Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi (2020)

Ați văzut toată presa pe care Kodi o primește în ultima perioadă? Poate că ai vrut afla mai multe despre ce este Kodi dar n-am avut nicio șansă să-l analizeze.


Iată șansa dvs. de a afla nu numai mai multe despre acest software open-source liber de utilizat dar și modul în care îl puteți folosi în modul cel mai sigur și privat posibil cu un VPN.

Ce este Kodi?

sigla kodi pătratMajoritatea oamenilor au o colecție privată extinsă de filme, emisiuni de televiziune și alte medii legate de divertisment, cum ar fi muzică și fotografii. Kodi este un software gratuit care vă permite să vă gestionați colecția și să o accesați într-o gamă largă de dispozitive.

Kodi a început ca Xbox Media Center sau XBMC. Pentru acei canadieni care urmăresc Netflix sau Hulu sau folosesc aplicații muzicale precum Pandora, știți că nu le înlocuiesc.

Acest lucru se datorează faptului că principalul său utilitar este accesarea colecției dvs. private. Cu toate acestea, Kodi acceptă un an tablou impresionant a dispozitivelor și tipurilor de fișiere, făcându-l foarte util.

De ce ar trebui Numai Utilizați Kodi cu un VPN

Kodi este un pachet software convenabil care vă permite să accesați și să gestionați bibliotecile media cu ușurință. Dacă veți folosi doar software-ul de bază, cu oase goale, nu aveți prea multe motive să vă faceți griji cu privire la confidențialitate.

Cu toate acestea, dacă utilizați suplimente terțe, atunci este absolut esențial să utilizați întotdeauna un VPN. Multe dintre aceste suplimente sunt concepute pentru a permite utilizatorilor să acceseze conținut piratat și fluxuri ilegale.

Este nu legal să le folosească și Kodi avertizează utilizatorii împotriva acestora. Cu toate acestea, multe persoane nu pot rezista tentației.

vpn pentru kodi

Aceste suplimente terțe sunt riscuri periculoase de securitate cibernetică cu profil ridicat. Puteau conține elemente malițioase care îți pun sistemul în pericol. Sunt doi factori de care oricine folosește aceste suplimente ar trebui să fie la curent.

Primul este posibilitatea detectării de către Furnizorul de servicii Internet. ISP-ul dvs. poate urmări tot ceea ce faceți online dacă nu utilizați un VPN. Dacă urmăriți ceva protejat de drepturi de autor sau nu vă este disponibil în mod legal, ISP-ul dvs. va ști despre el.

Aceasta înseamnă că este imperativ pentru tine protejeaza-te și adresa dvs. IP. În plus, trebuie să menționăm că este deosebit de important să vă protejați copiii împotriva amenințărilor online și a conținutului suspect. Cel mai bun mod de a face acest lucru este folosind un furnizor VPN bun.

Al doilea este că aceste suplimente terțe vă pot expune hackerilor. Multe dintre aceste suplimente sunt destinate să funcționeze cu torrente. Aceasta se traduce prin multe partajări de fișiere peer-to-peer. În consecință, adresa dvs. IP poate fi înregistrată și stocată de către o parte nefastă. Toate datele dvs. pot fi acum deturnate în orice moment și utilizate pentru orice scop rău intenționat. Un VPN împiedică acest lucru să se întâmple.

O VPN redirecționează traficul web prin propriile servere, ascunzând astfel adresa dvs. IP adevărată și făcând imposibil ca ISP-ul dvs. să vadă ce faceți online. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că hackerii și alții cybercriminalii nu vă pot urmări fie.

Găsirea celui mai bun VPN pentru Kodi în 2020

Nu toate VPN-urile sunt create egale. Unele nu oferă criptare adecvată sau au o rețea inferioară de servere. Este posibil ca VPN-urile mai puțin fiabile încetiniți conexiunea la internet într-un grad alarmant.

