Сурфсхарк тест брзине

Ретко је видети да нова ВПН компанија постаје озбиљна конкуренција онолико брзо колико и Сурфсхарк. Али, када почнете од почетка са апсолутно непропусном политиком приватности, чистим и једноставним клијентом и подуприте га глобалном мрежом сервера добре величине која нуди одличне перформансе и подршку за стриминг, време је да сви преузму објава.

Прос
 • Изврсна приватност и сигурност без пријављивања
 • Одличне перформансе сервера
 • Деблокира Нетфлик, ББЦ и многе друге
 • Једноставан за употребу клијента
 • Неограничене истовремене везе
 • Торрентинг подршка
 • Јефтино
Цонс
 • Неконзистентна брзина на неколико локација
 • Прилично слаба корисничка подршка

Брзи тестови

Кад год не видим да добављач ВПН-а помиње брзину на својој почетној страници, то ме помало брине. Напокон, постављање често претераних тврдњи о перформансама је оно што раде све ВПН. Покушава да не скрене пажњу на брзину, тихо признање да ствари једноставно нису тако добре?

У случају Сурфсхарка, то уопште није случај.

С обзиром да су моји тестови брзине показали сталних 80 Мбпс плус преузимања за све локације осим једне, Сурфсхарк би требао да скрене пажњу на њихов број. Провјеравам ли моју листу најбржих ВПН-а, ово су дефинитивно врхунски резултати.

Бројеви изгледају мало лошије при брзинама преноса где би се за више од неколико локација могло побољшати. Али, они су и даље веома угледни.

А говорећи о потреби побољшања (и доста тога), број Аустралије у порасту и паду био је прилично гадан. Ускоро ћу поново тестирати у нади да ћу видјети боље брзине. Али, за сада, ако је то земља са којом желите да се повежете, можда ћете уместо тога потражити НордВПН (чија је изведба у земљи доле била одлична).

Све у свему, осим оне изванредне изнимке, солидни тестови брзине резултат су и Сурфсхарка.

Пре него што дођете до тих резултата, само једно брзо објашњење. Успостављам прилично брзу интернетску везу, много брже него што се може разумно подударати било који ВПН сервер. То значи да бројеви које видите за одређену локацију теоретски су максимуми које икада можете да очекујете од ње. Нису ограничене мојом брзином везе.

Ако је ваш интернет спорији од максималних, угледаћете ниже бројеве. Једноставно нема начина.

С тим малим упозорењем, испод су резултати Сурфсхарк-ових брзих тестова за седам локација које су код нас најпопуларније ВПН кориснике. Такође сам укључио оно што је клијент мислио да је мој најбољи (и вероватно најбржи) сервер на који се могу повезати.

Најбољи сервер
Сурфсхарк најбољи резултати испитивања брзине ВПН сервераСа ВПН-ом Сурфсхарк најбољи резултати испитивања брзине основне брзине сервераНема ВПН-а
Америка
Сурфсхарк Унитес Статес резултати испитивања брзине ВПН сервераСа ВПН-ом Сурфсхарк Унитес Статес резултати почетне брзине испитивања брзинеНема ВПН-а
Велика Британија
Резултати тестирања брзине ВПН сервера на Сурфсхарк-у Уједињеног КраљевстваСа ВПН-ом Резултати тестова за брзину почетне брзине Сурфсхарк-а у Великој БританијиНема ВПН-а
Канада
Резултати теста за брзину сурфарског сервера Сурфсхарк Цанада - ВПНСа ВПН-ом Резултати испитивања брзих брзина Сурфсхарк ЦанадаНема ВПН-а
Аустралија
Резултати испитивања брзине сервера ВПН сервера Сурфсхарк АустралиаСа ВПН-ом Резултати испитивања основних брзина за Сурфсхарк АустралиаНема ВПН-а
Низоземска
Резултати испитивања брзине сервера ВПН сервераСа ВПН-ом Резултати тестова за брзину почетне брзине Сурфсхарк ХоландијеНема ВПН-а
Немачка
Резултати испитивања брзине ВПН сервера на Сурфсхарк-уСа ВПН-ом Резултати испитивања брзих података Сурфсхарк ГерманиНема ВПН-а
Француска
Резултати тестирања брзине сервера ВПН сервера Сурфсхарк ФранцеСа ВПН-ом Резултати тестова на брзини за Сурфсхарк ФранцеНема ВПН-а

О Сурфсхарку

Сурфсхарк је релативно нов придошлица на тржишту ВПН-а, али, као што детаљно описујем у целокупном прегледу, већ има пуно тога за свидети о услузи.

