Bedste VPN til Android (gennemgang i 2020)

Tid til en kærlighedshistorie med to stykker.


Du møder endelig den person, du har ventet på. Bare et blik, og du ved, at du har regnet resten af ​​dit liv. De bliver præsenteret for mor, du rejser sammen, deler minder. Du finder modet til at bede dem om deres antal og boom, du er i.

De kommer hjem og fortæller alle deres venner om den store person, de netop har mødt. Så sker det, i det øjeblik de frygter mest. De modtager en tekst, og den kommer grøn. De er klar over, at du bruger en Android-telefon.

Selv hvis drømme er knust, har Android-brugere som dig stadig brug for at finde ud af den bedste beskyttelse af deres enheder online. Mere end nogensinde deles vores private oplysninger online, nogle gange uden at vi ved det, hvilket gør praktiseringen af ​​internet sikkerhed ekstremt vigtig.

En VPN er en effektiv måde at sikre, at din aktivitet online er beskyttet, uanset hvor du måtte være. Hvis du leder efter sikkerhed til din Android-enhed, er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor viser vi de bedste muligheder for at vælge den rigtige VPN til at sikre dig, at du forbliver beskyttet, uanset hvor i verden du måtte være.

TLDR

Har ikke tid til at læse hele artiklen?

Vi valgte NordVPN som den bedste samlede VPN for Androids. Mens der er andre indstillinger, der har flere servere eller hurtigere hastigheder, dækker Surfshark, når det kommer til det væsentlige, alle baserne i det, du ønsker af en VPN-service.

Nu ville vi ikke have rangeret Surfshark eller ExpressVPN, hvis vi ikke troede, at de også var gode valg. Begge vil fungere som effektive og sikre VPN’er, der skal bruges til din Android. Imidlertid er Surfshark på denne liste den øverste placering.

1. NordVPN

Oversigt og funktioner

NordVPN, det øverste samlede valg på vores liste, skiller sig ud på grund af sine avancerede sikkerhedsforanstaltninger og en omfattende mængde servere. Med over 5.500 servere i næsten 60 lande kan du have beskyttelse, uanset hvor du måtte rejse.

Og ikke kun beskyttelse, men du vil virkelig kunne tilpasse din internetoplevelse ved at have dit valg af forskellige servere i hvert område, du befinder dig i. De bruger en algoritme, der baseret på din placering eller særlige krav passer til dig den bedste mulighed.

NordVPN

Når det kommer til sikkerhed, bruger NordVPN en kill-switch til at give dig en sidste forsvarslinje mod alt, hvad der kan være skadeligt. Denne funktion overvåger din forbindelse til VPN-serveren.

Hvis noget skulle gå galt, og du mistede forbindelsen, ville denne dræbningsafbryder blokere alle apps (du vælger) fra at få adgang til internettet. Dette vil holde alle dine private data sikre, så selv en hændelse i en fejlforbindelse har NordVPN din ryg.

NordVPN

NordVPN bruger også et ekstra lag af sikkerhed og privatliv med sin “dobbelt VPN” -funktion. Når du er tilsluttet en VPN, går din trafik gennem en VPN-server, der krypterer dine data og ændrer din IP-adresse, så den ikke er tilgængelig for nogen, der prøver at nå dem.

Med den dobbelte VPN er det hele krypteret en anden gang. Dine data og aktiviteter er ikke skjult bag kun en server, men to. Din tjenesteudbyder kan ikke engang se din aktivitet på nettet, hvilket giver en helt privat oplevelse.

NordVPN

Pris

Bortset fra den store serverliste og sikkerhedsforanstaltninger tilbyder NordVPN fair priser og en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du er klar over, at denne VPN ikke er noget for dig. De har også ofte specialtilbud på 3-årige planer til rådighed, hvilket kan gøre tjenesten helt ned til $ 3,49 om måneden. Som standardprissætning er det $ 4.99 for en 2-årig plan og $ 6.99 for 1 år. Måned til måned koster det $ 11,95 (pr. Måned). Selvom det ikke er det laveste på denne liste, er det bestemt overkommeligt i betragtning af, hvad det tilbyder.

