Bedste VPN til iOS (gennemgang i 2020)

Kender du den person, der lige siden 7. klasse på en eller anden måde altid har den nyeste iPhone? Som en dag efter det blev frigivet? Eller hvis du ikke ved, hvem vi taler om, var du sandsynligvis selv det barn. Hvis du er en dedikeret iPhone eller endda en iPad-bruger, skal du kigge efter den bedste software til din enhed. Du ved også, hvor vigtig mobilsikkerhed er, og at selv når du bruger internettet på din telefon eller iPad, er det stadig et sted, hvor information eller data kan kompromitteres.


At have en VPN vil beskytte dig selv, din identitet og de data, der er gemt på din enhed. Især hvis du er nogen, der ofte rejser, er det virkelig vigtigt at kunne bruge din iPhone eller iPad på samme måde overalt i verden for at holde tingene flyder på vejen.

Hvis du undrer dig over, hvorfor du har brug for en VPN til din iPhone eller iPad, er det let at glemme, at selv når du ikke aktivt surfer på internettet, har din enhed apps, der sandsynligvis er forbundet på en eller anden måde, og at de oplysninger, der er gemt på den enhed deles.

På denne liste vil vi forsøge at fordele de bedste 3 muligheder for at køre en VPN på iOS, og du kan finde den der passer bedst til dig!

TLDR

Har ikke tid til at læse hele denne artikel indgående?

Vi rangerede NordVPN som den bedste samlede VPN til iOS. Vi vil stille solide argumenter for Surfshark og ExpressVPN, men Surfshark har det sikre privatliv, tophastigheder og en overkommelig pris, der er svært at slå, når det gælder at vælge den rigtige VPN. Alle 3 tjenester er værd at tjekke ud, og du kan virkelig ikke gå galt med nogen af ​​disse.

1. NordVPN

Oversigt og funktioner

Hvis du ser alvorligt på fortrolighed og sikkerhed mere end noget andet, er NordVPN muligvis den bedst egnede for dig. Jeg mener, de bogstaveligt talt bruger kryptering af militær kvalitet for at beskytte deres brugeres data. De øger deres engagement i sikkerhed på grund af deres dobbelt-VPN-funktion, der annoncerer et ekstra lag af sikkerhed oven på den originale kryptering ved at gå gennem en anden VPN-server og kryptere sig selv en anden gang. Dette er kendt som VPN-serverkæde. Ved at gøre dette skjules din aktivitet af to forskellige servere, hvilket giver det ekstra stykke privatliv for alt, hvad du muligvis laver online.

NordVPN

En anden måde, hvorpå NordVPN beskytter sine brugere, er med den automatiske Kill-switch-teknik. Denne funktion overvåger kontinuerligt din online aktivitet, og når som helst din forbindelse til VPN afbrydes af en eller anden grund, vil Kill Switch blokere din enhed eller de apps, du har valgt at tilslutte. Dette er vigtigt af flere grunde, men mest som en sidste forsvarslinje mod, at nogen af ​​dine private data ved et uheld udsættes.

NordVPN

NordVPN logger heller ikke nogen af ​​dine personlige data. Dette betyder, at de ikke beholder noget af, hvad din aktivitet er, mens de er tilsluttet VPN. Tidsstempler, trafik, IP-adresser og mere holdes helt private og gemmes ikke på nogen måde. Dette er vigtigt, hvis en af ​​dine internetforbrug inkluderer brug af betalingsmuligheder eller rejser til lande, hvor der kan være krav til dataindsamling.

NordVPN

Endelig er NordVPN effektiv på grund af det store antal tilgængelige servere. Der er over 5500 servere tilgængelige i næsten 60 lande. Mens der er VPN-tjenester, der er tilgængelige for flere lande, betyder det store antal servere, at brugeren kan være det nøjagtige privatliv og den nødvendige forbindelse.

nordvpn-servere

NordVPN

Pris

NordVPN er, ligesom de andre indstillinger på denne liste, også relativt overkommelig, mest når man tilmelder sig et langsigtet engagement. De tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som kan være nyttig, hvis du er en person, der bare tester en VPN for at se, om det er levedygtigt på lang sigt, og de har også tilbud, der kan lave 3-årige planer så lave som $ 2,49 per måned. For deres sædvanlige priser er det $ 4,99 pr. Måned for en 2-årig plan, en årsplan er $ 6,99 pr. Måned, og et måned til måned-abonnement kører dig $ 11,95 pr. Måned.

