VyprVPN áttekintés

VyprVPN logóPontszám:
8.5 / 10


A svájci VyprVPN egy jól megalapozott VPN-szolgáltató, amely mindig komoly beruházásokat végzett technológiájába. A hitelesített nulla naplózási politikától és egy barátságos, funkciókban gazdag, több platformon futó klienstől a több száz gyors, önállóan kezelt kiszolgálóig és a sok népszerű streaming szolgáltatás támogatásától kezdve a VyprVPN szinte minden oldalon elérhető..

Előnyök
 • Ellenőrizte, hogy nincs-e naplózás a teljes adatvédelem érdekében
 • Kiváló választás a protokollok és a titkosítási beállítások között
 • Több száz szerver, nagyszerű változatossággal
 • Intuitív, könnyen használható többplatformos ügyfél
 • Feloldja a Netflix, a BBC iPlayer és mások blokkolását
 • Lehetővé teszi a P2P és a torrent forgalmat
 • Saját kiszolgálókat üzemeltet (harmadik felek nélkül)
Hátrányok
 • Nem lehet anonim módon fizetni
 • A VPN-zavar nem érhető el az alapcsomagban

A VyprVPN egy bevált és jól ismert szolgáltató, amely 2009 óta működik. Sokan közülünk azonban egy egyszerű okból továbbadták volna szolgáltatásaikat az évek során: kapcsolati naplókat vezettek.

A VyprVPN a tavalyi év végén bejelentette, hogy új lapot adnak át. Mostantól nincsenek naplózó VPN-ek.

Ugyanakkor megkezdték az infrastruktúra korszerűsítését a szerver teljesítményének javítása érdekében, és bemutatták az ügyfélszolgálat pozitív változásait.

Mindhárom vállalkozás enyhén szólva nagy volt, és több mint indokolja, hogy újból megnézzük a VyprVPN kínálatát.

Ebből a célból ebben a VyprVPN áttekintésben megvizsgáljuk, hogy mennyire működik a szolgáltatás most, átjárjuk annak főbb jellemzőit, és ami a legfontosabb: eldöntsük, vajon érdemes-e fizetni.

A VyprVPN áttekintése

Mint fentebb említettük, a VyprVPN már régóta létezik – legalábbis a VPN ipari szabványai szerint. Ezt a Golden Frog internetes adatvédelmi cég alapította 2009-ben.

A Svájcban található VyprVPN nagyon magánélet-barát hatáskörben működik.

Ha ezt összekapcsolja a vállalat új, nem naplózási politikájával és az infrastruktúra frissítésével, akkor lehetősége van egy biztonságos, magán, univerzális VPN-re.

Tehát eddig jó kezdetben vagyunk.

Jellemzők

A funkciókkal kapcsolatban a VyprVPN jó keveréket kínál, amely az iparág legfontosabb VPN-szolgáltatói közé tartozik.

Nem tökéletes. Egy VPN-t, amelyet még soha nem vizsgáltam, még nem értem el. De nincs sok olyan terület, amelyben valaki komolyan hiányzik.

Öld meg a kapcsolót

A kill kapcsoló olyan szolgáltatás, amelyet minden VPN-nek meg kell valósítania, amelynek a sóját meg kell valósítani, és itt a VyprVPN nem okoz csalódást. Többnyire.

Miért főleg? Mivel a szolgáltatás Windows-ban, macOS-ban és Android-ban elérhető, ugyanakkor szemmel látható mulasztás jelentkezik az iOS-eszközökön.

Ha a kikapcsolás kapcsoló engedélyezve van – és ebben az esetben nem alapértelmezés szerint -, akkor a VPN-kapcsolat megszakadása esetén leállítja az összes eszköz internet-hozzáférését. Ennek célja annak biztosítása, hogy ne jelenjenek véletlen adatok vagy IP-cím szivárgások hálózati problémák esetén.

IOS esetén ehelyett automatikusan újracsatlakozási szolgáltatást kap, amelynek elméletileg a VPN-t biztonsági másolatának készítéséhez és futtatásához milliszekundumon belül kell elérnie, ha a kapcsolat leesik..

De ez mégis hagy egy apró ablakot a szivárgások előfordulásához, tehát nem megfelelő a kapcsoló.

DNS szivárgásvédelem

A VyprVPN megakadályozza a DNS-szivárgásokat – amelyek segítségével felkeresheti a meglátogatott webhelyeket – a teljesen saját tulajdonában lévő és működtetett DNS-kiszolgálók használatával.

