Моји тестови брзине сервера ПуреВПН-а

Отприлике од 2006. године, ПуреВПН је веома цењени провајдер и један од ветерана индустрије ВПН-а. То зна за велике брзине везе, одличну глобалну покривеност сервера и могућност приступа готово било којем гео-блокираном садржају. ПуреВПН има све што вам је потребно за брзо, приватно и нецензурирано интернет искуство, а све за ниску цену коју неки други могу да победе.

Прос
 • Одличне брзине
 • Огромна серверска мрежа (131 држава)
 • Деблокира Нетфлик, иПлаиер и преко 70 других сервиса за стриминг
 • Компатибилан је са преко 50 уређаја и платформи
 • Независно верификовани нулт ВПН провајдер
 • Наменска ИП опција
 • Велика вредност
Цонс
 • Апликације могу да користе мало више полирања
 • Неки прекидајући проблеми са везом

Брзи тестови

Веб локација ПуреВПН-а наводи да је то најбржи ВПН сервисни период. То је велика тврдња и тешко је то потврдити са апсолутном сигурношћу.

Уз то, моји тестови брзине показали су да су њихови сервери заиста веома, веома брзи. Ово се посебно односило на преузимања. Брзине везе преко плоче досезале су 80 Мбпс и више, а мој најбољи сервер је радио на 112,6 Мбпс.

Врло мало других ВПН-ова може да се подудара са тим бројевима. Дакле, можда је најбржи захтев компаније ПуреВПН ипак оправдан.

Када су у питању ствари, резултати су једнако импресивни – са изузетком Северне Америке. Брзине слања и у САД и у Канаду, иако су и даље брзе, биле су примјетно спорије. Ово се посебно односи на Канаду.

Међутим, за велику већину нас они би требали бити и више него довољно брзи.

Једна ствар коју треба запамтити је да тестирам интернетску везу која је много бржа од онога што може да одговара било који ВПН провајдер. Ово ми омогућава да откријем праве перформансе сваког сервера.

Бројеви приказани мојим тестовима су максималне брзине које можете очекивати и може бити ограничена од стране ваше сопствене интернетске везе.

Другим речима, ако ваш Интернет има 50 Мбпс, немојте очекивати да ћете видети ПбитВПН од 100 Мбпс. Нешто у распону од 40 до 45 Мбпс бих очекивао у тој ситуацији.

Испод су тестови брзине за седам локација на које се ВПН корисници најчешће повезују. Такође је укључен тест за мог најбољег сервера, како је утврдио клијент ПуреВПН.

Ако желите да се додају било које друге локације, не оклевајте да ступите у контакт. Можете и посетити страницу за поређење брзина да бисте видели како ПуреВПН поступа против других брзих ВПН-ова.

Најбољи сервер
Резултати теста за брзину ВПН сервера на ПуреВПНСа ВПН-ом Резултати тестирања брзине основне брзине сервера ПуреВПННема ВПН-а
Америка
ПуреВПН обједињује резултате испитивања брзине ВПН сервераСа ВПН-ом ПуреВПН обједињује резултате испитивања основних брзинаНема ВПН-а
Велика Британија
Резултати испитивања брзине ВПН сервера у ПуреВПНСа ВПН-ом Резултати испитивања тест брзине основне брзине ПуреВПН-а Уједињеног КраљевстваНема ВПН-а
Канада
Резултати испитивања брзине сервера ВПН сервера ПуреВПН ЦанадаСа ВПН-ом Резултати испитивања ПуреВПН Цанада основне брзинеНема ВПН-а
Аустралија
Резултати испитивања брзине сервера ВПН сервера ПуреВПН АустралиаСа ВПН-ом Резултати пробних тестова за брзину ПуреВПН АустралиаНема ВПН-а
Низоземска
Резултати испитивања брзине сервера ВПН сервера ПуреВПНСа ВПН-ом Резултати тестирања брзине основне брзине ПуреВПН-а у ХоландијиНема ВПН-а
Немачка
Резултати испитивања брзине ВПН сервера ПуреВПН ГерманиСа ВПН-ом Резултати пробних тестова за брзину ПуреВПН-а у НемачкојНема ВПН-а
Француска
Резултати испитивања брзине сервера ВПН сервера ПуреВПН ФранцеСа ВПН-ом Резултати пробних брзина ПуреВПН ФранцеНема ВПН-а

О ПуреВПН-у

ПуреВПН је основана у Хонг Конгу пре више од деценије 2006. године. Била је једна од првих компанија на свету која је понудила лично ВПН решење.

Током година стекао је репутацију једног од најбољих провајдера и добио је вишеструко критичка признања од организација као што су ЦНЕТ, ПЦ Магазин, Масхабле и Нев Иорк Тимес.

Приватност и сигурност

Иако полажу правила о нултом дневнику, читање Правила о приватности Пуре ВПН-а открива да, иако они заиста не бележе записе о активностима, бележе неке информације о сесији. Ове информације укључују време успостављања везе са њиховим ВПН сервером и количину пренесених података (мада се специфичности тих података не бележе).

