VPN: n kokonaiskatsaus (2020)

Suhteellisen uudelle VPN-pelin pelaajalle Total VPN esittää kiillotettu ja ammattimainen käyttöliittymä – se voi olla jopa yksi helpoimmista käyttää siellä tänään. Koko VPN: n vetoomus joihinkin ihmisiin, etenkin niihin, jotka ovat VPN: n uusia, on sen käyttöliittymä niin käyttäjäystävällinen, että aloittelijat tuntevat olonsa kotoisaksi. Palvelu tarjoaa jopa OpenVPN-protokolla, jota pidetään laajalti paras saatavilla.


Huolimatta vaikuttavasta ulkonäöstä, TotalVPN tulee vielä lyhyt.TotalVPN-logo

Johtava näistä on heidän hakkuupolitiikkaansa, joka on huolenaihe monille. Toinen suuri ongelma on heidän tiedonsiirtonopeudet, mikä on tietenkin kriittinen tekijä kokemuksessasi Internetissä.

Vaikka suurin osa ihmisistä ei tunnista koko VPN: n nimeä emoyhtiö Endurance International Group, he tunnustavat melkein epäilemättä jotkut sen muista tuotemerkeistä. Näitä ovat Constant Contact, Bluehost ja HostGator. Pääkonttori sijaitsee Burlingtonissa, Massachusettsissa, Yhdysvalloissa huolissaan hakkuupolitiikoista näkee heti punainen lippu.

Tämä johtuu siitä, että Yhdysvallat on Five Eyes -verkon jäsenmaa. Tämä valvontasopimus antaa jäsenmaille mahdollisuuden seurata kansalaistensa verkkotoimintaa, ja näitä tietoja vaihdetaan vapaasti.

minäf Oletko tosissasi tosissasi online-yksityisyyttä ja nimettömyyttä, sinun on parempi käyttää VPN: ää, jonka pääkonttori ei ole Five Eyes -maassa.

viisi silmämaata

Jos et ota huomioon näitä neuvoja, muista, että jos hallitus tai lainvalvontaviranomaiset päättävät haluavansa tietää enemmän online-tapoista, he voivat saada tietoja Total VPN: ltä. Yrityksen tietosuojakäytäntö jopa erittelee tätä mahdollisuutta.

Yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys:Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö:Kyseenalainen kirjauskäytäntö
Palvelimen koko:60 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu:30 sijaintia ympäri maailmaa
Tuki:24/7 live chat- ja lippujärjestelmä
Torrenting:sallittu
Suoratoisto:rajallinen
VPN-protokolla ja salaus:OpenVPN-protokolla;
pääkonttori:Yhdysvallat
Hinta:$ 4.99
Virallinen nettisivu:https://www.totalvpn.com/

Suojaus ja salaus Total VPN -sovelluksella

Kehittyneet käyttäjät ymmärtävät, että heillä on valikoima VPN-protokollia Total VPN: n kanssa. Näiden valintojen joukossa on OpenVPN, jota yleensä pidetään valittu protokolla teknogeenien joukossa ympäri maailmaa.

Yksi ominaisuuksista, jotka tekevät OpenVPN: stä niin houkuttelevan, on, että se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto. Tämä tarkoittaa, että se hyötyy kehittäjien omistautuneesta työstä ympäri maailmaa.

tiedonsiirron suojaus

Jos et halua käyttää OpenVPN: tä, niin Yhteensä VPN tarjoaa sinulle PPTP: n, vaikka tämä protokolla tyypillisesti on ei enää suositella turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi. huonoja uutisia aloittelijoille on, että VPN: n kokonaisasetukset ovat omituisesti PPTP.

Vähemmän kokeneet käyttäjät, jotka eivät tunne, voivat käyttää PPTP: tä jättäen itsensä haavoittuvaiseksi, koska he eivät tiedä, että heidän pitäisi vaihtaa heidän asetukseensa OpenVPN.

Muita protokollavaihtoehtoja Total VPN: llä ovat L2TP / IPSec ja IkeV2, jotka molemmat ovat parempia vaihtoehtoja kuin PPTP.

VPN: n koko palvelinverkko

Total VPN ei ole yksi suurimmista ja tunnetuimmista VPN-palveluntarjoajista. Tämä johtuu verrattuna näihin vakiintuneempiin kilpailijoihin, Total VPN: llä on pieni palvelinverkko.

totalvpn-palvelimet

Yrityksen verkkosivuilla on palvelimia kaikilla seitsemällä mantereella, ja sitten peruutukset sanovat, että Etelämanner on liian kylmä palvelimille. Mielenkiintoista on, että verkkosivusto kertoo myös, että Etelä-Amerikassa ei ole palvelimia.

