Hogyan nézhetem az USA Netflix-et Ausztráliában?

Hogyan nézhetem az USA Netflix-et Ausztráliában?


Több ezer és több ezer műsor és film között néhány video streaming szolgáltatás jobb, mint a Netflix. És bár meglepően 192 országban érhető el, sajnos nem minden könyvtára jön létre egyenlően.

Az ausztrál Netflix előfizetők például csak az amerikaiak számára elérhető műsorok töredékét nézhetik meg. Igen, a különbség egyre kisebb lett az elmúlt években, de még mindig messze nem jelentéktelen.

Azt mondta, mi lenne, ha azt mondanám, hogy a dolgoknak nem kell ilyennek lennie?

Mint kiderül, nem. És ebben a cikkben pontosan megmutatom, hogyan lehet az American Netflix-et Ausztráliába szerezni, és bármit és mindent megnézni. Lehet, hogy meglepte, milyen egyszerű ez.

Hogyan nézhetem az USA Netflix-et Ausztráliában

A leggyorsabb és legegyszerűbb módja a Netflix USA eléréséhez VPN használatával. Részletesen elmagyarázom, miért van ez rövidesen, de egyelőre csak megemlítem, hogy ez egy olyan módszer, amely soha nem bukott meg nekem.

Ezek a lépések egyébként lehetővé teszik a Netflix könyvtárak feloldását bármely országból, nem csak az Egyesült Államokból. Nemcsak Ausztráliában fognak dolgozni, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik.

 1. Válasszon és iratkozzon fel VPN-szolgáltatóval (manapság csak a specifikus VPN-ek működnek a Netflix-szel – legjobban szeretem a Surfsharket vagy a NordVPN-t, de van néhány jó választás az alábbiakban is).
 2. Töltse le a választott VPN-alkalmazást, és telepítse az eszközére.
 3. Ha jelenleg a Netflix-et futtatja, akkor böngészőben vagy egy alkalmazáson keresztül kapcsolja ki.
 4. Indítsa el a VPN alkalmazást és jelentkezzen be fiókjába (csak először kell bejelentkeznie).
 5. Az alkalmazásban válasszon egy amerikai szervert, vagy ha van ilyen, egy speciális Netflix USA streaming szervert, és csatlakozzon hozzá.
 6. Nyissa meg a Netflix böngészőt, vagy indítsa el a Netflix alkalmazást.
 7. Most hozzáfér az amerikai Netflixhez Ausztráliából – üljön hátra és élvezze a show-t.

Visszaváltás a Netflix Australia-ra

Miután befejezte a Netflix USA nézését, még könnyebb váltani az ausztrál verzióra.

Egyszerűen zárja be a böngésző lapot vagy alkalmazást, amellyel a Netflix-t nézte, és válassza le a VPN-t. Ezután visszatér Ausztráliába, és teljes hozzáféréssel rendelkezik a helyi könyvtárhoz, mint korábban.

Miért engedik fel a VPN-k a Netflix blokkolását??

Anélkül, hogy belemennénk az unalmas részletekbe, a VPN úgy működik, hogy titkosítja és átirányítja az internetes forgalmat a választott VPN-kiszolgálón keresztül..

Amikor csatlakozik egy ilyen szerverhez, bármelyik meglátogatott webhely vagy online szolgáltatás már nem tudja megmondani, hogy valójában hol tartózkodik. Ehelyett azt fogja gondolni, hogy az Ön készüléke a VPN-kiszolgálón található..

Ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, becsapja a Netflixet arra gondolva, hogy Amerikában vagy. Ezért hozzáférést biztosít az összes ott elérhető filmhez és műsorhoz.

Ez egy egyszerű ötlet, amely ragyogóan működik.

A legjobb VPN-ek az American Netflix eléréséhez Ausztráliában

Amikor VPN-t választ az Egyesült Államok Netflixének megfigyelésére Ausztráliában, ne feledje, hogy nem minden szolgáltatót hoz létre egyenlően.

A Netflix nagyon jól tudja, hogy a VPN milyen könnyen képes megkerülni földrajzi korlátozásait, és 2016. januárra bámulva keményen küzdött azok használatáért..

Csak néhány szolgáltatás – azoknak, amelyek rendelkeznek erre erőforrásokkal – továbbra is jól működik. Ezt szem előtt tartva, itt van egy lista azokról, amelyek véleményem szerint a legjobb VPN-ek, amelyek Ausztráliából származó American Netflix-t néznek.

