Top 10 VPN-uri gratuite în 2020 (AVERTISMENT: alegeți cu atenție)

Top 10 VPN-uri gratuite în 2020 (AVERTISMENT: alegeți cu atenție)


Tuturor le plac lucrurile gratuite. Probele de mâncare gratuite la Costco sau acele mici fragmente gratuite de parfum sau colonia pe care le obțineți la magazinele mari.

Gratuit este bun pentru că bine … este gratuit. Deci, de ce să plătiți pentru un VPN atunci când nu trebuie?

Cu peste 1000+ VPN-uri gratuite pe magazinul Android, credeți că trebuie să existe o gamă uriașă de companii care doresc să ofere serviciile lor în mod gratuit. Ce bucurie frumoasă de companii.

De ce orice aplicație sau companie ar angaja dezvoltatori, ar plăti pentru servere proxy, ar construi și găzdui un site web pentru a-ți oferi un produs 100% gratuit? Vom analiza ce se întâmplă cu adevărat și sperăm să oferim o anumită claritate asupra motivelor nu recomandăm niciodată VPNS 100% gratuit.

&# X2705; ALUZIE – majoritatea produselor despre care vorbim în această recenzie oferă încercări gratuite de 30 de zile. &# X2705;

Contents

VPN-uri gratuite vs plătite &# X1f575;&# Xfe0f; 

Ceea ce plătiți este ceea ce obțineți în majoritatea scenariilor. Dacă doriți o experiență gratuită în orice, există de obicei o captura. Pentru VPN-urile cel mai bine plătite primești mai mult pentru ceea ce plătești și riscul unei încălcări a datelor este mai mic.

În general – caracteristicile reale pe care le veți obține pe un serviciu plătit vor fi mai bune. De obicei, un plan premium vă oferă mai multe gigabyte și lățime de bandă. În plus, veți obține mai ușor de utilizat interfețele, detectarea intruziunilor, prevenirea și alte funcții distractive.

Costurile implicate în selectarea unei VPN sunt relativ mici. Mai jos puteți vedea costul real al achiziționării unei VPN și este foarte accesibil.

VPN-urile gratuite depășesc faptul că nu au atât de multe funcții. Ei pot te pune în pericol grav.

Când utilizați un VPN gratuit – veți deveni produsul.

Te folosesc ca produs în câteva feluri:

 1. Ei pot instala malware care vă pot urmări activitatea și vă pot fura datele. (Sursă)
 2. Majoritatea VPN-urilor gratuite vor adunați datele dvs. și apoi vindeți-le. Aceasta include toate datele dvs. financiare. (Sursă)
 3. Șaptezeci și cinci la sută din toate aplicațiile VPN Android le folosesc software de urmărire terță parte. (Sursă)
 4. 82 la sută au cerut acces la date private, cum ar fi conturile de utilizator și mesaje text. (Sursă)

Acesta este motivul pentru care nu am inclus și nu au oferit VPN-uri gratuite. Nu există nicio modalitate de a verifica dacă acestea sunt fiabile și de încredere. În schimb, am optat pentru a vă arăta ce este mai bun VPN-uri rentabile care pot oferi servicii la nivel înalt. Toate aceste VPN-uri includ, de asemenea, o încercare gratuită pentru a vă uda picioarele în lumea VPN.

TLDR;

VPN-urile gratuite nu merită să economisești câțiva dolari peste. Aveți șanse mari să întâlniți consecințe negative. În loc să parcurgi această rută, este mai bine să profitați de încercările gratuite oferite de VPN-urile obișnuite. Cea mai bună opțiune în ochii noștri, mai ales dacă căutați să economisiți un pic de bani, este NordVPN.

Cealaltă opțiune pe care o aveți este să vă sunați între încercările gratuite pentru toate serviciile VPN enumerate aici. Nu recomandăm acest lucru, deoarece va fi o durere de cap și este mai ușor să plătiți doar câțiva dolari unui serviciu VPN de renume.

10 cele mai bune VPN-uri gratuite VPN-uri din 2020

În loc să clasăm VPN-urile care vă vor fura informațiile și să profite pentru dvs., am decis să prezentăm pozitivele și negativele diferitelor servicii VPN care oferă teste gratuite.

Mai jos veți găsi informații despre caracteristici, servere și cât de ușor este de utilizat serviciul.

