Пълен тест на невидимите сърфиращи скорости на VPN сървъра

VPN услуга с много да хареса, ibVPN предлага всички функции, които очаквате от топ доставчик – включително двойна VPN и Smart DNS – за цена, по-ниска от повечето конкуренти. Отличната поверителност и добрият избор на сървъри, комбинирани с голяма производителност, го правят лесна препоръка.

Професионалисти
 • Силни опции за криптиране и защита
 • Добра производителност на сървъра
 • Функционален клиент с много разширени функции
 • Поддържа P2P (със специализирани сървъри)
 • Работи с Netflix и BBC iPlayer
 • Безплатен пробен период
Против
 • Сложно клиентско приложение
 • Объркващи ценови планове
 • Сравнително малка сървърна мрежа

Тест за скорост на ibVPN

Уебсайтът на невидимото сърфиране на VPN отправя смело твърдение, че тяхната услуга е хвалена по целия свят за бързината и поддръжката си (докосвам по-нататък подкрепата). Не съм много сигурен колко похвали получават, но те получиха точно скоростта. Тестовете ми показаха, че техните сървъри могат повече от да притежават своя собственост на VPN пазар, който предлага много възможности за избор. Всъщност ще изляза на крайник и ще извикам резултатите от тестовете за скорост на интернет ibVPN доста отлични.

За още по-голяма производителност, ако неприкосновеността на личния живот не представлява голяма грижа, ibVPN ви позволява да се свързвате чрез прокси към всичките им места на сървъра. Използването на прокси означава, че връзката ви няма да бъде криптирана, но това, че нямате криптиране, също би могло да я ускори.

Както е случаят с всеки доставчик на VPN, който оценявам, провеждам серия тестове за скорост на качване и изтегляне с и без VPN връзка с това, което трябва да бъде най-бързият ми сървър, както и със седемте най-популярни страни, към които потребителите са склонни да се свързват.

Интернет връзката ми е бърза 500 Mbit надолу и 100 Mbit нагоре. Тези скорости ни позволяват да видим колко добре се справят сървърите, без да се притесняваме да постигнем ограничения, наложени от моя интернет доставчик.

Ако се интересувате от това как ibVPN се сравнява с някои други популярни опции на доставчика, моля, разгледайте таблицата ми с VPN с най-бързи скорости, където сравнявам всички топ услуги.

Най-добрият сървър
ibVPN най-добри резултати за тест за скорост на VPN сървъраС VPN ibVPN най-добрите резултати от теста за изходна скорост на сървъраНяма VPN
Съединени щати
ibVPN Съединява резултатите от тестовете за скорост на VPN сървъраС VPN ibVPN Съединява резултатите от тестовете за изходни скорости на щатитеНяма VPN
Великобритания
ibVPN Обединено кралство VPN сървър резултати от тестове за скоростС VPN ibVPN Обединеното кралство резултати от изпитвания за изходна скоростНяма VPN
Канада
ibVPN Canada VPN сървър резултати от тестове за скоростС VPN ibVPN Канада резултати от изпитвания за изходна скоростНяма VPN
Австралия
ibVPN Австралия VPN сървър резултати от тестове за скоростС VPN ibVPN Австралия резултати от изпитвания за изходна скоростНяма VPN
Холандия
ibVPN Холандия VPN сървър резултати от тестове за скоростС VPN ibVPN Холандия резултати от изпитвания за изходна скоростНяма VPN
Германия
ibVPN Германия VPN резултати на теста за скорост на сървъраС VPN ibVPN Германия резултати от изпитванията за изходна скоростНяма VPN
Франция
ibVPN Франция VPN сървър резултати от тестове за скоростС VPN ibVPN Франция резултати от изпитванията за изходна скоростНяма VPN

Относно IBVPN

Невидимият сърфиращ VPN е базиран извън Румъния и съществува от 2010 г., въпреки че основният екип е работил заедно още седем години преди това на прокси услуга. С този много опит зад тях ibVPN има добро разбиране за това какво търсят хората в VPN доставчик. Не е чудно, че понастоящем имат над 500 000 потребители по целия свят, число, което непрекъснато се увеличава.

Поверителност и сигурност

Що се отнася до поверителността, ibVPN е толкова добър, колкото получава. Те не събират или регистрират каквато и да е връзка или информация за трафика. С техните собствени думи:

Не можем да свържем конкретна дейност с конкретен потребител.

Политиката за поверителност гласи, че Invisible Browsing VPN спазва правните известия. Но тъй като те всъщност нямат данни за предаване, потребителите нямат за какво да се притесняват. Като се намирате в Румъния, също няма притеснения от държавни закони, които изискват запазване на данни. Закон като този някога е съществувал, но беше отменен, след като беше обявен за неконституционен.

За регистрация в услугата на ibVPN е необходим само валиден имейл адрес. Не е необходимо име или друга лична информация. BitCoin и няколко други криптовалути са достъпни като опции за плащане.