1. Surfshark

Surfshark logó

Az egyik legjobb Netflix VPN-t birtokolja, a Surfshark a legfontosabb Netflix könyvtárakkal működik együtt Ausztráliából és a világ bármely másutt. Csak csatlakoztasson és nézzen – ennyire egyszerű.

Streaming Netflix USA Ausztráliában a Surfshark segítségével

A Surfshark rendkívüli szerversebességgel támogatja a Netflix feloldásának rejtélytelen képességét, így mindig kedvenc műsorait nagyfelbontású formátumban továbbíthatja..

Ha szeretne hozzáférni a Netflix könyvtárhoz az Egyesült Államokon kívüli országból, akkor a Surfshark szintén segíthet Önnek. Szerverhálózatuk 63 országot takar, így minden nagyobb könyvtár elérhető helyen áll.

A Surfshark az egyetlen VPN-szolgáltató, amely korlátlan egyidejű kapcsolatot biztosít. Tehát annyi képernyőn folytathat adatfolyamot, amennyire a Netflix egyszerre lehetővé teszi.

És ha ez nem lenne elég, akkor az itt felsorolt ​​szolgáltatók közül a legolcsóbb VPN-k is – különösen akkor, ha kihasználják a jelenlegi kedvezményeik bármelyikét.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem és biztonság naplózás nélkül
 • Nagyszerű szerver teljesítmény
 • Feloldja a Netflix, a BBC és még sokan másokat
 • Könnyen használható ügyfél
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Torrent támogatás
 • Olcsó
Hátrányok
 • Inkonzisztens sebesség néhány helyen
 • Meglehetősen lassú ügyfélszolgálat

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN egy újabb kiváló választás Ausztráliában a piacon kívüli Netflix megtekintésére. Olyan módon zárja fel a könyvtárakat, mint 2014-ben – évekkel azelőtt, hogy a Netflix bevezetett VPN-tilalmát.

Néz a Netflix USA-t Ausztráliából a NordVPN segítségével

A szerver teljesítménye annyira jó, mint amennyire csak kap, tehát az ultra-nagyfelbontású beállításokkal sem lesz probléma az adatfolyammal. Az 58 országot átfogó szerverlista azt jelenti, hogy nem kell csak a Netflix USA nézésére korlátozódnia.

A NordVPN segítségével akár hat eszközt is csatlakoztathat egyidejűleg – rengeteg még a legnagyobb családok számára is.

És amellett, hogy a NordVPN Netflix combo működik, abban az esetben, ha bármilyen csuklás történik, hasznos ügyfélszolgálat elérhető éjjel-nappal csevegés vagy e-mailben..

30 napos pénz-visszatérítési garanciát kap a teljes nyugalomért is.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem nulla naplózással
 • Nagy (és egyre növekvő) szerverhálózat
 • Jó kapcsolatteljesítmény
 • Speciális kiszolgálók (beleértve a dupla VPN-t, az elmosódott felhasználót és a Tor-ot a VPN felett)
 • Tiszta, könnyen használható ügyfél
 • Együttműködik a Netflix-szel és a legtöbb más streaming szolgáltatással
 • Lehetővé teszi a Torrenting és a P2P használatát
 • Dedikált IP-címeket kínál
Hátrányok
 • Nincs osztott alagút funkció
 • Kicsit drága a rövidebb távú terveknél

3. CyberGhost

CyberGhost logó

Néhány VPN-szolgáltató kicsit találgatásokkal készíti el, hogy mely kiszolgálót használja a Netflixhez. A CyberGhost esetében nem így van. A célra optimalizált amerikai Netflix szerverük a lehető legtisztább.

Streaming USA Netflix Ausztráliában a CyberGhost segítségével

A teljesítmény kiváló. A legjobb letöltési sebesség, amelyet a CyberGhost-hoz mértem, 103,1 Mbps volt – sokkal gyorsabb, mint amit a Netflix javasol, hogy a maximális minőség eléréséhez szükséges. Valójában a 90 ország teljes szerverhálózata majdnem olyan gyors.

A CyberGhost kliense egyszerűen használható, és hét nagylelkű egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

A teljes 45 nap alatt kipróbálhatja a szolgáltatást. Ez a legfelső szintű VPN-k leghosszabb pénz-visszatérítési garanciája és annak igazolása, hogy a CyberGhost mennyire bízik az általuk kínált minőségben.

Feltétlenül vegye igénybe a jelenlegi CyberGhost értékesítéseket is. Ez a szolgáltató az egyik legjobb ajánlat.