За почетак, Сурфсхарк је смештен на Британским Девичанским острвима, који је аутономна територија без закона о чувању података за ВПН услуге (или било шта друго, по том питању). То су сјајне вести за приватност.

Компанија је такође већ постигла велики напредак у понуди широке палете подршке за уређаје, конкурентне цене, одличне сигурности и приватности и прегршт корисничких функција.

Они су верни новајлија ВПН-а, јасно опредељени да испоруче све што очекујете од врхунског сервиса и добро припремљени да изазову своје веће ривале.

Приватност и сигурност

Ако сте у потрази за ВПН-ом који нуди одличну приватност и сигурност, Сурфсхарк је добро погледати.

Као што је раније поменуто, они се налазе на Британским Девичанским острвима. Као такви, они су имун на било какве потенцијалне захтеве података од унутрашњих или страних власти.

Поврх тога, Сурфсхарк слиједи строгу политику записивања и не похрањује никакве ваше податке осим адресе е-поште и шифроване лозинке налога. Они вам чак омогућавају да услугу платите помоћу крипто валуте, додатно анонимизирајући вашу употребу исте.

Са оперативног становишта приватности и безбедности, Сурфсхарк такође иде изнад и даље како би вас заштитио од тога да ваши подаци или интернет активности буду изложени било коме, у било ком тренутку.

Језгра њихових напора започиње врхунском 256-битном АЕС стандардном енкрипцијом. То је стандард који се сматра нераскидивим у данашњој технологији.

Систем такође користи СХА512 провјере аутентичности и 2048-битну ДХЕ-РСА размјену кључева и ПФС који додатно штити сваку фазу ВПН веза.

Пошто је Сурфсхарк услуга на више платформи, они нуде своју енкрипцију у два протоколарна укуса: ОпенВПН и ИКЕв2.

Оба стандарда сматрају се врхунским и осигуравају да Сурфсхарк може проширити заштиту на готово сваки уређај повезан са Интернетом изграђен у последњих двадесет година.

Ако сте неко ко је више свјестан сигурности, Сурфсхарк вам чак омогућава рад у мулти-хоп моду (понекад познат и као двоструки ВПН), просљеђујући ваше податке преко више ВПН сервера ради додатног слоја сигурности и приватности.

Најзад, Сурфсхарк озбиљно говори о заштити на мрежи. Они су недавно недавно прошли независну безбедносну ревизију да би доказали колико. Сретно свима који покушају хаковати или превазићи вишеслојни систем заштите који су имплементирали.

Карактеристике

Изграђен од темеља како би био што практичнији и комплетнији, Сурфсхарк нуди мноштво функција које га чине одличним за постављање било које врсте ВПН корисника.

Значајне међу њима су:

 • Уграђени прекидач за убијање

  Сурфсхарк клијент ће онемогућити ваш Интернет ако ВПН падне или буде на неки други начин угрожен. Дешава се.

  Прекидач килл спречава вас да несвесно шаљете или примате податке на јасном месту преко своје стандардне интернетске везе. Помаже у одржавању ваше приватности и сигурности у сваком тренутку.

 • Приватни ДНС сервери и заштита од цурења

  Сурфсхарк управља својим ДНС серверима (који не воде евиденцију о резолуцији имена), а клијентски софтвер намеће његово коришћење када сте се повезали. Ово је суштинска карактеристика. ДНС претраживања могу открити вашу интернет активност свима који имају приступ ДНС серверу који користите.

  На пример, ако користите ВПН са својим ДНС серверима који пружају ИСП, ИСП ће и даље знати сваку веб локацију којој сте покушали да приступите, чак и ако је сам саобраћај био шифрован у сваком тренутку.