Ez a szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van.

Lehetősége van arra, hogy a kliens beállításaiban megadja a saját DNS-kiszolgálóit, ha erre kíváncsi. Az esetek túlnyomó többségében azonban erre nincs szükség.

DNS-beállítások a VyprVPN kliensben

Rekordként a VyprVPN DNS-kiszolgálói ugyanazt a szigorú bejelentkezési tilalmat követik, mint a szokásos kiszolgálóik. Az jó dolog.

Nincsenek bérelt szerverek

Nagyon kevés VPN rendelkezik a hardverrel. A legtöbb kiszolgálót bérbe veszik a világ különböző adatközpontjaiból.

A VyprVPN esetében nem ez a helyzet. Azok a ritka szolgáltatók egyike, akik a teljes hálózatot birtokolják.

A szerver tulajdonjoga azt jelenti, hogy harmadik felek nem férhetnek hozzá könnyen az infrastruktúrához. Ez a magánélet egyik fő előnye, a VyprVPN a legtöbb versenytársa fölött rendelkezik.

Kaméleon protokoll

A hálózati korlátozások és a kormányzati cenzúra elkerülése érdekében a VyprVPN Chameleon nevû egyéni VPN protokollt készített.

A Chameleon különbözik az olyan mainstream protokolloktól, mint az OpenVPN, az, hogy a csomag metaadatokat kódolja.

Ez azt jelenti, hogy a VPN-kapcsolat észrevétlenül átjuthat a legtöbb tűzfalakon. Ide tartoznak azok a korlátok is, amelyek a mély csomag-ellenőrzést használják a VPN használatának megakadályozására.

A VyprVPN Chameleon protokoll működésének vázlata

És rendkívül jól működik.

A kaméleon minden platformon elérhető, kivéve az iOS-t. A hozzáféréshez prémium előfizetésre is szükség van.

A VyprVPN működik Kínában?

A Chameleon protokoll használatakor a VyprVPN akkor is működik, ha Kína nagyszerű tűzfala mögött állsz. Ez egy lenyűgöző teljesítmény, figyelembe véve azt a hosszúságot, amelyet a kormány megy a VPN használatának megakadályozására.

Eddig a Chameleon nagy sikert aratott az erőfeszítések ellen, és a VyprVPN továbbra is változtatásokat hajt végre annak érdekében, hogy a dolgok így maradjanak..

Streaming támogatás

Noha a VyprVPN nem kifejezetten támogatja a földrajzilag blokkolt tartalmak megkerülését, nagyon jók abban. Az ügyfélszolgálatról ismert, hogy segít kapcsolatba lépni, ha problémák merülnek fel.

A népszerű streaming szolgáltatások, mint például a BBC iPlayer és a Hulu, jól működnek, mint sok más a világon.

A VyprVPN működik-e a Netflix-rel?

Abban az időben, amikor szinte minden VPN-vállalat feladta a Netflix-szel folytatott együttműködést, a VyprVPN továbbra is átjut.

Számos amerikai szerver, köztük New York és Chicago, gond nélkül csatlakozik a Netflixhez. Ausztrália, Kanada, Japán és az Egyesült Királyság is jól működött.

A VyprVPN együttműködik az USA Netflix-szel

A VyprVPN természetesen nem garantálja, hogy szervereik mindig működni fognak. Nincs szolgáltató. Ahogy ezt az áttekintést írom, kétségtelenül ők az egyik legnépszerűbb Netflix VPN.

BitTorrent és P2P támogatás

A fájlmegosztás olyan terület, ahol a VyprVPN új, nem naplózási politikája valódi különbséget jelent.

A múltban a VyprVPN támogatná a torrent és más P2P hálózatokat, de naplókat használna a szerzői jogi panaszok továbbítására szolgáltatásuk felhasználóinak.

Ha a naplók már nem jelennek meg a képen, a VyprVPN nem képes azonosítani téged, és ezért minden panaszhoz fekete lyukvá válik.

A Szerződési Feltételekbe továbbra is tartalmaznak záradékokat a szerzői jogok tiszteletben tartásának szükségességéről. De ez egy kicsit üres fenyegetés – többnyire a show-hoz -, mivel a VyprVPN-nek már nincs módja annak végrehajtására.

