Beste VPN voor Android (recensie van 2020)

Tijd voor een liefdesverhaal van twee alinea’s.


Je ontmoet eindelijk de persoon waar je op hebt gewacht. Slechts één blik en je weet dat je de rest van je leven hebt uitgezocht. Ze worden aan moeder voorgesteld, jullie reizen samen, delen herinneringen. Je vindt de moed om ze om hun nummer en boem te vragen, je doet mee.

Ze komen thuis en vertellen al hun vrienden over de geweldige persoon die ze net hebben ontmoet. Dan gebeurt het, op het moment dat ze het meest bang zijn. Ze ontvangen een sms en het wordt groen. Ze realiseren zich dat je een Android-telefoon gebruikt.

Zelfs als dromen worden verpletterd, moeten Android-gebruikers zoals jij nog steeds de beste bescherming voor hun apparaten online vinden. Meer dan ooit wordt onze privé-informatie online gedeeld, soms zonder dat we het weten, waardoor het oefenen van internetveiligheid uiterst belangrijk is.

Een VPN is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat uw online activiteiten worden beschermd, waar u ook bent. Als je op zoek bent naar beveiliging voor je Android-apparaat, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder bespreken we de beste opties voor het kiezen van de juiste VPN om ervoor te zorgen dat je beschermd blijft, waar ter wereld je ook bent.

TLDR

Heb geen tijd om het hele artikel te lezen?

Wij kozen NordVPN als de beste algemene VPN voor Androids. Hoewel er andere opties zijn met meer servers of hogere snelheden, dekt Surfshark als het gaat om de essentie alle basis van wat je zou willen van een VPN-service.

Nu zouden we Surfshark of ExpressVPN niet hebben gerangschikt als we dachten dat het ook geen goede keuzes waren. Beide zullen dienen als effectieve en veilige VPN’s om te gebruiken voor je Android. In deze lijst neemt Surfshark echter de eerste plaats in.

1. NordVPN

Overzicht en functies

NordVPN, de beste algemene keuze op onze lijst, valt op door zijn hoogwaardige beveiligingsmaatregelen en een uitgebreid aantal servers. Met meer dan 5.500 servers in bijna 60 landen, kunt u altijd en overal bescherming genieten.

En niet alleen bescherming, maar u kunt uw internetervaring echt aanpassen door te kiezen uit verschillende servers in elk gebied waarin u zich bevindt. Ze gebruiken een algoritme dat, op basis van uw locatie of speciale vereisten, bij u past de beste optie.

NordVPN

Als het op beveiliging aankomt, gebruikt NordVPN een kill-switch om je een laatste verdedigingslinie te bieden tegen alles wat schadelijk zou kunnen zijn. Deze functie controleert uw verbinding met de VPN-server.

Als er iets misgaat en u de verbinding verliest, blokkeert deze kill-schakelaar alle apps (naar keuze) om toegang te krijgen tot internet. Hierdoor blijven al uw privégegevens veilig, dus zelfs als er een verkeerde verbinding is, staat NordVPN u bij.

NordVPN

NordVPN gebruikt ook een extra beveiligings- en privacylaag met zijn “dubbele VPN” -functie. Wanneer u bent verbonden met een VPN, gaat uw verkeer via een VPN-server die uw gegevens versleutelt en uw IP-adres verandert, zodat het niet toegankelijk is voor iedereen die het probeert te bereiken.

Met de dubbele VPN wordt het allemaal een tweede keer versleuteld. Uw gegevens en activiteiten zijn niet verborgen achter slechts één server, maar twee. Uw serviceprovider kan uw activiteit niet eens op internet zien, wat een volledig privéervaring geeft.

NordVPN

Prijs

Afgezien van de grote serverlijst en beveiligingsmaatregelen, biedt NordVPN eerlijke prijzen en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor het geval je je realiseert dat deze VPN niets voor jou is. Ze hebben ook vaak speciale aanbiedingen voor abonnementen van drie jaar, waardoor de service zo laag kan zijn als $ 3,49 per maand. Voor hun standaardprijzen is dit $ 4,99 voor een abonnement van twee jaar en $ 6,99 voor één jaar. Maandelijks kost het $ 11,95 (per maand). Hoewel het niet de laagste op deze lijst is, is het zeker betaalbaar gezien wat het biedt.

