VPN Terbaik untuk Android (Kajian 2020)

Masa untuk kisah cinta dua perenggan.


Anda akhirnya bertemu dengan orang yang anda nantikan. Hanya satu pandangan dan anda tahu anda mempunyai sisa hidup anda. Mereka akan diperkenalkan kepada ibu, anda akan bepergian bersama, berkongsi kenangan. Anda mendapat keberanian untuk meminta nombor dan ledakan mereka, anda berada.

Mereka sampai di rumah dan memberitahu semua rakan mereka tentang orang hebat yang baru mereka temui. Kemudian ia berlaku, ketika mereka paling takut. Mereka menerima teks, dan ia berwarna hijau. Mereka menyedari bahawa anda menggunakan telefon Android.

Walaupun impian dihancurkan, pengguna Android seperti anda masih perlu mencari perlindungan terbaik untuk peranti mereka dalam talian. Lebih daripada sebelumnya, maklumat peribadi kami dikongsi dalam talian, kadang-kadang tanpa kita sedari, menjadikan keselamatan internet adalah sangat penting.

VPN adalah kaedah yang berkesan untuk memastikan bahawa aktiviti anda dalam talian dilindungi di mana sahaja anda berada. Sekiranya anda mencari keselamatan untuk peranti android anda, anda sudah sampai di tempat yang betul. Di bawah ini kami akan memberikan pilihan terbaik untuk memilih VPN yang tepat untuk memastikan anda tetap dilindungi di mana pun anda berada.

TLDR

Tidak mempunyai masa untuk membaca keseluruhan artikel?

Kami memilih NordVPN sebagai VPN keseluruhan terbaik untuk Android. Walaupun ada pilihan lain yang memiliki lebih banyak pelayan atau kecepatan yang lebih cepat, ketika menyangkut hal penting, Surfshark merangkumi semua asas dari apa yang anda mahukan dari perkhidmatan VPN.

Sekarang, kami tidak akan menduduki peringkat Surfshark atau ExpressVPN jika kami tidak menyangka mereka juga pilihan yang bagus. Kedua-duanya akan berfungsi sebagai VPN yang berkesan dan selamat untuk digunakan untuk Android anda. Walau bagaimanapun, dalam senarai ini, Surfshark menduduki tempat teratas.

1. NordVPN

Gambaran Keseluruhan dan Ciri

NordVPN, pilihan keseluruhan teratas dalam senarai kami, terkenal kerana langkah keselamatan kelas atas dan pelayan yang banyak. Dengan lebih daripada 5,500 pelayan di hampir 60 negara, anda akan dapat perlindungan di mana sahaja anda berada.

Dan bukan hanya perlindungan, tetapi anda akan dapat benar-benar menyesuaikan pengalaman internet anda dengan mempunyai pilihan pelayan yang berlainan di setiap kawasan tempat anda berada. Mereka menggunakan algoritma yang, berdasarkan lokasi atau keperluan khas anda, sesuai dengan anda pilihan terbaik.

NordVPN

Dalam soal keselamatan, NordVPN menggunakan kill-switch untuk memberi anda barisan pertahanan terakhir terhadap apa pun yang boleh memudaratkan. Fungsi ini akan memantau sambungan anda ke pelayan VPN.

Sekiranya ada yang tidak kena dan anda terputus hubungan, suis kill ini akan menyekat aplikasi (dari pilihan anda) daripada mengakses internet. Ini akan memastikan semua data peribadi anda selamat, jadi walaupun terdapat kesalahan sambungan, NordVPN menyokong anda.

NordVPN

NordVPN juga menggunakan lapisan keamanan dan privasi tambahan dengan fitur “double VPN”. Apabila anda disambungkan ke VPN, lalu lintas anda melalui pelayan VPN yang menyulitkan data anda dan mengubah alamat IP anda sehingga tidak dapat diakses oleh siapa pun yang berusaha mencapainya.

Dengan VPN berganda, semuanya disulitkan untuk kali kedua. Data dan aktiviti anda tidak tersembunyi di belakang hanya satu pelayan, tetapi dua. Penyedia perkhidmatan anda bahkan tidak dapat melihat aktiviti anda di web, memberikan pengalaman peribadi.

NordVPN

Harga

Selain daripada senarai pelayan dan langkah keselamatan yang besar, NordVPN menawarkan harga yang berpatutan dan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari sekiranya anda menyedari VPN ini bukan untuk anda. Mereka juga sering mempunyai tawaran istimewa untuk rancangan 3 tahun yang tersedia, yang dapat menjadikan perkhidmatan serendah $ 3,49 sebulan. Untuk harga standard mereka, $ 4,99 untuk rancangan 2 tahun dan $ 6,99 untuk 1 tahun. Bulan ke bulan, harganya $ 11.95 (sebulan). Walaupun bukan yang terendah dalam senarai ini, ia pasti berpatutan dengan mempertimbangkan apa yang ditawarkannya.

