Yksityisen Internet-yhteyden VPN-katsaus (2020)

Yksityinen Internet-yhteys on täynnä ominaisuuksia, ja se on myös suosittu VPN-palveluntarjoaja. Kohtuuhintaisella hinnoittelurakenteellaan se on varmasti houkutteleva vaihtoehto markkinoilla.


yksityinen internetyhteyslogo

Yksityisen Internet-yhteyden pääkonttori on kuitenkin Yhdysvalloissa. Tämä maa on pahasti valittu valinta VPN-yrityksen kotikohteeksi. USA: ssa on paitsi monia lakeja, jotka edellyttävät Internet-palveluntarjoajia ja VPN: itä seuraamaan ja ylläpitämään tietueita, myös se on osa Five Eyes -verkkoa.

Organisaatiot, kuten Viisi Silmää, Yhdeksän Silmä ja 14 Silmää, ovat yhteistyötä jäsenvaltioiden välillä jakaa arkaluonteisia tietoja. Osa tiedoista kerätään vakoilutyyppisissä toimissa, joita hallitusten olisi laitonta harjoittaa kotimaassaan ilman asianmukaista menettelyä. Jos kuitenkin toinen kansa kerää tietoja, se voidaan jakaa helposti ja samalla lain säätäessä.

Tällaisista syistä Yhdysvallat ei ole paras paikka perustaa VPN-palvelua. On paljon parempi käyttää VPN-palveluntarjoajaa, joka sijaitsee 14 Eyes -verkon ulkopuolella.

Palveluntarjoajat, kuten Surfshark ja NordVPN, sijaitsevat Britannian Neitsytsaaret ja tarjoavat turvallisia, luotettavia ja edullisia VPN-yhteyksiä. Jos olet todella arkaluonteinen yksityisyyden ja vakoilun suhteen, on suositeltavaa, että etsit jotain näistä yrityksistä.

Siitä huolimatta yksityisellä Internet-käytöllä on hienoja ominaisuuksia. Voit kytkeä jopa viisi laitetta kerralla, torrentit ovat sallittuja ja palvelussa on tappaja.

Heidän verkossaan on yli 3000 palvelinta, mikä luokittelee sen tämän metrian parhaimpiin VPN-verkkoihin. Nämä palvelimet ulottuvat kuitenkin vain 28 maahan, mikä ei ole niin vaikuttavaa kuin muiden yritysten verkot, jotka ulottuvat helposti 100 tai useampaan maahan.

Yksityisen Internet-yhteyden VPN-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys:Helppo
Kirjauskäytäntö:Ei kirjauskäytäntöä
Palvelimen koko:3 300 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu:33 maata
Tuki:Chat
Torrenting:sallittu
Suoratoisto:rajallinen
VPN-protokolla ja salaus:OpenVPN, SOCKS5-välityspalvelin, IPSec / L2TP ja PPTP;
pääkonttori:Yhdysvallat
Hinta:$ 3,33 / kk
Virallinen nettisivu:https://www.privateinternetaccess.com

Suojaus ja salaus

Yksityinen Internet-yhteys on ottanut jonkin verran vankkoja asioita suojellakseen asiakkaitaan verkossa. Oletusasetukset tarjoavat 128-bittisen tietojen salauksen, mikä vaikuttaa vähemmän kuin toivotulta, kun AES 256-bittinen salaus on myös saatavana palvelun kanssa.

On mahdollista, että käyttäjät, jotka asettavat palkkion nopeudesta yksityisyyden suhteen, voivat suosia 128-bittistä tietojen salausta, mutta yksityinen Internet-yhteys tarjoaa hyvät nopeudet myös korkeammalla salausasteella. Joten miksi ottaa mahdollisuuksia? Jos päätät käyttää yksityistä Internet-yhteyttä, vaihda asetukset 256-bittiseen AES-salaukseen, joka on oletuksena suurimmalle osalle parhaimmista VPN-verkoista.

pia-salausasetukset

Käyttäjät voivat valita päivän suositelluimmasta VPN-protokollasta ja useista vanhoista suosikkeista, joissa on vähemmän tiukat suojausasetukset. Suositeltuin on OpenVPN, mutta yksityinen Internet-yhteys tarjoaa myös SOCKS5-välityspalvelimen, IPSec / L2TP: n ja PPTP: n. Yhdistettynä AES 256-bittiseen salaukseen on turvallista sanoa, että verkkoliikenne pysyy turvallisena, kun olet yhteydessä yksityiseen Internet-yhteyteen..

