ExpressVPN áttekintés

ExpressVPN áttekintés

ExpressVPN logóPontszám:
9.0 / 10


Az ExpressVPN, amely az egyik legismertebb VPN-szolgáltató, a környéken gyors teljesítményt, nagyszerű ügyfélszoftver-tervezést és a legszükségesebb biztonsági funkciókat kínál. A kezdők számára is könnyű felvenni és futtatni, és meghaladja az elegendő energiát bármely haladó felhasználó számára.

Előnyök
 • Funkcióban gazdag és intuitív ügyfél
 • Erős háttér-technológia
 • Rengeteg szerver és szerverhely
 • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel
 • Kiváló ügyfélszolgálat
Hátrányok
 • Néhány összesített naplózás
 • Nem a legolcsóbb

Ha VPN-szolgáltatót kellett választanom, szinte bárkinek ajánlhatnék, az ExpressVPN a listám tetején lenne..

Mindez egy kifinomult klienssel kezdődik, amely annyira egyszerű, hogy bárki használhatja, de elegendő funkcióval rendelkezik a legfejlettebb felhasználók számára is.

A biztonsági lehetőségek légmentes. És akkor természetesen van a nagy globális hálózati lefedettség és a szerver teljesítménye.

Igen, lehet, hogy ez nem a legolcsóbb VPN-szolgáltató, bár csak néhány dollárval. De amint ezt az ExpressVPN áttekintésben kifejtem, a szolgáltatás minden fillért megér.

Jellemzők

Mint egy megalapozottabb VPN-szolgáltató, azt várhatja el, hogy az ExpressVPN minden mainstream VPN szolgáltatáson megjelenjen. És minden bizonnyal nagyon jól sikerülnek.

Split alagút

Az ExpressVPN osztott alagútbeállítási opcióval érhető el Windows és macOS kliensein. Bár bizonyos okok miatt a MacOS-on a Connection Per App néven szerepel.

Egy mondatban a megosztott alagút lehetővé teszi egyes alkalmazások adatainak küldését a titkosított VPN-alagúton keresztül, ugyanakkor más alkalmazások számára lehetővé teszi a szokásos internetkapcsolat használatát..

A funkcionalitást az ügyfélszoftver általános beállítási szakaszában lehet váltani. Három lehetősége van:

 • Az összes alkalmazás használja a VPN-t (ami megegyezik a megosztott alagút kikapcsolásával)
 • Adja meg, mely alkalmazásokat szeretné használni a VPN segítségével (alapértelmezés szerint az összes többi alkalmazás a szokásos internetkapcsolatot fogja használni)
 • Adja meg, mely alkalmazásokat nem kívánja használni a VPN-t (alapértelmezés szerint az összes többi alkalmazás a VPN-t fogja használni)

Az ExpressVPN osztott alagút funkciójának konfigurációs lehetőségei

Kipróbáltam a funkciót a két operációs rendszeren, ahol elérhető, és mindkét esetben pontosan úgy működött, ahogy hirdetik.

És mi a teendő, ha osztott alagútot szeretne használni például egy Android-eszközön? Akkor sajnos más szolgáltatóval kell egyeznie. Az IPVanish és a ProtonVPN, egyaránt jól felülvizsgált VPN-k, Android-ügyfeleik számára kínálják.

BitTorrent és P2P

Az ExpressVPN fő weboldalán egyáltalán nincs említés a torrentingről vagy a P2P-ről. Tehát első pillantásra a dolgok nem tűnnek jól. Szerencsére ebben az esetben egyetlen hír sem jó hír.

Ha kicsit bemélyed, egy teljes oldalt talál a BitTorrent támogatására. Még elősegítik az uTorrent felépítését és futtatását.

Tehát igen, feltétlenül használhatja az ExpressVPN-t torrentinghez. És ha kíváncsi, megteheti bármilyen szerveren.

Az Expressvpn biztonságos a torrenting számára?

Csak azért, mert egy VPN lehetővé teszi a torzítást, még nem jelenti azt, hogy biztonságos. Az ExpressVPN használatával azonban nem kell aggódni.