Käyttäjillä on hyvä kattavuus Euroopassa kanssa 20 palvelinta. Niitä löytyy esimerkiksi Lontoosta, Wienistä, Moskovasta, Zürichistä, Tukholmasta, Bukarestista ja muista. lisää 17 palvelinta ovat Pohjois-Amerikka.

Nämä sijainnit ovat enimmäkseen Yhdysvalloissa, ja palvelimet sijaitsevat esimerkiksi Chicagossa, New Yorkissa, Seattlessa ja Los Angelesissa. Kanadassa on yksi palvelin Torontossa (toivomme ainakin vielä yhtä, lähellä Vancouveria!).

totalvpn-palvelimen sijainti

Aasiassa palvelimia on harva ja viisi maata on edustettuna. Ne sijaitsevat Mumbaissa, Tokiossa, Tel Avivissa, Hongkongissa ja Singaporessa. Afrikkaa edustaa vain yksi palvelin, ja ylimääräinen palvelin sijaitsee Sydneyssä.

Tämä tarkoittaa, että Total VPN: n palvelinverkko ulottuu vain 30 maata. Se ei ole erityisen vaikuttavaa verrattuna esimerkiksi alan suurimpiin toimijoihin NordVPN tai Surfshark joilla on ylöspäin kaksi tai kolme tuhatta palvelinta löytyy lähes 100 maasta.

Tämä maantieteellisen monimuotoisuuden ja palvelimien lukumäärän puute tarkoittaa sitä suorituskyky kärsii. Jokaisen, joka haluaa valita suuren määrän palvelimia tai jonka on luotettava siihen, että VPN-palvelu on maailmanlaajuisesti saatavana matkoille, olisi parempi etsiä muualta.

Voitko käyttää BitTorrent- tai P2P-protokollaa Total VPN: n kanssa?

vpn-IP-osoitteet-verkkoToisin kuin jotkut VPN-palveluntarjoajat, VPN: n kokonaismäärä ei estä asiakkaita jakamasta tiedostoja tai muihin P2P-toimintoihin nauttiminen. Itse asiassa heillä on Alankomaissa palvelin, joka on nimenomaisesti varattu näihin tarkoituksiin.

Käyttäjien raportit viittaavat siihen, että tämän palvelimen suorituskyky jättää paljon toivomisen varaa. Tämä ja kaiken kaikkiaan hidas tiedonsiirtonopeus tarkoittaa, että se on yleensä hyvä idea etsi muualta jos aiot tehdä paljon torrentia VPN: n kanssa.

Nopeustestitulokset kokonais VPN: llä

Nopeustesteissä käytetyllä tietokoneella on todella vakaita tiedonsiirtonopeuksia, kun se laitettiin vauhdillaan benchmarking-tarkoituksiin. Lataukset tuotti tuloksia 98,71 Mbit / s ja upload hinnat olivat 53,00 Mbit / s.

Asiat muuttuivat, kun Kokonais VPN aktivoitiin. Vaikka sen nopeustestaustulokset eivät olleet harvinaisimpien joukossa, ne olivat silti kaukana lyhyt vaikuttava. Tämä on erityisen totta, kun niiden tuloksia verrataan vahvoimpien VPN: ien tuloksiin.

Total VPN osoitti, että se ei pysty tarjoamaan saumattomia kokemuksia riippumatta siitä, mitä palvelinta käytetään. Tämä pätee jonkin verran kaikkiin VPN-palveluntarjoajiin, koska mitä kauempana todellinen sijaintisi on valitsemasi palvelimen fyysisestä sijainnista, sitä hitaampi tiedonsiirtonopeus on todennäköisesti. Nopeuden testitulokset Total VPN: llä olivat kuitenkin merkittäviä kuinka villisti epäjohdonmukainen he olivat.

Nopeusongelmat tulevat olemaan ensisijainen huolenaihe ihmisille, jotka kirjautuvat Total VPN: n ilmaiseen palveluun. Vain kolme palvelinta on varattu ”ilmaisille” asiakkaille.