NordVPN

Voordelen

 • 24/7 klantenservice
 • Geweldige privacy- en beveiligingsmaatregelen
 • Groot aantal servers

Nadelen

 • Inconsistente downloadsnelheden
 • Beperkt aantal apparaten per account

Prijs

$ 2,99 – $ 11,95 per maand

2. Surfshark

Overzicht en functies

Surfshark, de tweede keuze op onze lijst, heeft zowel de functies als de prijs om dit onderscheid te ondersteunen. Het heeft servers in meer dan 60 landen en biedt hoogwaardige beveiliging samen met enkele van de beste VPN’s op de markt.

Een van de kenmerken die Surfshark als een topkeuze bestempelt, is de mogelijkheid om onbeperkte apparaten aan één account te koppelen. Veel VPN-services hebben 5 of 6 apparaten tegelijk, maar Surfshark is geweldig als je een groot aantal apparaten hebt, zowel persoonlijk als op het werk, of als je een gezin hebt dat je online wilt beschermen.

Zelfs als u niet actief online surft, halen apps nog steeds gegevens op, dus ervoor zorgen dat elk aangesloten apparaat wordt beschermd, is een extra bonus van deze service.

Surfshark

Surfshark legt, net als andere VPN’s, de nadruk op veiligheid en privacy. Afgezien van hun Whitewhistler-functie, die split-tunneling mogelijk maakt, zorgt Surfshark ervoor dat er nooit gegevens van de gebruiker worden gevolgd of vastgelegd, waardoor volledige privacy wordt gegarandeerd met zijn service.

Dit omvat browsergeschiedenis, IP-adressen, netwerkverkeer en tijdstempels. Het houdt nul bij wat u online doet, zodat u volledig privé blijft voor iedereen. Surfshark gebruikt ook een camouflagemodus, dus je internetprovider weet niet eens dat je een VPN gebruikt.

Surfshark

Voor de veiligheid heeft Surfshark een CleanWeb-functie, een technologie die advertenties of malware blokkeert die mogelijk schadelijk zijn voor uw apparaat. Afgezien van het oplossen van de ergernis van pop-upadvertenties, voorkomt deze functie dat de gebruiker op links klikt die kunnen worden gehackt.

Het stopt ook alle pogingen tot phishing, waardoor u volledig beschermd bent tegen kwaadaardige dingen terwijl u online bent.

Surfshark

Of het nu gaat om privacy, servers, beveiliging of torrenting, Surfshark is een allround VPN-pakket voor je Android-apparaat.

Prijs

Prijzen zijn echt waar Surfshark uitblinkt. Hoewel de prijsstelling van maand tot maand niet veel verschilt van die van andere diensten, hebben de langetermijnverbintenissen aanzienlijke besparingen. Als je niet tevreden bent met Surfshark, heb je ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Voor een abonnement van 2 jaar kost het $ 1,99 per maand. Dat is serieus laag! Voor een jaarabonnement kost het $ 5,99 per maand en krijgt u $ 11,95 als u zich maandelijks aanmeldt.

Surfshark

Voordelen

 • Uitermate betaalbaar
 • Houdt geen gegevens bij
 • Ondersteund voor torrenting
 • Hoogwaardige beveiliging
 • Goed om te streamen

Nadelen

 • Beperkte servers
 • Nieuwkomer op de VPN-markt

Prijs

$ 1,95- $ 11,95 per maand

3. ExpressVPN

Overzicht en functies

ExpressVPN, de laatste optie op onze lijst, is waarschijnlijk degene waar je van hebt gehoord als je vrienden hebt die een VPN gebruiken. Het is geweldig voor op reis, want hoewel het maar 160 serveropties heeft, bevinden die servers zich in 160 landen.

Als het op privacy aankomt, onderscheidt ExpressVPN zich van andere diensten door gebruik te maken van een eigen privé-domeinnaamsysteem, ook wel DNS genoemd. Omdat ze een eigen server hebben, zijn er helemaal geen derde partijen bij betrokken. Alles is veilig binnen het ExpressVPN-netwerk.