1. Surfshark – Cel mai bun VPN gratuit

Este posibil să nu fi auzit niciodată de Surfshark și asta este în regulă. Motivul pentru asta se datorează faptului că acestea sunt cel mai nou serviciu VPN pe care l-am revizuit pe acest site web. Pentru toate intențiile și scopurile, se pare că Surfshark este extrem de important să preia lumea VPN.

Încercare gratuită

Surfshark oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Pro-uri

 • Cel mai bun protocol pentru streaming cu IPv6. Rar se blochează din Netflix din cauza utilizării unui VPN
 • Capabil să torrent și P2P share, spre deosebire de alte VPN-uri de pe piață
 • Fără jurnal, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți niciodată griji că vă vând informațiile
 • Tot nelimitat, inclusiv conexiuni, servere, adrese IP și lățime de bandă
 • Situat în Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă că nu există ochi indurerați de la guvern
 • Cea mai bună securitate și criptare disponibile cu IPv6, criptare AES de 256 biți, schimb de chei DHE-RSA 2048 biți și hash de autentificare SHA512
 • Kill-switch și alte caracteristici de securitate
 • Acceptă crypto și alte versiuni de plată
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Scurgeri WebRTC și protecție DNS în întreaga rețea
 • Prețuri excelente, cu planuri pe termen lung, fiind de numai 1,99 USD pe lună

Contra

 • Vitezele pot varia destul de mult de la server la server
 • Companie mai nouă, astfel încât baza de server este în continuă creștere

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanție Garanție de returnare de 30 de zile
Perioada de probăNici unul
Optiuni de plataPayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Reduceri / CupoaneCupon introductiv, sharkstart

Cine ar trebui să utilizeze Surfshark?

Oricine se poate angaja cu un plan de doi ani care dorește cele mai bune opțiuni de securitate și streaming. Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

2. NordVPN – rețea masivă și securitate la nivel FBI

NordVPN este unul dintre cele mai utilizate VPN-uri astăzi. Există un motiv bun pentru că este și unul dintre cele mai apreciate VPN-uri. Este dificil să ai o discuție în general despre cea mai bună VPN de pe piață fără să menționezi NordVPN.

Încercare gratuită

NordVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Pro-uri

NordVPN este dotat cu capacitatea P2P, un comutator de ucidere, Tor peste VPN, un serviciu inteligent DNS, un IP dedicat și proxy-uri SOCKS5. Asistența lor pentru clienți este, de asemenea, fantastică în abordarea oricărei probleme care pot apărea cu oricare dintre funcțiile pe care doriți să le utilizați.

Alte câteva funcții, inclusiv CyberSec, care blochează automat site-urile web suspecte, astfel încât niciun malware sau alte amenințări cibernetice să nu vă poată infecta dispozitivul. În plus, niciun anunț flashy nu vă va intra în vizor și în profunzime, care vă zguduie traficul, împiedicând ISP-urile să vă accelereze viteza atunci când navigați pe un canal criptat..

Cu peste 5.000 de servere din întreaga lume, aproape că nicăieri nu poți merge cu un server la îndemână. În plus, vă puteți conecta la șase dispozitive și utilizați serviciul pentru Netflix.

La 2,99 USD pe lună, dacă doriți să vă angajați pe o perioadă de trei ani, devine greu să justificați riscul folosirii unei VPN gratuite. Vă cheltuiți puțin peste 100 de dolari și nu mai faceți griji pentru VPN-ul dvs. timp de trei ani.

Contra

Structura prețurilor este dificilă și te duce cu adevărat la un plan pe trei ani. Un plan de o lună este de 11,95 USD.

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanție Garanție de returnare de 30 de zile
Perioada de probăNici unul
Optiuni de plataVisa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Reduceri / Cupoane15% reducere a studenților și schimbare constantă a prețurilor promoționale

Cine ar trebui să folosească NordVPN?

Oricine se poate angaja cu un plan de trei ani care dorește un serviciu de înaltă calitate pentru o sumă mică de bani. Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

3. ExpressVPN – viteze rapide și anonimat complet

La numărul actual, ExpressVPN are servere în 94 de țări. Este aproape imposibil să mergi într-o țară cu internet și să nu ai acces la unul dintre serverele lor. ExpressVPN este un serviciu VPN premium care oferă unul dintre cele mai rapide și mai fiabile servicii VPN în jur, acestea sunt una dintre cele mai de încredere soluții VPN de pe piață, cu peste 10 milioane de clienți mulțumiți.

logo-ul expresvpn

Încercare gratuită

ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Pro-uri

Cu date nelimitate, asistență 24/7 pentru clienți, aplicații ușor de utilizat pentru toate dispozitivele, tuneluri împărțite, teste de viteză și niciun ExpressVPN de logare nu îl aduce cu caracteristicile lor. ExpressVPN vă oferă și dumneavoastră acces la Kodi.

