Szerezzen német IP-címet 5 egyszerű lépésben

Kiemelt kép a német IP-címről szóló cikkhez


Ha egy német állampolgár külföldön él vagy utazik, akkor néhány jó oka van az internet német IP-címmel történő használatához. Ennek elmulasztásakor kissé úgy érzi magát, mintha száműzetésben él.

Idegen IP-címmel azt tapasztalhatja, hogy nem tudja otthon hozzáférni a banki szolgáltatásokhoz. Nem lesz képes lépést tartani a kedvenc műsoraival olyan népszerű streaming szolgáltatásokban, mint a ZDF, a Das Erste, az ARD Mediathek, a ProSieben Video, vagy akár a Netflix Germany..

A leghatékonyabb (és messze a legegyszerűbb) módszer a német IP-cím megszerzésére egy virtuális magánhálózat (VPN) használata. Helyi IP-t fog adni és lehetővé teszi az internet-hozzáférést, mintha fizikailag Németországban található.

Szerezzen német IP-címet 5 egyszerű lépésben

A VPN-sel való kapcsolat felállítása a németországi IP megszerzéséhez nem lehet sokkal egyszerűbb. A lépések a következők.

 1. Regisztráljon egy olyan VPN-szolgáltatónál, amelynek szerverei vannak Németországban. Szeretem a CyberGhost-t, de néhány más is jól működik. Van egy listám azokról, amelyek kissé lejjebb vannak, hogy segítsen az indulásban.
 2. Töltse le és telepítse a kiválasztott VPN-szolgáltató alkalmazását. Ezt megteheti több eszközön is, ha szeretné. Minden szolgáltató lépésről lépésre ismerteti az összes operációs rendszert és platformot.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást és jelentkezzen be a szolgáltatóval beállított hitelesítő adatok felhasználásával.
 4. Válasszon egy szervert Németországban, és csatlakozzon hozzá. Az Ön készülékének IP-címe lesz az országon belül. Ha ezt meg akarja tenni, ellenőrizze újra a https://www.iplocation.net/ weboldalon..
 5. Vedd fel a lábad és élvezd hozzáférés minden korábban blokkolt német szolgáltatáshoz vagy webhelyhez.

Ennyire egyszerű.

Ha már nincs szüksége a német IP-re, csak válassza le a VPN-kiszolgálót, és zárja be az alkalmazást.

Egyébként ezeket a pontos lépéseket is felhasználhatja IP eléréséhez a világ bármely más országából, amelyben a VPN szolgáltatója kiszolgálókkal rendelkezik..

Hogyan válasszuk ki a VPN-t egy német IP-cím megszerzéséhez

Nem minden VPN-szolgáltatót hoz létre egyenlőnek, és nem mindegyik alkalmas arra, hogy mind német IP-címet, mind szolgáltatást megadjon Önnek, és elégedett lesz velük. Amikor erre a célra próbál VPN-t választani, a következőkre kell odafigyelnie.

 • Több VPN szerver Németországban

  A VPN-szolgáltatók nem szerezhetnek neked Németország alapú IP-címet, ha nem működtetnek szervert az országban. Ez az első dolog, amelyet kétszer ellenőrizni kell. És minél több szerver van, annál jobb.

  Ha sok ember egy szervert használ, akkor ez túlterhelt lehet, és súlyosan lelassíthatja internetkapcsolatát. Ha sok választási lehetősége van, akkor mindig olyan szervert kell találnia, ahol a torlódások okozta teljesítményproblémák nem jelent problémát.

 • Feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalom és szolgáltatások blokkolását

  Csak azért, mert egy VPN német IP-t ad Önnek, ez nem azt jelenti, hogy az IP minden német weboldalhoz vagy szolgáltatáshoz működni fog. Van egy kicsit több ahhoz, hogy valaki működjön, mint pusztán egy szerver beállítása az országban, és egyes szolgáltatók egyszerűen nem törődnek azzal, vagy nem tudják megtenni ezt a további mérföldet..

 • Jó kapcsolat sebesség

  A VPN mindig kicsit lelassítja az internetkapcsolatot, de a jobb szolgáltatók a teljesítményt a lehető legkisebbre csökkentik. Ez különösen akkor fontos, ha magas színvonalú videót szeretne streaming Németországból. Csak a gyors VPN képes lépést tartani a sávszélesség igényével.

