Най-добрите VPN за Kodi (2020)

Виждали ли сте цялата преса, която Коди получава напоследък? Може би сте искали разберете повече за това какво е Kodi но не сте имали възможност да го разгледате.


Ето шанса ви да не научите само повече за този софтуер с отворен код, който е безплатен за използване но също и как можете да се възползвате от него по най-безопасния, възможно най-личен начин с VPN.

Какво е Коди?

код лого квадратПовечето хора разполагат с богата частна колекция от филми, телевизионни предавания и други медии, свързани с развлечения като музика и снимки. Kodi е безплатен софтуер, който улеснява управлението на вашата колекция и достъп до нея на редица устройства.

Коди започна като Xbox Media Center или XBMC. За тези канадци, които гледат Netflix или Hulu или използват музикални приложения като Pandora, знайте, че това не ги замества.

Това е така, защото основната му полезност е в достъпа до вашата лична колекция. Kodi обаче поддържа впечатляващ масив на устройства и типове файлове, създавайки го изключително полезен.

Защо трябва само Използвайте Kodi с VPN

Kodi е удобен софтуерен пакет, който ви позволява лесно и лесно да управлявате вашите медийни библиотеки. Ако ще използвате просто голи кости, основен софтуер, нямате твърде много причина да се притеснявате за поверителност.

Ако обаче използвате добавки на трети страни, тогава абсолютно важно е винаги да използвате VPN. Много от тези добавки са създадени, за да позволят на потребителите достъп до пиратско съдържание и незаконни потоци.

е не законно да ги използвате, а Kodi предупреждава потребителите срещу тях. Въпреки това, много хора не могат да устоят на изкушението.

vpn за kodi

Тези добавки на трети страни представляват висок риск, опасни за киберсигурност. Те биха могли да съдържат злонамерени елементи които излагат на риск вашата система. Има два фактора че всеки, който използва тези добавки, трябва да е наясно.

Първата е възможността за откриване от вашия доставчик на интернет услуги. Вашият интернет доставчик може да проследява всичко, което правите онлайн, ако не използвате VPN. Ако гледате нещо, което е защитено с авторски права или не е законно достъпно за вас, вашият интернет доставчик ще знае за това.

Това означава, че е наложително да го направите защити себе си и вашия IP адрес. Освен това трябва да отбележим, че е особено важно да защитите децата си от онлайн заплахи и подозрително съдържание. Най-добрият начин да направите това е като използвате добър VPN доставчик.

Второто е, че тези добавки на трети страни могат да ви изложат на хакери. Много от тези добавки са предназначени за работа с торенти. Това означава много съвместно споделяне на файлове. Съответно вашият IP адрес може да бъде записан и съхранен от нечестива страна. Всички ваши данни могат да бъдат отвлечени по всяко време и използвани за всякакви злонамерени цели. VPN не позволява това да се случи.

VPN пренасочва вашия уеб трафик през техните собствени сървъри, като по този начин скрива истинския ви IP адрес и прави невъзможно вашия интернет доставчик да вижда какво правите онлайн. Това също означава, че хакери и други киберпрестъпниците не могат да ви последват един.

Намиране на най-доброто VPN за Kodi през 2020 г.

Не всички VPN са създадени равни. Някои не предлагат адекватно криптиране или имат по-ниска мрежа от сървъри. По-малко надеждните VPN мрежи могат забавете вашата интернет връзка до тревожна степен.

От още по-голяма загриженост са доставчиците на VPN, които водят дневници на онлайн дейностите на своите клиенти. Това побеждава целта на използването на VPN. Въпреки че вашият интернет доставчик не може да проследи вашето интернет поведение, вашата VPN може, и това е основен проблем за поверителността.

Ето списък на най-добрите VPN за Kodi. Нито един от тези решения не съхранява никакви регистрационни файлове, така че няма да се притеснявате, че някой следи навиците ви за гледане. Освен това те предлагат изключителна производителност и скорост за да можете да гледате без ограничения.

1. NordVPN

NordVPN е доставчик на най-добър избор за много хора по целия свят. Те предлагат голяма сигурност и невероятна мрежа от повече от 5000 сървъра в над 60 държави.

nordvpn десктоп платформа

С NordVPN можете лесно да получите достъп до съдържание, което е географски ограничено, дори популярни стрийминг услуги като Netflix, Hulu и BBC iPlayer. Ще имате впечатляващ масив от сървъри от който да изберем, гарантирайки бързи скорости на трансфер на данни и стабилна връзка.