Mivel kissé mélyebben foglalkozom ebben a felülvizsgálatban, az ExpressVPN nem csak a nagyon biztonságos protokollokat és a golyóálló titkosítást használja, hanem a magánélet-barát hatáskörön kívül működik, és kiváló nulla naplózási politikával rendelkezik..

Más szavakkal: amikor az ExpressVPN-t használja a torrenthez, nincs esély arra, hogy a tevékenység visszakereshető veled. Biztonságban vagy.

ExpressVPN és Netflix

A Netflix által nem blokkolt – különösen az amerikai verzió által nem blokkolt – VPN megtalálása nem volt könnyű feladat, mivel a vállalat 2016 elején bevezetett VPN-tilalmat..

Úgy tűnik azonban, hogy az ExpressVPN a néhány kivétel közül, és tökéletesen működik (legalábbis ahogy ezt írom).

ExpressVPN és a Netflix

Nem minden egyes amerikai szerver kap hozzáférést. Ezeknek körülbelül felét elutasították a rettegett „Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használsz” hibával. De egy működőképesnek legfeljebb néhány újracsatlakozási kísérletet meg kell tennie.

Másutt az ExpressVPN jobban teljesített a Netflixnél. Például nulla kérdésem volt a szolgáltatás kanadai vagy brit verziójának elérésében.

Adatok, sávszélesség és csatlakozási korlátok

Az ExpressVPN nem határoz meg korlátozásokat az adatokra vagy a sávszélességre, és nem számíthatnék rájuk. Manapság senki sem tartja tiszteletben a VPN szolgáltatót.

Az egyidejű csatlakozások száma azonban korlátozott.

Hány felhasználó használhatja az ExpressVPN-t?

Egy ExpressVPN előfizetéssel öt felhasználót vagy eszközt csatlakoztathat egyszerre.

Telepítheti az ügyfelet annyi eszközre, amennyit csak akar. Csak ötnél többet nem tud egyszerre csatlakoztatni a VPN-hez.

Az ötszörös többé-kevésbé az iparági szabvány, és a gyakorlatban ritkán kell több kapcsolatot létesítenie egyszerre. Valójában számomra három nyújtja azt.

Ennek ellenére, ha úgy találja, hogy a „Connection Limit Reached” üzenet túlságosan gyakran látszik, az ExpressVPN útválasztókon fut. Ilyen beállítás esetén csak a router aktív kapcsolatnak számít, és a mögötte ülő potenciálisan tucat eszköz nem.

Alternatív megoldásként, ha a kapcsolat korlátozása problémát jelent, megvizsgálhat más jól áttekintett szolgáltatókat is, például a Surfshark szolgáltatást, amelyek egyáltalán nem fedik le az egyidejű kapcsolatokat..

Más funkciók

Van néhány más figyelemre méltó ExpressVPN szolgáltatás.

Az egyik az ügyfélen belüli VPN sebesség tesztelése. Ez lehetővé teszi az ExpressVPN-kiszolgálók jelenlegi várakozási idejének és letöltési sebességének tesztelését (régiókra bonthatja a dolgokat).

A látencia eredmények elég pontosnak tűntek. A letöltési sebesség eredményei azonban messze voltak, mint sokkal lassabban, mint amilyenek valójában vannak.

Például az amszterdami helyszíni saját sebességtesztjeim 50 Mbps sebességű letöltési teljesítményt mutatnak.

A kapcsolat sebességének ExpressVPN áttekintése

A legjobb, amit az ügyfél eszközén keresztül kaptam, 11,59 Mbps sebességgel.

Az ExpressVPN ügyfélen belüli sebesség-teszt eredményei

Látom, hogy ez a szolgáltatás hasznos a leggyorsabb szerver kiválasztásánál (és talán erre szánták). De úgy tűnik, hogy nem ad vissza a tényleges teljesítményre utaló számokat, amelyekről egy kicsit később beszélek.

Egy hasznosabb szolgáltatás, az ExpressVPN egy kill kapcsolót is kínál. Erre is hamarosan eljutok, az alábbi adatvédelmi és biztonsági szakaszban.

