Najboljši VPN za iOS (pregled 2020)

Ali poznate tisto osebo, ki ima od 7. razreda nekako vedno najnovejši iPhone? Kot dan po izpustitvi? Ali če ne veste, o kom govorimo, ste bili verjetno tudi sami tak otrok. Če ste namenski iPhone ali celo uporabnik iPada, boste iskali najboljšo programsko opremo za svojo napravo. Prav tako veste, kako pomembna je mobilna varnost in da je tudi pri uporabi interneta v telefonu ali iPadu še vedno kraj, kjer se lahko ogrozijo informacije ali podatki..


Imeti VPN bo zaščitil sebe, svojo identiteto in podatke, shranjene v vaši napravi. Še posebej, če ste nekdo, ki pogosto potuje, je zelo pomembno, da lahko uporabljate svoj iPhone ali iPad na enak način po vsem svetu, da bodo stvari tekoče na poti..

Če se sprašujete, zakaj potrebujete VPN za svoj iPhone ali iPad, je enostavno pozabiti, da ima vaša naprava tudi aplikacije, ki so verjetno na nek način povezane in ki so shranjene v tej napravi. se deli.

Na tem seznamu bomo poskušali razčleniti najboljše 3 možnosti za zagon VPN-ja v iOS-u in lahko najdete tisto, ki je za vas najbolj primerna!

TLDR

Nimate časa, da bi podrobno prebrali ves ta članek?

NordVPN smo uvrstili med najboljši skupni VPN za iOS. Za Surfshark in ExpressVPN bomo podali trdne argumente, toda Surfshark ima varno zasebnost, najvišje hitrosti in cenovno dostopno ceno, ki jo je težko premagati, ko gre za izbiro pravega VPN-ja. Vse tri storitve je vredno preveriti in resnično ne morete narobe z nobeno od teh.

1. NordVPN

Pregled in funkcije

Če ste bolj kot karkoli drugega resni glede zasebnosti in varnosti, je NordVPN morda najbolj primeren za vas. Mislim, dobesedno uporabljajo šifriranje vojaškega razreda za zaščito podatkov svojih uporabnikov. Svojo zavezanost varnosti dodajo zaradi svoje funkcije z dvojnim VPN, ki poleg prvotnega šifriranja prikaže dodatno plast varnosti, tako da se poda mimo drugega strežnika VPN in se drugič šifrira. To je znano kot veriženje VPN strežnikov. S tem svojo dejavnost skrivata dva različna strežnika, kar daje dodaten del zasebnosti za vse, kar lahko počnete prek spleta.

NordVPN

Drug način, da NordVPN ščiti svoje uporabnike, je s tehniko stikala Automatic Kill. Ta funkcija nenehno spremlja vašo spletno dejavnost in kadar koli je prekinjena povezava z VPN-jem iz katerega koli razloga, bo stikalo Kill blokiralo vašo napravo ali vse aplikacije, ki ste jih izbrali za povezovanje. To je pomembno iz več razlogov, vendar večinoma kot zadnja obramba pred kakršnimi koli zasebnimi podatki, ki so bili slučajno izpostavljeni.

NordVPN

NordVPN prav tako ne beleži nobenih vaših osebnih podatkov. To pomeni, da med povezavo z VPN ne ohranjajo ničesar, kar počne vaša dejavnost. Časovne žige, promet, IP naslovi in ​​še več so popolnoma zasebni in niso shranjeni na noben način. To je pomembno, če katera koli uporaba vašega interneta vključuje uporabo plačilnih možnosti ali potovanje v države, kjer so morda zahteve po zbiranju podatkov.

NordVPN

Nazadnje je NordVPN učinkovit zaradi velikega števila strežnikov, ki so na voljo. V skoraj 60 državah je na voljo več kot 5500 strežnikov. Čeprav obstajajo storitve VPN, ki so dostopne v več državah, veliko število strežnikov pomeni, da je uporabniku potrebna natančna zasebnost in povezava..

nordvpn strežniki

NordVPN

Cena

Tudi NordVPN je, tako kot druge možnosti na tem seznamu, dokaj dostopen, večinoma pri prijavi na dolgoročno obveznost. Ponujajo tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ki je lahko koristno, če ste nekdo, ki šele preizkuša VPN, da se prepriča, ali je njegovo dolgoročno sposobno preživeti, poleg tega pa izvaja posebne ponudnike, ki lahko triletne načrte naredijo tako nizke 2,49 USD na mesec. Za njihove običajne cene znaša 4,99 USD na mesec za dvoletni načrt, enoletni načrt 6,99 USD na mesec, naročnina iz meseca v mesec pa vam bo privoščila 11,95 USD na mesec.