NordVPN

Fordele

 • 24/7 kundeservice
 • Stort privatliv og sikkerhedsforanstaltninger
 • Stort serverantal

Ulemper

 • Uoverensstemmende downloadhastigheder
 • Begrænset mængde enheder pr. Konto

Pris

$ 2,99 – $ 11,95 pr. Måned

2. Surfshark

Oversigt og funktioner

Surfshark, det andet valg på vores liste, har både funktionerne og prisen til at sikkerhedskopiere denne sondring. Det har servere i over 60 lande og tilbyder avanceret sikkerhed sammen med nogle af de bedste VPN’er på markedet.

En af de funktioner, der lander Surfshark som et øverste valg, er muligheden for at have ubegrænsede enheder forbundet til en konto. Mange VPN-tjenester har 5 eller 6 enheder ad gangen, men Surfshark er fantastisk, hvis du har et væld af enheder, både personlige og arbejde, eller har en familie, du gerne vil beskytte online.

Selv hvis du ikke aktivt gennemser online, trækker apps stadig data, så det er en ekstra bonus at sikre, at hver tilsluttet enhed er beskyttet.

Surfshark

Surfshark understreger ligesom andre VPN’er sikkerhed og privatliv. Bortset fra deres Whitewhistler-funktion, der tillader split-tunneling, sørger Surfshark for at aldrig spore eller logge nogen data fra brugeren, hvilket tillader komplet privatliv med sin service.

Dette inkluderer browserhistorik, IP-adresser, netværkstrafik og tidsstempler. Det holder nul med om, hvad du laver online, så du forbliver helt privat fra enhver og enhver. Surfshark bruger også en camouflagetilstand, så din internetudbyder ikke engang ved, at du bruger en VPN.

Surfshark

For sikkerheds skyld har Surfshark en CleanWeb-funktion, en teknologi, der blokerer for annoncer eller malware, der kan være skadelig for din enhed. Bortset fra at løse irritationen ved pop-up-annoncer, forhindrer denne funktion brugeren i at klikke på eventuelle links, der kan kompromitteres.

Det vil også stoppe ethvert forsøg på phishing, hvilket holder dig helt sikker mod alt skadeligt, mens du er online.

Surfshark

Uanset om det drejer sig om privatliv, servere, sikkerhed eller torrenting, er Surfshark en allround-pakke VPN til din Android-enhed.

Pris

Prissætning er virkelig, hvor Surfshark udmærker sig. Mens prisfastsættelsen måned til måned ikke varierer meget fra andre tjenester, har de langsigtede forpligtelser nogle alvorlige besparelser. Hvis du ikke er tilfreds med Surfshark, har du en 30-dages pengene-tilbage-garanti. For et 2-årigt abonnement koster det $ 1,99 pr. Måned. Det er alvorligt lavt! For en 1-årig plan er det $ 5,99 pr. Måned og kører dig $ 11,95, hvis du bare tilmelder dig måned til måned.

Surfshark

Fordele

 • Ekstremt overkommelig
 • Sporer ikke data
 • Understøttes til torrenting
 • High-end sikkerhed
 • God til streaming

Ulemper

 • Begrænsede servere
 • Begynder på VPN-markedet

Pris

$ 1,95 – $ 11,95 pr. Måned

3. ExpressVPN

Oversigt og funktioner

ExpressVPN, den sidste mulighed på vores liste, er sandsynligvis den, du har hørt om, hvis du har venner, der bruger en VPN. Det er dejligt at rejse, da selvom det kun har 160 serverindstillinger, er disse servere placeret i 160 lande.

