Най-добър VPN за Android (преглед 2020 г.)

Време за любовна история с два абзаца.


Най-накрая срещаш човека, когото чакаш. Само един поглед и знаете, че сте измислили остатъка от живота си. Те ще бъдат запознати с мама, ще пътувате заедно, ще споделяте спомени. Намирате смелостта да ги попитате за техния брой и бум, вие сте вътре.

Прибират се у дома и разказват на всички свои приятели за страхотния човек, когото току-що са срещнали. Тогава се случва, в момента, в който се страхуват най-много. Те получават текст и той излиза зелен. Те осъзнават, че използвате телефон с Android.

Е, дори ако мечтите са смазани, потребителите на Android като вас все още трябва да измислят най-добрата защита за своите устройства онлайн. Повече от всякога личната ни информация се споделя онлайн, понякога без да знаем, което прави практикуването на интернет безопасността изключително важно.

VPN е ефективен начин да се уверите, че вашата активност онлайн е защитена, независимо къде се намирате. Ако търсите сигурност за вашето устройство с Android, ще стигнете до правилното място По-долу ще разделим най-добрите опции за избор на правилния VPN, за да сме сигурни, че ще останете защитени, независимо къде в света се намирате.

TLDR

Нямате време да прочетете цялата статия?

Ние избрахме NordVPN като най-добрият общ VPN за андроиди. Въпреки че има други опции, които имат повече сървъри или по-бързи скорости, що се отнася до същественото, Surfshark покрива всички основи на това, което бихте искали от VPN услуга.

Сега не бихме класирали Surfshark или ExpressVPN, ако не мислехме, че и те са страхотни. И двете ще служат като ефективни и безопасни VPN, които да използвате за вашия Android. В този списък обаче Surfshark заема първото място.

1. NordVPN

Преглед и функции

NordVPN, най-добрият общ избор в нашия списък, се откроява поради своите висококачествени мерки за сигурност и голямо количество сървъри. С над 5500 сървъра в почти 60 държави ще можете да имате защита, независимо къде пътувате.

И не само защита, но ще можете наистина да персонализирате вашето интернет изживяване, като имате избор на различни сървъри във всяка област, в която се намирате. Те използват алгоритъм, който въз основа на вашето местоположение или специални изисквания ще ви отговаря на най-добрият вариант.

NordVPN

Що се отнася до сигурността, NordVPN използва ключ за превключване, за да ви даде последна линия на защита срещу всичко, което може да бъде вредно. Тази функция ще следи вашата връзка с VPN сървъра.

Ако нещо се обърка и сте загубили връзка, този ключ за убиване ще блокира достъпа до интернет на всички приложения (по ваш избор). Това ще запази всички ваши лични данни в безопасност, така че дори и случай на прекъсване на връзката, NordVPN има гръб.

NordVPN

NordVPN също използва допълнителен слой сигурност и поверителност с функцията си „двоен VPN“. Когато сте свързани с VPN, вашият трафик преминава през VPN сървър, който криптира вашите данни и променя вашия IP адрес, така че да не е достъпен за всеки, който се опитва да го достигне.

С двойната VPN всичко е криптирано втори път. Вашите данни и дейности не са скрити зад само един сървър, а два. Вашият доставчик на услуги дори не може да види вашата дейност в мрежата, като предоставя напълно частно изживяване.

NordVPN

Цена

Освен големия списък със сървъри и мерки за сигурност, NordVPN предлага справедливо ценообразуване и 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че осъзнаете, че тази VPN не е за вас. Те често имат и специални оферти за тригодишни планове, които могат да направят услугата едва $ 3,49 на месец. За стандартното им ценообразуване е 4,99 долара за двугодишен план и 6,99 долара за 1 година. Месечно на месец, това ще струва $ 11,95 (на месец). Въпреки че не е най-ниският в този списък, той със сигурност е достъпен, като се има предвид какво предлага.

NordVPN

Професионалисти

 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Страхотни мерки за поверителност и сигурност
 • Голям брой сървъри

Против

 • Несъответстващи скорости на изтегляне
 • Ограничено количество устройства на акаунт

Цена

$ 2,99 – $ 11,95 на месец

2. Surfshark

Преглед и функции

Surfshark, вторият избор в нашия списък, има както характеристики, така и цена, за да подкрепи това отличие. Той има сървъри в над 60 държави и предлага висок клас сигурност заедно с някои от най-добрите VPN мрежи на пазара.

Една от характеристиките, която притежава Surfshark като топ избор, е възможността да имат неограничени устройства, свързани към един акаунт. Много VPN услуги имат 5 или 6 устройства наведнъж, но Surfshark е чудесен, ако имате множество устройства, както лични, така и работни, или имате семейство, което искате да запазите защитени онлайн.

Дори и да не сърфирате активно онлайн, приложенията все още изтеглят данни, така че увереното всяко свързано устройство е допълнителен бонус от тази услуга.

Surfshark

Surfshark, подобно на други VPN, подчертава сигурността и поверителността. Освен функцията Whitewhistler, която позволява разделно тунелиране, Surfshark гарантира, че никога не проследява или регистрира никакви данни от потребителя, което позволява пълна поверителност с услугата му.

Това включва история на браузъра, IP адреси, мрежов трафик и времеви марки. Тя поддържа нула информация за това, което правите онлайн, така че оставате напълно частни от всеки и от всеки. Surfshark също използва камуфлажен режим, така че вашият интернет доставчик дори няма да знае, че използвате VPN.