Ако искате да използвате Kodi във връзка с NordVPN, тогава имате късмет. Уебсайтът на NordVPN всъщност има страница, която се занимава с Kodi. Това може да ви даде основни съвети относно това как да деблокирате Kodi. Дори ще намерите публикации в блога на компанията относно това как да правите неща като гледане на филми чрез Kodi.

nordvpn лого мин

В NordVPN също има много полезни приложения, така че тази услуга може да се използва с почти всяка операционна система. Има дори такава за Android TV. Всеки може да се похвали с много сигурност, включително 256-битово криптиране на AES. Ще намерите опции за двойно криптиране, използвайки TOR с NordVPN и CyberSec функция, която предпазва от онлайн заплахи.

Една от най-добрите характеристики на NordVPN е, че поддържа стриктна политика срещу запазване на всякакви регистрационни файлове. Можете да бъдете сигурни, че няма да трябва да изтривате историята си в Google, тъй като това е пълна тайна.

Плащането за NordVPN от месец на месец е доста скъпо. Получаването на един от наличните пакети определено е по-достъпният начин. Също така, NordVPN предлага тридневен пробен период, който можете да получите без да плащаш нито стотинка.

За вашите нужди за поверителност и сигурност на вашите данни, включително безпроблемното използване на Kodi, NordVPN е услуга, която препоръчваме.

2. ExpressVPN

expressvpn за kodi

Широко разглеждан като една от най-добрите VPN услуги навсякъде, това трябва да бъде малко изненада за всеки, който е прочел цялостно ревю на Express VPN, че тази услуга също се счита за една от най-добрите за използване с Kodi.

Като доставчик на VPN услугите им са надеждни и бързи. ExpressVPN е със седалище на Британските Вирджински острови, което е забележително добра характеристика, тъй като означава, че те не се изискват от местните закони за водене на всякакъв вид записи относно своите клиенти.

Те разполагат с повече от 2000 сървъра на приблизително 150 места, така че има голяма вероятност да намерите бърз сървър, който е близо до вас или който може да ви предостави необходимия достъп до географски ограничено съдържание, което искате да видите. ExpressVPN осигурява добра последователност на скоростта, което означава, че трябва да се насладите на безпроблемно гледане.

Бъдете сигурни, че ExpressVPN ви предлага най-доброто в личния живот и сигурността. 256-битовото криптиране на AES е най-доброто, което е там, и те използват OpenVPN протокол.

Те разполагат с повече от 2000 сървъра на приблизително 150 места, така че има голяма вероятност да намерите бърз сървър, който е близо до вас или който може да ви предостави необходимия достъп до географски ограничено съдържание, което искате да видите. ExpressVPN доставя добра скоростна консистенция, което означава, че трябва да се насладите на безпроблемно гледане.

expressvpn logo min

Бъдете сигурни, че ExpressVPN ви предлага най-доброто в личния живот и сигурността. 256-битовото криптиране на AES е най-доброто, което е там, и те използват OpenVPN протокол.

Въпреки че е вярно, че ExpressVPN струва повече от други доставчици, услугите, които предлагат, наистина не могат да бъдат победени. Ако се отнасяте сериозно към осигуряването на интернет връзка и използването на Kodi редовно, не можете да сбъркате с тази VPN.

ExpressVPN предоставя няколко пакета, които ви дават почивка в цената. Също така имайте предвид, че има a 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако не сте напълно удовлетворени, можете да получите възстановяване.

3. IPVanish

ipvanish vpn за kodi

Ако сте потребител на Kodi или искате да станете такъв, тогава ще искате да разгледате офертите в IPVanish. Това е особено вярно, ако имате устройства с Android, включително Fire TV Stick и Amazon Fire TV. Можете бързо да изтеглите IPVanish направо от уебсайта на компанията, а инсталирането му на вашето устройство е лесно.

характеристики IPVanish повече от 1100 сървъра в повече от 60 места по света. Те предлагат голяма скорост на изтегляне и можете да поддържате до 10 устройства с един IPVanish акаунт. Това може да е ан невероятно важно показател, ако сте специализиран потребител на Kodi на много устройства.

ipvanish vpn logo min

Ще намериш родните клиенти за Mac и Windows в рамките на IPVanish. Подобно на ExpressVPN и NordVPN, можете да се доверите на IPVanish на не пазете никакви дневници относно вашите онлайн дейности. Не можете да сбъркате с 256-битовото криптиране и ще имате достъп до OpenVPN протокол. Включени са и защита от теч и превключвател за убийство, който прекратява вашата сесия на сърфиране, ако VPN внезапно стане недостъпен.