Kuten monet muut VPN-palveluntarjoajat, myös yksityisessä Internet-käytössä on tappava kytkin, joka lopettaa selausistunnon automaattisesti, kun VPN-palvelua ei yhtäkkiä ja odottamatta ole saatavana. Tämä on hieno vikavarmuus, mutta on mainittava, että monet asiakkaat ovat valittaneet siitä, että tappokytkin ei toimi ilmoitetulla tavalla.

Tämä on huolenaihe, koska se voi antaa sinun paljastua, jos yksityisen Internet-yhteyden palvelu keskeytyy. Kaikilla parhaiten arvioiduilla VPN-palveluntarjoajilla on palveluissaan myös kill switch -ominaisuuksia, ja nämä näyttävät toimivan johdonmukaisesti.

Jos joku tärkeimmistä huolenaiheistasi altistuu odottamatta online-tilassa, voi olla viisasta mennä toisen VPN-yrityksen kanssa luotettavammalla tap-kytkimellä..

Yksityisen Internet-yhteyden palvelinpaikat

Tällä hetkellä yksityinen Internet-yhteys luettelee verkossaan 3 125 palvelinta. Se on numero, joka kilpailee palvelun määrän kanssa parhaimmista VPN-yrityksistä.

Ne sijaitsevat kuitenkin vain 33 maassa. Se ei ole erityisen vaikuttavaa verrattuna kilpailijoihin, joilla on palvelimia yli 100 maassa. Tästä syystä yksityisellä Internet-käytöllä voi olla enemmän vetovoimaa tietyillä alueilla, mutta toisilla vain rajoitetusti.

yksityinen Internet-palvelinpalvelin &# X1f1fa;&# X1f1f8; Yksi alueista, joilla yksityinen Internet-yhteys on todennäköisesti suositumpi, on Pohjois-Amerikka. Yhdysvalloissa yrityksellä on 1 441 palvelinta vain 15 sijainnissa. &# X1f1e8;&# X1f1e6; Lisäksi 236 palvelinta sijaitsee kolmessa paikassa Kanadassa (varsin hyvä). &# X1f1f2;&# X1f1fd; Meksikossa on 33 palvelinta, jotka sijaitsevat yhdessä paikassa.

&# X1f1ec;&# X1f1e7; Ison-Britannian ja Euroopan tilaajat todennäköisesti huomaavat, että yksityisellä Internet-yhteydellä on riittävä palvelin palvellakseen heitä. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on lähes 200 palvelinta ja Alankomaissa 548. Muita eurooppalaisia ​​palvelinpaikkoja ovat Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Sveitsi, Ranska, Belgia, Itävalta, Tšekin tasavalta, Luxemburg ja muut..

&# X1f1e7;&# X1f1f7; Brasilia on ainoa edustettuina paikka Etelä-Amerikassa, ja sillä on 20 palvelinta. Samoin Afrikka on aliedustettuina. Yksityinen Internet-yhteys on läsnä vain Etelä-Afrikassa 10 palvelimella.

Kattavuus ei ole yhtä hyvä Lähi-idässä, jossa palvelimet sijaitsevat vain Israelissa ja Arabiemiirikunnissa. Aasian palvelimiin kuuluvat sijainnit Singaporessa, Japanissa ja Intiassa, mikä ei ole erityisen vahvaa kattavuutta kyseiselle maailman osalle. Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on noin 200 palvelinta.

Tosin se on paljon palvelimia. Se, että yksityisellä Internet-yhteydellä on yli 3000 palvelinta, tarkoittaa, että se sijoittuu siellä monien suurten pelaajien kanssa. Heillä ei kuitenkaan oikeastaan ​​ole sijaintimuotoa, jota vaaditaan parhaiten arvioituksi VPN: ksi.

Yksityinen Internet-yhteys huomauttaa verkkosivuillaan käyttävänsä vain paljaan metallin palvelimia, mikä takaa paremman suorituskyvyn. Lisäksi joissain paikoissa on kalmarivälityspalvelimia, mikä voi auttaa nopeuttamaan tiedonsiirtonopeutta.