NordVPN

Kelebihan

 • Perkhidmatan pelanggan 24/7
 • Langkah privasi dan keselamatan yang hebat
 • Jumlah pelayan yang besar

Keburukan

 • Kelajuan muat turun yang tidak konsisten
 • Jumlah peranti terhad untuk setiap akaun

Harga

$ 2.99- $ 11.95 sebulan

2. Surfshark

Gambaran Keseluruhan dan Ciri

Surfshark, pilihan kedua dalam senarai kami, mempunyai ciri dan harga untuk menyokong perbezaan ini. Ia mempunyai pelayan di lebih dari 60 negara dan menawarkan keselamatan kelas atas serta beberapa VPN terbaik di pasaran.

Salah satu ciri yang menjadikan Surfshark sebagai pilihan utama adalah kemampuan untuk menyambungkan peranti tanpa had ke satu akaun. Banyak perkhidmatan VPN mempunyai 5 atau 6 peranti pada satu masa, tetapi Surfshark sangat bagus jika anda mempunyai banyak peranti, baik peribadi dan pekerjaan, atau mempunyai keluarga yang ingin anda lindungi dalam talian.

Walaupun anda tidak aktif menyemak imbas dalam talian, aplikasi masih menarik data, jadi memastikan setiap peranti yang disambungkan dilindungi adalah bonus tambahan dari perkhidmatan ini.

Surfshark

Surfshark, seperti VPN lain, menekankan keselamatan dan privasi. Selain dari fitur Whitewhistler mereka, yang memungkinkan split-tunneling, Surfshark memastikan untuk tidak pernah melacak atau mencatat data dari pengguna, yang membolehkan privasi lengkap dengan perkhidmatannya.

Ini termasuk sejarah penyemak imbas, alamat IP, lalu lintas Rangkaian, dan cap waktu. Ini tidak memantau apa yang anda lakukan dalam talian, jadi anda tetap peribadi dari sesiapa sahaja dan semua orang. Surfshark juga menggunakan mod penyamaran, jadi penyedia internet anda bahkan tidak akan mengetahui bahawa anda menggunakan VPN.

Surfshark

Untuk keselamatan, Surfshark mempunyai fitur CleanWeb, teknologi yang akan menyekat iklan atau perisian hasad yang mungkin berbahaya bagi peranti anda. Selain menyelesaikan gangguan iklan pop timbul, ciri ini akan menghentikan pengguna daripada mengklik pautan yang boleh dikompromikan.

Ini juga akan menghentikan sebarang percubaan dalam pancingan data, menjadikan anda benar-benar selamat dari sebarang perkara yang berbahaya semasa dalam talian.

Surfshark

Sama ada untuk privasi, pelayan, keselamatan, atau torrenting, Surfshark adalah VPN pakej serba lengkap untuk peranti Android anda.

Harga

Harga adalah tempat Surfshark unggul. Walaupun harga dari bulan ke bulan tidak banyak berbeza dengan perkhidmatan lain, komitmen jangka panjang mempunyai penjimatan yang serius. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan Surfshark, anda mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Untuk langganan 2 tahun, harganya $ 1.99 sebulan. Sangat rendah! Untuk rancangan satu tahun, $ 5.99 sebulan dan akan menjana $ 11.95 jika anda baru mendaftar bulan ke bulan.

Surfshark

Kelebihan

 • Sangat berpatutan
 • Tidak mengesan data
 • Disokong untuk mengalir
 • Keselamatan mewah
 • Bagus untuk streaming

Keburukan

 • Pelayan terhad
 • Pendatang baru ke pasaran VPN

Harga

$ 1.95- $ 11.95 sebulan

3. ExpressVPN

Gambaran Keseluruhan dan Ciri

ExpressVPN, pilihan terakhir dalam senarai kami, mungkin merupakan pilihan yang pernah anda dengar sekiranya anda mempunyai rakan yang menggunakan VPN. Sangat bagus untuk perjalanan, kerana walaupun hanya mempunyai 160 pilihan pelayan, pelayan tersebut terletak di 160 negara.