Több egyidejű kapcsolat

Ha feliratkozik a VyprVPN-re, akkor több fiókkal egyszerre több eszközt is használhat.

Az eszköz száma az előfizetési tervétől függ.

Az Alapcsomag segítségével akár három eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Ha a prémium tervet választja, akkor ez a szám ötre növekszik.

Egyéb szolgáltatások Megjegyzések

A fenti szolgáltatások mellett érdemes megjegyezni, hogy a VyprVPN nem blokkolja a Tor-kapcsolatokat. Ugyanakkor a Torn VPN-en keresztüli támogatása kifejezetten nem támogatott.

A teszteim során a Tor használata nem tűnt semmilyen problémát a VyprVPN-hez való csatlakozáskor, de az összes kiszolgálót sem ellenőriztem.

A lényeg az, hogy a futásteljesítmény változhat, de a siker esélye jó.

Azt is ki kell emelnem, hogy a dupla VPN-kapcsolat nem támogatott. Ez azonban nem olyan meglepő, mivel egy kicsit rést kínál.

Ennek ellenére, ha a kettős VPN az Ön egyik követelménye, akkor a VyprVPN nem az Ön számára. A NordVPN, a Surfshark és a ProtonVPN mind megvalósítják a funkciót, és kiváló alternatívák.

VyprVPN adatvédelem és biztonság

Sokunk VPN-felhasználó számára semmi sem fontosabb, mint a VPN által biztosított adatvédelem és biztonság. Ez egy másik terület, amelyben a VyprVPN nem okoz csalódást.

Ez egy olyan terület, ahol a VyprVPN az utóbbi időben komoly előrehaladást ért el, leginkább az új bejelentkezési tilalmukra vonatkozó politikájuk révén.

igazságszolgáltatás

Mint korábban említettem, a VyprVPN a magánélet-barát Svájcban működik, csakúgy, mint anyavállalata, a Golden Frog.

Mindkét társaság részesül az ország szigorú adatvédelmi törvényeiből, amelyek erősen hajlamosak az egyéni jogok támogatására.

Kritikus szempontból, Svájc szintén nem kapcsolódik a hírhedt 5, 9 vagy 14 szem közti hírszerző információk megosztására vonatkozó megállapodásokhoz. Mint ilyen, soha nem adják át a magánadatokat más országoknak, bírósági rendszerük megfelelő eljárásának nélkül.

Egy olyan világban, ahol kémkedés mindenütt történik, Svájc a magánélet tiszteletben tartásának jogainak oázisa.

Naplózási politika

Mivel a VyprVPN több mint egy évtizeddel ezelőtt kezdte meg működését, széles körben ismerték őket szolgáltatóként, amely vezette a kapcsolatnaplókat.

Soha nem figyelték meg, mit csináltak a felhasználók a platformon. Ugyanakkor nyomon követte, hogy ki kapcsolódott, mennyi ideig és mennyi adatot küldött.

Sőt, még rosszabb, hogy a tárolt információk tartalmazzák a felhasználó valódi IP-címét. Ez miatt jelentéktelenné tette a harmadik felek számára, hogy valakit bizonyos online tevékenységekhez kössenek.

2018 végén azonban a VyprVPN felszólította a szigorú naplózási tilalomra való átállást. Még teljes infrastruktúrájukat benyújtották független harmadik fél általi ellenőrzéshez, hogy bizonyítsák számunkra, hogy átalakulásuk befejeződött.

Az ellenőrzés nulla nyomot talált a megőrzött felhasználói adatokban, és a VyprVPN hivatalosan nulla naplózási szolgáltatóvá vált.

Szervertulajdon

Ahogyan korábban már érintettem, a VyprVPN tulajdonosa az összes szerverük. Ez természetes biztonsági előnyt biztosít számukra a legtöbb szolgáltatáshoz képest, akik ahelyett, hogy hardvert bérelnek.

A VyprVPN szigorúan ellenőrzi, hogy ki férhet hozzá a felszereléshez, ezáltal a gépek fizikailag biztonságosabbá válnak.

Felhasználóink ​​számára ez azt jelenti, hogy kevésbé kockáztatható, hogy adataink rossz kezekbe kerülnek.

Protokoll és titkosítási szabványok

Noha a VyprVPN nem engedi, hogy a protokollokat és a titkosítási szabványokat bármilyen módon keverjék és illeszkedjenek, számos kiváló kombinációt kínálnak.