NordVPN

Prednosti

 • 24/7 služba za stranke
 • Veliko strežnikov
 • Zasebnost in varnost višjega cenovnega razreda
 • Programska oprema za blokiranje oglasov
 • Ne beleži podatkov

Slabosti

 • Ne morem naenkrat uporabiti tone naprav
 • Internetna hitrost se lahko razlikuje

Cena

2,99 $ – 11,95 USD na mesec

Preizkusite NordVPN za iOS!

2. Surfshark

Pregled in funkcije

Surfshark, druga splošna izbira na naši lestvici VPN-jev za iOS, ima več funkcij kot le poceni. Čeprav je cena privlačna, ta storitev naredi veliko stvari, ki bi si jih vsak uporabnik želel od VPN-ja. Surfshark uporablja funkcijo, imenovano Whitelister, orodje, ki uporabniku omogoča, da sam izbere, katera spletna mesta želi pod pokritjem VPN. To omogoča, da nekatera določena mesta obidejo VPN z uporabo orodja za razdelitev tunelov. Uporabniki izberejo, kateri.

Zakaj bi bilo to pomembno? Ali ne želite, da je vse, kar je zajeto v VPN? No, ni nujno. Med brskanjem boste morda želeli biti zasebni in zaščiteni, hkrati pa se želite povezati s bližnjim tiskalnikom ali ugotoviti, kje je najbližja trgovina za nego psov v bližini vaše Airbnb. Samo spletna mesta ali aplikacije, ki jih omogočite, bodo šli skozi ločen tunel.

Surfshark

Druga koristna funkcija Surfsharka je možnost povezovanja z neomejenimi napravami. Če ste novi v svetu VPN, je to pravzaprav precej velika stvar. Večina VPN storitev, zlasti tistih za to ceno, ima samo do 5 različnih naprav. Tako bi bila ta storitev popolna za družino ali nekoga, ki ima na voljo več dodatnih naprav za delo. To bi omogočilo, da se VPN zažene kot vsaka naprava, ki bo zaščitena.

Surfshark

Kar zadeva zasebnost, je Surfshark tudi to pokril. Vodijo funkcijo, imenovano CleanWeb, ki je v osnovi adblocker višjega cenovnega razreda. Čeprav se to morda zdi, da gre samo za zaustavitev preprostega motenja, pa bo takšna programska oprema pripomogla, da ne boste kliknili nobenih povezav, ki bi lahko škodile vaši napravi. Tako ali tako blokira spletna mesta, ki bi lahko imela zlonamerno programsko opremo, in poskrbi, da do vas ne pride do poskusov lažnega predstavljanja.

Surfshark

Surfshark je tako prepričan v svojo varnost, da je v resnici blogiral o času, ko so jih njihovi sistemi revidirali. Če vprašate nas, je to zadeva!

Cena

Zdaj pa na vrhunec cena. Surfshark je resno cenovno ugoden, še posebej, če se lahko zavežete k dolgoročnemu načrtu. Medtem ko njihova mesečna cena v mesecih ni tako različna od tekmecev, njihov dvoletni načrt stane le 1,99 USD na mesec. V enem letu vam boste porabili 5,99 USD na mesec, mesec na mesec pa 11,95 USD. Če boste želeli nadaljnjo uporabo VPN-ja dolgoročno, ne boste našli boljše ponudbe kot dvoletni načrt naročnine Surfsharka.

Surfshark

Prednosti

 • Vrhunsko šifriranje in varnost
 • Ne sledi podatkom
 • Koristno za pretakanje
 • Odlično za hudourništvo
 • Zelo cenovno ugodno

Slabosti

 • Ni ogromna količina strežnikov
 • Precej nov VPN

Cena

1,95 $ – 11,95 USD na mesec

Če želite preizkusiti storitev Surfshark, prenesite za iOS zdaj!

3. ExpressVPN

Pregled in funkcije

Če ste že slišali za storitev VPN, je verjetno ExpressVPN. To je vrsta “velikega moškega na kampusu” VPN-jev. Znano je, da je zelo uporabniku prijazen in enostaven za uporabo. Ta članek je napisan s povezavo ExpressVPN in se lahko strinjam, nikoli ne razmišljam o tem, da uporabljam VPN, in to je verjetno dobra stvar, kajne?

