Hogyan nézhetjük az Egyesült Királyság tévét külföldön

Hogyan nézhetjük az Egyesült Királyság tévét külföldön


A brit tévében mindig van valami. A BBC, az ITV, a Channel 4, a Sky és sok más között soha nem veszítünk veszteséget a nagyszerű programozásért. Mivel minden csatorna streaming alkalmazást kínál (gondoljon a BBC iPlayerre, az ITV Hubra vagy a Sky Gora), a kedvenc műsoraival való lépést tartani nagyon könnyű.

Könnyű, amíg tartózkodik az Egyesült Királyságban, azaz.

Próbáld meg külföldi tartalmakat közvetíteni, és esélye van, hogy a következő üzenettel üdvözlő üzenetet kapsz:

A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnos a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák.

De ne aggódj. A megjelenések ellenére, Az Egyesült Királyság tévét külföldön nézni könnyű. Függetlenül attól, hogy az Egyesült Államokban üzletel, nyaralsz Cipruson vagy Máltán, anglophilet pedig Ausztráliában vagy Kanadában, vagy téliét Spanyolországban, Portugáliában vagy Franciaországban tölti, továbbra is megbízhatóan nézheti meg a brit televíziót.

És ez természetesen vonatkozik mind az élő közvetítésekre, mind a korábban bemutatott igény szerinti programozásra.

Szóval, mi a trükk? Olvassa tovább és derítse ki.

Hogyan nézhetjük az Egyesült Királyság tévét külföldön: Gyors indítás

Az legegyszerűbb megoldás a világ minden tájáról elkerülni a földrajzi zárolást és megtekinteni a kedvenc brit TV-műsorokat jó VPN.

A valódi IP-cím elrejtésével és az Egyesült Királyságból származó helyettesítésével a VPN a BBC-hez, a Channel 4-hez vagy bármely más szolgáltatáshoz úgy néz ki, mintha az eszköz az országban található, még akkor is, ha nem.

Más szavakkal: egy VPN lehetővé teheti a korábban megmutatott és élő TV-tartalom streamingjét rövidesen.

És olyan könnyű beállítani. Itt van egy gyors lépésről lépésre (a kedvenc TV-műsorok elvégre senkit sem várnak).

 1. Válasszon egy VPN-t. Jelenleg a CyberGhost szolgáltatást használom, de az ezen az oldalon felsorolt ​​bármely szolgáltatónak vagy az Egyesült Királyságbeli VPN-listámnak jól kell működnie.
 2. Feliratkozás a szolgáltatásra, és telepítse az alkalmazást az eszközére vagy a számítógépére.
 3. Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba.
 4. Válasszon egy VPN szervert az Egyesült Királyságban, és csatlakozzon hozzá.
 5. Nyissa meg a megtekinteni kívánt TV-csatorna webhelyét. A csatorna TV-alkalmazásai is működni fognak.
 6. Vedd fel a lábad, és élvezd a show-t!

A fenti lépések dolgozzon bármilyen brit streaming szolgáltatáshoz, köztük a BBC iPlayer, az ITV Hub, a Channel Four All 4, a Sky Go és mások. Könnyű, igaz?

Miért használjon VPN-t a brit TV külföldi nézéséhez??

Tehát szólva: VPN-re van szüksége az Egyesült Királyság TV-jének az országon kívüli nézéséhez, mert egyet nem tudsz csinálni.

A brit műsorszolgáltatók nem mindig tartják meg a bemutatott filmek vagy sorozatok nemzetközi jogait. Tehát a tartalomtulajdonosok kielégítése érdekében blokkolják az idegen IP-címmel rendelkező eszközök hozzáférését.

Ez azt jelenti, hogy bárki számára, aki fizikailag az Egyesült Királyságon kívül található, akár a TV-licencdíjat is fizet, a csalódás és a gyakori bejelentkezés olyan hibákkal, mint az alábbi.

Nem lehet az Egyesült Királyság tévét nézni az Egyesült Államokban vagy Kanadában

A VPN a tökéletes eszköz az ilyen típusú földrajzi korlátozások megkerülésére. Megtévesztheti a streaming szolgáltatást azzal, hogy azt gondolja, hogy készüléke az Egyesült Királyságban van, még akkor is, ha külföldön van. Ez sokkal megbízhatóbb is, mint az ilyen árnyékos élő TV-webhelyek bármelyike ​​- és a képminőség különbsége olyan lehet, mint éjjel-nappal.