Снимљене информације сесије користе се само за одржавање квалитета услуге, али оне су ту.

Ево информација сопственим речима:

Не надгледамо корисничку активност нити водимо било какве записе. Стога немамо евиденцију о вашим активностима, као што су софтвер који сте користили, које веб локације сте посетили, који сте садржај преузели, које сте апликације користили итд. Након што сте се повезали са било којим од наших сервера. Наши сервери аутоматски бележе време у којем се повезујете са било којим од наших сервера. Од овог тренутка надаље, не чувамо никакве записе о било чему што би могло повезати било коју одређену активност са одређеним корисником. Време када се успоставља успешна веза са нашим серверима рачуна се као “веза”, а укупна пропусна ширина која се користи током ове везе назива се “пропусност”. Веза и пропусна ширина воде се у евиденцију да би се одржао квалитет наше услуге. Ово нам помаже да разумемо проток саобраћаја према одређеним серверима како бисмо их боље оптимизирали.

ПуреВПН нуди војну АЕС 256 битну енкрипцију на свим својим конекцијама. Такође омогућава плаћање путем Битцоин-а, ради повећане анонимности.

Лепа карактеристика коју мало ко други нуди је да Пуре ВПН у потпуности самостално управља њиховом мрежом. Ово подешавање значи да ниједна трећа страна нема приступ било којем од података који пролазе кроз њихове сервере.

Карактеристике

ПуреВПН нуди компатибилност уређаја највише класе са подршком за преко 50 платформи.

Њихов софтвер клијента је интуитиван за употребу и користи јединствен приступ одабиру намене. Ви бирате за шта бисте желели да користите ВПН везу (на пример, стримујете Нетфлик у САД-у) и клијент аутоматски бира оптимални сервер на који ће се повезати и најбољу конфигурацију везе у ту сврху..

Уз то, ПуреВПН тренутно нуди две верзије свог клијента, што може бити мало збуњујуће. Волео бих да напусте заоставштину и ставе све своје напоре иза најновијег и највећег.

За неколико додатних долара месечно, ПуреВПН може да вам обезбеди наменску ИП адресу у Великој Британији, САД-у, Канади, Аустралији, Немачкој и неколико других земаља. Ова функција није нешто што многи пружаоци услуга нуде.

Намењени ИП вам може добро послужити ако покушавате да струји гео блокирани видео.

Још једна јединствена карактеристика ПуреВПН-а је њихова подељена функционалност тунела. Омогућава вам да одаберете који интернетски промет треба проћи кроз ВПН везу, а који не.

Ова функција је сјајна ако, на пример, преузимате торрент датотеку, али и даље желите да обавите неко интернет банкарство. Торрент саобраћај може проћи кроз ВПН везу за максималну анонимност, док се пријављујете у своју банку користећи своју уобичајену ИСП везу.

Ограничења

ПуреВПН нуди прилично издашних пет истовремених веза. Није шеф класе, али много је бољи од оне везе коју неки пружаоци пружају.

Такође не намећу никаква ограничења у количини преноса података или пребацивању сервера.

Једна ствар на коју треба имати на уму, а то се никада не сме појавити током редовног коришћења, је та да ПуреВПН према својим Условима коришћења не дозвољава више од 200 веза дневно. Они сматрају да је то претјерано, као што је употреба бот, што може резултирати обуставом вашег рачуна.

Ево детаља:

Користите нашу веб локацију и / или услуге да направите аутоматизоване или ручно прекомерне везе да бисте добили различите ИП адресе или из било којег разлога. Прекомјерне везе представљају сметњу јер стварају уско грло и гуше нашу мрежу, чију цијену плаћају други корисници, а то је потпуно неприхватљиво. Максимално дозвољена сесија је 200 дневно, а прекорачење овог лимита може резултирати трајним обустављањем или укидањем вашег рачуна, осим ако компанија изричито не дозволи.

Подршка муштеријама

Подршка углавном долази у облику 24/7/365 разговора уживо, али се може обавити и путем е-маила или са системом продаје улазница.

ПуреВПН има огромну базу знања на свом вебсајту, укључујући неколико одличних сликовних упутстава за подешавање корак по корак за готово сваку подржану платформу.

Такође имају страницу с ФАК-ом која се бави многим опћим и техничким упитима, као и подацима о плаћању.

ПуреВПН не нуди бесплатно пробно суђење. Међутим, они су одлични попусти. Њихови договори су обично неки од најбољих и обично чине ПуреВПН једним од најповољнијих пружатеља услуга највишег нивоа.

Услуга такође долази са 31-дневном гаранцијом поврата новца. Ако из било ког разлога одлучите да ПуреВПН није оно што тражите, добијање поврата новца је једноставно као и контактирање подршке и тражење исте.

Земље локације сервера

Где ПуреВПН заиста сјаји је у броју сервера и земаља које подржавају. Тренутно имају 2070 сервера у 131 земљи.

Врло мало других пружалаца услуга може да се усклади са овим тачкама. Пред нама је само број хардвера ХидеМиАсс.

Овде је доступна комплетна и најсавременија листа сервера.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map