ИПВанисх тест брзине

ИПВанисх нуди и перформансе и снагу. Њихове брзине мреже сервера су неке од најбољих. А клијент је врло подесив и препун функција. Иако није без недостатака, посебно неких брига о приватности корисника, ИПВанисх је ВПН који добро вреди размислити.


Прос
 • Одличне брзине сервера
 • Велики избор поставки за шифровање и могућности приватности
 • Нема политике евидентирања
 • Омогућује бујицу
 • До 10 симултаних веза
 • Корисничка подршка доступна е-поштом, четом и телефоном
Цонс
 • Из САД
 • Не ради добро са Нетфлик или ББЦ иПлаиер-ом
 • Кратка 7-дневна гаранција поврата новца

Предња и средишња страна на почетној страници ИПВанисх-а су тврдња да су они најбржи ВПН на свету. То је заиста тачна изјава.

Нажалост, на основу мојих тестова брзине, тврдња је нетачна и најбржи ВПН нису.

Ипак, ИПВанисх и даље показује одличне перформансе и има пуно тога да се поноси. Брзине сервера у Великој Британији, на пример, су врло импресивне.

Бројеви за преузимање су изванредни.

Ако бих морао да га покушам, могао бих да назовем Немачку и Француску као мали подмени.

Ипак, при брзини од 47,12 Мбпс односно 41,56 Мбпс, те везе су више него довољно брзе за преношење видео записа високе резолуције или релативно велике датотеке за преузимање..

На страни отпреме ствари изгледају још боље. Просечно 54,6 Мбпс на осам локација које сам тестирао ниједан други провајдер не ради боље.

Можда би ИПВанисх требало да промени захтев за почетну страницу у најбржи ВПН који се шаље на свету. Тада би били тачни.

С тим у вези, ево и резултата ИПВанисх тестова брзине.

Најбољи сервер
Резултати испитивања најбољих брзина ВПН сервера ИПВанисх-аСа ВПН-ом Резултати теста за најбољу почетну брзину сервера ИПВанисхНема ВПН-а
Америка
Резултати тестирања брзине ВПН сервера ИПВанисх Унитес СтатесСа ВПН-ом Резултати испитивања тест брзине ИПВанисх Унитес СтатесНема ВПН-а
Велика Британија
Резултати испитивања брзине ВПН сервера ИПВанисх Уједињеног КраљевстваСа ВПН-ом Резултати испитивања брзих података за ИПВанисх Уједињено КраљевствоНема ВПН-а
Канада
Резултати испитивања брзине ИПВанисх Цанада ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати испитивања ИПВанисх Цанада почетне брзинеНема ВПН-а
Аустралија
Резултати испитивања брзине ИПВанисх Аустралиа ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати испитивања брзе ИПВанисх АустралијеНема ВПН-а
Низоземска
Резултати испитивања брзине ИПВанисх Холандије ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати испитивања брзе ИПВанисх ХоландијеНема ВПН-а
Немачка
Резултати испитивања брзине ИПНанисх сервера ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати испитивања брзих података за ИПВанисх ГерманиНема ВПН-а
Француска
Резултати испитивања брзине ИПВанисх Франце ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати испитивања ИПВанисх Франце базне брзинеНема ВПН-а

Можда сте приметили велику разлику између мојих тестова брзине ВПН-а и почетних рангова без ВПН-а. То је за очекивати.

Све своје тестове изводим са 500 Мбпс доље и 100 Мбпс уп интернет конекцијом. Обе су брзине које тренутно не могу да одговарају сви сервери ВПН провајдера.

Смисао употребе много брже везе је то што открива максималне перформансе ВПН сервера.

Да сам, на пример, претрчао само 50 Мбпс горе, мој уређај би био ограничавајући фактор брзине – никада не бисмо знали да су ИПВанисх-ови сервери заправо способни за много веће перформансе.

О ИПВанисх-у

ИПВанисх основао је 2012. године Мудхоок Медиа, подружница Хигхвиндс Нетворк Гроуп-а. Компанија зове Орландо, Флорида, кући.

Од првог дана ИПВанисх је постављен на покретање мреже у потпуности у власништву ВПН сервера. То је нешто што мало тога пружа и сигурно ИПВанисх одваја од конкуренције.

И очигледно, други су то приметили јер је током година ИПВанисх постао врућа роба и више пута се мењао.

2017. их је купила позната ЦДН компанија Стацкпатх. А у 2019. години, технолошки гигант ј2 Глобал купио је ИПВанисх – заједно са још неколико мањих ВПН провајдера.

Захваљујући вишеструким аквизицијама и посљедичном повећању финансирања, ИПВанисх је успио и наставља надограђивати свој софтвер и развијати мрежу – овај посљедњи сад укључује преко 1400 сервера широм свијета..

Приватност и сигурност

Једна од првих ствари коју већина нас ВПН корисника жели знати је колико добро сервис обрађује нашу приватност и сигурност наших података.

У том погледу ИПВанисх се држи веома високог стандарда.

У складу са својом Политиком приватности, компанија нуди свеобухватно окружење без евидентирања:

ИПВанисх је ВПН провајдер сервиса који није евидентиран, што значи да не водимо евиденцију о било каквим подацима о вези, саобраћају или активностима у вези са нашим услугама.

Теоретски, ова изјава нам гарантује анонимност у сваком тренутку када се повежемо на неки од њихових сервера.

Међутим, свака таква политика мора бити подржана врхунском технологијом. И тамо ИПВанисх не разочара.

Подразумевано, ИПВанисх користи ОпенВПН протокол са 256-битном енкрипцијом за све везе. То је брза и сигурна опција на коју се окрећу и многи други врхунски ВПН провајдери.

