serentak tanpa had
 • Sokongan Torrenting
 • Mahal
Keburukan
 • Kelajuan tidak konsisten di beberapa lokasi
 • Sokongan pelanggan yang agak perlahan

PENGAMBILAN BARU YANG SANGAT BAIK: Surfshark bukan sahaja menawarkan setiap ciri yang anda perlukan, tetapi mereka juga mempunyai sokongan yang baik sepanjang masa, jaminan wang dikembalikan 30 hari, dan salah satu rancangan langganan paling murah di sekitar – terutamanya jika anda memanfaatkan penjualannya. Ini semua memberi satu pengalaman VPN UK yang hebat.

5. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN menawarkan pengalaman yang bersih, digilap, dan matang kepada mana-mana pengguna VPN UK. Mereka adalah penyedia yang terkenal dan dihormati.

Berpusat di Kepulauan Virgin Britain, bidang kuasa yang mesra privasi, ExpressVPN adalah perkhidmatan pembalakan yang lain. Mereka menjalankan puluhan pelayan pantas dari empat lokasi berbeza di seluruh UK.

Pelanggan ExpressVPN adalah bersih dan mudah digunakan seperti yang ada. Ia sangat selamat dan, bagi pengguna yang lebih maju, menawarkan ciri berguna seperti split tunneling untuk membantu menguruskan kawalan lalu lintas dengan lebih baik.

Membuka blokir BBC iPlayer dan laman streaming UK yang lain berfungsi secara konsisten dengan ExpressVPN, dan jika anda menghadapi sebarang masalah, sokongan pelanggan mereka pada umumnya diakui sebagai yang terbaik di industri ini.

Semasa saya mengulas dalam ulasan penuh saya, satu kelemahan ExpressVPN adalah harga yang agak tinggi. Walaupun begitu, anda benar-benar mendapat nilai wang anda, dan ExpressVPN cenderung menawarkan tawaran diskaun khas dari semasa ke semasa.

Dan dengan jaminan wang dikembalikan 30 hari, sama sekali tidak ada risiko untuk mencuba mereka.

Kelebihan
 • Pelanggan yang kaya dengan ciri dan intuitif
 • Teknologi belakang yang kuat
 • Banyak pelayan dan lokasi pelayan
 • Kelajuan sambungan yang pantas dan konsisten
 • Bekerja dengan Netflix AS
 • Sokongan pelanggan terkemuka
Keburukan
 • Beberapa pembalakan agregat
 • Bukan yang paling murah

REPUTASI HEBAT: Sekiranya anda mencari VPN yang menawarkan anonimiti dan privasi dalam talian, dipercayai oleh berjuta-juta orang, dan mempunyai sokongan 24/7 yang sangat baik, jangan abaikan ExpressVPN. Walaupun kosnya sedikit lebih tinggi, mereka sangat berbaloi.

Penggunaan VPN Percuma di UK

Semua penyedia yang saya senaraikan di atas sebagai VPN terbaik untuk UK adalah perkhidmatan berbayar. Walaupun terdapat banyak pilihan VPN percuma, saya tidak percaya menggunakannya adalah idea yang bagus (dan secara peribadi saya tidak akan pernah).

Terdapat banyak perbezaan antara VPN berbayar dan percuma yang banyak menimbang skala yang memihak kepada yang pertama. Inti daripadanya adalah bahawa apabila anda bebas, bukannya membayar perkhidmatan dengan wang, anda akhirnya membayar dengan privasi, data peribadi, masa, atau ketiga-tiganya.

Penyedia VPN UK percuma terkenal dengan sebilangan besar shenanigans, dari memasukkan iklan ke dalam penyemak imbas anda, hingga menjual maklumat peribadi dan kebiasaan dalam talian anda. Semua perkara itu menjana wang untuk mereka dengan perbelanjaan anda.

Dengan VPN percuma, anda juga mempunyai peluang untuk menonton seperti BBC iPlayer, ITV Hub atau UK Netflix. Mereka adalah sasaran yang mudah untuk perkhidmatan penstriman tersebut dan jarang memperbaiki akses setelah disekat.