 • Több eszköz támogatása

  Ellenőrizze még egyszer, hogy a választott VPN támogat-e minden eszközt és operációs rendszert, amelyet használni kíván. Egyesek például nem működnek a Windows vagy a MacOS régebbi verzióin.

  A VPN-szolgáltatók általában azt is korlátozzák, hogy hány eszközt tudnak egyszerre csatlakoztatni a szolgáltatásukhoz. Ha úgy gondolja, hogy családjának öt tagja egyidejűleg szeretne hozzáférni a különböző német streaming szolgáltatásokhoz, akkor ellenőrizze, hogy engedélyezett-e.

Ha olyan szolgáltatót választ, amely jelöli ezeket a négyzeteket, akkor olyan szolgáltatással fog végezni, amely következetesen hozzáférést biztosít kedvenc német webhelyeihez és szolgáltatásaihoz, függetlenül attól, hogy a világban hol tartózkodik..

A legjobb VPN-ek egy német IP eléréséhez

A sok nagyszerű VPN-szolgáltatás közül néhány kiemelkedik a tömeg fölött, mivel ez a legjobb lehetőség egy német IP-cím megszerzésére.

1. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost, egészen a közelmúltig viszonylag kicsi szolgáltatója, ma súlyos iparág, és általában véve az egyik legjobb VPN.

Mivel a 684 szerver három német városban elterjedt, egyetlen szolgáltatás sem nyújt további csatlakozási lehetőségeket Németországban. Óriási hálózatuk van a világ többi részén is. Az összes szerver, függetlenül a helyétől, kiváló teljesítményt nyújt.

Romániából származik, szigorú bejelentkezési tilalommal és 256 bites AES titkosítást kínálva az OpenVPN használatával. A CyberGhost kiváló szolgáltató az online adatvédelem és névtelenség maximalizálása érdekében..

A CyberGhost VPN-ként hirdeti ki magát, amely megkerüli a földrajzilag blokkolt tartalmakat, és valóban meg is teheti. Az összes német online streaming szolgáltatáshoz és minden ország Netflix könyvtárához való hozzáférés nem válik könnyebbé vagy következetesebbé.

Előnyök
 • Nulla naplózás a maximális adatvédelem érdekében
 • Kiváló szerverelosztás több mint 7100 szerverrel 90 országban
 • Nagyon gyors csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel és a BBC iPlayer-rel
 • Lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását
 • Hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garancia
Hátrányok
 • Megkérdőjelezhető hírnevű anyavállalat
 • Konvertált kézi OpenVPN beállítás
 • Nem működik Kínából

A legjobb VPN egy német IP-n: A CyberGhost nemcsak mindent kínál, amit a legfelső szintű VPN-nek kellene, hanem ők is a legolcsóbb szolgáltatók. Az iparág legjobb 45 napos pénz-visszafizetési garanciája támogatásával más VPN sem fogja jobban kiszolgálni a német felhasználókat.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN egy olyan szolgáltatás, amely mindent megtesz, és nagyon jól teljesíti. Ők VPN, másokkal összehasonlítva gyakran összehasonlító referencia standard.

Mindez egy hatalmas globális szerverhálózattal kezdődik, amely 5845 szervert foglal magában 58 országban. Ezek közül 309 található Németországban.

Az NordVPN szerver teljesítménye kiváló, csakúgy, mint a kapcsolat biztonsága 256 bites AES titkosítás és az OpenVPN protokoll használatával..

Amellett, hogy a vállalat a panama adatvédelmi szempontból barátságos joghatósága alatt helyezkedik el, a NordVPN szintén nulla naplózási VPN, és számos adatvédelmi funkciót kínál, például a dupla VPN funkcionalitást és az Internet kill kapcsolót..

A földrajzilag korlátozott anyagokhoz való hozzáférés mindig nagyon összhangban volt a NordVPN-kel, és a szolgáltatás szinte minden tartalomszolgáltatóval működik a világon, ideértve a németországi minden nagyobb szolgáltatót is..