Szép bónuszként a VPN-ket is növelje magánéletét és a biztonság bármikor, amikor is használja őket.

És miután beállított egy VPN-t, felhasználhatja streaming programozás bármilyen szolgáltatásból az Egyesült Királyságon kívül. Ez például az egyik legjobb módja annak, hogy megnézzük a többi ország Netflixét.

Hogyan válasszunk olyan VPN-t, amely streaming UK show-kat mutat

Itt vannak olyan dolgok, amelyek egy kicsit bonyolultabbá válnak, bár nem sokkal bonyolultabbá. Számos ok miatt, egyes VPN-szolgáltatások nem működnek szinte, mint mások, a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához. A BBC iPlayer, amely észleli a VPN használatát, például sok szolgáltató közismert problémája, bár meglepően könnyű megoldást kínál..

Szóval honnan tudja, melyik VPN lehetővé teszi a brit TV-k megbízható közvetítését az Egyesült Királyságon kívülről? Itt vannak négy nagy dolog figyelni kell.

 1. Több brit szerver

  Minél több szerver van a VPN-ben az Egyesült Királyságban, annál jobb.

  A tartalomszolgáltatók tisztában vannak azzal, hogy a VPN milyen egyszerűen használható blokkjaik megkerülésére. Tehát mindent megtesznek annak érdekében, hogy feketelistára helyezzék a VPN-k által használt Egyesült Királyság IP-címeit, és úgy kezelik őket, mintha idegenek lennének.

  Ennek körül nincs lehetősége.

  A jobb VPN-szolgáltatások azonban nagyon jóak a feketelistára felvett IP-k cseréjére azokkal, amelyek működnek. A hátránya, hogy ez a folyamat időt vehet igénybe – a szolgáltatótól függően, néhány órától néhány napig.

  Több száz brit kiszolgálóval rendelkező VPN használatával nagyszámú IP-címet választhat, és nincs probléma, hogy megtalálja azt, amely lehetővé teszi az Egyesült Királyság tévékének külföldi nézését..

 2. Kiváló szerversebesség

  Mi értelme lehet az Egyesült Királyságban a videotartalmak streamingjének, ha csak pixelekkel látott rendetlenséget látsz – vagy ami még rosszabb, 10 másodpercenként megszakítják a bosszantó centrifugálási mutatók..

  A frusztráció nélküli megtekintési élmény érdekében – ami különösen fontos, ha élőben szeretné nézni a TV-t – a VPN-nek gyorsnak kell lennie, és könnyen kezelnie kell a legmagasabb sávszélességű tevékenységeket is. A leggyorsabb VPN oldalamon található összes szolgáltató illeszkedik ehhez a számlához, csakúgy, mint az alább felsorolt ​​összes szolgáltató.

 3. A megfelelő VPN szolgáltatások

  A szivárgás elleni védelemnek egy VPN-t kell tartalmaznia a problémamentes nézéshez. Enélkül az összes TV-streaming szolgáltatás rájön, hogy az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik – még akkor is, ha IP-címe másként rendelkezik.

  Egy másik praktikus szolgáltatás, amelyet egyes szolgáltatók, például a CyberGhost és a PureVPN kínálnak, az egyes TV-folyamokra elkülönített szerverek. Mindkettőnek például van egy speciális BBC iPlayer szervere, amely tapasztalatom szerint az egyik legmegbízhatóbb módja a szolgáltatás külföldi elérésének..

 4. Nagyszerű ügyfélszolgálat

  Ez nyilvánvaló lehet, de a nagyszerű ügyfélszolgálat minden VPN-szolgáltató számára kötelező. A szoftver szoftver, és a problémák bármikor felmerülhetnek. Különösen hasznos lehet az élő csevegési lehetőség használata.

  A technikai kérdések megoldásán túl a jó támogatás egy olyan szerver felé is vezet, amelyik a kedvenc brit csatornáival működik, ha a csatlakozás során problémák merülnek fel..