Mengapa Menggunakan VPN di UK

Seperti yang disebutkan secara ringkas pada awal artikel ini, terdapat banyak sebab yang mungkin anda ingin pertimbangkan untuk menggunakan VPN di UK. Mereka mendidih sebagai berikut:

 1. Pemantauan dan pembalakan dalam talian
 2. Penapisan internet
 3. Masalah undang-undang semasa torrenting, perkongsian fail, dan streaming bahan tertentu
 4. Mengakses kandungan yang disekat geo asing

Sekiranya anda berada di United Kingdom, inilah maksud setiap maksud ini bagi anda.

Pemantauan dan Pembalakan Aktiviti ISP Dalam Talian UK

Terima kasih kepada Akta Kuasa Penyiasatan 2016 (dijuluki dengan tepat Piagam Pengintip), agensi penguatkuasaan undang-undang dan perisik Britain dapat memperoleh dan menganalisis semua bentuk data komunikasi dan komunikasi, termasuk, tentu saja, aktiviti internet anda secara sah.

Salah satu peruntukan undang-undang tersebut menyatakan bahawa ISP UK mesti menyimpan rekod sambungan internet, termasuk laman web mana yang anda lawati, selama satu tahun. Semua maklumat itu dapat diakses dan ditinjau oleh pihak berkuasa pada bila-bila masa tanpa waran.

Hentikan pengawasan dalam talian di UK dengan VPN

Walaupun anda tidak perlu menyembunyikannya, idea ini tidak sesuai dengan anda.

Yang lebih merisaukan adalah undang-undang UK yang diluluskan pada tahun 2019, yang menjadikannya tidak sah untuk menonton propaganda pengganas di internet. Perbuatan sedemikian boleh dihukum penjara sehingga 15 tahun.

Terdapat beberapa masalah penting dengan undang-undang ini. Apa yang layak sebagai propaganda pengganas tidak semestinya ditentukan dengan baik. Dan, ini adalah satu teguran, dan anda mengeluarkan undang-undang.

Dengan kata lain, walaupun anda secara tidak sengaja berakhir di laman web yang mempunyai propaganda pengganas atau menonton sesuatu yang anda tidak fikir menyerupai jarak jauh, tetapi penguatkuasaan undang-undang UK, anda mungkin menghadapi masalah undang-undang yang serius.

Dengan menggunakan VPN pada bila-bila masa anda disambungkan ke ISP UK, anda secara efektif menyembunyikan dari mereka semua laman web yang anda lawati dan perkhidmatan dalam talian yang anda gunakan. Anda menyimpan satu-satunya kebiasaan untuk diri sendiri (sebagaimana mestinya) dan melindungi diri anda dari potensi bahaya undang-undang yang tidak disengajakan.

Penapisan Internet UK

Melalui mandat kepada ISP, UK menyekat akses ke sebilangan besar laman web. Mungkin kes yang paling terkenal adalah laman perkongsian fail The Pirate Bay, walaupun terdapat banyak yang lain – lebih dari 700,000 tepat.

Laman web yang disekat di UK merangkumi apa sahaja dari kandungan dewasa dan permainan, hingga perkongsian fail dan laman streaming. Sekiranya ada yang memberitahu bahawa internet di United Kingdom terbuka dan percuma, mereka salah.

Menggunakan VPN di UK memintas penapisan internet

Saya bersetuju bahawa beberapa laman web boleh menjadi masalah, tetapi saya tidak percaya bahawa penapisan internet sewenang-wenangnya adalah jawapannya.

Walaupun ada cara lain untuk membuka blokir laman web dan melakukan percubaan penapisan ini, kaedah yang paling boleh dipercayai adalah menggunakan VPN.

Yang perlu anda lakukan ialah menyambungkan peranti anda ke pelayan VPN di negara bebas penapisan dekat UK (ini membantu memastikan prestasi yang baik), dan anda akan dapat mengakses laman web mana pun. Belanda atau Iceland adalah pilihan terbaik.

Torrenting, Sharing File, dan Kodi Streaming di UK

UK mempunyai hukuman yang sangat keras kerana melanggar hak cipta. Memuat turun atau berkongsi walaupun sebahagian daripada bahan berhak cipta boleh menyebabkan denda besar dan hukuman penjara hingga 10 tahun.

Hampir setiap BitTorrent mempunyai pilihan penyulitan bawaan tetapi, sayangnya, itu tidak banyak yang melindungi anda. Ya, ISP UK anda tidak akan dapat melihat kandungan apa yang anda kongsi, tetapi IP anda masih akan terbuka sepenuhnya.