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem nulla naplózással
 • Nagy (és egyre növekvő) szerverhálózat
 • Jó kapcsolatteljesítmény
 • Speciális kiszolgálók (beleértve a dupla VPN-t, az elmosódott felhasználót és a Tor-ot a VPN felett)
 • Tiszta, könnyen használható ügyfél
 • Együttműködik a Netflix-szel és a legtöbb más streaming szolgáltatással
 • Lehetővé teszi a Torrenting és a P2P használatát
 • Dedikált IP-címeket kínál
Hátrányok
 • Nincs osztott alagút funkció
 • Kicsit drága a rövidebb távú terveknél

Mindent megtesz: Egy olyan VPN esetén, amely mindent jól csinál, az NordVPN-nek a listájának tetején kell lennie. Kap teljesítményt, minden elképzelhető VPN-funkciót, könnyen használható klienst és mindezt nagyon megfizethető áron.

3. PureVPN

PureVPN logó

Ha IP-címeket szeretne megnyitni a világ más részein is, Németországon kívül, akkor ne keresse tovább a PureVPN címet. A 131 ország szervereivel a hálózatuk páratlan. Németországban jelenleg 201 szervert működtetnek öt különböző városban.

A teljesítmény a PureVPN egyik erőssége. Kombinálja ezt a szolgáltató speciális kiszolgálóival a földrajzi blokkolás megkerüléséhez, és a videó streamer paradicsoma van.

A PureVPN ügyfélalkalmazása több mint 50 különféle platformot és operációs rendszert támogat. Ha képes csatlakozni az internethez, valószínű, hogy fut-e a PureVPN.

Az ügyfélnek sok kedves is van, hogy extrákkal rendelkezik. A VPN használatakor a katonai titkosításon és a biztonságon kívül a beépített rosszindulatú programok és hirdetésgátlók is védik Önt..

Előnyök
 • Kiváló sebesség
 • Hatalmas szerverhálózat (131 ország)
 • Feloldja a Netflix, az iPlayer és több mint 70 egyéb streaming szolgáltatás blokkolását
 • Kompatibilis több mint 50 készülékkel és platformon
 • Függetlenül hitelesített nulla log VPN szolgáltató
 • Dedikált IP opció
 • Kiváló érték
Hátrányok
 • Az alkalmazások egy kicsit lengyelül használhatók
 • Néhány szakaszos csatlakozási probléma

Legjobb ár-érték arány Németország számára: Ha mind a németországi, mind a világ bármely más országát tartalmak streamingjére szeretné használni, az eszközödön a PureVPN a válasz. És megemlítettem-e a szolgáltatás olcsó árát??

4. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN, amely a piacon az egyik legjobb mindenoldalú VPN-szolgáltató, egy remek választás német IP-cím megszerzésére..

A 3000+ erősebb szerverhálózatból, amely összesen 95 országot takar, több mint 100-ból kifutnak a két németországi helyszín. A szerver sebessége kiváló és könnyen kezelhető a nagyfelbontású video streaming.

Az ExpressVPN megbízhatóan feloldja a földrajzilag blokkolt tartalmakat Németországban és minden más országban, ahol szervereket működtetnek. Könnyen kezelhető kliensek, kiemelkedő biztonságot nyújtanak, és mindent megtesznek egy robusztus naplózási szabályzat nélkül..

Ahogy áttekintésemben megemlítem, az ExpressVPN egyik hátránya a költségek. De annak ellenére, hogy kissé drágábbak, ez egy szolgáltatás, amely minden fillért megér.

És kiváló kérdés nélkül, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával, nincs kockázata annak, hogy kipróbálják őket.

Előnyök
 • Funkcióban gazdag és intuitív ügyfél
 • Erős háttér-technológia
 • Rengeteg szerver és szerverhely
 • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel
 • Kiváló ügyfélszolgálat
Hátrányok
 • Néhány összesített naplózás
 • Nem a legolcsóbb

Nagy hírnév: Ha egy olyan tiszteletben tartott VPN-szolgáltatót keres, aki kiváló adatvédelmet és névtelenséget kínál, valamint a legjobb ügyfél-támogatást nyújtja az üzleti életben, akkor az ExpressVPN.

5. Surfshark

Surfshark logó

Annak ellenére, hogy meglehetősen új VPN-szolgáltatók, a Surfshark biztosan lenyűgöző. Bárki, aki VPN-sel kíván hozzáférni Németországhoz, tartsa őt a rövid listáján.

Először a Surfshark szervereket működtet 63 országban, köztük rengeteg Németországban. A Brit Virgin-szigetek adatvédelmi szempontból barátságos joghatóságán kívül működnek, nem naplóznak, és az üzleti életben a legjobb biztonsági lehetőségeket kínálják..