Når det kommer til privatliv, adskiller ExpressVPN sig fra andre tjenester ved at bruge sit eget private domænenavnsystem, også kendt som DNS. Da de har deres egen server, er der overhovedet ingen tredjepart involveret. Alt er sikkert inden for ExpressVPN-netværket.

Dette betyder også, at der absolut ikke er nogen logfiler over, hvad du laver online. Nogle tjenester krypterer dine data, men lader enhver DNS-anmodning være ubeskyttet. ExpressVPN bruger sin 256-bit krypteret DNS til den ultimative private service.

ExpressVPN

ExpressVPN er også en fantastisk mulighed for streaming, da de kan prale af nogle af de højeste hastigheder for enhver VPN-service. De tilbyder faktisk en selvhastighedstest for brugerne. Denne funktion fordeler hver server efter downloadhastighed, latenstid og hastighedsindeks, som er hastigheden for dataoverførsel.

ExpressVPN rangerer hver server efter den højeste forbindelseshastighed og giver dig statistikker og forslag, som du skal oprette forbindelse til.

ExpressVPN

For så vidt angår sikkerhed tilbyder ExpressVPN også netværksbeskyttelse til Android-brugere. Med denne kill-switch-lignende mekanisme forbliver dine data uanset hvad.

Dette betyder, at selv hvis der var et problem, der fik dig til at miste forbindelsen til VPN, ville alle apps, der anmoder om adgang til internettet, blive stoppet. Dette er en fantastisk sidste forsvarslinje for at sikre, at dine private oplysninger er sikre for enhver pris.

ExpressVPN

Pris

Mens ExpressVPN bestemt er en tungvægt på VPN-markedet og har en masse gode funktioner, er det ikke den bedste mulighed for pris, især hvis du leder efter et langsigtet engagement. Selvom de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, er der ikke nogen betydelig rabat ved tilmelding i flere år. For en årsplan er det $ 8,32 pr. Måned. I et år er det $ 9,99 pr. Måned og måned til måned er $ 12,95.

ExpressVPN

Fordele

 • Money-back-garanti
 • Avanceret privatliv og sikkerhed
 • 24/7 kundeservice
 • Evne til selvtesthastighed

Ulemper

 • Et begrænset antal enheder pr. Konto
 • Uvæsentlig rabat på langvarige forpligtelser

Pris

$ 8,50 – $ 12,95 pr. Måned

Mere information

Du har hørt, hvad vi synes er de bedste VPN-indstillinger til din Android, men du måske stadig undrer dig over, om det er nødvendigt, at det er nødvendigt for din internetaktivitet. Hvis du er ny på VPN’er og vil vide mere, før du vælger at downloade en, skal du tjekke nogle ressourcer til begyndere.

Hvad er det næste?

Nu er det tid til at vælge! Når du har valgt den bedste mulighed, følger du trinnene på deres websted for at downloade appen. Hvis du har yderligere spørgsmål om, hvordan man nøjagtigt får VPN og bruger den på din Android-enhed, er der også nyttige værktøjer til det.

Flere relaterede guider

 • Bedste VPN til iOS
 • Bedste VPN til Mac
 • Bedste VPN til Windows

Ofte stillede spørgsmål

Har jeg brug for en VPN til min Android?

Hvis du er nogen, der rejser eller laver en masse online-shopping, tilføjer en VPN bare et ekstra lag af beskyttelse. Det giver dig også mulighed for at bruge internettet, som du gør derhjemme, overalt i verden.

Hvilken gratis VPN er bedst til Android?

Alle VPN’er på denne liste kræver et abonnement, og vi synes, det er den bedste måde at få den mest effektive VPN på. Når det kommer til at beskytte dine data, foreslås det ikke genveje. Der er dog mange gratis VPN’er tilgængelige, selvom de leveres med skjulte omkostninger.

Bruger en VPN Ulovlig?

VPN’er er absolut lovlige at bruge. Husk, at hvis du laver ulovlige ting online, er det stadig ulovligt, selv med en VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map