Adatvédelem és biztonság

Amikor egy VPN-szolgáltató egy magánélet-barát országból működik, egyértelműen nem rendelkezik naplózási politikával, és a rendelkezésre álló legmegbízhatóbb titkosítási lehetőségeket használja, akkor tudja, hogy (és az Ön adatai) jó kezekben vannak.

Az Express VPN segítségével pontosan ezt kapja meg.

igazságszolgáltatás

Az ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken működik (BVI). Ez jó hír az adatvédelem szempontjából.

Először is, a BVI-nek nincs adatmegőrzési törvénye. Másodszor, nem vesznek részt intelligencia-megosztási paktumokban (a világ 5 szemét, 9 szemét vagy 14 szemét).

Harmadszor, a BVI egy kicsit adóparadicsom. Ha valaha is aggodalomra ad okot a magánélet fenntartása, komolyan kétlem, hogy így lenne.

Naplózási politika

Noha az ExpressVPN közel áll ahhoz, hogy abszolút nincs naplózási politikája, kissé elmaradnak.

Nem tárolnak olyan kritikus részleteket, amelyek felhasználhatók az Ön azonosítására, például az IP-címét, a DNS-lekérdezéseket vagy a forgalmi rendeltetési helyet (amint az a webhelyükről alább látható képernyőképen látható).

ExpressVPN nyilatkozat arról, hogy nincs naplózási politikájuk

Jelentkeznek azonban néhány részletet állítólag a jó felhasználói élmény biztosítása érdekében. Ezek körvonalazódnak az ExpressVPN adatvédelmi politikájában, és a következőket tartalmazzák:

 • Az alkalmazás melyik verzióját használja
 • A VPN-kiszolgálóhoz történő kapcsolódás dátumai (bár nem az idők)
 • Melyik országból vagy internetszolgáltatóhoz csatlakozik (de az IP-jéhez nem … ez fontos)
 • Melyik VPN helyhez csatlakozik (de a kimenő IP-hez nem … ez ugyanolyan fontos)
 • Az adatátvitel teljes napi összege

A fentiek egyike sem az internetszolgáltató naplóival és a meglátogatott bármely weboldallal vagy szolgáltatással kombinálva elégséges ahhoz, hogy téged egyedileg azonosítson..

Tehát, bár én inkább a nulla naplózási szolgáltatót részesítem előnyben (miért vállalok minden esélyt), az ExpressVPN eléggé közel van ahhoz, hogy biztosan elég közel legyen ahhoz, hogy teljesen névtelen maradjon.

Lehetséges nyomon követni az ExpressVPN-t?

Mint láttuk, az ExpressVPN nem naplózza az internetet. Soha nem tárolódik az Ön IP-címe, a megosztott szerver IP-címe vagy a szolgáltatás igénybevételének pontos ideje.

Ez azt jelenti, hogy mindaddig, amíg csatlakozik a VPN-hez, online tevékenységeinek egyikét sem lehet visszakeresni.

Adatvédelem a regisztrációnál

Amikor először feliratkozik az ExpressVPN-re, meg kell adnia számukra e-mail címét. A választott fizetési mód diktálja, milyen egyéb személyes információkat kell megadnia.

A legkevesebb információt igénylő fizetési lehetőség a Bitcoin (egyébként az egyetlen elfogadott kriptovaluta). Tehát, ha nem hajlandó elküldeni az e-mailjén kívüli személyes adatokat, akkor ezt kell használnia.

A regisztráció során az ExpressVPN weboldala természetesen tárolja az Ön IP-címét és süti a böngészőjét. Ez is néhányunk számára adatvédelmi problémát jelenthet.

Könnyű körülkerülni, ha regisztrál a helyi kávézóból egy privát böngészőablakon keresztül. És ha már olyan messzire vállal már dolgokat, ugyanakkor létrehozhat egy eldobható e-mail címet, és csak megadhatja azt az ExpressVPN-nek. Ily módon senki sem kapja meg a valódi IP-címét.

Van-e az ExpressVPN gyilkos kapcsoló??