Gyors kapcsolataiknak és a földrajzilag blokkolt tartalmak megkerülésének képességének köszönhetően a Surfshark kiváló választás a német videótartalom streamingjéhez.

A Surfshark az egyetlen szolgáltató, amely korlátlan egyidejű kapcsolatot biztosít. Ez mindenképpen érdemes megfontolni, ha van egy csomó eszköz, amelyen szeretné használni a VPN-jét.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem és biztonság naplózás nélkül
 • Nagyszerű szerver teljesítmény
 • Feloldja a Netflix, a BBC és még sokan másokat
 • Könnyen használható ügyfél
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Torrent támogatás
 • Olcsó
Hátrányok
 • Inkonzisztens sebesség néhány helyen
 • Meglehetősen lassú ügyfélszolgálat

Korlátlan kapcsolat: A Surfshark minden olyan szolgáltatást kínál, amelyet bármely VPN-felhasználó igényelhet. Kiváló szerversebességgel, nagyszerű 24 órás támogatással és egy nagyon olcsó tervvel, amelyet egy 30 napos visszatérítés garanciája garantál, és olyan szolgáltató, amelyben nem hibázhat.

Mik a német IP-cím megszerzésének előnyei??

Mint német állampolgár, aki külföldön él vagy utazik, érdemes németországi szellemi tulajdonjogot szerezni, hogy korlátlanul hozzáférhessen bankszámlájához és pénzügyi számláihoz olyan intézményekben, mint a Deutsche Bank és a Commerzbank..

Van egy csomó streaming médiaszolgáltatás, amelyek nem működnek Németországon kívül. Tartalmazzák:

 • ARD Mediathek
 • Das Erste
 • DMAX.de
 • Netflix Németország
 • ProSieben
 • SAT 1.de
 • Sky Deutschland
 • ZDF

Ha külföldön kíván hozzáférni ezekhez, kötelező a németországi IP-cím.

A németországi IP-cím használatának másik fő oka az, hogy az ország nem korlátozza vagy cenzúrázza az internetet állampolgárai számára (ellentétben a meglepő számú más kormányokkal). Ha német IP-t használ, akkor szűrők nélkül korlátlanul hozzáférhet mindenhez online.

Miért érdemes német DNS szervert használni??

A német IP-cím használata mellett alapvető fontosságú egy német DNS-kiszolgáló használata.

Minden a fent ajánlott VPN-szolgáltató gondoskodik erről az ön számára, de ha más szolgáltatással dolgozik, akkor erről tudnia kell.

A DNS, amely a domain név szolgáltatást jelenti, olyan, mint az internet telefonkönyve.

Nem lenne praktikus, ha minden olyan webhely IP-címét megjegyeznénk, amelyet szeretnénk meglátogatni. A DNS-kiszolgálók a webhelyek nevét az IP-khez rendelik, így az előbbi az egyetlen, amit meg kell emlékezni.

De a webhely domainneveinek és IP-címeinek feltérképezése mellett a DNS-kiszolgáló nyomokat is adhat az Ön tartózkodási helyére vonatkozóan.

Ha VPN-t használ egy német szerverrel, de DNS-kereséseket hajt végre a franciaországi szerverek ellen, akkor továbbra is blokkolhat bizonyos webhelyeket. Ennek oka az, hogy a webhelyek meg tudják határozni, hogy melyik DNS-t kér információt.

A német DNS használata mellett a német IP-cím javítja ezt. A webhelyek és a szolgáltatások számára csak lehetetlenné válik, hogy a forgalmat másként látja, csak Németországból érkezőként.

A kettő kéz a kézben jár. Győződjön meg arról, hogy mindkettőt használja.

Miért nem megfelelőek a ingyenes VPN-ek egy német IP-címhez?

Számos olyan VPN-szolgáltatás igényli ingyenes működését. Lehetséges, hogy érdemes-e egyikükhöz fordulni egy németországi IP-címhez.

Ingyenes VPN-k esetében a régi „mondod, amit fizetsz” kifejezés minden bizonnyal érvényes. Sok problémát szenvednek, többek között:

 • Gyenge titkosítási szabványok
 • A felhasználói adatvédelem hiánya
 • Korlátozott kiszolgálók
 • Lassú sebesség
 • Ritkán dolgozzon földrajzilag blokkolt tartalmakkal
 • Zaklató reklám
 • Ragadozó gyakorlatok

Egyszerűen fogalmazva: az ingyenes VPN-szolgáltatások nem más, mint minden. Csakúgy, mint a VPN-ek fizetése, pénzüket kell működniük a működéshez. Ha azt mondják, hogy a termékük ingyenes, akkor nagy esély van arra, hogy te vagy az igazi termék.