Preocuparea este și mai mare ca furnizorii VPN care păstrează jurnalele activităților online ale clienților lor. Aceasta înfrânge scopul utilizării unui VPN. În timp ce ISP-ul dvs. nu vă poate urmări comportamentul pe Internet, VPN-ul dvs. poate, iar aceasta este o problemă majoră de confidențialitate.

Iată o listă cu cele mai bune VPN pentru Kodi. Niciuna dintre aceste opțiuni nu păstrează jurnalele, astfel încât nu va trebui să vă preocupați că cineva vă urmărește obiceiurile de vizualizare. În plus, oferă performanță și viteză excepționale pentru a putea urmări fără restricții.

1. NordVPN

NordVPN este un furnizor de cea mai bună alegere pentru mulți oameni din întreaga lume. Acestea oferă o mare securitate și o rețea incredibilă de peste 5.000 de servere în peste 60 de țări.

platforma desktop nordvpn

Cu NordVPN, puteți accesa cu ușurință conținut care este restricționat geo, chiar și servicii de streaming populare precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer. Veți avea un o serie impresionantă de servere din care să alegi, garantând rate rapide de transfer de date și o conexiune stabilă.

Dacă doriți să folosiți Kodi în legătură cu NordVPN, atunci aveți noroc. Site-ul NordVPN are de fapt o pagină care tratează Kodi. Acest lucru vă poate oferi sfaturi esențiale despre cum să deblocați Kodi. Veți găsi chiar și postări pe blogul companiei despre cum puteți face lucruri precum vizionarea de filme prin Kodi.

logo nordvpn min

Există multe aplicații utile și în NordVPN, astfel încât acest serviciu poate fi utilizat cu aproape orice sistem de operare. Există chiar unul pentru Android TV. Fiecare are o mulțime de securitate, inclusiv criptarea AES de 256 biți. Veți găsi opțiuni pentru dublu criptare, folosind TOR cu NordVPN și o caracteristică CyberSec care te protejează împotriva amenințărilor online.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale NordVPN este că menține o politică strictă împotriva păstrării jurnalelor. Puteți fi sigur că nu va trebui să ștergeți istoricul Google, deoarece este un secret total.

Plata pentru NordVPN lună cu lună este destul de costisitoare. Obținerea unuia dintre pachetele disponibile este cu siguranță modalitatea mai accesibilă de urmat. De asemenea, NordVPN oferă o perioadă de încercare de trei zile pe care o puteți obține fără să plătească un ban.

Pentru nevoile dvs. de confidențialitate și securitate a datelor, inclusiv utilizarea fără probleme a Kodi, NordVPN este un serviciu recomandat.

2. ExpressVPN

expressvpn pentru kodi

Considerat pe larg ca unul dintre cele mai bune servicii VPN din toată lumea, ar trebui să surprindă la fel de puțin pentru oricine a citit o recenzie generală a Express VPN care acest serviciu este, de asemenea, considerat unul dintre cele mai bune pentru utilizarea cu Kodi.

Ca furnizor VPN, serviciile lor sunt fiabile și rapide. ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, ceea ce este o caracteristică remarcabil de bună, deoarece înseamnă că nu sunt obligate de legislația locală să țină niciun fel de înregistrări cu privire la clienții lor.

Acestea dispun de peste 2.000 de servere în aproximativ 150 de locații, astfel încât există șanse mari să găsiți un server rapid care vă este cel mai aproape sau care vă poate oferi accesul de care aveți nevoie pentru conținutul restricționat geografic pe care doriți să îl vizualizați. ExpressVPN oferă o consistență bună a vitezei, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă bucurați de o experiență de vizionare perfectă.

Sunteți sigur că ExpressVPN vă oferă cele mai bune condiții de confidențialitate și securitate. Criptarea AES pe 256 biți este cea mai fină care este acolo și utilizează protocolul OpenVPN.