Mint az összes prémium VPN-szolgáltatóhoz, az ExpressVPN-hez egy Internet kill kapcsoló tartozik. És mint sok VPN-szolgáltató, ők is úgy döntöttek, hogy a saját nevét adják neki. Abban az esetben, ha keres, akkor Network Lock néven hívja fel.

Az ExpressVPN alkalmazás általános opcióinak ablaka meg van kapcsolva

A Network Lock alapértelmezés szerint be van kapcsolva, és leállítja az összes internetes forgalmat – de csak az internetes forgalmat -, amikor / ha a VPN hirtelen leesik. A helyi hálózat továbbra is engedélyezett. Számomra ez tökéletes értelme.

Ha azonban bármilyen okból teljes mértékben meg akarja pusztítani a hálózati kapcsolatot egy váratlan VPN-kapcsolat megszakadásakor, akkor ez a lehetőség is rendelkezésre áll.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kill kapcsoló funkció csak a Windows és a Mac ügyfeleknél érhető el. Jelenleg senki más platform nem támogatja.

Speciális kiszolgálók

Talán az egyik terület, ahol az ExpressVPN kissé hiányzik, az, hogy nem kínál különféle szerverfunkciókat, például dupla VPN-t, TOR-ot a VPN-n keresztül vagy a szerver elmosódását. Amikor a magánélet és az anonimitás kiemelkedő jelentőségű, akkor ezeket a funkciókat használja (ölési kapcsolóval kombinálva), amelyeket használni szeretne.

Egyetértek azzal, hogy kevés embernek kell olyan messze mennie a dolgokról. Ezért valószínű, hogy az ExpressVPN úgy döntött, hogy nem időt és pénzt fektetett oda.

De érdemes megemlíteni. És ha ez a funkcionalitás számodra fontos, akkor egy másik szolgáltató, mint például a NordVPN, jobban megfelelhet az Ön igényeinek.

Protokollok és titkosítás

Az ExpressVPN protokollválasztásod eléggé teljes.

Az opciók között szerepel az OpenVPN UDP vagy TCP felett, az SSTP (csak Windows esetén), L2TP / IPsec és PPTP. Az IKEv2 különös ember, és jelenleg nem támogatott.

Az ExpressVPN csatlakozási protokolljának lehetőségeinek áttekintése

Alapértelmezés szerint az ügyfélszoftver minden platformon automatikusan van kiválasztva. Ez kiválasztja a jelenlegi hálózati feltételekhez legmegfelelőbbet.

Mobil eszközökön csak az UDP-n keresztüli OpenVPN és a TCP érhető el. Az esetek túlnyomó többségében mindazonáltal ezt akarja. Tehát a korlátozott számú lehetőség nem feltétlenül jelent gondot.

A titkosításhoz az ExpressVPN AES-256-CBC titkosítást használ SHA-256 HMAC adatok hitelesítéssel.

Ha ezek a szabványok nem sokat jelentenek számodra, akkor az elvitel az adatok nagyon-nagyon biztonságos. Ez a titkosítás szintje, amelyet a kormányzati ügynökségek és a bankok használnak a dolgok védelmére.

Szivárgásvizsgálatok

Az összes adatvédelmi és anonimitási funkció kevés jelentést jelent, ha egy VPN-szolgáltató kiszivárogtatja a DNS- vagy IP-címet. Szerencsére az ExpressVPN-rel nincs aggodalom.

Végeztem el a szokásos teszteimet, és nem volt szivárgás. Az IPv4, IPv6 és a DNS repülõ színekkel ment át, beleértve a WebRTC-t is.

A képernyőképe az ExpressVPN szivárgási teszt eredményeiről

Az ExpressVPN saját DNS és WebRTC szivárgásteszttel rendelkezik a weboldalán. Azokra mutató hivatkozások elérhetők a Súgó alatt & Az ügyfél támogatási almenüje. Bár elég pontosnak tűnnek, elvileg inkább harmadik felek webhelyeit használom.

Alkalmazások és ügyfelek

Már néhányszor játszottam az ExpressVPN klienst. Itt az ideje, hogy bemélyedjen, és megnézze, mennyire jó ez.