Surfshark

За сигурност Surfshark разполага с CleanWeb функция, технология, която ще блокира реклами или злонамерен софтуер, които могат да бъдат вредни за вашето устройство. Освен решаването на досадата на изскачащите реклами, тази функция ще спре потребителя да кликва върху всякакви връзки, които биха могли да бъдат компрометирани..

Той също така ще спре всякакви опити за фишинг, като ви предпазва напълно от всичко злонамерено, докато сте онлайн.

Surfshark

Независимо дали е за поверителност, сървъри, сигурност или торент, Surfshark е всеобхватен VPN пакет за вашето устройство с Android.

Цена

Ценообразуването наистина е там, където Surfshark превъзхожда. Докато ценообразуването от месец на месец не се различава много от другите услуги, дългосрочните ангажименти имат някои сериозни спестявания. Освен това, ако не сте доволни от Surfshark, имате 30-дневна гаранция за връщане на парите. За 2-годишен абонамент той ще струва $ 1,99 на месец. Това е сериозно ниско! За едногодишен план това е 5,99 долара на месец и ще ви донесе 11,95 долара, ако просто се регистрирате от месец на месец.

Surfshark

Професионалисти

 • Изключително достъпни
 • Не проследява данни
 • Поддържа се за торент
 • Сигурност от висок клас
 • Добър за стрийминг

Против

 • Ограничени сървъри
 • Новак на пазара на VPN

Цена

$ 1.95 – $ 11.95 на месец

3. ExpressVPN

Преглед и функции

ExpressVPN, последната опция в нашия списък, вероятно е тази, за която сте чували, ако имате приятели, които използват VPN. Той е чудесен за пътуване, тъй като има само 160 опции за сървър, тези сървъри са разположени в 160 страни.

Що се отнася до поверителността, ExpressVPN се отделя от другите услуги, използвайки собствената си система за частни имена, известна също като DNS. Тъй като имат собствен сървър, изобщо няма трети страни. Всичко е сигурно в мрежата ExpressVPN.

Това също означава, че няма абсолютно никакви дневници за това, което правите онлайн. Някои услуги ще кодират вашите данни, но оставят всички DNS заявки незащитени. ExpressVPN използва 256-битовия си криптиран DNS за най-добрата частна услуга.

ExpressVPN

ExpressVPN също е чудесен вариант за стрийминг, тъй като те могат да се похвалят с някои от най-високите скорости на всяка VPN услуга. Те всъщност предлагат тест за самостоятелна скорост за потребителите. Тази функция ще разбие всеки сървър по скорост на изтегляне, закъснение и индекс на скоростта, което е скоростта на прехвърляне на данни.

ExpressVPN ще класира всеки сървър по най-високата скорост на връзката и ще ви даде статистика и предложения, към които трябва да се свържете.

ExpressVPN

Що се отнася до сигурността, ExpressVPN предлага и мрежова защита за потребителите на Android. С този механизъм за превключване като подобен механизъм, вашите данни остават защитени, независимо какво.

Това означава, че дори и да има проблем, който да доведе до загуба на връзка с VPN, всички приложения, които искат достъп до интернет, ще бъдат спрени. Това е страхотна последна линия на защита, за да сте сигурни, че вашата лична информация е безопасна на всяка цена.

ExpressVPN

Цена

Въпреки че ExpressVPN със сигурност е тежка категория на пазара на VPN и има много страхотни функции, това не е най-добрият вариант за цена, особено ако търсите дългосрочен ангажимент. Въпреки че предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, няма значителна отстъпка за регистрация за няколко години. За едногодишен план това е 8,32 долара на месец. За една година, $ 9.99 на месец, а месец на месец ще бъде $ 12.95.

ExpressVPN

Професионалисти

 • Гарантирано връщане на парите
 • Разширена поверителност и сигурност
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Възможност за самопроверка на скоростта

Против

 • Ограничен брой устройства на акаунт
 • Несъществена отстъпка от дългосрочни ангажименти

Цена

$ 8.50 – $ 12.95 на месец

Повече информация

Вие чухте какво смятаме, че са най-добрите VPN опции за вашия Android, но може би все още се чудите дали някой е необходим дори за вашата интернет активност. Ако сте нови в VPN и искате да знаете повече, преди да изберете да изтеглите, моля, проверете някои ресурси за начинаещи.

Какво следва?

Сега е време за избор! След като изберете най-добрата опция, ще следвате стъпките на уебсайта им, за да изтеглите приложението. Ако имате допълнителни въпроси как точно да получите VPN и да го използвате на устройството си с Android, има и полезни инструменти за това.

Още свързани ръководства

 • Най-добър VPN за iOS
 • Най-добър VPN за Mac
 • Най-добрият VPN за Windows

ЧЗВ

Имам ли нужда от VPN за моя Android?

Ако сте човек, който пътува или прави много пазаруване онлайн, VPN просто добавя допълнителен слой защита. Освен това ще ви позволи да използвате интернет, както и у дома, навсякъде по света.

Кой безплатен VPN е най-подходящ за Android?

Всички VPN в този списък изискват абонамент и смятаме, че това е най-добрият начин да получите най-ефективната VPN. Що се отнася до защитата на вашите данни, не се препоръчват съкращения. Съществуват обаче много безплатни VPN мрежи, въпреки че те са със скрити разходи.

Използва се незаконен VPN?

VPN мрежите са абсолютно законни за използване. Имайте предвид, че ако правите нелегални неща онлайн, все още е незаконно, дори и с VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map