Acestea dispun de peste 2.000 de servere în aproximativ 150 de locații, astfel încât există șanse mari să găsiți un server rapid care vă este cel mai aproape sau care vă poate oferi accesul de care aveți nevoie pentru conținutul restricționat geografic pe care doriți să îl vizualizați. ExpressVPN livrează consistență bună a vitezei, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă bucurați de o experiență de vizionare perfectă.

logo expresvpn min

Sunteți sigur că ExpressVPN vă oferă cele mai bune condiții de confidențialitate și securitate. Criptarea AES pe 256 biți este cea mai fină care este acolo și utilizează protocolul OpenVPN.

Deși este adevărat că ExpressVPN costă mai mult decât alți furnizori, serviciile pe care le oferă cu adevărat nu pot fi învinse. Dacă sunteți serios în ceea ce privește securizarea conexiunii la internet și utilizarea Kodi în mod regulat, nu puteți greși cu această VPN.

ExpressVPN oferă mai multe pachete care vă oferă o reducere de preț. De asemenea, rețineți că există o Garanție de returnare de 30 de zile, deci dacă nu sunteți complet satisfăcut, puteți obține o rambursare.

3. IPVanish

ipvanish vpn pentru kodi

Dacă sunteți un utilizator Kodi sau doriți să deveniți unul, atunci veți dori să consultați ofertele de la IPVanish. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți dispozitive Android, inclusiv Fire TV Stick și Amazon Fire TV. Puteți descărca rapid IPVanish chiar de pe site-ul companiei și instalarea acestuia pe dispozitivul dvs. este o briză.

caracteristici IPVanish mai mult de 1.100 de servere în mai mult de 60 de locații in jurul lumii. Acestea oferă viteze de descărcare excelente și puteți suporta până la 10 dispozitive cu un singur cont IPVanish. Acesta poate fi un incredibil de important metrică dacă sunteți un utilizator Kodi dedicat pe mai multe dispozitive.

sigla ipvanish vpn min

Vei găsi clienți nativi pentru Mac și Windows în cadrul IPVanish. Ca ExpressVPN și NordVPN, puteți avea încredere în IPVanish nu păstrați jurnalele cu privire la activitățile dvs. online. Nu puteți greși cu criptarea de 256 biți și veți avea acces la protocolul OpenVPN. De asemenea, sunt incluse protecția împotriva scurgerilor și un comutator de oprire care încheie sesiunea de navigare dacă VPN devine brusc indisponibil.

Dacă mergeți cu IPVanish, căutați tutorialele de configurare Kodi pe site. Pe dezavantaj, IPVanish este cam scump. Acesta oferă doar o garanție de returnare a banilor de șapte zile, așa că trebuie să vă gândiți repede.

4. CyberGhost

cyberghost vpn pentru desktop

Cu peste 2.200 de servere găsite în mai mult de 60 de țări, te poți aștepta viteză și fiabilitate deosebite de la CyberGhost. Unul dintre motivele pentru care acest serviciu VPN funcționează atât de bine cu Kodi este că se pare că este destul de abil în a vă ocoli cu majoritatea conținutului geo-blocat.

Ca și celelalte VPN-uri din această listă, CyberGhost aderă la un strict politica fără logare. Acest lucru înseamnă că nimeni nu ține evidența activităților dvs. online atâta timp cât utilizați acest VPN. Veți avea mai multe protocoale dintre care să alegeți, inclusiv OpenVPN, și veți găsi aceeași criptare AES de 256 biți de încredere. Există chiar un comutator ucide pentru a vă proteja dacă serviciul VPN se oprește neașteptat în mijlocul unei sesiuni de navigare.

cyberghost vpn logo min

Pe site-ul CyberGhost, veți găsi numeroase tutoriale și ghiduri care vă vor ajuta să profitați la maxim experiența dvs. cu Kodi. CyberGhost are, de asemenea, unele dintre cele mai bune asistență pentru clienți și o interfață care este cu adevărat ușor de utilizat. Dacă simți că ești puțin mai puțin decât un expert în tehnologie, atunci acest VPN ușor de utilizat poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Ce face Kodi mare?