Előnyök
 • Nulla naplózás a maximális adatvédelem érdekében
 • Kiváló szerverelosztás több mint 7100 szerverrel 90 országban
 • Nagyon gyors csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel és a BBC iPlayer-rel
 • Lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását
 • Hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garancia
Hátrányok
 • Megkérdőjelezhető hírnevű anyavállalat
 • Konvertált kézi OpenVPN beállítás
 • Nem működik Kínából

4. PureVPN

PureVPN logó

A PureVPN büszke arra, hogy hagyja figyelni a földrajzilag blokkolt tartalmakat a világ bármely pontjáról, és ezek minden bizonnyal nem csalódnak a Netflix USA-ban. Egyszerűen csatlakozzon a jól megjelölt speciális kiszolgálójukhoz, és máris elmehet.

Az USA Netflix Ausztráliában dolgozik a PureVPN-nél

A szervereik hatalmas listája, amely 131 országot fed le, lehetővé teszi, hogy bármilyen Netflix könyvtárhoz csatlakozzon, nem csak az amerikai verzióhoz. Netflix Brazil, bárki?

A sebességtesztjeim alapján a PureVPN egyben a leggyorsabb VPN is, amellyel meg tudja kezdeni a kezét, tehát itt nincs pufferolással vagy képblokkolással kapcsolatos probléma..

A PureVPN bármilyen eszközön is futtatható. A Windows, a MacOS, az Android és az iOS természetesen adott. De a Linux, az Android TV, az Apple TV, a BoxeeBox, a Roku, a Firestick, a Kodi, a több útválasztó és a több mint 20 másik platform szintén teszi a listát.

És az ár megfelelő – különösen, ha jelenleg elérhető promóciós kód. Figyelembe véve, hogy mennyit kap, a PureVPN fantasztikus értéket kínál.

Előnyök
 • Kiváló sebesség
 • Hatalmas szerverhálózat (131 ország)
 • Feloldja a Netflix, az iPlayer és több mint 70 egyéb streaming szolgáltatás blokkolását
 • Kompatibilis több mint 50 készülékkel és platformon
 • Függetlenül hitelesített nulla log VPN szolgáltató
 • Dedikált IP opció
 • Kiváló érték
Hátrányok
 • Az alkalmazások egy kicsit lengyelül használhatók
 • Néhány szakaszos csatlakozási probléma

5. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Annak ellenére, hogy nem mindig volt az első próbálkozás, nulla kérdésem volt az amerikai Netflix feloldásáról az ExpressVPN segítségével. Nem számít, mit ront rájuk a streaming óriás, továbbra is működnek. És ezért oly sok ember továbbra is használja őket.

ExpressVPN feloldása az amerikai Netflix

Az ExpressVPN egyik korlátozó tényezője az lehet, hogy csak három eszközcsatlakozást tesznek lehetővé egyszerre. Legtöbbünk számára ez nem kérdés, de ezt szem előtt kell tartani.

Ezen kívül az ExpressVPN lehetővé teszi az összes Netflix könyvtár és minden más szolgáltató figyelését. Állandóan jó sebesség és egy hosszú szerverlista gondoskodik erről.

Az ExpressVPN kiemelkedő tulajdonságai a szuper intuitív alkalmazás és a kiváló ügyfélszolgálat – ez utóbbi, amint azt az áttekintésemben állítom, messze a legjobb az üzleti életben.

Sajnos az ExpressVPN nem a legolcsóbb a VPN-k közül, még a kézben lévő kuponkóddal sem. De véleményem szerint Ön nem csak azt kapja meg, amit fizet.

Előnyök
 • Funkcióban gazdag és intuitív ügyfél
 • Erős háttér-technológia
 • Rengeteg szerver és szerverhely
 • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel
 • Kiváló ügyfélszolgálat
Hátrányok
 • Néhány összesített naplózás
 • Nem a legolcsóbb

Netflix AUS vs. Netflix USA

Tehát mennyire különböznek a Netflix ausztrál és amerikai verziói? Eléggé.

E cikk írásakor az American Netflix összesen 5829 címet kapott. Ezek közül 3922 a film és az 1907 sorozat.

Összehasonlításképpen: Ausztrália 3643 filmhez és 1911 sorozathoz fér hozzá, összesen 5554 címhez.

Ne feledje, hogy ezek a címek sem fedik át egymást, azaz a gyakorlatban a különbség sokkal nagyobb.

