Потпун тест невидљивих прегледа брзина ВПН сервера

ВПН услуга с пуно тога што ће се свидети, ибВПН нуди све функције које очекујете од врхунског провајдера – укључујући двоструки ВПН и Смарт ДНС – по цијени нижој од већине конкурената. Изврсна приватност и добар избор сервера у комбинацији са одличним перформансама чине га лаком препоруком.

Прос
 • Снажне могућности шифрирања и сигурности
 • Добре перформансе сервера
 • Има богата клијента са многим напредним функцијама
 • Подржава П2П (са наменским серверима)
 • Ради са Нетфлик и ББЦ иПлаиер
 • Бесплатна реклама
Цонс
 • Компликована апликација клијента
 • Збуњујући планови цена
 • Прилично мала мрежна сервер

ИбВПН тест брзине

Веб локација невидљивог прегледавања ВПН-а даје одважну тврдњу да се њихов сервис хвали у целом свету због његове брзине и подршке (дотичем се подршке даље). Нисам баш сигуран колико похвале добијају, али део брзине су добили како треба. Моји тестови су показали да њихови сервери могу и више него сами на ВПН тржишту које нуди много избора. У ствари, изаћи ћу на удове и назвати резултате испитивања брзине ибВПН интернета прилично одличним.

За још веће перформансе, ако приватност не представља велику бригу, ибВПН омогућава повезивање путем прокија на све њихове локације на серверу. Употреба прокија значи да ваша веза неће бити шифрована, али ако нема шифровања, то такође може учинити бржим.

Као што је случај са сваким ВПН провајдером кога оценим, покрећем низ тестова брзине слања и преузимања са и без ВПН везе на оно што би требало да буде мој најбржи сервер, као и седам најпопуларнијих земаља са којима се корисници најчешће повезују..

Моја интернетска веза је брза 500 Мбит и 100 Мбит већа. Те брзине омогућавају нам да видимо како добро послужују сервери без бриге о погађању било каквих ограничења која поставља мој ИСП.

Ако вас занима како се ибВПН упоређује са неким другим опцијама популарног провајдера, погледајте моју табелу ВПН-ова са најбржим брзинама где упоређујем све врхунске услуге.

Најбољи сервер
резултати испитивања најбољих брзина ВПН сервера ибВПНСа ВПН-ом Резултати теста за најбољу брзину основне брзине сервера ибВПННема ВПН-а
Америка
ибВПН обједињује резултате испитивања брзине ВПН сервераСа ВПН-ом ибВПН обједињује резултате тестова на почетној брзиниНема ВПН-а
Велика Британија
Резултати теста за брзину ВПН сервера у Великој БританијиСа ВПН-ом Резултати теста за базне брзине ибВПН Уједињеног КраљевстваНема ВПН-а
Канада
Резултати теста за брзину ибВПН Канаде ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати теста за базне брзине ибВПН КанадеНема ВПН-а
Аустралија
Резултати теста за брзину ибВПН Аустралије ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати теста за базне брзине ибВПН АустралијеНема ВПН-а
Низоземска
Резултати теста за брзину ибВПН Холандије ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати испитивања брзе основне брзине ибВПН ХоландијеНема ВПН-а
Немачка
Резултати теста за брзину ВПН сервера ибВПН НемачкаСа ВПН-ом Резултати теста за брзину ибВПН-а у НемачкојНема ВПН-а
Француска
Резултати теста за брзину ибВПН Франце ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати испитивања брзе основне брзине ибВПН ФранцеНема ВПН-а

О ИБВПН-у

ВПН за невидљиво прегледавање налази се изван Румуније и постоји од 2010. године, иако је основни тим заједно радио још седам година пре тога на проки сервису. Имајући толико искуства иза себе, ибВПН добро разуме шта људи траже од ВПН провајдера. Није ни чудо што тренутно имају преко 500 000 корисника широм света, а број се непрестано повећава.

Приватност и сигурност

Када је у питању приватност, ибВПН је добар колико добије. Не прикупљају и не бележе никакве везе о вези или саобраћају. Својим речима:

Не можемо повезати било коју специфичну активност са било којим конкретним корисником.

У политици приватности се наводи да Инвисибле Бровсинг ВПН у складу са законским обавештењима. Али, будући да они у ствари немају никакве податке да их предају, корисници немају о чему да се брину. Будући да је са седиштем у Румунији, такође се не брине ниједан државни закон који захтева задржавање података. Овакав закон је некада постојао, али је оборен након што је проглашен неуставним.

Само је ваљана адреса е-поште потребна за пријаву за услугу ибВПН. Није потребно никакво име или било који други лични податак. БитЦоин и неколико других крипто валута доступне су као опције плаћања.

На предњој страни шифрирања ВПН клијент Невидљиви преглед нуди шест упаривања протокола / енкрипције. Колико могу рећи, не можете мешати и слагати, што значи да нисте у могућности да повећате ниво енкрипције са жељеним протоколом колико желите..