Reședința în Insulele Virgine Britanice este un lucru pozitiv major niciodată nu trebuie să partajați în mod legal date cu guvernul.

Contra

ExpressVPN este o opțiune mai ieftină decât restul listei, dar plătiți pentru ceea ce primiți. O problemă minoră este că obțineți doar trei conexiuni simultan, ceea ce poate fi limitat pentru o gospodărie.

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanție30 de zile garanție înapoi
Perioada de probăAchiziția necesară pentru 12 luni (include 3 luni gratuite), creșterea prețurilor până la 12,95 USD pe lună la reînnoire
Optiuni de plataVisa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Reduceri / CupoaneExpressVPN își actualizează periodic prețurile promoționale

Cine ar trebui să utilizeze ExpressVPN?

ExpressVPN este pentru persoanele cărora nu le place să plătească ceva mai mult pentru serviciul VPN pentru a obține performanțe de top. Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

4. Windscribe – Securitate puternică cu Block Block

Reddit a făcut ravagii cu privire la acest serviciu, remarcând lățimea de bandă generosă lunară și stimulentele utilizatorului (Dacă trimiteți un Tweet @WindScribe, primiți automat 5 GB suplimentar).

Încercați serviciul complet gratuit și dacă îți place și vrei să faci upgrade, poți cu planuri accesibile. În prezent, costul este de 4,08 USD pe lună dacă cumpărați un an.

logo-ul parbrizului

Încercare gratuită

Windscribe este gratuit în SUA, Canada, Marea Britanie, Hong Kong, Franța, Germania, Olanda, Elveția, Norvegia și România. De asemenea, oferă o garanție de returnare a banilor de 3 zile sau 10 GB de utilizare, oricare dintre acestea ați lovit primul.

Pro-uri

Deoarece sunt suficient de drăguți pentru a permite oamenilor să își utilizeze serviciul gratuit, nu este surprinzător faptul că Windscribe este o companie canadiană.

Versiunea lor gratuită a software-ului este destul de bună și, mai degrabă decât să vă facă produsul lor, speră că vă va plăcea serviciul atât de mult, îl veți îmbunătăți.

Windscribe are câteva caracteristici excelente pe serviciul lor gratuit, cum ar fi firewall-ul încorporat, blocarea anunțurilor și funcțiile P2P.

Contra

Puteți avea o singură conexiune la un moment dat, care poate fi puternic limitativă.

Chiar dacă este minunat faptul că Windscribe este în Canada și chiar dacă spun că nu au activitate de logare – guvernul îi poate obliga să predea datele clienților.

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanțieGaranție de returnare de 3 zile sau 10 GB de utilizare
Perioada de probăUtilizare gratuită în SUA, Canada, Marea Britanie, Hong Kong, Franța, Germania, Olanda, Elveția, Norvegia și România
Optiuni de plataCarduri de credit majore, PayPal, carduri de debit Visa / Mastercard, majoritatea criptomonedelor și achiziții mobile în aplicație. Puteți chiar beneficia de upgrade pentru actualizări folosind un criptor-miner bazat pe browser.
Reduceri / CupoaneA mea pentru actualizări folosind un criptor-miner bazat pe browser.

Cine ar trebui să folosească Windscribe?

Windscribe este destinat persoanelor care au nevoie de un VPN gratuit și sunt deschise la modernizare. (Citiți integral Revizuirea parbrizului)

5. TunnelBear – Asistență de streaming fără restricții

Un lucru minunat despre TunnelBear este marketingul lor. Sunt o mulțime de promosuri peste tot în social media de care se poate profita. Un exemplu este că primiți un concert gratuit dacă @TunnelBear. Mascota lor este, de asemenea, un urs adorabil vicios.

logo-ul tunnelbear

Încercare gratuită

Tunnelbear vă permite să vă scufundați mâna gratuit în miere, dacă utilizați sub 500 MB de date pe lună.

Pro-uri

Evident, faptul că au un plan gratuit este minunat. Profitați de asta pentru a vedea dacă doriți să utilizați TunnelBear pe termen lung.