Ne érts félre. Az ausztrál Netflix könyvtár kiváló, és minden bizonnyal az első öt közé sorolnám. De még mindig sok olyan cím hiányzik az Egyesült Államok számára, amely hiányzik. Néhány a legnépszerűbbek közül:

 • Jobban hívja fel Saulot
 • Breaking Bad
 • Hívd a szülésznőt
 • A vaku
 • Gray anatómiája
 • A Gyűrűk Urának trilógia
 • Sherlock
 • Szuper csaj
 • The Walking Dead

Ahol az ausztráliak jobban részesülnek, az az árképzés. A Netflix három szintje 20–25% -kal olcsóbb, mint az Egyesült Államokban.

PlanUS ár (USD) Ausztrália ár (AUD)
Alapvető$ 8.99$ 9.99
Alapértelmezett$ 12.99$ 13.99
Prémium$ 15.99$ 19.99

Netflix és Geo-Blocking

A földrajzi blokkolás akkor történik, amikor a tartalom korlátozott – legyen az megváltozott vagy korlátozott – a földrajzi elhelyezkedése alapján. A Netflix egy erősen földrajzilag blokkolt webhely.

Miért működik a Netflix Geo-Block tartalma Ausztráliában?

A Netflix nagy részét termeli tartalmából, de még ennél is több licencre ad lehetőséget. Ez az engedéllyel rendelkező tartalom ezért használja a vállalat a földrajzi blokkolást.

A legnépszerűbb műsorok és filmek forró árucikk az online streaming világban, és a hozzájuk fűződő jogokat gyakran országonként adják el..

Mivel a Netflix nem mindig tudja megszerezni a programhoz való jogokat – például egy másik szolgáltatással kötött megállapodás már létezik – ausztrál könyvtáraik különböznek az amerikai könyvtártól (és valójában minden más ország).

És a tartalom szerzői jogtulajdonosaival kötött szerződésszegések elkerülése érdekében a Netflix-nek meg kell próbálnia megakadályoznia, hogy belépjen a kizárólag az Egyesült Államokba tartozó műsorokba. Ezért a földrajzi blokkolás.

Ha bármikor kíváncsi, hogy mennyire különböznek a különféle Netflix könyvtárak, és mire számíthat valószínűleg arra, hogy csak Ausztráliára ragaszkodik, tekintse meg az uNoGS.com oldalt..

Hogyan működik a Netflix Geo-Block tartalma?

Tehát honnan tudja a Netflix, hogy Ausztráliában van? Ha megnézi az eszköz könnyen nyomon követhető IP-címét.

Az internettel összeköttetésnek, a számítógéptől és a mobiltelefontól az okos TV-hez, IP-címe van. És minden szellemi tulajdon egy nagyon specifikus földrajzi területhez van kötve.

Úgy gondolja, hogy az eszköz IP-je az otthoni levelezési címének felel meg. Ott van, hogy a Netflix szerverek – és természetesen minden más online szolgáltatás és webhely – tudják, hova kell adatokat küldeni.

A VPN először elrejti az Ön IP-címét. Ezután más országot rendel hozzá Önhöz, amelyben a VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódik.

Azáltal, hogy úgy néz ki, mintha az Egyesült Államokban, és nem Ausztráliában tartózkodik, a VPN lehetővé teszi az American Netflix elérését.

A VPN nem működik a Netflix USA-val?

Még a legjobb VPN-ek is, amelyek általában az amerikai Netflix feloldását anélkül tudják, hogy izzadtságot okoznának, időről időre leállnak. Amikor ez megtörténik, a következő képernyő jelenik meg:

A Netflix USA blokkolta a VPN használatakor

A fenti üzenet azt jelenti, hogy a VPN-kiszolgálót, amelyhez csatlakozott, a Netflix feketelistára került, és nem fog tovább működni.

Bármennyire is hangzik, semmi sem kell aggódnia, és egyszerű javítás. Csak azért, mert az egyik kiszolgálót feketelistán szerepeltetjük, még nem jelenti azt, hogy mind vannak.

A legegyszerűbb megoldás egy másik szerver kipróbálása. A jó VPN-k általában gyorsan megjavítják őket, tehát a munka körül mindig soknak kell lennie.

Kipróbálhatja a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatát is. Nagyon örülnek, hogy jó szerverre mutatnak. Minden, az általam felsorolt ​​szolgáltatónak élő chat van, tehát a válasz megszerzése csak néhány percet igénybe vehet.