Услуга такође користи врхунске криптографске протоколе за размену кључева и аутентификацију, што онемогућава ниједној трећој страни приступ и читање послатих података.

Као надопуну ИПВанисх покреће сопствени ДНС сервер. То је још један слој приватности који ваше мрежне активности знатно теже идентификује, а да не спомињемо, побољшава перформансе.

Вриједно је истаћи да ИПВанисх има сједиште у Сједињеним Државама и као такав има законску обавезу да поштује захтјеве за спровођење закона који су упућени у њих. Није идеалан за приватност.

Због свесне сигурности међу нама, локација може да учини услугу не-стартера.

Такође је важно имати на уму да је ИПВанисх 2016. године покренут судски позив и након тога доставио податке америчком суду. Овом проблему се бавим много детаљније у својој рецензији, али, суштина је да инцидент поставља њихове тврдње о непојављивању у озбиљно питање.

Међутим, њихови садашњи власници – који су преузели контролу над компанијом након овог инцидента – инсистирају на томе да иако не могу да провере шта се сечњи обавило пре него што су купили ИПВанисх, они се придржавају својих тренутних правила о нулти пријави и обећавају да ће их подржати по сваку цену.

Карактеристике

Поред одличне брзине, приватности и сигурности, постоји низ других функција које смо склони тражити у ВПН-у.

Једноставан за употребу и робустан клијент несумњиво је неопходан, а апликација ИПВанисх сигурно доноси.

Њихов софтвер ради врло добро и компатибилан је са широким спектром рачунара и уређаја. Ови укључују:

 • Виндовс уређаји (ПЦ, таблет, телефон)
 • мацОС
 • иОС
 • Андроид
 • Амазон Фире ТВ
 • Линук
 • Цхромебоок
 • Неки рутери

У основи, ако се уређај повеже на Интернет, постоји велика шанса да можете да користите ИПВанисх са њим.

Ради веће компатибилности, ИПВанисх клијент нуди неколико алтернативних опција протокола. Чак ће вам дозволити да користите ППТП везу.

ППТП је вишедесетљетни и потпуно компромитирани стандард шифрирања, али је брз и уграђен је у готово све уређаје повезане на интернет произведене данас.

На крају, коришћење ППТП-а није препоручљиво, али, у већој мери, то је боље него што уопште нема заштите.

Још једна карактеристика коју многи од нас траже је подршка за БитТоррент. Тамо такође испоручује ИПВанисх. У ствари, с обзиром на њихове одличне резултате испитивања брзине, то је сјајна опција за велика преузимања датотека.

Остале карактеристике које су присутне и за које се рачунају укључују уграђени прекидач за уклањање – како би вас заштитио у случају пада ВПН везе – као и откривање пропуштања ДНС и ИПв6.

ИПВанисх Ограничења

Иако ИПВанисх нема много начина ограничења, треба споменути неколико ствари.

Прво, услуга не подржава повезивање с мрежом Тор.

Већина нас не треба истовремено да користе Тор и ВПН, а комбинација ће значајно успорити брзину везе.

Али, ако желите да изградите слојевити приступ безбедности података, морате имати на уму ограничење.

Лоша подршка за Нетфлик

За стреамаре међу нама, ИПВанисх не сарађује с Нетфликом – барем не баш добро.

Немој ме погрешно схватити Брзине сервера су више него довољне да подрже стриминг високе резолуције. Проблем је што ИПВанисх није сјајан у откључавању геоблокираног садржаја.

Ово је један од потенцијалних недостатака ВПН-а који поседује своје сервере. Ако не предузму посебне кораке, њихова ИП адреса олакшава циљеве за услугу као што је Нетфлик.

Постоји неколико необичних сервера који вам могу приступити, али њих је неколико и много су удаљени. Ово је један случај где је ИПВанисх лош избор, поготово јер има доста других ВПН-а који раде са Нетфлик-ом из којег бирају.

Подршка муштеријама

Без обзира на то колико су добар софтвер, поуздан хардвер и брзе везе, ниједна ВПН услуга није имуна на проблеме. Али, када се појави проблем, ИПВанисх има леђа.

У прошлости је ИПВанисх имао репутацију у пружању помало слабије корисничке подршке. Директан одговор био је доступан само путем е-поште, а до дводневног времена одговора било је готово дато.

У последње време, међутим, ИПВанисх је преокренуо ствари.

Подршка за ћаскање у реалном времену сада је доступна преко веб локације ИПВанисх.

Такође су смањили своје просечно време одговора путем е-поште на много брже 24 сата, с двочасовним одговором прилично уобичајеним.

Веб локација такође нуди добар број корисних чланака и водича за решавање проблема који вам могу помоћи да схватите проблем док чекате на одговор.

А ако, када је све речено и завршено, и даље нисте задовољни услугом, ИПВанисх има 7-дневну гаранцију поврата новца. Без обзира на ваше разлоге, ако је то оно што желите, можете да вратите свој новац.

Локације сервера

Осим што је брз, ИПВанисх мрежа је такође прилично велика. Листа сервера тренутно укључује 1437 крајњих тачака у 77 локација и 53 земље.

Не, мрежа неће освојити награду за величину.

Али, свака локација с којом се 99% ВПН корисника могло замислити жели се повезати. И немојмо заборавити да ИПВанисх такође поседује сав свој хардвер.

Критично, ИПВанисх мрежа је глобална мрежа првог реда, што значи да сервери имају директан приступ свим провајдерима интернетске окоснице у свету.

Приступ мрежним краљежницама значи нулта ограничења пропусности, што заузврат значи одличне резултате ИПВанисх тестова брзине које смо видјели..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me