BitTorrentin tai P2P: n käyttö yksityisen Internet-yhteyden kanssa

Yksityinen Internet-yhteys voi olla erinomainen valinta nopeudellaan ja sallimallaan torrenting-näkökulmasta. Valitse suosikki torrentiasiakas.

On todennäköistä, että se on yhteensopiva yksityisen Internet-yhteyden kanssa. Et löydä mitään verkkosivustollaan mitään, joka kohdistuu torrenttiin. P2P-tiedostojen jakamistoiminta on kuitenkin täysin tuettu.

Yksityisen Internet-yhteyden palvelun kätevä osa on, että torrentitoimintaa ei rajoiteta tiettyihin palvelimiin. Voit yksinkertaisesti kirjautua sisään valitsemallesi palvelimelle.

yksityiset internetyhteydet

Yksityisellä Internet-yhteydellä näyttää olevan vaikeuksia Netflixin suoratoistossa. Tämä erittäin suosittu suoratoistoyritys on viettänyt viime vuosina kovasti töitä estääkseen ihmisiä pääsemästä palveluunsa VPN: n käytön aikana. Pääasiassa he tekevät tämän, koska VPN voi antaa katsojalle pääsyn sisältöön, jota on rajoitettu eri sopimuksilla.

Vaikka jotkut VPN-palveluntarjoajat näyttävät edelleen pystyvän kiertämään Netflixin rajoituksia, yksityinen Internet-yhteys ei näytä kuuluvan näihin. Kaiken kaikkiaan vain yksi Kalifornian palvelin pystyi muodostamaan yhteyden Netflixiin. Jos päätarkoitus online-yhteydenpidossa on streaming-palveluiden tarkasteleminen, tämä ei ole VPN sinulle.

Yksityisen Internet-yhteyden nopeustestaustulokset

Tämä on metriikka, jossa monet pienemmät VPN-palveluntarjoajat kompastuvat. Useimmat ihmiset ymmärtävät, että minkä tahansa VPN: n käyttö hidastaa tiedonsiirtonopeutta. Todella hyvä, korkealaatuinen VPN hidastaa kuitenkin paljon vähemmän kuin sellainen, jolla ei ole samaa laatutasoa.

Yksityinen Internet-yhteys ei ehkä ole nopein VPN siellä, mutta se toimii silti hyvin. Yhdistäminen palvelimeen New Yorkissa antoi nopeuden testitulokset latauksille 77,56 Mbps ja latauksille 36,75 Mbps.

Suorituskyky parani vasta, kun se oli yhteydessä eurooppalaiseen palvelimeen Amsterdamissa. Tätä testiä varten latausten nopeus oli 81,46 Mbps, ja latausten nopeus oli 40,30 Mbps. Se ei ole liian kaukana nopeustestaustuloksista, jotka on saatu, kun et käytä mitään VPN-verkkoa.

yksityisen Internet-yhteyden nopeuden testitulos

Asiat eivät olleet aivan yhtä nopeita Hongkongin palvelimen kanssa. Numerot olivat kuitenkin varmasti vaikuttavampia kuin huonommat VPN-palveluntarjoajat. Lataukset olivat 69,98 Mbit / s, ja latausten nopeus oli 13,04 Mbit / s.

Suorituskyky Lontoon palvelimella oli myös melko vaikuttava. Lataukset 75,67 Mbit / s ja 23,00 Mbit / s ovat kunniallisia, vaikka ne eivät olisikaan yhtä nopeita kuin nopeuden testitulokset, jotka saavutettiin Express VPN: llä. Jos hinta on ensisijainen huolenaihe sinulle, niin yksityinen Internet-yhteys on ehkä oikea valinta.

Nämä positiiviset testitulokset johtuvat suurelta osin yksityisen Internet Access -verkon palvelimien määrästä ja laadusta.

Yksityisen Internet-yhteyden kirjauskäytäntö

Internet-palveluntarjoajasi, jota voidaan kutsua Internet-palveluntarjoajaksi, pitää kattavaa lokia siitä, millä verkkosivustoilla vierailet, kuinka kauan pysyt ja mitä teet siellä ollessasi. Heillä on pääsy käyttämiisi sovelluksiin, ja he voivat tallentaa uskomattomia määriä tietoa online-toiminnoista. Kun mietit sitä, se on häiritsevää käytäntöä.

ei käyttäjän lokit vektoriaYksi VPN: n käytön ensisijaisista tavoitteista on välttää ketään keräämästä kaikkia tietoja sinusta ja toiminnoistasi. Kun käytät VPN-verkkoa, Internet-palveluntarjoajasi ei voi tallentaa käymiäsi verkkosivustoja tai käyttämiäsi sovelluksia. Ihannetapauksessa VPN-palveluntarjoajasi ei myöskään kerää tällaista tietoa.