ExpressVPN je eden najboljših, kar zadeva hitrost interneta, kar je zelo pomembno, še posebej, če VPN uporabljate za torrenting ali gledate Netflix. Omogočajo vam izvajanje hitrostnega preizkusa na katerem koli strežniku, ki ga morda izberete, tako da lahko izberete, katerega uporabljate. Prav tako bo razvrstil različne strežnike, ki jih bo uporabil po hitrosti, preden sploh izberete enega.

ExpressVPN

Še ena dobra lastnost ExpressVPN je njegova tehnologija razdelitve predorov. To vam omogoča, da del prometa prometa usmerite skozi šifriran predor, medtem ko se drugi neposredno povežejo. Zgoraj smo razpravljali, zakaj bi lahko bila ta funkcija uporabna, vendar večinoma, če poskušate varno prenesti nekaj, hkrati pa se povezujete z lokalnim internetom ali če se poskušate povezati z bližnjo napravo. Ta funkcija vam bo omogočila uporabo funkcij lokalnega in tujega interneta hkrati.

ExpressVPN

To storitev je dobro uporabiti tudi v varnostne namene. Poleg standardne prakse VPN za mešanje prometa in skrivanje IP naslovov ExpressVPN šifrira podatke med računalnikom in varnimi strežniki VPN. Uporabljajo AES (Advanced Encryption Standard), ki ga ameriška vlada uporablja tudi za računalniško zaščito. Tako tudi, če bi do vaših informacij nekako dostopala tretja oseba, je ne bi mogli prebrati.

ExpressVPN

Cena

Čeprav ExpressVPN nikakor ni drag, nimajo pravega popusta, kot ga imajo druge možnosti, ko gre za dolgoročni načrt. Nekaj ​​boste prihranili s prijavo na njihov celoletni načrt, vendar ni res pomemben. Za enoletno obveznost znaša 8,32 dolarja na mesec. 6 mesecev vam bo porabil 9,99 USD na mesec, naročnina na mesec na mesec pa 12,95 USD. Spet ni tako poceni kot drugi, vendar obstajajo razlogi, da je tako priljubljen, in osebno se lahko zavežem za to.

ExpressVPN

Prednosti

 • 24 / storitev za stranke s klepetom v živo
 • Preizkusi hitrosti
 • Izboljšana varnost
 • Garancija za vračilo denarja

Slabosti

 • Naenkrat lahko uporabljate samo toliko naprav
 • Premalo popusta za dolgoročne načrte

Cena

8,50 USD – 12,95 USD na mesec

Prenesite programsko opremo ExpressVPN iOS!

Želite izvedeti več o VPN-jih?

Če ste se znašli na tem seznamu in še vedno niste prepričani, kaj VPN v resnici sploh je, si v tem vodniku oglejte še kakšno pomoč. Poleg zaščite in zasebnosti vam bo uporaba VPN omogočila uporabo interneta, kot bi ga imeli doma, ko potujete. Ne glede na to, ali se zdaj zavedaš ali ne, boš na poti brez VPN-ja.

Kaj storiti naprej

No, izberi že enega! Resno, vse 3 od teh možnosti so dobre. Nekateri so res poceni, drugi nudijo maksimalno zaščito, tretji pa so dobri za pretakanje ali zelo prijazni do uporabnika. Ko se enkrat odločite, obstajajo sredstva, če imate težave z nastavitvijo na vašem iPhone ali iPadu. Vso srečo!

Več sorodnih vodnikov

 • Najboljši VPN za Android
 • Najboljši VPN za Windows
 • Najboljši VPN za pretakanje

Pogosta vprašanja

Ali je VPN dober za iPhone?

Vedno je dobro zaščititi svoje zasebne podatke, ne glede na to, katero napravo uporabljate. Z iPhoneom je preprosto misliti, da ne brskate po računalniku, vendar ne pozabite, da aplikacije nenehno zaženejo in zbirajo podatke. Storitev VPN bo to zaščitila.

Ali je VPN zakonit?

Ja! Vse pravne dejavnosti na spletu so zakonite tudi pod VPN. Prav tako so vse nezakonite dejavnosti na spletu še vedno nezakonite z VPN.

Ali lahko pustite, da VPN ves čas deluje?

Kot smo v članku že nekajkrat razpravljali, obstajajo časi, ko želite uporabiti split-tunneling in se povezati neposredno z internetom. Pri iOS-u je pomembno zapomniti, da aplikacije morda zbirajo podatke, tudi če jih ne uporabljate. Zato je stalna zaščita pozitivna.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map