Berdasarkan IP anda, sesiapa sahaja yang peduli (seperti syarikat media atau troll hak cipta) dapat dengan cepat mengetahui dengan tepat apa bahan yang anda muat turun atau muat naik dan bertindak dengan sewajarnya.

Undang-undang hak cipta UK yang sama berlaku untuk platform streaming seperti Kodi. Walaupun, secara teknis, Anda tidak memuat turun apa pun, streaming bahan berhak cipta dapat membuat anda mengalami masalah.

VPN bukan sahaja menyulitkan sambungan anda, menjaga ISP anda dalam kegelapan tetapi juga menyembunyikan alamat IP anda, melindungi anda di hujung sumber kandungan. Menggunakan VPN akan membuatkan anda tidak dikenali dan selamat.

Menonton Netflix AS dan Kandungan Lain di UK

Semasa berada di UK, anda mungkin ingin menggunakan perkhidmatan dalam talian di negara lain. Ini boleh menjadi pemain streaming saluran TV asing, Netflix versi AS (dan perpustakaan mereka yang lebih luas), atau apa sahaja di antara.

Sebarang kandungan sedemikian kemungkinan besar akan disekat geo dari UK dan tidak dapat diakses melainkan anda secara fizikal berada di negara asalnya. Dan VPN dapat memperbaikinya.

Dengan menyambung ke pelayan di negara asal kandungannya, peranti anda akan dilihat benar-benar berada di sana. Sama ada anda berada di United Kingdom atau di mana sahaja di dunia, apa sahaja yang disekat kini akan tersedia.

VPN untuk Ekspatriat UK

Sekiranya anda tidak tinggal di United Kingdom atau menghabiskan banyak masa di luar negara, masih ada sekurang-kurangnya satu alasan terbaik untuk melabur dalam VPN teratas untuk UK dan menjadikan diri anda sebagai IP Inggeris: streaming kandungan dan membuat penyekat geo.

Menstrim TV UK

Sebab utama mengapa sesiapa di luar UK mahu mendapatkan VPN UK adalah untuk mengakses perkhidmatan streaming yang sangat baik di negara ini seperti BBC iPlayer, Channel 4’s All 4, atau ITV Hub – VPN adalah cara terbaik untuk menonton TV Inggeris di luar negara.

Sekiranya itu adalah tujuan anda, anda harus sedar bahawa semua syarikat itu melakukan yang terbaik untuk menghentikan anda mengikut jejak anda (terutamanya BBC). Oleh kerana itu, banyak (dan mungkin juga kebanyakan) VPN tidak berfungsi untuk tujuan ini.

VPN UK terbaik dapat menstrimkan semua saluran televisyen UK

Setiap VPN, cepat atau lambat, akan dikenal pasti dan disekat oleh BBC dan yang lain. Tidak ada jalan penyelesaiannya.

Apa yang membezakan VPN UK terbaik untuk penyedia yang lebih rendah adalah seberapa cepat mereka kembali beroperasi.

Setelah menyedari bahawa mereka disekat, penyedia teratas dapat memperbaiki akses ke perkhidmatan streaming UK dalam satu atau dua hari. VPN lain melakukannya dengan kadar yang lebih perlahan (dengan asumsi mereka melakukannya sama sekali), menjadikan tabiat menonton TV Inggeris anda di atas es selama berminggu-minggu pada satu masa.

Secara kebetulan, setiap VPN UK yang saya sebutkan di halaman ini menjadikan akses ke BBC iPlayer dan penyedia video lain sebagai salah satu keutamaan mereka, dan apabila disekat, biasanya perkara akan berjalan dengan sangat cepat.

Garisan bawah

Tidak menjadi masalah jika anda tinggal di UK atau menghabiskan sebahagian besar masa anda di luar negara. VPN adalah alat yang sangat baik untuk dimiliki di gudang senjata anda. Ini dapat membantu anda tetap tidak dikenali dalam talian, menggunakan perkhidmatan perkongsian fail dengan selamat, dan membantu anda memuaskan keinginan TV Inggeris anda.

Apa pun tujuan anda, penyedia senarai VPN terbaik untuk UK ini akan membuat pilihan yang sangat baik dan benar-benar melayani anda dengan baik.

Awak juga mungkin menyukai:
 • Dapatkan Alamat IP UK dalam 5 Langkah Mudah
 • Apa yang Perlu Dilakukan Sekiranya VPN iPlayer BBC Anda Tidak Berfungsi
 • Adakah VPN Sah di UK
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map