Revizuirea totală a VPN (2020)

Pentru un jucător relativ nou în jocul VPN, Total VPN prezintă un lustruit și profesionist interfață – poate fi chiar unul dintre cele mai ușor de utilizat acolo. Apelul total al VPN la unele persoane, în special la cei care sunt noi la VPN-uri, este că interfața sa este atât de ușor de utilizat, încât novicii se vor simți ca acasă. Serviciul chiar oferă Protocolul OpenVPN, care este considerat pe scară largă Cel mai bun disponibil.


În ciuda aspectului impresionant, TotalVPN tot vine scurt.Sigla TotalVPN

Șeful dintre acestea este politica lor de logare, care este un preocupare pentru mulți. Cealaltă problemă majoră este a lor ratele de transfer de date, ceea ce este în mod evident un factor esențial în experiența dvs. pe internet.

Deși majoritatea oamenilor nu recunosc numele de VPN total compania-mamă Endurance International Group, ei vor recunoaște aproape fără îndoială unele dintre celelalte mărci ale sale. Acestea includ Constant Contact, Bluehost și HostGator. Cu sediul central în Burlington, Massachusetts, SUA, avocații de confidențialitate care sunt preocupat de politicile de logare va vedea imediat a steag rosu.

Acest lucru se datorează faptului că SUA este o națiune a rețelei Five Eyes. Acest acord de supraveghere permite țărilor membre ține filele cu privire la activitățile online ale cetățenilor lor, iar aceste informații sunt schimbate în mod liber.

euf ești cu adevărat serios confidențialitate și anonimat online, atunci sunteți mai bine cu un VPN care nu are sediul într-o națiune Five Eyes.

cinci țări ochi

Dacă nu ați respectat acest sfat, rețineți că, dacă guvernul sau agențiile de aplicare a legii decid că vor să afle mai multe despre obiceiurile dvs. online, ei pot obține informațiile de la Total VPN. Politica de confidențialitate a companiei detaliază chiar această eventualitate.

Prezentare generală

FeaturesInformation
Usability:Ușor de folosit
Politica de logare:Politica de înregistrare discutabilă
Dimensiunea serverului:60 ++ servere
Distribuție server:30 de locații din întreaga lume
A sustine:24/7 sistem live chat și bilete
torrenting:Permis
Streaming:Limitat
Protocolul VPN și criptarea:Protocolul OpenVPN;
Sediu:Statele Unite ale Americii
Preț:$ 4,99
Site oficial:https://www.totalvpn.com/

Securitate și criptare cu VPN total

Utilizatorii sofisticate vor aprecia că au un alegerea protocoalelor VPN cu Total VPN. Printre aceste opțiuni este OpenVPN, care este în general considerat protocolul de alegere printre tehnologii geeki din întreaga lume.

Una dintre caracteristicile care fac OpenVPN atât de atractiv este faptul că este un software open-source. Aceasta înseamnă că beneficiază de munca dedicată a dezvoltatorilor din întreaga lume.

protecția transferului de date

Dacă preferați să nu utilizați OpenVPN, atunci Total VPN vă oferă PPTP, deși acest protocol este de obicei nu mai este recomandat din cauza problemelor de securitate. vesti proaste pentru utilizatorii începători este faptul că setările implicite Total VPN sunt în mod ciudat setate la PPTP.

Utilizatorii mai puțin sofisticați care nu sunt în cunoștință de cauză pot folosi PPTP, lăsându-se vulnerabili, pentru că nu știu că ar trebui schimbați setările pe OpenVPN.

Alte opțiuni de protocol cu ​​Total VPN includ L2TP / IPSec și IkeV2, ambele fiind opțiuni mai bune decât PPTP.

Rețeaua totală a serverului VPN

Total VPN nu este unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți furnizori de VPN. Acest lucru se datorează faptului că, în comparație cu acești concurenți mai stabiliți, Total VPN are o rețea de server mică.

servere totalvpn

Site-ul companiei se mândrește cu servere pe toate cele șapte continente, apoi cu backtrack-uri, spunând că Antarctica este prea rece pentru servere. Interesant este că site-ul web spune, de asemenea, că nu există servere în America de Sud.

Utilizatorii au rămas cu o acoperire bună in Europa cu 20 de servere. Acestea se găsesc în locații precum Londra, Viena, Moscova, Zurich, Stockholm, București și altele. Un 17 servere suplimentare sunt în America de Nord.

Aceste locații sunt în mare parte în S.U.A., cu servere în locuri precum Chicago, New York, Seattle și Los Angeles. Canada are un singur server în Toronto (am spera cel puțin încă unul, lângă Vancouver!).

totalvpn locații server

Acoperirea serverului rară se găsește în Asia, reprezentând cinci țări. Acestea sunt în Mumbai, Tokyo, Tel Aviv, Hong Kong și Singapore. Africa este reprezentată de un singur server, iar un server suplimentar este situat în Sydney.

Aceasta înseamnă că rețeaua serverului Total VPN se întinde la doar 30 de țări. Acest lucru nu este deosebit de impresionant în comparație cu unii dintre principalii jucători din industrie, cum ar fi NordVPN sau Surfshark care au în sus două sau trei mii de servere găsit în aproape 100 de țări.

Această lipsă a diversității geografice și a numărului de servere înseamnă că performanța suferă. Oricine speră să aleagă dintre un număr mare de servere sau care are nevoie să se bazeze pe serviciul VPN disponibil la nivel mondial pentru călătorii, ar fi mai bine să caute în altă parte.

Puteți utiliza BitTorrent sau P2P cu Total VPN?

RVP-IP-adrese de rețeaSpre deosebire de unii furnizori VPN, Total VPN nu interzice clienților să partajeze fișiere sau desfășurarea în alte activități P2P. De fapt, aceștia au un server din Olanda care este în mod expres rezervat în aceste scopuri.