 • Режим камуфлаже

  Сурфсхарк-ова ВПН услуга нуди функцију познату као Цамоуфлаге Моде, која ВПН саобраћај прикрива као уобичајени веб саобраћај. То може бити корисно када желите да избјегнете затамњивање или блокирање од стране ИСП-а.

  Такође вам може помоћи да се заобиђете сложени интернетски цензурни режими, попут оних у Кини или Ирану.

 • МултиХоп

  Као што је раније поменуто, Сурфсхарк подржава преношење ваших података преко више ВПН сервера. То још више повећава вашу анонимност и сигурност.

Најбоља вест о дугој листи карактеристика Сурфсхарка је да они нуде подршку за готово сваки уређај који можете замислити, укључујући:

 • Виндовс уређаји
 • МацОС
 • иОС
 • Андроид
 • ФиреТВ
 • Линук
 • Подршка СмартДНС за Ксбок, ПлаиСтатион и било који други уређај који омогућава ДНС подешавања која су дефинисана од стране корисника
 • Додаци прегледача за Цхроме и Фирефок

Сурфсхарк такође поздравља на својим серверима БитТоррент и друге П2П клијенте за дељење датотека и чак вам омогућава да деблокирате сервис за парење ограничен на регион као што је Нетфлик.

Као што можете да видите по овом исцрпном списку, изгледа да Сурфсхарк даје све од себе да не остави камен за нас ВПН кориснике.

Ограничења

У поређењу са дугом списком функција које нуди Сурфсхарк, њихова листа ограничења освежавајуће је танка. У ствари, они не постављају никаква чврста ограничења у било којој употреби њихове услуге, осим стандардне забране илегалних активности, што би кршило услове коришћења услуге Сурфсхарк-а.

Сурфсхарк такође нуди упозорење корисницима у вези са злоупотребом њихових неограничених веза уређаја, чији је циљ спречавање препродавача и других неовлашћених дељења налога.

Али, изузев ових једноставних и стандардних ограничења, Сурфсхарк вам омогућава бесплатно управљање оним за шта користите услугу и како то радите.

Подршка муштеријама

Будући да ниједна ВПН услуга не може радити без проблема са било каквим прекидима или техничким потешкоћама, корисничка услуга је од великог значаја за све нас, без обзира на то колико смо паметни. Сурфсхарк нас је и тамо покривао.

Они нуде 24/7 подршку уживо путем цхата или е-поште, а већина е-порука добија одговор у року од два сата.

Чини се да је једина мана то што одељак за сурфање на мрежи Сурфсхарк није свеобухватан. Међутим, то није неразумно за релативно нову услугу, и очекујем да ће се то временом побољшати.

Да би били сигурни да су сви нови корисници задовољни, Сурфсхарк вам такође нуди бесплатну пробну верзију њихове услуге у виду 30-дневне политике без повраћаја новца.

Да бисте отказали у било које време током тог периода, морате се обратити корисничкој подршци путем цхат-а или линка е-поште који се пружа на Сурфсхарк-овој веб локацији. Обавестите их да желите повраћај новца, и под условом да нисте учинили ништа да бисте прекршили услове услуге, новац ћете добити одмах на лицу места.

Приликом пријаве обавезно искористите и један од Сурфсхаркових кодова купона. На тај начин, уколико одлучите да задржите услугу, то ће вас коштати само 1,99 долара месечно. То је цена коју ниједан други ВПН провајдер овог калибра не може да додирне.

Локације сервера

За оне од нас који су технички склонији или оне који покушавају да користе ВПН да би заобишли гео-ограничења садржаја или услуга, број и локације сервера провајдера је велика ствар. Као релативни придошлица у индустрији, могли бисте очекивати да ће Сурфсхарк у овој области мало заостати.

Али, опет, чини се да су испред кривуље. Док ово пишем, Сурфсхаркова мрежа се састоји од преко 1040 сервера распоређених у 63 земље, од Албаније до Вијетнама и свуда између њих. С таквим географским ширењем, кладим се да нећете имати проблема да пронађете сервер на локацији која вам је потребна.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map