Mint korábban már említettem, a megfelelő VPN mellett soha nem tudtam felszabadítani a piacon kívüli Netflix blokkolását. Időnként csúnya is előfordulhat, de végül ez egy olyan módszer, amely továbbra is nagyon-nagyon jól működik.

Jogos-e nézni a Netflixet egy VPN-vel Ausztráliában?

Sok előnye van annak, ha Netflix régióját Ausztráliáról az Egyesült Államokra változtatja. És amint láthatja, ezt nem könnyű elvégezni. A következő kérdés mindazonáltal törvényes – Ausztrália és a Netflix szempontjából is.

A VPN-ek legálisak Ausztráliában?

Igen, a jelenlegi ausztrál törvények szerint a VPN használata törvényes. És miközben a VPN-t a tartalom megkerülésére használja, a földrajzi blokkolás kissé szürke terület lehet, ez szintén nem illegális.

Más szavakkal: nincs olyan ausztrál törvény, amely tiltja a Netflix programozásának az USA-ból történő streamingjét.

A Netflix streaming VPN-en keresztül legális?

A Netflix évek óta korlátozza a VPN használatát, tehát egyértelműen inkább azt szeretnék, ha mi nem használjuk őket szolgáltatásunk eléréséhez. Miért? Mivel jogilag kötelesek megkísérelni végrehajtani licencszerződésüket a tartalomtulajdonosokkal.

Itt a kulcsszó a kipróbálás. És amit látszólag csinálnak, elég erőteljesen próbálják kielégíteni a jogosultakat anélkül, hogy túlságosan zavarnák az előfizetőket.

Annak ellenére, hogy a Netflix könnyen tilthatna valamely VPN-t használó szolgáltatását, ez még egyszer nem történt meg. Végül is, ha a VPN-ket használó előfizetők százezrei (ha nem milliói) esik ki, akkor nem tűnik olyan nagynak a mérlegben, ha nem?

Tehát végül, míg a VPN hivatalos használatával nézi a Netflixet, rosszallásra kerül, a gyakorlatban senki sem fog megbüntetni téged.

Csináld ingyenes VPN-k feloldását az ausztráliai amerikai Netflix feloldásáról?

Elméletben feloldhatja az USA Netflix blokkolását egy ingyenes VPN-sel. A gyakorlatban azonban ennek valószínűsége, hogy kevéssé működik.

Ha olyan szolgáltatót talál, amely működik, tartsa magát szerencsésnek. De tudjuk azt is, hogy nem fog tartani.

A Netflix rendszeresen feketelistára veszi a VPN-kiszolgálókat. A fizetett VPN-szolgáltatók rendelkeznek erőforrásokkal ahhoz, hogy ezeket a kiszolgálókat gyorsan kicseréljék, és többnyire egy lépéssel el tudják maradni a Netflixnél. Az ingyenes szolgáltatók ezt nem tudják megtenni.

Az ingyenes VPN-ek általában sávszélesség-korlátozásokkal is járnak, és kiszolgálók túlterhelésétől szenvednek. Mindkét dolog az optimálisnál kevesebb video streaming élményt nyújtja – különösen magas minőségű.

A magánélettel és a biztonsággal kapcsolatos aggályok miatt kerülöm az ingyenes szolgáltatókat is.

A fizetett VPN-ektől eltérően sok ingyenes alternatíva nemcsak naplózza az online tevékenységeket, hanem az adatait is eladja a hirdetőknek. Mivel nem számítanak fel előfizetési díjat, más bevételi forrásokat kell találniuk a túléléshez.

Tehát, amennyire szeretek pénzt megtakarítani, sajnos nincs jó ingyenes módja – VPN vagy más módon – a Netflix USA streamingjének Ausztráliából.

Záró szavak

Olyan jó, mint a Netflix Australia, az Egyesült Államokban a programozási választás éppen ennél sokkal jobb. És rengeteg legjobban értékelt show csak ott érhető el.

Miért korlátozza a nézett műsorokat, amikor ilyen könnyen megszerezheti az American Netflix-et Ausztráliában? Adj magadnak a hatalom, hogy bármire hozzáférhessen, amelyet az streaming óriás kínál. Ezután dőljön hátra, pihenjen és elharapjon.

Még szintén kedvelheted:
 • A legjobb VPN-k a Netflix számára
 • Működik-e a magán-Internet hozzáférés a Netflix-rel?
 • Az IPVanish működik-e a Netflix-rel?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map