Най-добър VPN за iOS (преглед през 2020 г.)

Познавате ли онзи човек, който от 7-ми клас някак си винаги има най-новия iPhone? Като, ден след освобождаването му? Или ако не знаете за кого говорим, вероятно сами сте били това дете. Ако сте специализиран iPhone или дори iPad потребител, ще потърсите най-добрия софтуер за вашето устройство. Вие също знаете колко важна е мобилната сигурност и че дори когато използвате интернет на телефона или iPad, това все още е място, където информацията или данните могат да бъдат компрометирани..


Наличието на VPN ще защити себе си, вашата идентичност и данните, съхранявани в устройството ви. Особено, ако сте някой, който пътува често, да можете да използвате вашия iPhone или iPad по същия начин по целия свят е наистина важно да поддържате нещата да се движат по пътя.

Ако се чудите защо имате нужда от VPN за вашия iPhone или iPad, лесно е да забравите, че дори когато не сърфирате активно в интернет, устройството ви има приложения, които вероятно са свързани по някакъв начин и тази информация се съхранява на това устройство се споделя.

В този списък ще се опитаме да разбием най-добрите 3 опции за стартиране на VPN на iOS и можете да намерите тази, която е най-подходяща за вас!

TLDR

Нямате време да прочетете подробно цялата тази статия?

Класирахме NordVPN като най-добрият общ VPN за iOS. Ще направим солидни аргументи за Surfshark и ExpressVPN, но Surfshark има сигурна поверителност, максимални скорости и достъпна цена, която е трудно да се преодолее, когато става въпрос за избор на правилния VPN. Всички 3 услуги си струва да проверите и наистина не можете да сбъркате с нито една от тях.

1. NordVPN

Преглед и функции

Ако се отнасяте сериозно към поверителността и сигурността повече от всичко друго, NordVPN може да е най-подходящото за вас. Искам да кажа, че те буквално използват военно криптиране, за да защитят данните на своите потребители. Те добавят ангажираността си към сигурността благодарение на двойната си VPN функция, която рекламира допълнителен слой сигурност върху първоначалното криптиране, като преминава през втори VPN сървър и криптира себе си втори път. Това е известно като верига VPN сървър. Правейки това, вашата дейност е скрита от два различни сървъра, предоставяйки тази допълнителна част от личния живот за всичко, което може да правите онлайн.

NordVPN

Друг начин, по който NordVPN защитава потребителите си, е с техниката за автоматично превключване Kill. Тази функция непрекъснато следи вашата онлайн активност и по всяко време, ако връзката ви с VPN прекъсне по някаква причина, превключвателят Kill ще блокира вашето устройство или всички приложения, които сте избрали да свържете. Това е важно поради няколко причини, но най-вече като последна линия на защита от някоя от вашите лични данни, която е случайно изложена.

NordVPN

NordVPN също не регистрира никакви ваши лични данни. Това означава, че те не пазят нищо от това, което е вашата дейност, докато сте свързани с VPN. Времевите марки, трафикът, IP адресите и други се пазят напълно поверителни и не се съхраняват по никакъв начин. Това е важно, ако някое от използването на интернет включва използване на опции за плащане или пътуване до страни, където може да има изисквания за събиране на данни.

NordVPN

И накрая, NordVPN е ефективен поради големия брой налични сървъри. Има над 5500 сървъра, достъпни в почти 60 страни. Въпреки че има VPN услуги, които са достъпни за повече страни, големият брой сървъри означава, че потребителят може да бъде нужен точното поверителност и връзка.

nordvpn сървъри

NordVPN

Цена

NordVPN, подобно на другите опции в този списък, също е доста достъпен, най-вече при записване за дългосрочен ангажимент. Те също така предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, която може да бъде полезна, ако сте някой, който просто тества VPN, за да провери дали е жизнеспособен в дългосрочен план и също така пуска специални предложения, които могат да направят тригодишните планове толкова ниски, колкото $ 2,49 на месец. За обичайното им ценообразуване е 4,99 долара на месец за двугодишен план, едногодишен план е 6,99 долара на месец, а абонаментът от месец до месец ще ви извежда 11,95 долара на месец.