Igen, egy jó VPN megkeresése az Egyesült Királyságban televíziózáshoz külföldön némi munkát igényelhet. Szükség van azonban a későbbi csalódások elkerülésére. És őszintén szólva, valószínűleg könnyebb, mint amilyennek hangzik – különösen akkor, ha kiindulási pontként (az alább felsorolt).

A legjobb VPN-ek külföldi brit televíziózáshoz

Az alábbiakban felsoroljuk, mely tapasztalataim szerint a legjobb VPN-ek a brit televíziózáshoz az Egyesült Királyságon kívül. A BBC-től és az ITV-től a Channel Four-ig és akár a Netflix UK-ig is, ezek a szolgáltatók lehetővé teszik, hogy naprakészen tartsa kedvenc TV-műsorait, függetlenül attól, hogy a világban hol tartózkodsz.

1. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost az én választásom, mint a legjobb VPN, aki külföldi UK TV-hez fér hozzá. Három különböző helyszínen található 480 brit szerverrel soha nem fog vesztegetni a választás. A VPN jól működik minden nagyobb csatornával, sőt olyan kiszolgálókat is kínál, amelyek kifejezetten a BBC iPlayer és a Netflix UK streamingjére szólnak..

A teljesítmény nem az aggodalomra ad okot a kiváló sebességmérési eredményekkel az Egyesült Királyságban, sőt, csaknem a világ bármely más részén.

És a világ többi részéről szólva, a CyberGhost szerverhálózata összesen 90 országot ölel fel. Ez azt jelenti, hogy nagyjából bárhová csatlakozhat, ha valaha is az Egyesült Királyságon kívüli országokból szeretne adatfolyamot közvetíteni.

A CyberGhost a VPN-szolgáltatók leghosszabb pénz-visszatérítési garanciájával rendelkezik – teljes 45 napot kap a szolgáltatás teljes kockázatmentes kipróbálásához. És a jelenlegi promócióikkal ez egy nagyon megfizethető szolgáltatás is.

Előnyök
 • Nulla naplózás a maximális adatvédelem érdekében
 • Kiváló szerverelosztás több mint 7100 szerverrel 90 országban
 • Nagyon gyors csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel és a BBC iPlayer-rel
 • Lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását
 • Hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garancia
Hátrányok
 • Megkérdőjelezhető hírnevű anyavállalat
 • Konvertált kézi OpenVPN beállítás
 • Nem működik Kínából

2. NordVPN

NordVPN logó

Az Egyesült Királyságban lévő 610 szerverrel és világszerte 80 helyszínen több mint 5600 szerverrel a NordVPN egy újabb kiváló választás az Ön televíziós streaming-igényeihez. Közismertek arról, hogy hatalmas képességgel bírnak bármilyen földrajzilag korlátozott tartalom feloldására az Egyesült Királyságban és azon kívül.

A szerver teljesítménye csúcsminőségű, tehát az online televíziózásnak a legmagasabb videóminőségi beállításokkal történő nézése sem jelent problémát.

A NordVPN kliense tiszta és hihetetlenül egyszerűen használható. Támogatja a Windows PC-t és a táblagépeket, a MacOS-ot, az iOS-t (iPhone és iPad), az Androidot (telefon és táblagép), az Android TV-t és a Linuxot. A Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztései szintén elérhetők.

Bár az esélyek nagyok, hogy nem lesz szükséged rájuk, a barátságos csevegési támogatás 24 órán keresztül elérhető. És a NordVPN kérdéseire fel nem tett 30 napos pénz-visszafizetési garancia mellett rengeteg ideje van egy szolgáltatás tesztelésére, amely folyamatosan a piac egyik legjobb VPN-ként jelenik meg.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem nulla naplózással
 • Nagy (és egyre növekvő) szerverhálózat
 • Jó kapcsolatteljesítmény
 • Speciális kiszolgálók (beleértve a dupla VPN-t, az elmosódott felhasználót és a Tor-ot a VPN felett)
 • Tiszta, könnyen használható ügyfél
 • Együttműködik a Netflix-szel és a legtöbb más streaming szolgáltatással
 • Lehetővé teszi a Torrenting és a P2P használatát
 • Dedikált IP-címeket kínál
Hátrányok
 • Nincs osztott alagút funkció
 • Kicsit drága a rövidebb távú terveknél

3. Surfshark

Surfshark logó

Egy másik VPN-szolgáltatás, amelyet érdemes megfontolni az Egyesült Királyság tévék nézésében, a Surfshark. Egyszerűen fogalmazva: a BBC, az ITV, a Channel Four és a Netflix UK streaming tartalmát meglepővé teszi. Még a néha nehéz eljutni a Sky Go is jól működik.