NordVPN

Fordele

 • 24/7 kundeservice
 • Masser af servere
 • High-end privatliv og sikkerhed
 • Annonceblokeringssoftware
 • Registrerer ikke data

Ulemper

 • Kan ikke bruge et ton enheder på én gang
 • Internethastighed kan variere

Pris

$ 2,99 – $ 11,95 pr. Måned

Prøv NordVPN til iOS!

2. Surfshark

Oversigt og funktioner

Surfshark, det andet samlede valg i vores placering for VPN’er til iOS, har flere funktioner end bare at være billig. Mens prisen er attraktiv, gør denne service mange ting, som enhver bruger ønsker fra en VPN. Surfshark bruger en funktion kaldet Whitelister, et værktøj, der giver brugeren mulighed for at vælge og vælge nøjagtigt hvilke websteder, de vil have under VPN-dækningen. Dette giver nogle specifikke websteder mulighed for at omgå VPN ved hjælp af et split-tunneling-værktøj. Brugerne vælger hvilke.

Hvorfor skulle dette gøre noget? Vil du ikke have alt dækket af en VPN? Nå, ikke nødvendigvis. Du ønsker måske at være privat og beskyttet, når du gennemser, men du vil også oprette forbindelse til en printer i nærheden eller finde ud af, hvor den tætteste hundeplejebutik nær din Airbnb er. Kun de websteder eller apps, du aktiverer, vil gå gennem en separat tunnel.

Surfshark

En anden nyttig funktion for Surfshark er muligheden for at oprette forbindelse til ubegrænsede enheder. Hvis du er ny i VPN-verdenen, er dette faktisk en ret stor aftale. De fleste VPN-tjenester, især dem til denne pris, har kun op til 5 forskellige enheder i bedste fald. Dette ville gøre denne service perfekt til en familie eller nogen, der har masser af ekstra enheder til arbejde. Dette giver dig mulighed for at få VPN-kørslen som enhver enhed, du har, og holde dem alle beskyttet.

Surfshark

Hvad angår privatlivets fred, har Surfshark også dækket det. De kører en funktion kaldet CleanWeb, som dybest set er en avanceret adblocker. Selvom dette kan virke som om det bare stopper en simpel irritation, hjælper en software som denne med at sikre, at du ikke klikker på nogen links, der kan være skadelige for din enhed. Det blokerer alligevel websteder, der muligvis har malware og sørger for, at ingen phishing-forsøg kommer til dig.

Surfshark

Surfshark er så sikker på deres sikkerhed, de bloggede faktisk om det tidspunkt, deres systemer blev revideret. Det er det, hvis du spørger os!

Pris

Nu på højdepunktet, prisen. Surfshark er alvorligt overkommelig, især når du kan forpligte dig til en langsigtet plan. Mens deres måned til måned pris ikke er så forskellig fra konkurrenter, koster deres 2-årige plan kun $ 1,99 pr. Måned. I et år løber det $ 5,99 per måned, og måneden til måned er $ 11,95. Hvis du vil fortsætte med at bruge en VPN på lang sigt, finder du ikke en bedre aftale end Surfsharks 2-årige abonnementsplan.

Surfshark

Fordele

 • Top kryptering og sikkerhed
 • Sporer ikke data
 • Nyttigt til streaming
 • Fantastisk til torrenting
 • Meget overkommelig

Ulemper

 • Ikke en enorm mængde servere
 • En temmelig ny VPN

Pris

$ 1,95 – $ 11,95 pr. Måned

For at prøve Surfsharks service skal du downloade til iOS nu!

3. ExpressVPN

Oversigt og funktioner

Hvis du har hørt om en VPN-tjeneste, er det sandsynligvis ExpressVPN. Det er den slags “store mand på campus” af VPN’er. Det er kendt for at være meget brugervenligt og let at bruge. Denne artikel skrives ved hjælp af en forbindelse fra ExpressVPN, og jeg kan være enig, jeg tænker aldrig på det faktum, at jeg bruger en VPN, og det er sandsynligvis en god ting, ikke?