Dispozitive suportate de Kodi

Kodi-CompatibilitateO gamă largă de sisteme de operare este suportată de Kodi. Acestea includ Windows și macOS împreună cu Android, iOS, Linux și Raspberry Pi.

Este Ușor de instalat Kodi pe dispozitive care folosesc platforme precum Windows și macOS. Toți utilizatorii trebuie să facă este să descarce și să instaleze software-ul. Kodi nu este la fel de ușor de instalat pe alte platforme, dar nu este neapărat în afara capacității medii a lui Joe sau Jane pentru a face acest lucru.

Unul dintre avantajele minunate ale utilizării Kodi este că media media dvs. poate fi sincronizată pe mai multe dispozitive. Pentru a face acest lucru, este posibil să aveți nevoie de o rețea locală sau puteți găsi suplimente de asistență.

Deoarece Kodi este un software open-source, este actualizate frecvent de către membrii dedicați ai comunității tehnologice. Aceste voluntari de asemenea, proiectați suplimente pentru a îmbunătăți experiența Kodi.

Este ușor de utilizat Kodi?

Un meniu vertical se găsește în partea stângă a interfeței. Acest meniu stochează tot conținutul dvs.. Veți observa că este configurat ca și alți manageri de fișiere, deci nu veți avea probleme în a vă deplasa prin categorii precum „Filme” pentru a găsi ceea ce căutați.

Majoritatea oamenilor au mici probleme în a înțelege interfața Kodi. Este remarcabil de convenabil să aveți conținutul bibliotecilor media la îndemână și să vă sunați.

interfață kodi

În interfață este inclusă o bară de căutare universală dacă aceasta se simte ca o opțiune mai eficientă pentru a găsi conținut.

Streaming cu Kodi

Când deschideți Kodi, veți fi informați imediat despre asta Kodi nu vă furnizează conținut. Mai mult, utilizarea Kodi pentru fluxuri ilegale sau media piratată nu este condamnată. Multe suplimente terțe fac această activitate posibilă, dar euEste important ca utilizatorii să știe că sunt responsabili pentru oricare conținut ilegal pe dispozitivele lor.

Va trebui să adăugați în Kodi orice conținut pe care doriți să îl gestionați cu acest software. Acest lucru este simplu în timp ce faceți clic pe tipul de conținut, selectați „Fișiere” și apoi alegeți locația fișierului conținutului pe care doriți să îl adăugați.

Kodi vă solicită să alegeți un nume pentru sursa conținutului și tipul de conținut pe care Kodi ar trebui să îl caute la sursă. Este posibil să fie necesare etichete pentru un anumit tip de conținut înainte de a începe, plătește să ai o bibliotecă organizată.

adăugați sursa folderului

Cele mai importante servicii de streaming nu sunt acceptate de Kodi, astfel încât va trebui să plătiți pentru Amazon, Netflix și Hulu. Complementele video sunt disponibile cu acest software. Cu toate acestea, majoritatea joacă doar clipuri scurte sau o mică colecție de episoade.

Concluzie

Indiferent dacă decideți să utilizați Kodi sau nu, implementarea unui serviciu VPN este întotdeauna o alegere înțeleaptă. Este cel mai bun și mai fiabil mod de a vă proteja confidențialitatea și anonimatul online, indiferent de ceea ce faceți.

Nu vă luați ușor confidențialitatea.

surse:

 • https://www.alphr.com/software/1002235/what-is-kodi-everything-you-need-to-know-about-the-tv-streaming-app
 • https://kodi.wiki/view/Main_Page
 • https://thepi.io/how-to-install-kodi-on-the-raspberry-pi-using-libreelec/
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map