A Surfshark hálózata 63 ország több mint 1040 szerveréből áll, és több brit helyet foglal magában. Ahogy az várható volt, a teljesítmény kiváló.

A szivárgás elleni védelemtől és az elpusztító kapcsolótól a kettős VPN kapcsolatig és az álcázás módig a Surfshark magánélet és biztonsági funkciókkal rendelkezik. Emellett ellenőrzött nem naplózási irányelv szolgáltató, amely a magánélet-barát Brit Virgin-szigeteken alapul.

A Surfshark 24 órás chat-támogatást kínál, és minden tervhez 30 napos garancia tartozik.

Az a hely, ahol ez a szolgáltató valóban ragyog, értéke van. A lista legolcsóbb bejegyzése, egyetlen legfelső szintű VPN sem kínál annyit, mint a Surfshark ilyen kevés.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem és biztonság naplózás nélkül
 • Nagyszerű szerver teljesítmény
 • Feloldja a Netflix, a BBC és még sokan másokat
 • Könnyen használható ügyfél
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Torrent támogatás
 • Olcsó
Hátrányok
 • Inkonzisztens sebesség néhány helyen
 • Meglehetősen lassú ügyfélszolgálat

4. PureVPN

PureVPN logó

A PureVPN állítólagos hírneve a 2070-es erős szerverlista, amely egy hatalmas 131 országot ölel fel. E szerverek közül 168 az Egyesült Királyságban található, négy helyre oszlik.

Miután mindig forgalmazták magukat a streaming legfontosabb választásaként, a PureVPN valóban nem okoz csalódást. Szerversebességük az osztály legjobbja, és tucatnyi kiszolgáló, amelyek úgy vannak konfigurálva, hogy kifejezetten a kiválasztott csatornákkal működjenek (beleértve a BBC-t, az ITV-t és a Csatornát az öt), azt jelenti, hogy bárhol megnézheti, amit akar, amikor csak akar..

Az ügyfél több mint 50 különféle operációs rendszert és eszközt támogat, és rengeteg fejlett funkcióval rendelkezik. A szükséges adatfolyamok és a kedvező igényes adatfolyamok, mint például a szivárgásvédelem, a megosztott alagút kialakítása és az internet letiltása kapcsoló mind felkészítik a listát.

Ha előfizetésre vágyik (amely egyébként 31 napos visszatérítési garanciával jár), akkor mindenképpen vegye igénybe a jelenlegi PureVPN kedvezményeket – ne fizessen teljes árat.

Előnyök
 • Kiváló sebesség
 • Hatalmas szerverhálózat (131 ország)
 • Feloldja a Netflix, az iPlayer és több mint 70 egyéb streaming szolgáltatás blokkolását
 • Kompatibilis több mint 50 készülékkel és platformon
 • Függetlenül hitelesített nulla log VPN szolgáltató
 • Dedikált IP opció
 • Kiváló érték
Hátrányok
 • Az alkalmazások egy kicsit lengyelül használhatók
 • Néhány szakaszos csatlakozási probléma

5. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az iparág legelismertebb VPN-szolgáltatója, az ExpressVPN minden tekintetben teljesít, ideértve az Egyesült Királyságbeli online tartalom elérését is külföldről.

Több mint száz nagysebességű szerverrel négy brit helységben kiváló streaming élményre számíthat, még akkor is, ha a videó minősége egészen meg van csapva.

Az ExpressVPN ügyfele jól átgondolt és érett. A VPN kezdőknek nagyon könnyű az indulás. De még mindig tele van sok fejlett funkcióval a köztünk lévő energiafelhasználók számára.