TunnelBear are peste 900 de servere și viteze rapide. Cea mai bună parte a TunnelBear este că acestea sunt de top în eludarea geoblocării. Vă poate permite să urmăriți BBC iPlayer de oriunde.

Contra

De cand vă dau doar 500 MB pe lună cu care să lucrați va trebui să faceți upgrade dacă intenționați să utilizați o VPN foarte mult și viteze tind să fie scăzute, în funcție de apropierea dvs. de un server.

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanțieNici unul
Perioada de probăGratuit pentru 500 MB de date pe lună
Optiuni de plataMasterCard, Visa, American Express, Bitcoin și Borcane de miere
Reduceri / CupoanePromosurile apar deseori pe conturile de socializare

Cine ar trebui să utilizeze TunnelBear?

TunnelBear este excelent pentru persoanele care trebuie să se descurce în toată geoblocarea și doresc posibilitatea de a încerca serviciul gratuit. Citiți recenzia noastră aprofundată TunnelBear.

6. VyprVPN – Caracteristici de securitate proprie

VyprVPN are un plan unic care oferă utilizatorilor două conexiuni simultane, o varietate de protocoale, o aplicație de mesagerie criptată și firewall NAT, care blochează traficul de intrare nerecuperat atunci când sunteți conectat la VyprVPN. Toate acestea, total gratuit.

vyprvpn

Încercare gratuită

VyprVPN oferă o încercare gratuită de 3 zile atunci când achiziționați serviciul și o garanție de returnare de 30 de zile.

Pro-uri

VyprVPN oferă multiple protocoale, cum ar fi L2TP / IPsec, care funcționează de pachetele L2TP între punctele finale fiind încapsulate de IPsec, OpenVPN care utilizează toate funcțiile de criptare, autentificare și certificare ale bibliotecii OpenSSL pentru a proteja traficul de rețea privată pe măsură ce tranzitează internetul, PPTP și propriile lor Protocolul de cameleon care s-a dovedit că a trecut de majoritatea încercărilor de blocare.

Contra

Cea mai mare contra împotriva VyprVPN este faptul că au fost blocate de Netflix. Dacă nu pot să privesc Office, atunci despre ce a fost vorba? La ce lucrez?

Un alt mare negativ cu Vypr este faptul că vă permite doar să aveți două conexiuni simultan, care pot fi enervante atunci când încercați să accesați internetul și doriți să faceți mai multe sarcini simultan pe diferite dispozitive.

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanțieNiciuna atunci când utilizați încercarea gratuită, garanție de 30 de zile la plata
Perioada de probăÎncercare gratuită de 3 zile la cumpărare
Optiuni de plataMasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Reduceri / CupoaneVypr VPN oferă prețuri promoționale actualizate periodic

Cine ar trebui să folosească VyprVPN?

VyprVPN este un alt mare VPN geoblocant. În timp ce au fost blocate de Netflix în trecut, au o reputație bună pentru a trece prin geoblocatori. Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

7. ProtonVPN – De la producătorii ProtonMail

ProtonVPN este una dintre cele mai noi soluții VPN din jur, dar sunt, de asemenea, una dintre cele mai bune atunci când vine vorba de serviciul VPN gratuit. Proton AG este un grup compus din oameni de știință Harvard și susținători ai vieții private.

protonvpn

Încercare gratuită

ProtonVPN oferă servicii gratuite cu viteze mai mici în trei țări diferite, precum și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Pro-uri

ProtonVPN a fost creat de un grup de oameni de știință Harvard – indiferent dacă asta adaugă o ștampilă de aprobare sau de dezaprobare, nu suntem deloc siguri. Au unele viteze gratuite mai rapide la încercarea gratuită în comparație cu alte încercări gratuite, chiar dacă sunt comercializate ca viteze mai mici față de serviciul plătit.

ProtonVPN are clienți nativi pentru Android, Windows, macOS și iOS. De asemenea, oferă un instrument de linie de comandă pentru Linux și suport pentru routere.

Contra

Serviciul gratuit nu are o optimizare geoblocantă a funcționalității P2P, ceea ce înseamnă că nu veți putea să faceți torent.

Vitezele nu sunt la fel de bune pentru alte opțiuni, deoarece planul lor gratuit este disponibil, viteze mai mari vor încetini mai mult, din ce în ce mai mulți utilizatori sără pe serviciu.