Од шест упаривања, једно има 128-битну енкрипцију (што је прилично лагано, а клијент то наводи), 4 имају 256-битну енкрипцију (добар баланс између брзине преузимања и сигурности), а један има 2048-битну енкрипцију. Потоњи користи ССТП као свој протокол. Ако тражите јаку енкрипцију са другим протоколом, то ибВПН тренутно не пружа.

Карактеристике

ибВПН нуди све функције које бисте очекивали од врхунског ВПН провајдера, као и неколико додатака. Смарт ДНС услуга је једна од таквих. Иако не штити много за приватност, ова је услуга идеална за струјање гео-блокираног садржаја. Током мојих тестова, и УС Нетфлик и ББЦ-ов иПлаиер били су откључани приликом његовог коришћења.

Још једна карактеристика која се истиче, мада видим да све више и више провајдера нуди ово је двоструки ВПН. ибВПН не излази из свог начина да то промовише, али он је ту. Постоји шест опција двоструке ВПН везе помоћу сервера у САД-у, Холандији и Сингапуру. То значи да се можете повезати са САД-ом преко Холандије, Холандије преко САД-а, Сингапура, Холандије итд..

Открио сам да је клијентски софтвер у потпуности опремљен и лако га је препознати и користити, иако понекад нестабилан у Виндовс-у (али далеко од тога да прекида посао). Софтвер је доступан за све главне платформе. Постоје чак и проширења / додаци за Цхроме, Фирефок и Опера.

Нешто што клијент ради за што сам мислио да је посебно лепо, што мало других услуга ради, јесте учитавање у реалном времену поред сваке опције сервера. Ова функција уклања све претпоставке на који се сервер треба повезати.

Ограничења

Као и већина ВПН провајдера, Инвисибле Бровсинг ВПН ограничава максимални број истовремених веза. Тај број постављају на три ако добијете Ултимате план, а на једном за ниже нивое рачуна.

С обзиром да је Ултимате план само 2 УСД месечно више од осталих опција, а нуди додатне функције попут проки-ја, проширења прегледача и омогућавања П2П, мислим да вреди додатног трошка. Чак и тада, он је и даље јефтинији од већине такмичара. Ако ови бројеви везе нису довољни, можда ћете морати да прибегнете инсталирању ибВПН-а на рутер, који је подржан.

Поред тога, услуга ибВПН је неограничена. Не постоје ограничења у пропусном опсегу, преносу података или брзини сервера или о броју преклопника сервера.

Гледајући кроз Услове услуге, на мене су искочиле две додатне ствари којих би свако ко користи П2П требао бити свестан:

 • Сагласни сте да нећете користити робота, као што су РеГет, ГетРигхт, Го! Зилла, или било који сличан програм за непрекидно преузимање садржаја без надзора или присуства.
 • Слажете се да ћете користити Сервис за пеер-то-пеер пренос датотека или преношење торрента само на серверима који се налазе у Луксембургу, Шведској, Холандији, Канади, Русији, Литванији и Хонг Конгу.

Подршка муштеријама

ибВПН нуди разне опције подршке, укључујући Ливе Цхат, Емаил и систем улазница. Ливе Цхат доступан је путем њихове веб странице и каже се да је 24 сата у току, како за техничка, тако и за продајна питања. Открио сам да је то тачно. Кад год бих покушао, неко је био ту да одговори на моја питања.

Тим за подршку чини десет људи. Сви одговори које сам добио су потпуни, добро упућени и дефинитивно нису следили унапред утврђеном сценарију. Веб локација ВПН-а за невидљиво прегледавање такође садржи прилично велике одељке базе знања и често постављана питања (ФАК) који адресирају најчешћа питања. Постоји и форум заједнице.

Све претплате долазе са 15-дневном гаранцијом повраћаја новца. Прегледао сам све смернице и чини се да у поврату новца није приложен низ жица, као што су максимални износ за преузимање или максимални број веза. Овај недостатак значи да можете провести првих 15 дана бацајући све што сте добили у сервису да бисте били сигурни да у потпуности задовољава ваше потребе.

Такође можете тестирати ибВПН вожњу у трајању од 24 сата потпуно бесплатно пре било какве уплате. Бесплатна пробна верзија је нешто што мало који пружаоци раде и коју вреди искористити. Ако желите, можете да приступите страници за пријаву директно кликом овде.

Такође можете тестирати ибВПН вожњу у трајању од 6 сати потпуно бесплатно пре било какве уплате.

Земље локације сервера

Невидљиви прегледавајући ВПН тренутно пружа 173 сервера на 97 локација у 47 земаља. То су врло респектабилни бројеви који би већини корисника требали бити и више него довољни. Ако желите да копате дубље, ово је најновија листа ибВПН-ових сервера.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map