NordVPN

Професионалисти

 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Много сървъри
 • Поверителност и сигурност от висок клас
 • Софтуер за блокиране на реклами
 • Не регистрира данни

Против

 • Не можете да използвате тон устройства наведнъж
 • Интернет скоростта може да варира

Цена

$ 2,99 – $ 11,95 на месец

Изпробвайте NordVPN за iOS!

2. Surfshark

Преглед и функции

Surfshark, вторият общ избор в нашата класация за VPN за iOS, има повече функции, отколкото просто да е евтин. Въпреки че цената е атрактивна, тази услуга прави много неща, които всеки потребител би искал от VPN. Surfshark използва функция, наречена Whitelister, инструмент, който позволява на потребителя да избере точно кои сайтове иска под покритието на VPN. Това позволява на някои конкретни сайтове да заобиколят VPN с помощта на инструмент за разделно тунелиране. Потребителите избират кои от тях.

Защо това би имало значение? Не бихте ли искали всичко, обхванато от VPN? Е, не е задължително. Може да искате да сте частни и защитени при сърфиране, но също така искате да се свържете с принтер наблизо или да разберете къде е най-близкият магазин за отглеждане на кучета в близост до вашия Airbnb. Само сайтовете или приложенията, които активирате, ще преминат през отделен тунел.

Surfshark

Друга полезна функция за Surfshark е възможността да се свързва с неограничени устройства. Ако сте нов в света на VPN, това всъщност е доста голяма работа. Повечето VPN услуги, особено тези на тази цена, имат до 5 различни устройства в най-добрия. Това би направило тази услуга перфектна за семейство или някой, който има тон допълнителни устройства за работа. Това ще ви позволи VPN да работи като всяко устройство, което имате, като ги държите всички защитени.

Surfshark

Що се отнася до поверителността, Surfshark има и това. Те изпълняват функция, наречена CleanWeb, която по същество е adblocker от висок клас. Въпреки че това може да изглежда, че просто спира простото досада, софтуер като този ще ви помогне да не кликнете върху връзки, които могат да бъдат вредни за вашето устройство. Той така или иначе блокира уебсайтове, които може да имат зловреден софтуер, и гарантира, че никакви опити за фишинг не стигат до вас.

Surfshark

Surfshark са толкова уверени в сигурността си, че всъщност блогват за времето, в което системите им са одитирани. Това е крачка, ако питате нас!

Цена

Сега върху акцента, цената. Surfshark е сериозно достъпен, особено когато можете да се ангажирате с дългосрочен план. Въпреки че цената им от месец на месец не е толкова различна от конкурентите, двугодишният им план струва само 1,99 долара на месец. За една година ще ви струва 5,99 долара на месец, а месецът на месец е 11,95 долара. Ако искате да продължите да използвате дългосрочен VPN, няма да намерите по-добра сделка от двугодишния абонаментен план на Surfshark.

Surfshark

Професионалисти

 • Топ криптиране и сигурност
 • Не проследява данни
 • Полезно за стрийминг
 • Страхотен за порой
 • Много достъпни

Против

 • Не е огромно количество сървъри
 • Сравнително нов VPN

Цена

$ 1.95 – $ 11.95 на месец

За да опитате услугата Surfshark, изтеглете сега за iOS!

3. ExpressVPN

Преглед и функции

Ако сте чували за VPN услуга, това вероятно е ExpressVPN. Това е „Големият човек в кампуса“ на VPN. Известен е с това, че е много лесен за използване и лесен за използване. Тази статия се пише с помощта на връзка от ExpressVPN и мога да се съглася, никога не се замислям за това, че използвам VPN и това вероятно е добро нещо, нали??