Az ingyenes VPN-k gyakran pénzt keresnek kínálatukkal azáltal, hogy eladják a felhasználói adatokat, hirdetéseket adnak be a böngészőkbe, és néha akár a sávszélességet is eladják hackereknek..

Bármilyen módon is nézi, német IP megszerzése nem érinti a biztonság és a magánélet feláldozását, főleg ha ez az IP egyébként nem azt teszi, amit szeretne..

A német IP-cím megszerzésének egyéb módjai

Van néhány egyéb módszer a német IP beszerzésére, amelyek hasznosak lehetnek, ha nagyon szűk költségvetéssel rendelkezik, vagy csak nagyon szórványos hozzáférésre van szüksége. Egyikük sem működik olyan jól, mint a VPN, de a teljes nyilvánosságra hozatal érdekében léteznek.

Tor böngésző

A Tor böngésző egy önkéntes alapú titkosított hálózatot használ, amelyet biztonságos, névtelen webes böngészésre terveztek. Minden nap használják az emberek a világ minden tájáról, hogy legyőzzék a cenzúrát, a megfigyelést és javítsák adatvédelmüket az interneten.

Használható német IP-cím beszerzésére, de alapértelmezés szerint nem fogja megtenni. A jelen útmutatóban leírtak szerint a motorháztető alatt kissé meg kell változtatni. Nem könnyű felállni és futni, de egy kis türelmet igényelhet.

Van néhány hátránya a Tor használatának, hogy megszerezzék a német alapú IP-t.

 1. Ez jelentősen lelassíthatja internetkapcsolatát, gyakran olyan pontig, ahol még a böngészés (nem is beszélve bármilyen video streamingről) fájdalmas lehet.
 2. A Tor csak a Tor böngészőben működik, tehát nem megoldás a nem web alapú szolgáltatásokhoz.
 3. Mint már említettem, némi műszaki beállítást igényel ahhoz, hogy következetesen biztosítson egy német IP-t.

Proxy szolgáltatás

A német IP-cím megszerzésének másik népszerű módja egy proxy szolgáltatás használata.

Míg a proxy a VPN-hez hasonlóan működik, hátránya, hogy nem nyújtanak majdnem azonos biztonságot és adatvédelmet.

Egy proxy a webes forgalmat egy nyilvános internetes kiszolgálón keresztül irányítja. Ha ez a szerver Németországban található, akárcsak a VPN-hez, akkor a megyében egy IP-címet fog megadni.

Mivel azonban a legtöbb esetben a meghatalmazásokat olyan normál emberek üzemeltetik, mint te és én, nagyon megbízhatatlanok. A teljesítmény problémát jelenthet, és az Ön által használt proxy bármikor eltűnhet (például amikor az azt futtató személy leállítja a számítógépet).

Proxy használatával ellenőriznie kell, hogy a DNS-kiszolgáló helyesen van-e beállítva.

Mint már korábban említettük, a német IP szintén nem elegendő ahhoz, hogy hozzáférést biztosítson bizonyos földrajzilag korlátozott tartalmakhoz vagy szolgáltatásokhoz. Előfordulhat, hogy az Ön által használt DNS-kiszolgálónak Németországban kell lennie.

Alsó vonal

A német alapú IP-vel bármilyen szolgáltatást és weboldalt használhat, amely általában csak az ország belsejéből érhető el, és lehetővé teszi a német tartalom közvetítését, függetlenül attól, hogy a világ többi részén hol tartózkodik. Olyan lesz, mint ott lenni.

A VPN kétségkívül a legjobb megoldás egy német IP-cím megszerzésére. Egyetlen más módszer sem felel meg az előnyeinek, a könnyű használatnak és mindenekelőtt a megbízhatóságnak. És számos kiváló ajánlattal, amelyet jelenleg a legfontosabb VPN-szolgáltatók kínálnak, ők is nagyon megfizethetők.

Még szintén kedvelheted:
 • A legjobb VPN-ek Németország számára
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map