Az ügyfélszolgálatot általában az iparág legjobbjainak tekintik. Ha bármilyen problémája merül fel a kedvenc tartalmak lejátszásával kapcsolatban, akkor ezek azonnal rendezettek.

Az ExpressVPN sajnos az egyik legdrágább szolgáltató. Azt mondta: amit kapsz, az tiszta minőség. És általában van egy engedmény, amelyet kihasználhat, plusz egy nulla kérdés, amelyre felteszik a 31 napos pénz-visszafizetési garanciát, hogy visszatérjen.

Előnyök
 • Funkcióban gazdag és intuitív ügyfél
 • Erős háttér-technológia
 • Rengeteg szerver és szerverhely
 • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel
 • Kiváló ügyfélszolgálat
Hátrányok
 • Néhány összesített naplózás
 • Nem a legolcsóbb

Melyik brit TV-szolgáltatásokat nézhetek külföldön?

VPN használatakor fel kell szabadítania a következő brit televíziós csatornák bármelyikének blokkolását, és élő TV-t közvetíthet, igény szerint rendezhető műsorokat nézhet, vagy letölthet műsorokat későbbi megtekintés céljából (feltéve, hogy a funkció létezik)..

 • BBC iPlayer (beleértve a BBC One, BBC, Two, BBC Three, BBC Four, valamint az összes speciális csatornát)
 • ITV központ (ITV lejátszó)
 • 4. csatorna mind a 4 (a.a. 4oD)
 • 5. csatorna My5
 • Sky Go és Sky Sports
 • BT Sport
 • Most TV
 • Amazon Prime Video UK
 • Netflix UK

Nézhetek egy brit TV-t egy ingyenes VPN-sel?

Elméletileg igen, egy ingyenes VPN feloldhatja a brit TV külföldi blokkolását. Gyakorlatban, szinte mindig veled fognak találkozni csalódás.

Mint korábban említettük, az Egyesült Királyságban a streaming szolgáltatások mindent tudnak a VPN-ről, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megakadályozzák őket. Ezt úgy teszik, hogy feketelistára helyezik a szerver IP-címeit, amelyeket a VPN ezt követően kicserél, és körbe-körbe megyünk.

Az IP-k cseréje nem olcsó, és költségeket jelent, amelyekre az ingyenes szolgáltatók gyakran nem rendelkeznek. Az előfizetés nélküli VPN-ekkel, ha egy IP nem működik, általában ez az.

Más szavakkal: nehéz lehet arra, hogy olyan kiszolgálót találjon, amely bármit felold.

Ha talál egy működő szervert – ami természetesen lehetséges – az ingyenes szolgáltatók általában sebességkorlátozásokat és adatkorlátozásokat vezetnek be. Az eredmény alacsonyabb szintű videóminőség, gyakori pufferolás és befejezetlen műsorok, amikor a sávszélesség-korlátot félúton megnézik..

Nem is említjük a gyakran vázlatos módszereket, amellyel az ingyenes VPN-k pénzt keresnek – tisztességes játék a hirdetések fecskendezésétől az adatok gyűjtéséig és értékesítéséig. És tudta, hogy a Google Play áruház sok ingyenes VPN-alkalmazásából a megdöbbentő 38% -ban tartalmazott rosszindulatú programokat?

Mindent el kell mondani: ha azt akarja, hogy az Egyesült Királyság televízióját a lehető legkisebb frusztrációval nézze meg, akkor az ingyenes VPN nem jelenti a választ.

Végső gondolatok: Nézze meg az Egyesült Királyság TV-jét bárhonnan

Minden bizonnyal értelme annak, hogy a BBC iPlayer és az ITV Hub kedvelői miért helyezték el a geoblokkokat. Ez azonban nem teszi még kevésbé bosszantóvá, amikor külföldön próbál nézni az Egyesült Királyság tévét.

A jó VPN egyszerű és megbízható megoldás a problémára, amelyre sokan évek óta támaszkodnak, és továbbra is ezt fogják tenni. És most, hogy a titokban is tartózkodsz, boldog nézés!

Még szintén kedvelheted:
 • Mi a teendő, ha a BBC iPlayer VPN nem működik
 • Kapjon egy brit IP-címet 5 egyszerű lépésben
 • Az Egyesült Királyságban a VPN-ek legálisak?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me