Ne sijaitsevat Amsterdamissa, Islannissa ja Singaporessa. Ellet ole hyvin lähellä yhtä näistä paikoista, olet turhauttava kokemus. Maksavilla asiakkailla on enemmän vaihtoehtoja, mutta suorituskyky on edelleen epäilyttävä parhaimmillaan.

totalvpn san jose -nopeuden testitulosYhdistäminen San Jose, Kalifornia -palvelimeen New Yorkin tietokoneelta antoi ladata korko 31,52 Mbps ja upload korko 7,88 Mbit / s.

Yhdistetään palvelimeen, joka oli lähempänä kotia parempia tuloksia. New Yorkin palvelin latautui nopeudella 59,61, vaikka lähetysnopeudet olivat pettymys 10,81 Mbps.

totalvpn london nopeustestiLontoon palvelin tarjosi samanlaisia ​​tuloksia. Latauksia siirrettiin nopeudella 35,64 Mbit / s latausnopeuden ollessa 8,85 Mbps.

Testaus suoritettiin Tokion palvelimella. Nämä hinnat olivat todella turhauttavia. Lataukset tulivat sisään 11,88 Mbps ja lataukset olivat 4,03 Mbit / s. Kun otetaan huomioon monta mailia New Yorkin tietokoneen ja Tokion palvelimen välillä, nämä tulokset eivät ole tarkalleen järkyttäviä.

Kaiken kaikkiaan Total VPN: n käyttö johti latausaikoja kasvatetaan 76 prosenttia. Lähes yhtä huonoa latausaikaa pidennettiin 59 prosentilla. Jos arvostat nopeutta verkkokokemuksessasi, sinun pitäisi olla parempi käyttää toista VPN: ää.

VPN: n kokonaisvaltainen kirjauskäytäntö

Jos haluat nimettömänä verkossa, Total VPN ei tee paljon apua. Asiakkaiden on alistettava yksityiskohtaiseen rekisteröintiprosessiin, jossa he paljastavat kaikki henkilökohtaiset tietonsa. Lisäksi aina, kun otat yhteyttä Total VPN: ään saadaksesi apua, vuorovaikutuksesta pidetään muistiinpanoja.

Yrityksen tietosuojakäytännön tarkistaminen osoittaa, että asiakkaiden pitäisi olla vielä enemmän syy huoleen. Käytännössä todetaan selvästi, että asiakkaan IP-osoite, verkkosivustot, joissa hän käy, heidän fyysinen sijainti ja selain ovat kaikki yritysrekisterissä. VPN: n kokonaismäärä edes yksityiskohtaisesti, kuinka ne voivat seurata vuorovaikutustasi sosiaalisessa mediassa ja linkit, joita käytät heidän palveluunsa.

saferweb vpn tietosuojakäytäntö

Total VPN: n mukaan kaikkea tätä seurantaa käytetään asiakaskokemuksen parantamiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi. Hälyttävästi he jatkavat sitä heidän säilyttämäänsä tietoa käytetään myös myymään sinulle kolmansien osapuolien tuotteita.

Jos haluat todella tuntemattoman verkkokokemuksen, mene toisen VPN-palveluntarjoajan kanssa.

Kuinka paljon VPN maksaa?

Total VPN: n ilmainen versio on rajoitettu kolmeen palvelimeen ja a rajoittava tietokatto, tehdä siitä vaikea työskennellä. Kuukausittaisen tilauksen voi ostaa 14,97 dollaria kuukaudessa, mikä on ei kauppa.

totalvpn hinnoittelu

Etukäteen maksetut pakettitarjoukset voivat alentaa hintaa jopa 4,99 dollaria kuukaudessa. Tämä on johtava hinnoittelu, joten saatat maksaa huomattavasti enemmän kun tämä aika loppuu.

Pitäisikö sinun hankkia VPN yhteensä?

Ikään kuin hidas tiedonsiirtonopeus ja palvelimien puute eivät olisi riittäviä, yrityksen oma kyseenalaiset kirjauskäytännöt sinetöi sopimus. Niin ei, sinun ei pitäisi saada TotalVPN: tä.

Etsi muualta luotettavaa, puhumattakaan, kustannustehokkaampaa VPN-palvelua. Jos voisit käyttää joitain suosituksia heti, tutustu tämänhetkiseen parhaiden VPN-luetteloomme ja säästä vaivaa saada Total-ly pettymään..

Painos merkintä: ranskankielinen versio VPN-arvosteluistamme on saatavana täältä, Meilleur VPN 2020.

Lähteet:

 • https://www.techopedia.com/definition/30742/vpn-security
 • https://us.norton.com/internetsecurity-privacy-what-is-a-vpn.html
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_virtual_private_network_services

Lisää oma arvostelu:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map