ExpressVPN е един от най-добрите, що се отнася до скоростта на интернет, което е наистина важно, особено ако използвате VPN за торент или гледане на Netflix. Те ви позволяват да стартирате тест за скорост на всеки сървър, който може да изберете, така че можете да изберете от кой да използвате. Той също така ще класира различните сървъри, които да използвате по скорост, преди дори да изберете един.

ExpressVPN

Друга добра характеристика на ExpressVPN е неговата технология за разделно тунелиране. Това ви позволява да насочите част от трафика на вашето устройство през криптиран тунел, докато другите директно се свързват. По-горе разгледахме защо тази функция може да ви бъде полезна, но най-вече ако се опитвате да изтеглите нещо безопасно, докато също се свързвате с местния интернет или се опитвате да се свържете с устройство наблизо. Тази функция ще ви позволи да използвате функциите както на местния, така и на чуждестранния интернет едновременно.

ExpressVPN

Тази услуга е добре да се използва и за целите на сигурността. Освен стандартната практика на VPN за смесване на трафик и скриване на вашите IP адреси, ExpressVPN криптира данните между вашия компютър и защитените VPN сървъри. Те използват AES (Advanced Encryption Standard), който също се използва от правителството на САЩ за компютърна защита. По този начин, дори ако информацията ви е била достъпна по някакъв начин от трета страна, те няма да могат да я прочетат.

ExpressVPN

Цена

Макар че ExpressVPN по никакъв начин не е скъп, те нямат реална отстъпка, която правят другите опции, когато става въпрос за дългосрочния план. Ще спестите малко, като се регистрирате за годишния им план, но той не е особено важен. За едногодишен ангажимент излиза 8,32 долара на месец. 6 месеца ще ви пускат 9,99 долара на месец, а абонаментът за месец на месец е 12,95 долара. Отново не е толкова евтино, колкото другите, но има причини, че е толкова популярен и лично аз мога да го намеря за това.

ExpressVPN

Професионалисти

 • 24 / обслужване на клиенти с чат на живо
 • Тестове за самостоятелна скорост
 • Подобрена сигурност
 • Гарантирано връщане на парите

Против

 • Може да използвате само толкова устройства наведнъж
 • Няма достатъчно отстъпка за дългосрочни планове

Цена

$ 8.50 – $ 12.95 на месец

Изтеглете софтуера ExpressVPN iOS!

Търсите да научите повече за VPN?

Ако сте го направили през този списък и все още не сте сигурни какво всъщност е VPN, вижте това ръководство за още помощ. Освен защитата и неприкосновеността на личния живот, използването на VPN ще ви позволи да използвате интернет така, както бихте гостували вкъщи, когато пътувате. Независимо дали го осъзнавате сега или не, ще го направите, когато сте на път без VPN.

Какво да правя след това

Е, изберете един вече! Сериозно, всички 3 от тези опции са добри. Някои са наистина евтини, други предлагат максимална защита, а трети са добри за стрийминг или наистина удобни за потребителя. След като направите избор, има ресурси, в случай че имате проблеми с настройката му на вашия iPhone или iPad. Късмет!

Още свързани ръководства

 • Най-добър VPN за Android
 • Най-добрият VPN за Windows
 • Най-добър VPN за стрийминг

ЧЗВ

VPN добър ли е за iPhone?

Винаги е добра идея да защитите личните си данни, без значение какво устройство използвате. С iPhone е лесно да си помислите, че не преглеждате както на компютър, но не забравяйте, че приложенията постоянно работят и събират данни. VPN услуга ще защити това.

Легален ли е VPN?

Да! Всички юридически дейности онлайн също са законни по VPN. Също така всички незаконни дейности онлайн все още са незаконни с VPN.

Можете ли да оставите VPN да работи през цялото време?

Както обсъждахме няколко пъти в статията, има моменти, в които бихте искали да използвате разделно тунелиране и да се свържете директно с интернет. С iOS е важно да запомните, че приложенията могат да събират данни, дори когато не ги използвате. Така че постоянната защита е положителна.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map