Ако отидете с IPVanish, потърсете уроците за настройка на Kodi на уебсайта. Отдолу, IPVanish е нещо скъпо. Той предлага само седемдневна гаранция за връщане на парите, така че трябва да решите бързо.

4. CyberGhost

cyberghost vpn за десктоп

с повече от 2200 сървъри, открити в повече от 60 страни, можете да очаквате голяма скорост и надеждност от CyberGhost. Една от причините тази VPN услуга да работи толкова добре с Kodi е, че изглежда доста умела да заобикаля повечето геоблокирано съдържание.

Подобно на другите VPN в този списък, CyberGhost се придържа към стриктно политика без регистрация. Това означава, че никой не следи вашите онлайн дейности, докато използвате тази VPN. Ще имате множество протоколи, от които да избирате, включително OpenVPN, и ще намерите същото, надеждно 256-битово криптиране AES. Дори има убийте превключвател, за да ви защити ако VPN услугата неочаквано се изключи в средата на сесия на сърфиране.

cyberghost vpn logo min

На уебсайта на CyberGhost ще намерите множество уроци и ръководства, които ще ви помогнат да се възползвате максимално от опита си с Kodi. CyberGhost също има някои от най-добрата поддръжка на клиенти и интерфейс, който е наистина лесен за използване. Ако чувствате, че сте малко по-малко от технологичен експерт, тогава този удобен за потребителите VPN може да е точно това, от което се нуждаете.

Какво прави Коди страхотен?

Устройства, поддържани от Kodi

Kodi-СъвместимостШирока гама от операционни системи се поддържа от Kodi. Те включват Windows и macOS, заедно с Android, iOS, Linux и Raspberry Pi.

е лесен за инсталиране Kodi на устройства, които използват платформи като Windows и macOS. Трябва само да изтеглите и инсталирате софтуера. Kodi не е толкова лесен за инсталиране на други платформи, но не е задължително извън средните възможности на Джо или Джейн за това.

Едно от прекрасните предимства на използването на Kodi е, че вашата медийна библиотека може да се синхронизира на множество устройства. За да направите това, може да ви е необходима локална мрежа или да намерите добавки за поддръжка.

Тъй като Kodi е софтуер с отворен код, това е често се актуализира от посветени членове на технологичната общност. тези доброволци също проектирайте добавки, за да подобрите практическата работа на Kodi.

Лесен ли е за използване Kodi?

Отляво на интерфейса се намира вертикално меню. Това меню съхранява цялото ви съдържание. Ще забележите, че той е създаден като други файлови мениджъри, така че няма да имате проблеми с преминаването през категории като „Филми“, за да намерите това, което търсите.

Повечето хора имат малки проблеми с разбирането на интерфейса на Kodi. Изключително удобно е съдържанието на вашите медийни библиотеки да е на ваше разположение и да се обаждате.

интерфейс kodi

В интерфейса е включена универсална лента за търсене, ако това се чувства като по-ефективна опция за намиране на съдържание.

Стрийминг с Коди

Когато отворите Kodi, веднага ще бъдете информирани за това Kodi не ви доставя съдържание. Освен това използването на Kodi за незаконни потоци или пиратски медии не се опровергава. Много добавки на трети страни правят тази дейност възможна, но азза потребителите е ценно да знаят, че са отговорни за това незаконно съдържание на техните устройства.

Ще трябва да добавите към Kodi всяко съдържание, което искате да управлявате с този софтуер. Това е ясно, когато щракнете върху типа съдържание, изберете „Файлове“ и след това изберете местоположението на файла на съдържанието, което искате да добавите..

Kodi ви моли да изберете име за източника на съдържанието и вида на съдържанието, което Kodi трябва да търси при източника. Може да са необходими маркери за някакъв тип съдържание, така че плаща да имате организирана библиотека преди да започнете.

добавете източник на папки

Основните стрийминг услуги не се поддържат от Kodi, така че ще трябва да плащате за Amazon, Netflix и Hulu. Видео добавки са достъпни с този софтуер. Въпреки това повечето от тях пускат само кратки клипове или малка колекция от епизоди.

заключение

Независимо дали в крайна сметка решите да използвате Kodi или не, внедряването на VPN услуга винаги е мъдър избор. Това е най-добрият и надежден начин да защитите вашата поверителност и анонимност онлайн, независимо от това какво правите.

Не приемайте поверително личната си информация.

Източници:

 • https://www.alphr.com/software/1002235/what-is-kodi-everything-you-need-to-know-about-the-tv-streaming-app
 • https://kodi.wiki/view/Main_Page
 • https://thepi.io/how-to-install-kodi-on-the-raspberry-pi-using-libreelec/
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map