Dit betekent ook dat er absoluut geen logboeken zijn van wat u online doet. Sommige services versleutelen uw gegevens, maar laten eventuele DNS-verzoeken onbeschermd. ExpressVPN gebruikt zijn 256-bit versleutelde DNS voor de ultieme privéservice.

ExpressVPN

ExpressVPN is ook een geweldige optie voor streaming, omdat ze over enkele van de hoogste snelheden van elke VPN-service beschikken. Ze bieden eigenlijk een zelfsnelheidstest voor gebruikers. Deze functie zal elke server opsplitsen op downloadsnelheid, latentie en snelheidsindex, wat de snelheid van de gegevensoverdracht is.

ExpressVPN rangschikt elke server op de hoogste verbindingssnelheid en geeft u statistieken en suggesties waarmee u verbinding moet maken.

ExpressVPN

Wat beveiliging betreft, biedt ExpressVPN ook netwerkbescherming voor Android-gebruikers. Met dit kill-switch-achtige mechanisme blijven uw gegevens altijd beschermd.

Dit betekent dat zelfs als er een probleem was waardoor u de verbinding met de VPN verloor, alle verzoeken om toegang tot internet zouden worden gestopt. Dit is een geweldige laatste verdedigingslinie om ervoor te zorgen dat uw privégegevens ten koste van alles veilig zijn.

ExpressVPN

Prijs

Hoewel ExpressVPN zeker een zwaargewicht is op de VPN-markt en veel geweldige functies heeft, is het niet de beste optie voor de prijs, vooral als u op zoek bent naar een verbintenis op lange termijn. Hoewel ze een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bieden, is er geen aanzienlijke korting als u zich voor meerdere jaren aanmeldt. Voor een jaarabonnement kost het $ 8,32 per maand. Een jaar lang is het $ 9,99 per maand en van maand tot maand $ 12,95.

ExpressVPN

Voordelen

 • Geldteruggarantie
 • Geavanceerde privacy en beveiliging
 • 24/7 klantenservice
 • Mogelijkheid om snelheid te testen

Nadelen

 • Een beperkt aantal apparaten per account
 • Niet-substantiële korting op langlopende verplichtingen

Prijs

$ 8,50 – $ 12,95 per maand

Meer informatie

Je hebt gehoord wat volgens ons de beste VPN-opties voor je Android zijn, maar je vraagt ​​je misschien nog steeds af of er een nodig is voor je internetactiviteit. Als je nieuw bent bij VPN’s en meer wilt weten voordat je ervoor kiest er een te downloaden, bekijk dan enkele bronnen voor beginners.

Wat is het volgende?

Nu is het tijd om te kiezen! Nadat u de beste optie heeft gekozen, volgt u de stappen op hun website om de app te downloaden. Als u nog vragen heeft over hoe u de VPN precies kunt krijgen en deze op uw Android-apparaat kunt gebruiken, zijn daar ook handige tools voor.

Meer gerelateerde gidsen

 • Beste VPN voor iOS
 • Beste VPN voor Mac
 • Beste VPN voor Windows

FAQ

Heb ik een VPN nodig voor mijn Android?

Als u iemand bent die reist of veel online winkelt, voegt een VPN slechts een extra beschermingslaag toe. Hiermee kunt u ook internet gebruiken zoals u dat thuis doet, overal ter wereld.

Welke gratis VPN is het beste voor Android?

Alle VPN’s op deze lijst hebben een abonnement nodig en we denken dat dit de beste manier is om de meest effectieve VPN te krijgen. Als het gaat om het beschermen van uw gegevens, worden er geen snelkoppelingen voorgesteld. Er zijn echter veel gratis VPN’s beschikbaar, hoewel ze gepaard gaan met verborgen kosten.

Gebruikt een illegale VPN?

VPN’s zijn absoluut legaal in gebruik. Houd er rekening mee dat als je online illegale dingen doet, het nog steeds illegaal is, zelfs met een VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map