Ezen párosítások elérhetősége platformfüggő, és ezt bármikor hívom ki.

 • PPTP

  A PPTP a rendelkezésre álló legrégebbi és legszélesebb körben támogatott VPN protokoll. Ez szintén teljesen bizonytalan, már 1998-ban veszélybe került.

  A VyprVPN 128 bites titkosítással kínál PPTP-t, pusztán az olyan régi eszközök és hardverek támogatására, amelyek nem tudják használni az OpenVPN-t, és csak Windows rendszeren.

  Másként fogalmazva, ott van, de ezt minden áron el kell kerülni.

 • L2TP / IPSec

  A hordozott adatok védelme érdekében az L2TP / IPSec protokoll 256 bites AES titkosítást használ kettős beillesztéssel.

  Ez egy rendkívül biztonságos és széles körben támogatott szabvány, amelyet törhetetlennek tekintnek.

  Az is előnye, hogy többszálú titkosítási és dekódolási motort használ, így az újabb hardvereknél ez csak a rendelkezésre álló leggyorsabb VPN protokoll lehet..

  Az L2TP / IPSec használható Windows, macOS és iOS klienseken.

 • OpenVPN

  Az OpenVPN-t a VPN-protokollok aranyszabványának tekintik. Nyílt forráskódú, teljesen biztonságos és gyors.

  256 vagy 160 bites titkosítást választhat. Az előbbi biztonságosabb, az utóbbi gyorsabb (bár még mindig nagyon biztonságos).

  A VyprVPN azonban nem engedélyezi a TCP vagy az UDP közötti választást. Mindig UDP-t használ.

  Összességében az OpenVPN a legjobban teljesítő protokoll a rendelkezésre álló lehetőségek közül, különösen instabil internetkapcsolatok esetén.

  Legtöbbünk számára ennek kell a választott protokollnak lennie. A VyprVPN beleegyezik, és alapértelmezetté teszi az ügyfélalkalmazás minden olyan verzióját, ahol az megvalósításra került.

 • Kaméleon

  Mint már említettem, a Chameleon a VyprVPN egyedileg eltakarított VPN-protokollja. Az OpenVPN-en alapszik, és 256 bites titkosítást használ az adatok védelme érdekében.

  A fő különbség az, hogy a Chameleon protokoll fejlécet is átír, hogy legyőzze a VPN blokkoló módszereket, például a mély csomag ellenőrzést.

  Funkcionálisan a Chameleon ugyanolyan biztonságos, mint az OpenVPN. Mivel azonban kissé több fejre van szüksége ahhoz, hogy eltávolítsa az elmosódást, kissé lassabb lesz.

  A kaméleon az iOS kivételével minden platformon elérhető, de csak akkor, ha feliratkozik a prémium csomagra.

DNS szivárgások

Megvizsgáltam, hogy a VyprVPN nincs-e DNS-szivárgásmentes és nem fed fel semmiféle személyes információt. Ellenőriztem a Windows, a MacOS és az Android ügyfeleket.

A VyprVPN minden esetben repülő színekkel ment át.

A VyprVPN átadja a DNS szivárgáspróbát

Nincsenek IPv4 vagy IPv6 szivárgások, ideértve a WebRTC-t is. Az ügyfelek soha semmit sem használnak, kivéve a privát VyprVPN DNS-kiszolgálókat.

Más szavakkal, a VyprVPN biztonságos, és nagyszerű munkát végez az online névtelenség megóvása és védelme érdekében.

Alkalmazások és ügyfelek

A VyprVPN támogatást nyújt számos internethez csatlakoztatott eszközhöz. Személyre szabott alkalmazásuk van a Windows, a macOS, az Android és az iOS számára. Bizonyos útválasztók, intelligens TV-k és Linux-alapú számítógépek szolgáltatásai manuálisan konfigurálhatók a szolgáltatáshoz.

Összefoglalva ez azt jelenti, hogy nehéz olyan eszközt találni, amely nem kompatibilis a VyprVPN-vel.

Az egyedi alkalmazások megjelenése és megjelenése meglehetősen egységes minden platformon. Ezenkívül intuitív és könnyen használható.

A VyprVPN Windows, macOS és Android klienseinek összehasonlítása

Az összes speciális szolgáltatás szépen el van helyezve a testreszabási menüben. Nem akadályozzák a napi használat során, de könnyen elérhetők, amikor szükségük van rájuk.