Rapoartele utilizatorilor sugerează că performanțele de pe acest server lasă mult de dorit. Acesta și generalul rate lente de transfer de date înseamnă că, în general, este o idee bună uită-te în altă parte dacă intenționați să faceți o mulțime de chinuri cu VPN-ul.

Rezultatele testelor de viteză cu VPN total

Calculatorul folosit pentru testul de viteză are anumite rate de transfer de date cu adevărat solide atunci când a fost pus în pas, pentru scopuri de evaluare. Descărcări a dat rezultate de 98,71 Mbps și încărcare ratele au fost 53,00 Mbps.

Lucrurile s-au schimbat când VPN total a fost activat. Deși rezultatele testelor sale de viteză nu au fost printre cele mai abisale, ele au fost totuși departe scurt de impresionant. Acest lucru este valabil mai ales când rezultatele lor sunt comparate cu rezultatele celor mai puternice VPN-uri.

Total VPN a arătat că nu este capabil să ofere o experiență perfectă indiferent de ce server este utilizat. Acest lucru este oarecum valabil pentru toți furnizorii de VPN, cu cât este mai îndepărtată locația dvs. reală de la locația fizică a serverului pe care îl alegeți, cu atât va fi mai lent ratele de transfer de date. Cu toate acestea, rezultatele testelor de viteză cu Total VPN au fost notabile pentru modul în care sălbatic inconsistent ei erau.

Problemele de viteză vor fi a preocuparea primară pentru persoanele care se înscriu la serviciul gratuit Total VPN. Doar trei servere sunt alocate pentru clienții „gratuite”.

Acestea sunt situate în Amsterdam, Islanda și Singapore. Cu excepția cazului în care sunteți foarte aproape de una dintre aceste locații, sunteți interesat de o experiență frustrantă. Clienții plătitori au mai multe opțiuni, dar performanța rămâne dubioasă cel mai bun la.

totalvpn rezultatul testului vitezei san joseConectarea la serverul San Jose, California, de la un computer din New York, a furnizat un Descarca rata de 31,52 Mbps si un încărcare rata de 7,88 Mbps.

Conectarea la un server care a fost mai aproape de casă furnizat rezultate mai bune. Serverul din New York a apelat la viteze de descărcare de 59.61, deși ratele de încărcare au fost dezamăgitoare 10,81 Mbps.

totalvpn test de viteză londraServerul din Londra a oferit rezultate similare. Descărcările au fost transferate cu o rată de 35,64 Mbps cu viteze de încărcare fiind 8,85 Mbps.

Testarea a fost efectuată folosind serverul din Tokyo. Aceste rate erau într-adevăr frustrante. Descărcările au venit la 11,88 Mbps iar încărcările au fost 4,03 Mbps. Având în vedere numeroasele mile dintre computerul din New York și serverul din Tokyo, aceste rezultate nu sunt tocmai șocante.

În general, folosirea Total VPN a rezultat timpul de descărcare fiind crescut cu 76%. Aproape la fel de rău, timpul de încărcare a fost crescut cu 59%. Dacă apreciați viteza în experiența dvs. online, atunci v-ar fi mai bine cu un alt VPN.

Politica de logare a VPN-ului total

Dacă doriți anonimatul online, Total VPN nu prea ajută. Clienții trebuie să se prezinte la un proces de înregistrare detaliat care îi permite să dezvăluie toate informațiile lor personale. În plus, de fiecare dată când contactați Total VPN pentru asistență, se păstrează notele despre interacțiune.

Analizarea politicii de confidențialitate a companiei demonstrează că clienții ar trebui să aibă și mai mult motiv de îngrijorare. Politica prevede clar că adresa IP a clientului, site-urile web pe care le vizitează, locația fizică și browserul lor sunt urmărite în înregistrările companiei. VPN total detaliază cum ar putea ține evidența interacțiunilor tale pe social media și legăturile pe care le utilizați în legătură cu serviciul lor.

saferweb vpn politica de confidențialitate

Total VPN spune că toate aceste urmăriri sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența clienților și pentru a rezolva problemele. În mod alarmant, ei continuă să spună asta datele pe care le păstrează sunt folosite și pentru a vă vinde produse terțe.

Dacă doriți cu adevărat o experiență online anonimă, mergeți cu un furnizor VPN diferit.

Cât costă VPN-ul total?

Versiunea gratuită a Total VPN este limitată la trei servere și a capacitate de date restrictivă, făcând-o dificil de lucrat. Un abonament lunar poate fi achiziționat pentru 14,97 USD pe lună, care este nu o afacere.

prețul totalvpn

Pachetele care sunt plătite în avans pot reduce prețul la cât mai puțin 4,99 USD pe lună. Acesta este prețul introductiv, așa că este posibil plătește mult mai mult când această perioadă expiră.

Ar trebui să obțineți VPN total?

Ca și cum rata lentă de transfer de date și lipsa serverelor nu ar fi suficiente, compania este politici de logare discutabile a incheia afacerea. Asa de nu, nu ar trebui să obțineți TotalVPN.

Căutați în altă parte un serviciu VPN fiabil, ca să nu mai vorbim. Dacă ați putea utiliza câteva recomandări chiar acum, consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri de azi și salvați-vă problema de a deveni dezamăgit de Total.

Ed. Notă: o versiune franceză a recenziilor noastre VPN este disponibilă aici, Meilleur VPN 2020.

surse:

  • https://www.techopedia.com/definition/30742/vpn-security
  • https://us.norton.com/internetsecurity-privacy-what-is-a-vpn.html
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_virtual_private_network_services

Adaugă propria ta recenzie:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me