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanție Garanție de returnare de 30 de zile
Perioada de probăServiciu gratuit cu viteză mai mică și doar trei țări
Optiuni de plataPayPal, Visa, MasterCard, Bitcoin
Reduceri / CupoaneProton VPN oferă cupoane pentru pachetul de servicii VPN și e-mail. Codurile cuponului rotative pot fi găsite, cum ar fi: bestdeal

Cine ar trebui să folosească ProtoVPN?

Doar persoanele care caută un serviciu pe termen scurt și gratuit.

8. Trust.Zone – Încredere, dar …

lui Trust.Zone izolarea hardware la nivel de sistem le face una dintre cele mai fiabile VPN-uri gratuite din 2020. Politica lor strictă fără jurnal este doar unul dintre lucrurile care le face o soluție demnă.

trustzone

Încercare gratuită

Trust.zone oferă un proces gratuit de 3 zile. Ne-am dori să fie mai lung.

Pro-uri

Funcții excelente sunt disponibile, cum ar fi criptarea implicită AES-256, OpenVPN, L2TP prin IPSec cu criptare AES de 256 biți, antivirus, 200 de adrese IP, un comutator de ucidere, P2P și acceptă Bitcoin. De asemenea, au o izolare hardware la nivel de sistem, ceea ce le face mai fiabile decât alte servicii.

Contra

Fără suport pentru chat sau telefon deci va trebui să vă bazați pe sistemul lor de bilete. Chiar dacă un sistem de bilete nu este ideal, fac un bine pentru a răspunde și a ajuta utilizatorii. C’mon Trust.Zone, acesta este 2020… suportul pentru chat este un serviciu clienți obligatoriu.

Utilizatorii gratuite pot utiliza un singur dispozitiv simultan, iar atunci când plătiți, puteți utiliza trei dispozitive simultan.

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanțieNici unul
Perioada de probăProces gratuit de 3 zile
Optiuni de plataBitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Transferuri bancare, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi și multe altele
Reduceri / CupoaneTrust.Zone actualizează în mod regulat prețurile promoționale pe site-ul lor web

Cine ar trebui să utilizeze Trust.Zone?

Trust.zone are un nivel înalt de securitate și protecție împotriva scurgerilor DNS, ceea ce le face una dintre opțiunile gratuite mai sigure pe piață. Citiți recenzia noastră completă Trust.Zone.

9. Tunnel privat – Suport pentru dispozitive multiple

Private Tunnel este off-shoot-ul comercial al OpenVPN Technologies. Cu planuri accesibile care asigură 100 – 500 GB, Private Tunnel a dovedit că se pot rula cu câinii mari și vă pot proteja anonimatul online cu ajutorul lor Criptare AES-GCM pe 128 biți.

privatetunnel

Încercare gratuită

Tunnelul privat oferă o probă gratuită de 7 zile.

Pro-uri

Tunnel privat s-a desprins din tehnologiile OpenVPN, făcându-i veterani din industrie. Acest lucru poate oferi liniște sufletească atunci când utilizați un proces gratuit.

Procesul lor gratuit vă oferă acces complet la software-ul lor cu restricții de date (ceea ce nu este cazul tuturor serviciilor VPN gratuite din această listă.)

Contra

Tunelul privat are scurgeri de date cunoscute pe versiunea lor de Mac și un număr redus de servere.

Au servere în Canada, astfel încât serviciul poate fi folosit în continuare de canadieni. Alte țări nu au atât de noroc.

Private Tunnel are sediul și în SUA ceea ce înseamnă că Private Tunnel ar putea fi forțat să renunțe la datele utilizatorului.

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanțieNici unul
Perioada de probăProces gratuit de 7 zile
Optiuni de plataCarduri de credit majore, carduri de debit majore, PayPal, transferuri bancare
Reduceri / CupoaneTunnelul privat nu oferă cupoane în acest moment

Cine ar trebui să folosească tunelul privat?

Tunnelul privat poate fi folosit gratuit de oricine, oriunde. Dar, din păcate, poate fi utilizat în siguranță doar de către proprietarii de PC-uri, nu de utilizatorii Mac.

10. VPN dispărut – Serviciu optimizat Netflix

Vanished VPN este un serviciu VPN din Australia, ideal pentru cei care caută să acceseze mult conținut Netflix, în special pentru cei care doresc acces la bibliotecile Netflix.

dispărut

Încercare gratuită

VPN-ul dispărut oferă un proces gratuit de 3 zile.