Dalam hal privasi, ExpressVPN memisahkan diri dari perkhidmatan lain dengan menggunakan sistem nama domain peribadinya sendiri, juga dikenal sebagai DNS. Oleh kerana mereka mempunyai pelayan sendiri, tidak ada pihak ketiga yang terlibat sama sekali. Semuanya selamat dalam rangkaian ExpressVPN.

Ini juga bermaksud sama sekali tidak ada catatan mengenai apa yang anda lakukan dalam talian. Beberapa perkhidmatan akan menyulitkan data anda, tetapi membiarkan permintaan DNS tidak dilindungi. ExpressVPN menggunakan DNS yang dienkripsi 256-bit untuk perkhidmatan peribadi terbaik.

ExpressVPN

ExpressVPN juga merupakan pilihan yang bagus untuk streaming, kerana mereka mempunyai beberapa kelajuan tertinggi dari sebarang perkhidmatan VPN. Mereka sebenarnya menawarkan ujian kelajuan diri untuk pengguna. Fungsi ini akan menguraikan setiap pelayan mengikut kelajuan muat turun, latensi, dan indeks kelajuan, yang merupakan kadar pemindahan data.

ExpressVPN akan memberi peringkat pada setiap pelayan dengan kelajuan sambungan tertinggi dan memberi anda statistik dan cadangan yang harus anda sambungkan.

ExpressVPN

Sejauh keselamatan, ExpressVPN juga menawarkan perlindungan rangkaian untuk pengguna Android. Dengan mekanisme kill switch seperti ini, data anda tetap dilindungi walau apa pun.

Ini bermakna bahawa walaupun ada masalah yang menyebabkan anda terputus sambungan ke VPN, semua aplikasi meminta akses ke internet akan dihentikan. Ini adalah barisan pertahanan terakhir yang bagus untuk memastikan maklumat peribadi anda selamat dengan segala kos.

ExpressVPN

Harga

Walaupun ExpressVPN tentunya kelas berat di pasaran VPN dan mempunyai banyak ciri hebat, itu bukan pilihan terbaik untuk harga, terutama jika anda mencari komitmen jangka panjang. Walaupun mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, tidak ada potongan yang besar untuk mendaftar selama beberapa tahun. Untuk rancangan satu tahun, $ 8.32 sebulan. Untuk satu tahun, $ 9,99 sebulan dan bulan ke bulan akan menjadi $ 12,95.

ExpressVPN

Kelebihan

 • Jaminan wang dikembalikan
 • Privasi dan keselamatan yang maju
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7
 • Keupayaan untuk menguji sendiri kelajuan

Keburukan

 • Sejumlah peranti per akaun terhad
 • Potongan tidak ketara untuk komitmen jangka panjang

Harga

$ 8.50 – $ 12.95 sebulan

Maklumat lanjut

Anda telah mendengar apa yang kami rasa adalah pilihan VPN terbaik untuk Android anda, tetapi anda mungkin masih tertanya-tanya adakah satu yang diperlukan untuk aktiviti internet anda. Sekiranya anda baru menggunakan VPN dan ingin mengetahui lebih lanjut sebelum memilih memuat turunnya, sila periksa beberapa sumber untuk pemula.

Apa yang akan datang?

Sekarang masanya untuk memilih! Setelah memilih pilihan terbaik, anda akan mengikuti langkah-langkah di laman web mereka untuk memuat turun aplikasinya. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lebih lanjut tentang bagaimana sebenarnya untuk mendapatkan VPN dan menggunakannya pada peranti Android anda, ada juga alat bantu untuk itu.

Lebih Banyak Panduan Berkaitan

 • VPN terbaik untuk iOS
 • VPN terbaik untuk Mac
 • VPN terbaik untuk Windows

Soalan Lazim

Adakah saya memerlukan VPN untuk Android saya?

Sekiranya anda seorang yang melakukan perjalanan atau melakukan banyak membeli-belah dalam talian, VPN hanya menambahkan lapisan perlindungan tambahan. Ini juga membolehkan anda menggunakan internet seperti yang anda lakukan di rumah, di mana sahaja di dunia.

VPN percuma mana yang terbaik untuk Android?

Semua VPN dalam senarai ini memerlukan langganan dan kami berpendapat bahawa itulah kaedah terbaik untuk mendapatkan VPN yang paling berkesan. Untuk melindungi data anda, jalan pintas tidak disarankan. Namun, ada banyak VPN percuma yang tersedia, walaupun ada dengan kos tersembunyi.

Menggunakan VPN Tidak Sah?

VPN benar-benar sah untuk digunakan. Perlu diingat, jika anda melakukan perkara haram secara dalam talian, itu tetap tidak sah, walaupun menggunakan VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map