Revisió total de VPN (2020)

Total VPN presenta un jugador relativament nou al joc VPN polit i professional interfície: pot ser fins i tot un dels més fàcils d’utilitzar fora d’ara. La apel·lació de VPN total a algunes persones, especialment a aquelles que són noves a VPN, és que la seva interfície és tan fàcil d’utilitzar, que els novells se sentiran com a casa. El servei fins i tot proporciona Protocol OpenVPN, molt considerat com el millor disponible.


Tot i l’aspecte impressionant, TotalVPN Encara queda curt.Logotip de TotalVPN

El més important és la seva política de registre, que és un preocupació per a molts. L’altre gran problema és el seu taxes de transferència de dades, que òbviament és un factor crític de la vostra experiència mentre esteu a Internet.

Tot i que la majoria de la gent no reconeix el nom de VPN total empresa matriu Endurance International Group, gairebé sense cap dubte reconeixeran algunes de les seves marques més. Aquests inclouen Constant Contact, Bluehost i HostGator. Amb seu a Burlington, Massachusetts, Estats Units, els defensors de la privadesa que són preocupat per les polítiques de registre de seguida veuré a bandera vermella.

Això es deu al fet que els Estats Units són un país membre de la xarxa Five Eyes. Aquest acord de vigilància permet als països membres mantenir fitxes sobre les activitats en línia dels seus ciutadans, i aquesta informació s’intercanvia lliurement.

JoEt trobes de debò privadesa i anonimat en línia, és millor que tingueu una VPN que no té la seu a una nació de cinc ulls.

cinc països d’ulls

Si no ateneu aquest consell, tingueu en compte que si el govern o les agències de la llei decideixen que volen saber més sobre els vostres hàbits en línia, poden obtenir la informació de VPN total. La política de privadesa de l’empresa detalla fins i tot aquesta eventualitat.

Visió general

CaracterístiquesInformació
Usabilitat:Fàcil d’usar
Política de registre:Política de registre qüestionable
Mida del servidor:60 ++ servidors
Distribució del servidor:30 ubicacions a tot el món
Suport:Sistema de xat i entrada en directe 24/7
Torrenting:Permet
Reproducció:Limitat
Protocol i xifratge VPN:Protocol OpenVPN;
Seu:EUA
Preu:4,99 dòlars
Pàgina web oficial:https://www.totalvpn.com/

Seguretat i xifratge amb VPN total

Els usuaris sofisticats apreciaran que tenen un elecció de protocols VPN amb Total VPN. Entre aquestes opcions hi ha OpenVPN, que es considera generalment el protocol d’elecció entre tecno-geeks de tot el món.

Una de les característiques que fan que l’OpenVPN sigui tan atractiu és que es tracta d’un programari de codi obert. Això significa que es beneficia del treball dedicat dels desenvolupadors de tot el món.

protecció de transferència de dades

Si preferiu no utilitzar OpenVPN, aleshores VPN total us ofereix PPTP, tot i que aquest protocol normalment ho és ja no es recomana per problemes de seguretat. El males notícies per als usuaris novells és que la configuració predeterminada de VPN total de forma estranya s’estableix en PPTP.

Els usuaris menys sofisticats que no ho són, poden utilitzar PPTP, deixant-se vulnerables, perquè no saben que ho haurien de fer canvia la seva configuració a OpenVPN.

Altres opcions de protocol amb Total VPN inclouen L2TP / IPSec i IkeV2, ambdues opcions millors que PPTP.

Xarxa de servidors VPN total

La VPN total no és un dels proveïdors de VPN més grans i més coneguts. Això es deu al fet que, en comparació amb aquests competidors més establerts, La VPN total té una petita xarxa de servidors.

servidors totalvpn

El lloc web de la companyia disposa de servidors als set continents, després de retrocés, dient que l’Antàrtida és massa freda per als servidors. Curiosament, el lloc web també diu que no hi ha servidors a Amèrica del Sud.

Els usuaris tenen una bona cobertura a Europa amb 20 servidors. Es troben a llocs com Londres, Viena, Moscou, Zuric, Estocolm, Bucarest i altres. Un 17 servidors addicionals estan dins Amèrica del nord.

Aquestes ubicacions es troben majoritàriament als EUA, amb servidors en llocs com Chicago, Nova York, Seattle i Los Angeles. Canadà té un sol servidor a Toronto (esperem almenys un més, a prop de Vancouver!).

totalvpn ubicacions del servidor

A Àsia hi ha una cobertura de servidor escassa amb cinc països representats. Es troben a Bombai, Tòquio, Tel Aviv, Hong Kong i Singapur. Àfrica està representada amb un sol servidor i un servidor addicional es troba a Sydney.

Això vol dir que la xarxa de servidors de VPN total s’estén a només 30 països. Això no és especialment impressionant si es compara amb alguns dels principals actors del sector NordVPNTaula de surf que tenen a l’alça de dos o tres mil servidors es troba a gairebé 100 països.

Aquesta manca de diversitat geogràfica i nombre de servidors significa que el rendiment pateix. Qualsevol que desitgi triar entre un gran nombre de servidors o que necessiti confiar en el servei de VPN que estigui disponible a tot el món per viatjar, seria millor que busqui en un altre lloc.

Podeu utilitzar BitTorrent o P2P amb VPN total?

xarxa vpn-ip-adrecesA diferència d’alguns proveïdors VPN, La VPN total no prohibeix que els clients comparteixin fitxers o gaudint d’altres activitats P2P. De fet, disposen d’un servidor als Països Baixos expressament destinat a aquests propòsits.