Tällainen puunkorjuun vastainen politiikka on kriittinen monista syistä. Se estää VPN-palveluntarjoajaa myymästä tai luovuttamasta tietosi kolmansille osapuolille ja tytäryhtiöille.

Lisäksi se tarkoittaa, että jos VPN-yritykseesi hakkeroidaan, heillä ei ole paljon tietoa hakkereiden varastamista varten. Lisäksi puuttumattomuuskäytäntö tarkoittaa, että VPN-palvelua ei voida pakottaa jakamaan tietoja lainvalvontaviranomaisten kanssa, koska mitään ei paljasteta.

Monet VPN-palveluntarjoajat puhuvat hyvästä pelistä, kun logien lukumäärä on nolla. Yksityinen Internet-yhteys noudattaa tätä periaatetta melko hyvin. He toteavat, että he eivät seuraa Web-liikennettäsi tai että heillä ei ole viestintalloja. Ne tallentavat kuitenkin välttämättömiä tietoja, kuten asiakkaiden sähköpostiosoitteet ja maksutavat.

Hinnoitteluvaihtoehdot yksityiselle Internet-yhteydelle

Tämän yrityksen hinnoittelu voi olla vakavasti houkutteleva monille mahdollisille asiakkaille. Se on edullisempien vaihtoehtojen joukossa, ja koska se tarjoaa melko hyviä ominaisuuksia ja suorituskykyä, monet ihmiset pitävät sitä hyvänä kauppana.

Kuukauden hinta on vain 6,95 dollaria kuukaudessa. Tästä hinnasta saat erilaisia ​​VPN-protokollia, rajoittamatonta dataa, P2P-tukea ja kaikkea muuta, mitä yksityinen Internet-yhteys tarjoaa.

Jos etsit sopimusta, saatat käydä yhden vuoden tilauksella, joka tarjoaa säästöjä noin 52 prosenttia. Se on vain 3,33 dollaria kuukaudessa. Vielä suurempia säästöjä on saatavana, kun ostat kaksivuotisen suunnitelman. Hinta vain 2,91 dollaria kuukaudessa, tämä on edullinen kauppa, joka voi olla houkutteleva monille ihmisille.

yksityisen Internet-yhteyden hinnoittelu

Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa seitsemän päivän rahojen takaisin-takuun. Tämä ei ole erityisen pitkä ikkuna, mutta jos käytät Internetiä usein, sinun pitäisi voida päättää viikon kuluessa, toimiiko tämä palvelu sinulle vai ei..

Suositellaan yksityistä Internet-yhteyttä?

Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa hienoja, todella toivottavia ominaisuuksia ja kohtuuhintaista hinnoittelua. Lisää, että heidän palvelimet ovat melko nopeita, ja tämä ei ole huono VPN. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tämän palvelun käytössä ei olisi haittoja.

yksityinen internetyhteyslogo

Älä unohda, että yksityinen Internet-yhteys sijaitsee Yhdysvalloissa. Jos yksi valtion virasto saa käsiinsä henkilötietosi VPN: n palvelimilta, nämä tiedot sijoitetaan pian lukuisten muiden valtion virastojen tietokantoihin. Lisäksi, vaikka yksityisellä Internet-käytöllä oli kunnioitettavia nopeustestituloksia, ne eivät varmasti olleet parhaita. Myös heidän palvelinpaikkansa monimuotoisuudesta puuttuu.

Kaikesta huolimatta yksityinen Internet-yhteys on VPN-palvelu. Jos olet lähellä luettelosi loppua ennen päätöksentekoa, anna meidän suositella kahta muuta, jotka ovat aikaa kannattavan tarkistaa. Tutustu ExpressVPN- ja NordVPN-vertailuomme, jos näitä kahta palvelua ei ole jo luettelossasi. Annamme näille 2 VPN-palvelulle kaksi peukaloa ylöspäin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map