Pro-uri

Pe lângă cel mai cool logo din buchet și numele meu preferat personal, Vanished VPN vă permite să transmiteți mult conținut indisponibil australienilor și, în general, tuturor americanilor. Optimizarea lor geoblock și planurile mai ieftine sunt caracteristicile lor cele mai bune.

Contra

VPN dispărut are viteze înregistrate lent iar procesul de înscriere și configurare poate fi confuz și dificil. Există un proces manual implicat, care pare o prostie de trecut cu alte opțiuni.

Moduri de a salva și de a plăti

SpecificationsDetails
Politica de rambursare / garanțieNici unul
Perioada de probăProces gratuit de 3 zile
Optiuni de plataVisa, MasterCard, American Express
Reduceri / CupoaneNici unul

Cine ar trebui să utilizeze VPN-ul Vanished?

Nu există prea multe motive pentru a utiliza Vanished, deoarece vitezele sunt atât de lente.

Cu cine mergi?

Există niciodată un motiv bun pentru a utiliza un VPN gratuit. S-ar putea să fie mâncărător să urmărești sezonul 12 al adolescentei mame printr-o VPN într-o țară aleatorie care o are, dar utilizarea unui VPN gratuit nu merită niciodată.

A alege un VPN poate fi descurajant, dar, din fericire, există o grămadă de încercări gratuite și garanții de returnare a banilor. O strategie bună ar fi testarea câtorva și a vedea cât de vitezele sunt pentru dvs. personal, precum și asigurarea că vă place interfața.

În schimb, există multe opțiuni accesibile care vin cu încercări gratuite. Surfshark este alegerea noastră și servește bine tuturor utilizatorilor săi. Acesta vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie.

FAQ

Care este cel mai bun VPN gratuit?

Nu trebuie utilizate sau de încredere niciun VPN complet gratuit. În loc să vă riscați securitatea cibernetică și toate datele dvs., ar trebui să profitați de utilizarea unui proces gratuit cu o companie de renume. Cea mai bună opțiune mai ieftină este NordVPN.

Care este cel mai rapid VPN gratuit?

Multe VPN-uri gratuite se vor lăuda cu viteze rapide, dar niciuna dintre ele nu va avea infrastructura la fel de solidă ca cea pe care o plătiți. Dacă găsiți unul rapid care se compară cu un serviciu VPN obișnuit, nu se va compara în mare măsură în orice alt mod. Există multe opțiuni rapide mai ieftine.

Există un VPN gratuit?

Se pare că există o nouă VPN gratuită în fiecare zi. De ce este asta? Vor să vă pună pe serviciul VPN și să vă folosească datele pentru a câștiga bani. Vă pot vinde informațiile către cel mai mare ofertant și exact așa, ați devenit un produs.

VPN-urile gratuite sunt sigure de utilizat?

Da și nu. În general, VPN-urile enumerate aici sunt în regulă. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor care caută VPN-uri complet gratuite cer probleme. După cum se dovedește, aproape jumătate din toate aplicațiile de rețea virtuală virtuală, fără presupus, sunt deținute de companii chineze.

Deci nu – nu sunt în siguranță. Serviciile VPN gratuite mai trebuie să câștige bani cumva. Modul în care fac acest lucru este prin a profita de tine și acest lucru se poate face în mai multe moduri, fără ca tu să știi. Unele dintre aceste metode pot fi cu adevărat dăunătoare.

Care este cel mai bun VPN gratuit pentru Netflix?

Cele mai bune VPN pentru Netflix sunt multe dintre opțiunile enumerate mai sus. Prima noastră alegere este NordVPN. Serviciul are un proces gratuit, dar va trebui să plătiți după proces. Vestea bună este că NordVPN este relativ ieftin și înscrierea nu vă va costa mulți bani.

Care este cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting?

Cel mai bun VPN pentru torrenting este similar cu răspunsul nostru pentru Netflix. Orice VPN obișnuit vă va permite să faceți acest lucru, iar clasamentele noastre de mai sus pot oferi opțiuni precum NordVPN și Surfshark.

Serviciile VPN sunt legale sau sunt ilegale?

Da, cu excepția câtorva excepții, cum ar fi Iranul. Puteți utiliza un VPN în majoritatea locurilor din întreaga lume. Câteva guverne precum China nu interzic neapărat VPN-urile, pur și simplu blochează domeniul, astfel încât să nu puteți descărca clientul VPN și să vă abonați la servicii.

Adaugă propria ta recenzie:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map