Els informes dels usuaris suggereixen que el rendiment d’aquest servidor deixa molt a desitjar. Això i el global taxes de transferència de dades lentes vull dir que generalment és una bona idea mirar cap a un altre lloc si teniu previst torrent molt amb la vostra VPN.

Resultats de proves de velocitat amb VPN total

L’ordinador utilitzat per a la prova de velocitat té unes taxes de transferència de dades realment sòlides quan es van posar en marxa a efectes comparatius. Descàrregues va obtenir resultats de 98,71 Mbps i penjar les tarifes eren 53,00 Mbps.

Les coses van canviar quan La VPN total s’ha activat. Tot i que els resultats de les seves proves de velocitat no es van trobar entre els més abismals, encara van quedar lluny curt d’impressionant. Això és especialment cert quan els seus resultats es comparen amb els resultats de les VPN més fortes.

La VPN total va mostrar que no era capaç de proporcionar una experiència perfecta independentment del servidor que s’està utilitzant. Això és cert per a tots els proveïdors VPN, ja que com més lluny estigui la vostra ubicació real des de la ubicació física del servidor que trieu, més probables són les taxes de transferència de dades. Tanmateix, els resultats de les proves de velocitat amb Total VPN van ser notables per com salvatge inconsistent eren.

Els problemes de velocitat seran un preocupació principal per a les persones que s’inscriguin al servei gratuït de VPN total. Només es destinen tres servidors per a clients “gratuïts”.

Es troben a Amsterdam, Islàndia i Singapur. A menys que estiguis molt a prop d’un d’aquests emplaçaments, podràs gaudir d’una experiència frustrant. Els clients de pagament tenen més opcions, però el rendiment continua sent dubtós En el millor dels casos.

totalvpn san jose resultat de la velocitatLa connexió al servidor de San Jose, Califòrnia, des d’un ordinador de Nova York va proporcionar un descarregar Taxa de 31,52 Mbps i un penjar Taxa de 7,88 Mbps.

S’ha connectat a un servidor més proper a casa millors resultats. El servidor de Nova York tenia un ritme de descàrrega de 59,61, tot i que les taxes de càrrega van ser decebedores 10,81 Mbps.

totalvpn prova de velocitat de LondresEl servidor de Londres va oferir resultats similars. Es van transferir descàrregues a un ritme de 35,64 Mbps amb velocitats de pujada 8,85 Mbps.

Les proves es van realitzar mitjançant el servidor de Tòquio. Aquestes taxes eren realment frustrants. Les descàrregues van entrar a les 11,88 Mbps i les càrregues ho eren 4,03 Mbps. Aquests resultats no són tan impactants, tenint en compte les moltes milles que hi ha entre l’ordinador de Nova York i el servidor de Tòquio.

En general, l’ús de VPN total va donar lloc a augmenten els temps de descàrrega fins al 76%. Gairebé com a dolent, els temps de pujada es van incrementar un 59 per cent. Si valoreu la velocitat de la vostra experiència en línia, us convindria millor amb una VPN diferent.

Política de registre de VPN total

Si voleu l’anonimat en línia, Total VPN no serveix per ajudar-vos gaire. Els clients s’han de sotmetre a un procés detallat de registre que els permeti revelar tota la seva informació personal. A més, en qualsevol moment que contacteu amb VPN total per obtenir assistència, es mantenen notes de la interacció.

La revisió de la política de privadesa de l’empresa demostra que els clients haurien de tenir encara més motiu de preocupació. La política estableix clarament que l’adreça IP del client, els llocs web que visiten, la seva ubicació física i el seu navegador es fan un seguiment dels registres de l’empresa. La VPN total fins i tot detalla com poden fer un seguiment de les teves interaccions a les xarxes socials i els enllaços que utilitzeu en relació amb el seu servei.

saferweb vpn política de privadesa

Total VPN diu que tot aquest seguiment s’utilitza per millorar l’experiència del client i evitar els problemes. Alarmant, continuen dient-ho les dades que conserven també s’utilitzen per vendre productes de tercers.

Si realment voleu una experiència en línia anònima, aneu amb un proveïdor VPN diferent.

Quant costa el VPN total?

La versió gratuïta de Total VPN està limitada a tres servidors i un cap de dades restrictives, fent-ho difícil de treballar. Es pot adquirir una subscripció mes a mes per 14,97 dòlars al mes, el qual és no una ganga.

totalvpn de preus

Les ofertes de paquets que es paguen per avançat poden disminuir el preu com a mínim 4,99 dòlars al mes. Es tracta de preus introductoris, pel que és possible pagar significativament més quan caduca aquest període.

Si voleu obtenir una VPN total?

Com si els percentatges de transferència de dades lents i la manca de servidors no fossin suficients, l’empresa serà polítiques de registre qüestionables segellar l’acord. Tan no, no hauríeu d’obtenir TotalVPN.

Busqueu un altre lloc fiable, per no dir, un servei de VPN més rendible. Si ara podríeu utilitzar algunes recomanacions, consulteu la nostra llista de VPNs més actuals i estalvieu la molèstia de deixar-vos decebuts..

Ed. nota: Una versió francesa de les nostres revisions VPN està disponible aquí, Meilleur VPN 2020.

Fonts:

 • https://www.techopedia.com/definition/30742/vpn-security
 • https://us.norton.com/internetsecurity-privacy-what-is-a-vpn.html
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_virtual_private_network_services

Afegeix la teva valoració:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map