Az első dolog, amit valószínűleg észrevesz, az milyen tiszta. Egyáltalán nem túlzott.

A szolgáltatáshoz leválasztott ExpressVPN alkalmazás

Minden logikusan elrendezve van, és a fejlettebb funkciókat szépen elrejtik a beállítások menüben. Tehát nem zavarják az Ön tapasztalatait, hacsak nem akarja.

Az Intelligens hely gomb kiválasztja a jelenleg elérhető legjobb szervert és beállítja azt a kiválasztott helyre. Az ilyen választások általában a távolság, a késés és a szerver terhelésének kombinációján alapulnak.

Ha valahol konkrétan szeretne csatlakozni, akkor a Hely kiválasztása gomb segítségével választhat egy helyet is.

Hely kiválasztása az ExpressVPN alkalmazásban

Miután a kiválasztott helyet beállította, elindul a középső óriási bekapcsoló gomb megnyomásával. A leválasztáshoz kattintson ugyanazon a gombbal ismét.

Ez egy egyszerű és intuitív folyamat.

A kézi szerverválasztás kapcsán ez az a funkció, amely eleinte kissé zavaró lehet (de a második vagy harmadik alkalommal hozzászokik).

A Hely kiválasztása gombra kattintás után megjelenő ablakban három lap van, köztük az Ajánlott és az Összes nevű. Az ajánlottan felsorolt ​​szerverek csak egy kis részét képezik az összes elérhető szervernek. Nem minden hely van ott.

Például, ha csatlakozni szeretne az UK Kent szerverhez, akkor nem lehet az ajánlott listából. És mivel néhány más brit szerver is fel van sorolva ott, akkor azt gondolhatja, hogy az UK Kent még nem létezik. Csak az Összes lapon található.

Ha rájössz, mi folyik itt, ez elég egyszerű. De ahogy mondtam. Kezdetben eldobhat.

Támogatott platformok

Nem hajlandó elengedni a Blackberry telefont? Ha igen, akkor lehet, hogy az ExpressVPN nem az Ön számára. De szinte bármilyen más elképzelhető platformon, ők is fedezik őket.

Ó várj. A BlackBerry is támogatott.

Az ExpressVPN által támogatott eszközök listája

Az ExpressVPN böngésző-bővítményeket is tartalmaz a Chrome, a Firefox és a Safari számára.

Ha kíváncsi lenne, itt található a Firefox kiterjesztésével tőlük kapott engedélyek teljes listája:

 • Az összes webhely adataihoz való hozzáférés
 • Üzenetek cseréje a Firefox-otól eltérő programokkal
 • Jelenítse meg az értesítéseket
 • Olvassa el és módosítsa az adatvédelmi beállításokat
 • A böngésző proxybeállításainak vezérlése
 • Hozzáférés a böngésző lapokhoz
 • Korlátlan mennyiségű ügyféloldali adat tárolható
 • Hozzáférés a böngésző tevékenységeihez navigálás közben

Adatvédelmi szempontból ez csak rendben van. Ha ez nem az Express VPN, hanem más szolgáltató áttekintése lenne, jobban aggódnék. De elég bízom az ExpressVPN-ben, hogy tudjam, hogy nem fognak megpróbálni valami vázlatos képet húzni.

Az egész táblában, legyen az önálló, mobil vagy böngésző-kiterjesztés, az összes ügyfél ugyanazt a logikai elrendezést használja. Tehát a különféle verziók közötti ugrás szellő.

Az ExpressVPN kliensek áttekintése különböző platformon

A letölthető klienseken és kiterjesztéseken kívül részletes telepítési útmutatásokat is kap minden más eszközről, amelyre VPN-t kívánhat. Az útválasztóktól és a játékkonzoloktól az intelligens TV-kig és a különféle streaming eszközökig mind ott vannak.

Szerver helyek

Még a leggazdagabb, intuitívabb és legbiztonságosabb VPN-szolgáltató is többnyire haszontalan, ha nem tud csatlakozni egy szükséges helyre. Az ExpressVPN használatával hajlandó vagyok jó pénzt fogadni, ami soha nem lesz probléma.