ExpressVPN er en af ​​de bedste, når det kommer til internethastighed, hvilket er virkelig vigtigt, især hvis du bruger en VPN til at torrentere eller se Netflix. De giver dig mulighed for at køre en hastighedstest på en hvilken som helst server, du muligvis vælger, så du kan være kræsen, hvilken du bruger. Det rangerer også de forskellige servere, der skal bruges efter hastigheden, inden du selv vælger en.

ExpressVPN

En anden god egenskab ved ExpressVPN er dens split-tunneling-teknologi. Dette giver dig mulighed for at dirigere noget af din enhedstrafik gennem en krypteret tunnel, mens de andre direkte opretter forbindelse. Vi diskuterede ovenfor, hvorfor denne funktion kan være praktisk, men mest hvis du prøver at downloade noget sikkert, mens du også opretter forbindelse til det lokale internet, eller hvis du prøver at oprette forbindelse til en enhed i nærheden. Denne funktion giver dig mulighed for at bruge funktionerne på både lokalt og udenlandsk internet på samme tid.

ExpressVPN

Denne service er også god at bruge til sikkerhedsmæssige formål. Bortset fra standard VPN-praksis med at blande trafik og skjule dine IP-adresser, krypterer ExpressVPN dataene mellem din computer og de sikre VPN-servere. De bruger en AES (Advanced Encryption Standard), som også bruges af den amerikanske regering til computerbeskyttelse. På denne måde, selvom dine oplysninger på en eller anden måde blev adgang til af en tredjepart, ville de ikke være i stand til at læse dem.

ExpressVPN

Pris

Selv om ExpressVPN på ingen måde er dyre, mangler de en reel rabat, som de andre muligheder gør, når det kommer til den langsigtede plan. Du sparer lidt ved at tilmelde dig deres årlange plan, men det er ikke rigtig vigtigt. For et års forpligtelse udgør det $ 8,32 om måneden. 6 måneder kører $ 9,99 pr. Måned, og abonnementet fra måned til måned er $ 12,95. Igen, ikke så billig som de andre, men der er grunde til, at det er så populært, og personligt kan jeg vouge for det.

ExpressVPN

Fordele

 • 24 / kundeservice med live chat
 • Selvhastighedstest
 • Forbedret sikkerhed
 • Money-back-garanti

Ulemper

 • Kan kun bruge så mange enheder på én gang
 • Ikke nok rabat til langsigtede planer

Pris

$ 8,50 – $ 12,95 pr. Måned

Download ExpressVPN iOS-software!

Ønsker du at vide mere om VPN’er?

Hvis du har nået den gennem denne liste og stadig ikke er sikker på, hvad en VPN virkelig endda er, kan du tjekke denne vejledning for mere hjælp. Ovenpå beskyttelsen og privatlivets fred giver dig en VPN mulighed for at bruge internettet, som du ville gøre derhjemme, når du rejser. Uanset om du er klar over det nu eller ej, vil du det, når du er på farten uden en VPN.

Hvad skal jeg gøre næste

Nå, vælg en allerede! Alvorligt, alle 3 af disse indstillinger er gode. Nogle er virkelig billige, andre tilbyder maksimal beskyttelse, og andre er gode til streaming eller virkelig brugervenlige. Når du først har valgt, er der ressourcer, hvis du har problemer med at konfigurere det på din iPhone eller iPad. Held og lykke!

Flere relaterede guider

 • Bedste VPN til Android
 • Bedste VPN til Windows
 • Bedste VPN til streaming

Ofte stillede spørgsmål

Er VPN god til iPhone?

Det er altid en god ide at beskytte dine private data, uanset hvilken enhed du bruger. Med en iPhone er det let at tro, at du ikke gennemser, som du gør på en computer, men husk, at apps konstant kører og indsamler data. En VPN-tjeneste vil beskytte det.

Er en VPN lovlig?

Ja! Alle juridiske aktiviteter online er også lovlige under en VPN. Alle ulovlige aktiviteter online er også stadig ulovlige med en VPN.

Kan du lade en VPN køre hele tiden?

Som vi diskuterede et par gange i artiklen, er der tidspunkter, hvor du ønsker at bruge split-tunneling og oprette forbindelse direkte til internettet. Med iOS er det vigtigt at huske, at apps muligvis indsamler data, selv når du ikke bruger dem. Så det er positivt at have konstant beskyttelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map