Minden ott van, kezdve az alkalmazásonkénti kapcsolaton és a gyilkos kapcsoló lehetőségeken át a protokoll kiválasztásáig és a DNS beállításokig.

A VyprVPN kliens testreszabási menüjének áttekintése

Paradicsom támogatás

A VyprVPN a legtöbb szolgáltató felett is kiemelkedik azzal, hogy testreszabott verziót kínál a népszerű Tomato router firmware-ből, amelynek VPN-szoftvere közvetlenül be van építve.

Ha rendelkezik támogatott útválasztóval, csak annyit kell tennie, hogy villog, csatlakoztassa az internethez, és automatikusan kap egy hálózati VPN-t.

A firmware lehetővé teszi annak ellenőrzését is, hogy mely eszközök fogják használni a VPN-kapcsolatot, így az eszközkonfiguráció pillanat alatt megtörténik.

VyprVPN szerver helyek

A tisztán számok alapján – több mint 700 szerver 73 helyszínen és 64 országban – a VyprVPN büszke lehet kiszolgálói hálózatára.

Ami még ennél is lenyűgözőbb, az a tény, hogy szinte minden versenytársaktól eltérően, hardverük tulajdonosa.

Európától és Ázsiától egészen az Amerikáig, minden olyan hely, ahol a legtöbbünk valaha is vágyhatott, ott található. A VyprVPN teljes szerverlistáját itt láthatja.

Amikor kiszolgálót választ, amelyhez csatlakozni szeretne az ügyfélen, akkor a listában országonként – vagy abban az esetben, ha egy országon belül több hely található, városonként – kereshet. Megjelölheti kedvenc helyeit később is.

Szerverválasztó képernyő a VyprVPN kliensben

A szerverlista régió, ország vagy sebesség szerint rendezhető.

Ebben az esetben a sebesség kifejezés kissé téves lehet, és némi zavart okozhat. Valójában a késleltetést képviseli.

A késés nem azt jelzi, hogy milyen gyorsan lehet letölteni az adatokat a szerverről. Ehelyett azt mondja meg, hogy a szerver milyen gyorsan reagál, miután kérést küldött neki.

Mennyire gyors a VyprVPN?

A VyprVPN nagyon gyors. Valójában még a leggyorsabb VPN-listámat is elkészítették.

Az egész frekvencia több mint elég nagy olyan sávszélességű tevékenységekhez, mint a torzítás vagy a 4K-os videó streamingje, az egyszerű böngészésről nem is beszélve..

Az alábbiakban egy mintavétel a nyolc helyről, amelyeket ellenőriztem az átfogó VyprVPN sebességteszt során. A legjobb szervert az ügyfélalkalmazás „Leggyorsabb szerver” funkciója választotta ki.

Legjobb szerver
A VyprVPN legjobb VPN-kiszolgálósebesség-teszt eredményeiVPN-vel A VyprVPN legjobb alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Egyesült Államok
VyprVPN Egyesült Államok VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel A VyprVPN egyesíti az alapszintű sebesség-teszt eredményeitNincs VPN
Hollandia
VyprVPN Hollandia VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel A VyprVPN holland alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN

Lehet, hogy észrevette a VPN és a VPN-eredmények közötti nagy eltérést. Ennek oka az, hogy szándékosan gyorsabban teszteltem egy internetkapcsolatot, mint amit bármelyik VPN-szolgáltató képes kezelni.

500 MB / s és 100 MB / s sebességű kapcsolat használatával biztosítom, hogy a szerver által biztosított valódi sebességet látjuk, nem pedig az Internet szolgáltató korlátozásaival..

Vevőszolgálat

A múltban a VyprVPN ismert volt valamivel gyenge ügyfélszolgálattal. A jó hír az, hogy látszólag megkapták az üzenetet, és komoly frissítést kaptak támogatási osztályuknak.

Tesztelés céljából kérdéseket tettem fel a támogató csoportjuknak a nap három különböző időpontjában. Minden alkalommal kevesebb, mint tizenöt perc alatt kaptam választ.

Ez a VyprVPN válaszidejét az általam áttekintett VPN-szolgáltatások egyik legjobbja közé sorolja.

A válaszidő azonban a csata csak a fele. Az is fontos, hogy a támogatási kérelmek milyen jól kezelik-e őket.