95 országban és 151 helyszínen található kiszolgálókkal az ExpressVPN az egyik legnagyobb elérhető hálózat. Észak-Amerika és Európa természetesen megkapja a lefedettség nagy részét. De ez nem azt jelenti, hogy a többi világrégiót elhanyagolják. Itt láthatja a teljes szerverlistát.

Az összes ország helyének képe, amelyet az ExpressVPN támogat

Ha kis véletlenszerűen az ExpressVPN nem rendelkezik a kívánt hellyel, először szeretném tudni, mi ez a hely (igazán kíváncsi vagyok). Ezután megvizsgálhatja azt a néhány másik szolgáltatót, amelyek még nagyobb kiszolgálói lefedettséggel rendelkeznek, beleértve a PureVPN és a HideMyAss !. Mint már mondtam, kétlem, hogy ez megtörténik.

Minden ExpressVPN szerver támogatja a P2P forgalmat.

Sebesség és teljesítmény

Az ExpressVPN-nek sok erőssége van, és a teljesítmény egy újabb toll a fejükben. Szervereik gyorsak és következetesen működnek, így könnyen a piac egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatójává válnak.

Mint az összes szolgáltatást, amelyet áttekintem, teljes teljesítmény-ellenőrzést végeztem a világ nyolc legnépszerűbb helyén. Íme néhány minta, amelyeket a teljes sebességű teszt eredményeiből vettünk.

Legjobb szerver
Az ExpressVPN legjobb szerversebesség-teszt eredményeiVPN-vel Az ExpressVPN legjobb szerversebesség-tesztelési kiindulási eredményeiNincs VPN
Egyesült Államok
ExpressVPN USA szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az ExpressVPN amerikai szerversebesség-teszt kiindulási eredményeiNincs VPN
Hollandia
Az ExpressVPN Hollandia szerversebesség-teszt eredményeiVPN-vel Az ExpressVPN holland szerversebesség-teszt kiindulási eredményeiNincs VPN

A fentiek között szerepeltem a legjobb szerveremet, amelyet az ExpressVPN ügyfele határozott meg (ennek elméletileg a leggyorsabb kapcsolatnak kell lennie), egy észak-amerikai szerver és egy európai szerver.

Az eredmények nagyon lenyűgözőek. Ők is több mint elég jók a leginkább sávszélességet igénylő tevékenységekhez, például a nagy letöltésekhez és a 4K-os video streaminghez.

Más szavakkal: a teljesítmény nem olyan, ami miatt aggódnia kell az ExpressVPN használatával.

Az ExpressVPN lelassítja az internet sebességét??

Igen, az ExpressVPN – vagy bármely más VPN-szolgáltatás – használata lelassítja az internet használatát. Mennyire attól függ, hogy milyen gyors a kapcsolat.

Saját esetemben, mivel az internetem sokkal gyorsabb, mint az ExpressVPN szerverei által elérhető sebesség, a lassulás jelentős – legalábbis a százalékos értékek szempontjából. A számok szempontjából is elengedhetetlen, hogy a kapcsolat még mindig nagyon gyors, és lehetővé teszi, hogy bármit megtehessek online.

Ha azonban az internet lassabb, mint amit a VPN-kiszolgáló kezeli, akkor nem kell 10–15% -ot meghaladó teljesítménycsökkenést megvizsgálnia..

Vevőszolgálat

A VPN-ipar nem mindig ismert csillagközi ügyfélszolgálatával. Az ExpressVPN itt is a tömeg fölött áll.

A kezdőknek élő chat-támogatást kínálnak, a nap 24 órájában, az év 365 napján. És nemcsak bármilyen csevegési támogatás. Tudás és hasznos csevegési támogatás.

Az e-mail természetesen akkor is választható, ha inkább egy kicsit régi iskolát szeretne csinálni.