На лицевата страна на криптирането, VPN клиентът Invisible Browsing предлага шест протокола / криптиране. Доколкото мога да разбера, не можете да смесвате и съвпадате, което означава, че не можете да увеличите нивото си на криптиране с предпочитания от вас протокол, колкото желаете.

От шестте двойки едното има 128-битово криптиране (което е доста леко и клиентът заявява, че), 4 имат 256-битово криптиране (добър баланс между скоростта на изтегляне и сигурността) и едно има 2048-битово криптиране. Последният използва SSTP като свой протокол. Ако търсите силно криптиране с друг протокол, това не е нещо, което ibVPN предоставя понастоящем.

Характеристика

ibVPN предлага всички функции, които бихте очаквали от доставчик на VPN от най-високо ниво, както и няколко екстри. Умната DNS услуга е една от тях. Въпреки че не прави много за поверителност, тази услуга е идеална за стрийминг на геоблокирано съдържание. В моите тестове както US Netflix, така и iPlayer на BBC бяха отключени при използването му.

Друга функция, която се откроява, въпреки че виждам все повече доставчици, предлагащи това, е двоен VPN. ibVPN не излиза от пътя си да го популяризира, но е там. Има шест двойни опции за VPN връзка, използващи сървъри в САЩ, Холандия и Сингапур. Това означава, че можете да се свържете със САЩ през Холандия, до Холандия през САЩ, до Сингапур през Холандия и т.н..

Открих, че клиентският софтуер е напълно представен и лесен за намиране и използване, макар и понякога нестабилен в Windows (но далеч от прекъсвача на сделките). Софтуерът е достъпен за всички основни платформи. Има дори разширения / добавки за Chrome, Firefox и Opera.

Нещо, което клиентът прави, което мислех, че е особено приятно, което са малко други услуги, е да показва зареждане в реално време до всяка опция на сървъра. Тази функция премахва всички догадки от кой сървър да се свържете.

Ограничения

Както повечето VPN доставчици правят, Invisible Browsing VPN ограничава максималния брой едновременни връзки. Те задават това число на три, ако получите Ultimate план, и на едно за сметки от по-ниско ниво.

Като се има предвид, че планът Ultimate е само $ 2 на месец повече от останалите опции и предлага допълнителни функции като прокси, разширения на браузъра и позволява P2P, мисля, че си струва допълнителните разходи. Дори и тогава той е все по-евтин от повечето конкуренти. Ако тези номера за връзка не са достатъчни, може да се наложи да прибягвате до инсталиране на ibVPN на вашия рутер, който се поддържа.

Освен това услугата на ibVPN е неограничена. Няма ограничения за честотна лента, пренос на данни или скорост на сървъра или за броя на превключвателите на сървъра.

Разглеждайки Общите условия, при мен изскочиха две допълнителни неща, за които всеки, който използва P2P, трябва да знае:

 • Вие се съгласявате да не използвате робот, като ReGet, GetRight, Go! Zilla, или други подобни програми за непрекъснато изтегляне на съдържание без надзор или присъствие.
 • Вие се съгласявате да използвате Услугата за партньорски трансфер на файлове или изтегляне на торент само на сървърите, разположени в Люксембург, Швеция, Холандия, Канада, Русия, Литва и Хонконг.

Поддръжка на клиенти

ibVPN предлага различни опции за поддръжка, включително чат на живо, имейл и система за билети. Чатът на живо се предоставя чрез уебсайта им и се казва, че е 24/7 както за технически въпроси, така и за продажби. Установих, че е точно. Всеки път, когато се опитах, някой беше там, за да отговори на въпросите ми.

Екипът за поддръжка е съставен от десет души. Всички отговори, които получих, са пълни, знаещи и определено не следваха предварително определен сценарий. Уебсайтът на невидимото сърфиране на VPN също включва доста големи секции от базата знания и често задавани въпроси, които адресират по-често срещаните проблеми. Съществува и форум на общността.

Всички абонаменти идват с 15-дневна пълна гаранция за връщане на парите. Прегледах всички политики и не изглежда да има низове, прикачени към възстановяванията, като максимална сума за изтегляне или максимален брой връзки. Тази липса на ограничения означава, че можете да прекарате първите 15 дни, хвърляйки всичко, което сте получили в услугата, за да сте сигурни, че тя напълно отговаря на вашите нужди.

Можете също така да тествате ibVPN за драйв за 24 часа напълно безплатно, преди да извършите каквото и да е плащане. Безплатната пробна версия е нещо, което много малко доставчици правят и си струва да се възползвате. Ако искате, можете да получите достъп до страницата за регистрация директно, като щракнете тук.

Можете също така да тествате ibVPN за шофиране за 6 часа напълно безплатно, преди да извършите каквото и да е плащане.

Страни за местоположение на сървъра

Понастоящем Invisible Browsing VPN предоставя 173 сървъра в 97 места в 47 страни. Това са много уважавани номера, които би трябвало да са повече от достатъчни за повечето потребители. Ако искате да копаете по-дълбоко, това е най-актуалният списък на сървърите на ibVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map