Saját esetemben hasznosnak találtam a választ, bár nem tökéletes.

Természetesen anélkül, hogy a VPN-kapcsolatot szabotáltam volna, nehéz volt igazán elolvasni a technikailag hozzáértő VyprVPN személyzetét. De ők házon belüli alkalmazottak, és úgy tűnik, hogy nagyon jól tudják szoftverüket.

A VyprVPN webhelyén is van egy nagyon alapos önsegély-szakasz, amely több mint elegendő információval rendelkezik a legalapvetőbb kérdések megoldásához.

Mennyibe kerül a VyprVPN??

A legtöbb VPN-szolgáltató inkább egyetlen csomagot kínál, több előfizetési hosszra. A VyprVPN támogatja ezt a tendenciát, és kétféle előfizetést kínál: Basic és Premium.

Mindegyiket havonta vagy évente meg lehet vásárolni. Ha utóbbit választja, akkor közel 50% -ot fog megtakarítani egy év alatt.

A VyprVPN árai terv felülvizsgálata

A két terv közötti legnagyobb különbség – a költségeken kívül – az, hogy mely szolgáltatásokhoz fér hozzá.

Az alapcsomag előfizetők akár három egyidejű eszközkapcsolatot és korlátlan adatot kapnak.

A prémium előfizetők akár öt eszközt is csatlakoztathatnak egyszerre, és hozzáférhetnek a Chameleon protokollhoz.

Legtöbbünk számára az alaptervnek elegendőnek kell lennie – kivéve, ha sok eszköz csatlakozik, vagy egy korlátozó tűzfal mögött ülsz.

Fizetni lehet az előfizetésért bármilyen nagyobb hitelkártyával, PayPal-nal vagy UnionPay-vel.

Sajnos a VyprVPN nem veszi kriptovaluta kifizetéseket, így a köztünk lévő magánélet megszállottjai itt valószínűleg nem boldogok.

Minden előfizetésre feltétel nélküli 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik. Ha valamilyen okból nem elégedett a szolgáltatással, akkor az első kifizetéstől számított 30 napon belül egyszerűen nyújtson be visszatérítési igényt az ügyfélszolgálathoz..

Mindent egybevetve, a VyprVPN tisztességes értéket kínál az általuk felszámítottért, különös tekintettel a sok fejlesztésre, amelyeket a korábbi gyenge pontok kezelésére végeztek..

VyprVPN ingyenes próbaverzió

A közelmúltig a VyprVPN háromnapos ingyenes próbaverziót kínálott. Ez már nem így van.

Amikor az ingyenes próbaverzió befejeződött, a pénz-visszafizetési garancia nem létezett. Csak arra a három napra volt szükségünk, hogy eldöntsük, megfelelő-e a szolgáltatás számunkra – nem feltétlenül sok idő.

A felhasználói visszajelzések alapján a VyprVPN úgy döntött, hogy lemond az ingyenes próbaverzióról, és egy inkább egy korlátozott visszatérítési garancia mellett döntött, amelyet szinte minden szolgáltató választ.

A VyprVPN áttekintése záró gondolatok

A VyprVPN a két legszembetűnőbb gyengeség – a naplózás és a rossz ügyfélszolgálat – megoldásával szilárd VPN-opcióvá vált.

Kiváló kliensalkalmazást, széles eszköz-támogatást, több protokollt, gyorssebességet kínálnak, sőt a szerverhálózat minden részét a fizikai biztonság fokozása érdekében birtokolják. Nem sok más szolgáltató adja meg ezeket a dolgokat.

Ráadásul a VyprVPN további mérföldet tett, hogy a nem naplózási igényeket harmadik fél ellenőrizze. Ez szintén néhány szolgáltató feladata.

Az egyetlen hátránya, amit a felülvizsgálat során találtam, néhány hiányzó szolgáltatás az iOS kliensen és a kriptovaluta fizetési lehetőségek hiánya. Ha ezek közül bármelyik számít neked, nézd meg a lehetséges VPN-k legjobb VPN-eim listáját.

A lényeg az, hogy bár nem voltam képes erre olyan kevés, mint egy évvel ezelőtt, most már könnyen ajánlom a VyprVPN-t..

És kudarc számukra a változtatások elvégzéséért. Nem volt könnyű feladat, és kivételesen jól teljesítették.

VyprVPN logóPontszám:
8.5 / 10

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map