Ügyfélszolgálati jegyet közvetlenül az ügyféltől is be lehet nyújtani. Ez tetszik. Nemcsak az a probléma, amelyet tapasztalt, még mindig friss a fejében (és ezért részletesebben leírhatja), hanem az ügyfél tetszés szerint megadhatja az esetlegesen észlelt legutóbbi hibák részleteit is..

Ez a kombináció sokkal valószínűbbé teszi, hogy kérdése gyorsan és megelégedésére megoldódik.

Az ExpressVPN támogatási portálja

És ha inkább a “csináld magad” tevékenységet végzel, akkor az ExpressVPN tudásbázis a megfelelő hely az Ön számára. A telepítéstől a különféle hibaelhárítási útmutatókig minden megtalálható. A tudásbázis közvetlenül az ügyféltől is elérhető.

Ár és érték

Ha eddig mindent elolvasta, egyértelműnek kell lennie, hogy az ExpressVPN prémium szolgáltató. És ezzel sajnos jönnek a prémium árak.

Mennyibe kerül az ExpressVPN?

Az ExpressVPN-nek három előfizetési terve van: 1 hónap, 6 hónap és 12 hónap. A jelenlegi árak a következők:

 • 1 hónap: Havonta 12,95 USD
 • 6 hónap: Havonta 9,99 USD
 • 1 év: Havonta 6,67 USD

A jelenlegi ExpressVPN előfizetési árak

Annak ellenére, hogy a 12 hónapos terv (plusz három hónap ingyenes) havonta 6,67 dollárral a jelenleg elérhető legjobb ExpressVPN engedmény, a skála felső végén van.

Ennek ellenére a viszonylag magas költségek ellenére még mindig érdemes megfizetni az árat.

Hogyan vásárolhatsz ExpressVPN-t??

ExpressVPN előfizetés vásárlásához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Ide kattintva léphet az ExpressVPN rejtett kedvezményoldalára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobb árat kapja-e.
 2. A kedvezmény oldalon kattintson a piros gombok bármelyikére. Ezzel aktiválja az eladást, és egy másik oldalra jut, amelyen megjelenik a kapcsolódó ExpressVPN tervek és azok árai.
 3. Válassza ki a kívánt tervet.
 4. Töltse ki e-mail címét (amely ahhoz szükséges, hogy az ExpressVPN elküldje Önnek előfizetési kulcsát), és folytassa a fizetéssel.

fizetési módok

Amikor ideje fizetni az előfizetésért, az ExpressVPN megkönnyíti. Minden fő fizetési mód elfogadható.

Az elérhető ExpressVPN fizetési módok listája

Az a terület, ahol esetleg kissé elmaradnak, a kriptovaluták választása. Csak a Bitcoin érhető el. De ha eléggé hozzáértő a kriptográfiahoz, akkor csak egy opció használata nem jelent problémát.

ExpressVPN ingyenes próbaverzió és visszatérítések

Nincs ingyenes próbaverzió az ExpressVPN használatával. Mindazonáltal kiváló visszatérítési politika áll rendelkezésükre.

Ha előfizetést vásárol, nagylelkű 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Más szolgáltatóktól eltérően, ez sem kérdés.

Technikai problémák? Nem számít. Egyszerűen meggondolta magát? Nem számít. Nincs szükség magyarázatra, pénzvisszafizetés a bankban.

Csak vegye figyelembe, hogy ez egy 30 napos garancia, nem pedig a teljes hónapos garancia. Kerülje el a csalódást.

Záró gondolatok

Összességében az ExpressVPN kiváló szolgáltató, amelyen senki sem kereshet online adatvédelmet, névtelenséget vagy biztonságot.

A jól teljesítő szerverek hatalmas globális készletéből és a robusztus biztonsági szolgáltatásokból az egyik legjobb ügyfélszolgálati osztályig, amivel foglalkoztam, több, mint hogy megszerezze a pénzét.

Az ExpressVPN-mel kapcsolatos tapasztalataim mindig pozitívak voltak, mind a felülvizsgálati folyamat során, mind a korábban sokszor használták. Ez az oka annak, hogy ilyen könnyen tudom ajánlani őket.

ExpressVPN logóPontszám:
9.0 / 10

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me